Sara Josefine

Bildedryss fra de siste dagene

  • 11.07.2014, 22:36

Hei!

Her i Danmark jobber vi med siste innspurt før NM, det er bare 6 dager til og jeg kjenner nervene begynne å komme. NM er jo ikke mitt toppingsstevne men jeg føler virkelig for å svømme bra slik at jeg kan føle at jeg er i rute til EM og roe nervene litt. Det er herlig å være her men jeg gleder meg til å komme hjem til Norge igjen også blir det fint med litt nye omgivelser. Vi er for det meste bare her på leiren og surrer rundt mellom svømmehallen, treningssenteret og butikken. Det har vært mye trening så da blir det ikke tid til mye annet en å slappe av og restituere, nå begynner vi der i mot å slippe litt opp på treningsmengden slik at kroppen skal få en formtopp og være klar for NM. Nå som vi har mer fritid har vi også fått tid til mer sprell, her kommer et bildedryss fra de siste dagene:

Runar prøver rullestolen, gikk ikke helt etter planen ;p

Restitusjon må til, sove litt her og sov litt der, haha- Sara Josefine ♥

11.07.2014 kl. 23:52
er ikke du Sara fra nrk super? Hvordan havna du i rullestol?

Sara Josefine

12.07.2014 kl. 13:36
Anonym: Nei det er nok ikke meg, jeg har aldri vært med i nrk super. Hvis du blar med to innlegg så er det en historie om hvordan jeg ble lam : )

16.07.2014 kl. 15:52
Hej Sara! Jag läste om dig i an idag. Jag hade just berättat om ett liknande fall i Sverige. Jag träffade nämligen en ung kille i Sollefteå 2009 och han berättade att han hade tillhör svenska landslaget i simning och deltagit i ett WM. Helt plötsligt blev han förlamad och låg väldigt länge. 6-10 månader tror jag.

Så småningom blev han bättre men han trodde aldrig att han skulle kunna träna upp sig igen. Men kroppen har ett minne och man kan snabbt bli vältränad igen.

Jag husker inte namnet på den unge mannen men han jobbar på Vemyra ungdomshem i Sollefteå.

Han lyckades komma tillbaka och tävla i wm igen.

Jag tycker att man ska forska mer i det här och se om det har något samband med elitträning.

vänliga hälsningar. sköt om dig och lycka till med comebacken!!!

Sara Josefine

21.07.2014 kl. 22:59
Anonym: Så fantastisk at han kom tilbake til svømmingen og fikk tilbake bevegelsen i bena igjen. Det hadde selvfølgelig vært en stor drøm som kom i oppfyllelse om jeg kunne svømme som funksjonsfrisk igjen, men slik ting er nå ser det ikke ut til at det er tilfelle i nermeste fremtid. Jeg ser ikke på det som umulig men per dags dato svømmer jeg med den funksjonshemmingen jeg har og trives med det.
Allikevel skal du ha tusen takk for kommentare, godt å høre at han kom seg etter sykdommen nåde målene sine i bassenget igjen : )
Venligste hilsner fra meg, Sara Josefine.
Sara Josefine

Hei! Mitt navn er Sara Josefine, jeg er 21 år, 95´er. Jeg liker å lese, se på Grey´s Anatomy, har dysleksi, fasinerer meg for menneskelig adferd, er en kjærestefri håpløs romantiker, avhengig av sukker og hater å ta feil...også ja, så er jeg lam. For kontakt: sarajosefine.blogg@hotmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits