Sara Josefine

- 50 Kjappe -

  • 08.05.2015, 11:29

Hei!

Er det noen som er klare for å høre litt om ditt og datt, alt og ingenting? Vel, her kommer svar på 50 randome spørsmål. Enjoy!


1. Hvor gammel er du om fem år? Jeg ble 20 i år og er 95-modell, så da er jeg 25. 

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Svømmere og trener i dag morges.   

3. Hvor høy er du? Tja, den er jeg ikke helt sikker på men litt over 1.70, ca. 4. Hvilken film så du sist? 50 shades of grey. Jeg hører at veldig mange syns filmen er dårlig og jeg kunne ikke sagt meg mer uenig. Skuespillerevnene til skuespillerne skal jeg ikke utale meg om, men selve historien liker jeg veldig godt. Akkurat nå er jeg opptatt med en bokserie men når jeg er ferdig med den skal jeg definitivt lese 50 shades-serien.

5. Hvem ringte du sist? Pappa <3 haha, vil dere vite hvorfor? Jeg måtte spørre hvordan jeg slår av langlysene, haha! Jeg har sertifikatet, jeg lover! Neida, det er en enkel forklaring. Jeg slår på langlysene på den spaken jeg gaser og bremser med, og denne funksjonen har ikke kontakt med den naturlige metoden. Slik at hvis man slå på langlysene på venstre side av rattet (noe jeg vet nå) så må du slå de av der og. Jeg hadde vel tilfeldigvis kommet borti funksjonen med foten og skrudd de på med uhell. 

6. Hvem ringte deg sist? Sarah Louise <3 7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? Kor ti kommer du? 

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Jeg foretrekker å ringe, å tekste tar så lang tid. Men å skrive melding på pc er ikke så ille, da går det jo mye fortere, kanskje til og med fortere (?)

9. Hva er ditt favorittsted? LA! 

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Tannlegen.

11. Når så du moren din sist? I går kveld før jeg la meg.

12. Hvilken øyefarge har du? Det vet jeg egentlig ikke helt, grå/blå, med litt brun og grønn. Haha!

13. Hvilken julesang er din favoritt? Nordnorsk julesalme.

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De har aldri vært gift men har vært kjærester i 33år.

15. Når våknet du i dag? Klokken 05.15, morgentrening lenge leve! <3

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Om ti år er jeg 30, da håper jeg at jeg har funnet ut hva jeg vil gjøre med livet og at jeg har en økonomi jeg er tilfreds med. Flere ville sikkert ha skrevet mann og barn på dette punktet, men per dags dato ønsker jeg verken å gifte meg eller ha barn. 

17. Hva skremte deg om natten som barn? Mørket, jeg var mørkeredd. Jeg liker fremdeles ikke mørket men det skremmer meg ikke lengre. 

18. Hvilket youtube-klipp var det siste som fikk deg til å le? Jeg ser ikke så mye på klipp på youtube, og hvis jeg gjør det så er det ikke ofte det er klipp som får en til å le, så jeg husker ikke. Men det hender jeg ser på Eller Degeneres og hun kommer ofte med mye sprell så jeg kan tenke meg et det må ha vært et av hennes klipp som sist fikk meg til å le på youtube. 

19. Hva er en av dine beste egenskaper? En av mine beste egenskaper som gagner andre er at jeg er god til å holde på hemmeligheter. Jeg vet ganske mye om ganske mange. Det virker som om folk har lett for å betro seg til meg, men det har de god grunn til. Jeg forteller ikke videre det jeg blir fortalt som personen vil holde hemmelig, om det så er hemmeligheten til noen som har gått fra å være en venn til en uvenn, det er ikke i min plass å fortelle videre det jeg har blitt fortalt uansett. Jeg setter tillit veldig høyt. 

Når det kommer til en av mine beste egenskaper som gagner meg selv så må det være at jeg er relativt god til å lese mennesker. Med mindre det er en gutt jeg liker, haha, da går det rett vest!

20. Hva er en av dine verste egenskaper? En av mine verste egenskaper som er til ulempe for andre er at jeg liker å ha kontroll, det kan gjerne komme litt i veien både for meg og andre. 

En av mine verste egenskaper som er til ulempe for meg selv er at jeg ikke kan si nei til meg selv. Vil jeg ha noe så skaffer jeg meg det, eller om jeg vil gjøre noe så gjør jeg det. Det samme gjelder hvis jeg ikke vil gjøre noe, da gjør jeg det ikke. Så man kan vel med andre ord også si at jeg er sta. 

21. Sover du med eller uten klær om natten? Jeg sover stort sett med truse, og BH faktisk. Jeg syns ikke det er ubehagelig så da gidder jeg ikke ta den av. Ellers hender det også at jeg sover i t-skjorte og nattbukse. 

22. Hvor mange puter har du i sengen? En stor hotellpute og en vanlig en, men jeg har også to dyner.

24. Hva er det rareste du har spist? Ja det er ikke stort! Jeg er veldig kresen av meg, men har blitt bedre med årene. Det mest spennende jeg har spist tror jeg må være ekte kaviar. 

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Jeg har mac og elsker det!

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Jeg har sko på meg så å si hele tiden når jeg er våken. Jeg tar de på meg når jeg står opp og av når jeg legger meg (tar de selvfølgelig også av når jeg svømmer). Skoene blir jo ikke skitne når jeg er ute og de tar ikke med seg skit inn, så for meg blir det bare for syns skyld om jeg skulle stoppet i gangen og ta dem av. I tillegg er det bra for foten min å være i en sko siden det holder den i en bedre posisjon og forhindrer spissfot.  

26. Hva hører du på akkurat nå? Jeg hører på Fade av Alan Walker på headset fra telefonen. 27. Hvilken iskrem er din favoritt? De siste årene har jeg spis veldig lite is, men før var det sjokoladeis med sjokoladebiter i boks av sørlandsis.

28. Hvilken dessert er din favoritt? Toros Brownies eller mammas pavlovakake. Nam, nam^^ 

29. Den største premien du har vunnet? Hmm, jeg vet ikke, en fruktkurv kanskje (?) 

30. Liker du kaffe? Nei, huff. Skulle ønske det, må jo være mye bedre enn energidrikkene jeg pelmer i meg når jeg er trøtt. 

31. Hva drikker du helst til frokost? Et glass vann blir det som oftest, men ved frokost hvor man sitter sammen som i julen og andre høytider blir det kakao eller appelsinjuice

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Jeg hadde mange gode lærere, men det må bli læreren jeg hadde i norsk alle tre årene. Jeg var ikke så flink i norskfaget (mest fordi jeg ikke er så flink til å gjøre lekser) og det var ikke nødvendigvis favorittfaget heller, men hun gjorde timene interessante. Hun bryr seg om elvene og legger mye arbeid ned i jobben sin, noe ikke alle lærere gjør, og det setter jeg pris på.

33. Kan du spille poker? Jeg kan de grunnleggende reglene til Texas holdem, men å si at jeg kan poker blir vel å ta litt i. Jeg må nok øve meg litt først og lære meg litt mer om spillet før jeg kan skryte på meg at jeg kan spille poker.

34.  Hva har du spist i dag? To tørre pizzastykker fra kvelden før, en yoghurt og to energibarer.

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg? Jeg skal ikke nevne navn, fordi det er ingen som spesielt interesserer meg, men filosofer generelt syns jeg er veldig interessant. Jeg personlig tenker mye over livet og verden vi lever og finner det veldig spennende hva andre personer tidligere har tenkt.

36. Hvilken radiostasjonen var den siste du hørte på? Før hørte jeg aldri på radio, men nå som jeg har fått bli hender det at jeg hører på NRK P3, så da tenker jeg at det var den. 

37. Vil du ha barn? Nei, men jeg tror det synet kommer til å forandre seg med årene når jeg har fått rast litt fra meg. Men hvis jeg skulle hatt barn, skal jeg i hvert fall ha mange barn.

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Ja, jeg kan engelsk og un poquito español. Haha, det er litt morsomt når vi er på leir og Sarah slår til med å snakke spansk til spanjolene. Hun kan ikke en hel masse spansk, men jeg syns hun er kjempe flink. Hun prøver hele tiden og lærer derfor mye mer, all creds til henne, det skulle jeg ønske jeg turte.

39. Sover du på en spesiell side? Nei, jeg sover opp, ned, hit og dit, og midt i sengen. 

40. Foretrekker du havet eller basseng? Hmm, den er vanskelig. Nei, det må bli bassenget, det er jo mitt andre hjem! 

41. Hva bruker du helst penger på? Reiser, i mine øyne er det det eneste du kan kjøpe som du blir rikere av.42. Eier du dyrebare smykker? Jeg eier noe som jeg fikk i konfirmasjonsgave.

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Jeg ser ikke på tv. Det betyr jo da ikke at jeg ikke ser på serier og slikt, men jeg ser alt på macen. Favoritten er Grey's Anatomy. Andre serier jeg ser på er også bl.a. Friends, Criminal Minds, Switched At Birth, Paradise Hotel Norge, The Vampire Diaries, og KUWTK (Keeping Up Whit The Kardashians) snurres ofte på skjermen for tiden.

44. Hva skal du gjøre i helgen? Jeg har ingen planer enda annet enn at jeg skal kjøre litt rund med en venninne i kveld, hvis man kan kalle det planer(?) Ellers vet jeg faktisk ikke om Jonas kommer hjem denne helgen. Jeg vet at han skal være hjemme flere helger denne måneden men husker ikke hvilke, men hvis han er hjemme blir jeg sikkert å finne på noe med han.

45. Kan du stå på slalom? Når jeg var gående kunne jeg det. For sittende heter det jo sitski, det er jeg ikke så flinkt til, jeg tørr ikke, har bare prøvd det en gang #pyse 

46. Hvordan imponerer man deg? Mennesker som har opplevd livet verste grusomheter men fremdeles tror på kjærligheten og kan se livets skjønnheter, imponerer meg. Men jeg ville heller kalle det beundring. Jeg beundrer disse menneskene, de fasinerer meg.

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Jeg har Iphone, og har ikke byttet, så jeg har den tonen som er på telefonen når du får den.

48. Si en ting leserne dine antagelig ikke vet om deg. Når jeg var liten overbeviste søsteren min meg om at jeg var adoptert fra en froskefamilie. Jeg trodde på dette, ble kjempe lei meg og begynte å gråte. Haha, jeg fikk trøst da og ble fortalt at det ikke var sant, men det skulle mye overtaling til for å overbevise meg om at det ikke var sant.

49. Hva har du nærmest deg nå, som er rødt? Så å si ingenting, jeg måtte lete for å finne noe. Resultatet ble lokket på en penn, den ligger inni pennalet mitt som ligger ved siden av meg her på skrivebordet.

50. Er du sosial? Veldig! En av mine største drømmer når jeg var liten var å gå slik skole som Zoe i Zoe 101. Jeg hadde så lyst til å gå på internatskole med romkamerater og en masse venner rundt meg til en hver tid. Mamma knuste drømmene mine, sa at dette ikke var mulig og at jeg fikk gå på folkehøyskole når jeg ble gammel nok til det. Nå vet jeg at det koster en formue og er ikke like keen på det lengre. Derimot får jeg jo romkamerater når jeg er på leir og det digger jeg, koser meg alltid masse! <3


Nå skal jeg kose meg litt med jordbær (dilla) og den nyeste episoden av Grey's Anatomy <3 Snakes peeps!

Ina

08.05.2015 kl. 12:37
Like nr. 41, det va dypt! Kjempe fint innlegg, lærte mye nytt om dæ som var meget interessant❤️

Ingeborg Aurora

08.05.2015 kl. 13:36
Fifty Shades e bæææst! Æ har sett den to ganga, og forhåndsbestilt den til og med :) Btw, I love my Mac too <3

Sara Josefine

08.05.2015 kl. 14:19
Ina: Det va bra, takk^^ <3

Sara Josefine

08.05.2015 kl. 14:19
Ingeborg Aurora: hehe, ja æ skjønna ikke ka folk snakka om ;p <3

09.05.2015 kl. 13:25
Grey's Antonomy er så trist nå uten Derek

Sara Josefine

09.05.2015 kl. 13:26
Anonym: Ja, jeg utrolig spent på hvilken retning serien blir å ta nå!

Anastasia

03.06.2015 kl. 17:05
Bra svar og koselige bilder! :-)

Likte også fifty shades utrolig godt! Kan ikke forstå hvordan folk kan si den var dårlig, men alle har hver sin smak! Bøkene hadde forferdelig mange feil i seg og ble tung å lese.. Virket som de hadde det travelt under oversetting av boken. Men historien.. den liker jeg!

Utrolig lyst til å reise til LA og oppleve verden! Får nok ta meg ett år fri eller noe sånt for å reise! :-D

Sara Josefine

03.06.2015 kl. 17:46
Anastasia: Takk :)

Jeg leser de på engelsk så jeg legger ikke merke til skrivefeilene. Jeg tror de fleste syns den er dårlig fordi de hadde så store forventninger og et bilde av hva de forventet før de så filmen og derfor ble skuffet, men ærlig talt. Det er en bra film!

Det syns jeg du skal gjøre ;)
Sara Josefine

Hei! Mitt navn er Sara Josefine, jeg er 21 år, 95´er. Jeg liker å lese, se på Grey´s Anatomy, har dysleksi, fasinerer meg for menneskelig adferd, er en kjærestefri håpløs romantiker, avhengig av sukker og hater å ta feil...også ja, så er jeg lam. For kontakt: sarajosefine.blogg@hotmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits