Sara Josefine

Hvem gir deg rett til å bestemme om noen har det bra eller ikke?

  • 06.11.2014, 01:39

Jeg kjenner at jeg blir så provosert. Jeg sitter å leser kommentarer på en toppblogg hvor bloggeren forteller at hun ikke har det så lett og jeg kan ikke forstå hva diverse folk klarer å lire fra seg. For det første er det grusomt hvor mye stygt noen kan klare å si til et annet menneske, men det jeg ønsker å snakke om nå er hvor mange som føler at de er ved sin fulle rett til å si at en blogger ikke har lov til å være lei seg fordi de lever et tilsynelatende perfekt liv.

Denne kommentaren ligger i kommentarfeltet til Sophie Elise i hennes nyeste innlegg:

Ja, da. DU ligger og sutrer...?! Du som driter penger, du som har alt på stell og du som ikke veit en dritt om hva virkelig motgang, smerte, angst og depresjon betyr engang. Slutt å skap deg, SoFie !!! Det DU sutrer for gjør faktisk vondt for mennesker med EKTE problemer!! >:-(

Hvem i all verden har sakt at det gjør deg lykkelig å ha masse penger og være vakker. Og hvordan kan noen tro at det er mulig å vær lykkelig gjennom hele livet. Jeg tenker at du må ha bra lite forståelse for livet om du ikke skjønner det. Du kan ha så mye penger du bare vil, være vakrere enn alle andre, være den populære jenta og være så deprimert at du ikke ser lyset i enden av tunellen. Å være lykkelig handler ikke om ha alt, men om å finne lykke i det man har. 

Det gjør meg så sint når folk ikke kan respektere andres smerte. Bare for at noe ikke virker smertefullt for deg betyr ikke det at det ikke er smertefullt for noen andre. Hvordan vi takler ulike situasjoner i livet har med å gjøre hva vi har opplevd i livet. Det er akkurat som med muskler. En person som har løftet vekter flere ganger tidligere greier å løfte tyngre vekter enn en person som har vært lite på treningsstudio, men det betyr ikke at det ikke er tungt. 

Det gjør meg nesten litt irritert når mennesker mener at det ikke kan "sutre" fremfor meg fordi jeg liksom har det mye verre. Eller som sier "stakkars deg". Hvem i all verden har sagt at jeg har det så forferdelig? Jeg har et annerledes liv og har vært gjennom utfordringer andre ikke har, men det betyr på ingen måte at jeg ikke har det bra. Og om jeg ikke hadde det så bra, hvorfor skulle det nødvendigvis være fordi jeg sitter i rullestol? 

Hvordan folk har det og hvordan de opplever ulike situasjoner kan ikke du eller jeg vite, det kan bare dem selv. Om du opplever at noen sliter og ikke har det bra, trenger du ikke forstå det, men du skal respektere det. Vi er alle mennesker med våre egne arr og sår, vis respekt, vær medmenneskelig.

- Sara Josefine ♥

Tonje Sivertsen

06.11.2014 kl. 15:01
Er veldig enig med deg her. Bra skrevet!

Sara Josefine

06.11.2014 kl. 15:31
Tonje Sivertsen: Tusen takk :)
Sara Josefine

Hei! Mitt navn er Sara Josefine, jeg er 21 år, 95´er. Jeg liker å lese, se på Grey´s Anatomy, har dysleksi, fasinerer meg for menneskelig adferd, er en kjærestefri håpløs romantiker, avhengig av sukker og hater å ta feil...også ja, så er jeg lam. For kontakt: sarajosefine.blogg@hotmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits