Sara Josefine

Visste du at...?

  • 07.09.2014, 18:40

♦ Jeg vasker alltid hendene i kaldt vann, hvis ikke blir jeg stående fordi jeg syns det varme vannet er så deilig. I tillegg til at jeg har fått høre at det er bra for huden.♦ Jeg har dysleksi. Men lesingen og skriveferdighetene mine har blitt betrakteligmye bedre fordi jeg leser mye bøker.

♦ Jeg syns ryggmuskulatur er finere enn magemuskulatur.

♦ Jeg savner "de små tingene" etter at jeg ble lam, som for eksempel: lyden av grus under bena, det å strekke seg om morgenen, gå barbeint på stranden, å kjenne det varme dusjvannet over hele kroppen eller å kjenne makspuls.♦ En av mine største drømmer er å gi ut en roman.

♦ Jeg og en venninne badet naken i et lite hagebasseng hjemme hos meg når vi var små. Siden vi ikke fikk lov hadde vi ikke badetøy og badet naken også tørket vi oss med hånddukene som hang ute til tørk, haha (sorry mamma).

♦ Jeg har gått på bueskyting. Jeg var faktisk ganske god til det, men sluttet fordi det bare var yngre gutter der.

♦ Jeg kan bevege på noen av tærne mine. Det er veldig krevende og jeg kan ikke bevege dem begge veier. På høyrefoten kan jeg bevege noen av dem opp, mens på venstre kan jeg bevege stortåen og lilletåen ned.

♦ Jeg har en tatovering på hoften rett over trusekant.♦ Noen ganger når legger meg og har nesten sovnet kan jeg få en følelse av at jeg er lam i hele kroppen og ikke en gang greier å åpne øynene. Det er grusomt og du føler deg fanget i ditt eget hode. Alt er svart fordi jeg greier ikke åpne øynene. Jeg må fokuser utrolig hardt i noen sekunder også greier jeg å røre på meg og åpne øynene og jeg er fri. Jeg tror det kommer av at jeg ble lam så plutselig og at jeg har en indre ubevist frykt for at det skal skje igjen og at jeg skal bli lam i hele kroppen.

Fant du ut noe du ikke visste?

- Sara Josefine ♥

Sara Josefine

Hei! Mitt navn er Sara Josefine, jeg er 21 år, 95´er. Jeg liker å lese, se på Grey´s Anatomy, har dysleksi, fasinerer meg for menneskelig adferd, er en kjærestefri håpløs romantiker, avhengig av sukker og hater å ta feil...også ja, så er jeg lam. For kontakt: sarajosefine.blogg@hotmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits