Sara Josefine

En tur i sommerland

  • 28.06.2015, 21:32

Hei!

I dag har vi hatt vårt tredje fripass. Når vi er på en oppkjøringsleir er det gjerne slik at vi svømmer i en rytme på 2,2,1, 2,2,1 og går over til 2,1, 2,1 2,1. I et eksempel blir dette onsdag 2, torsdag 2, fredag1 økt og går over til lørdag2, søndag1 økt. Nå har vi gått over til 2,1 2,1 og har vårt neste fripass på tirsdag. Man gjør det slik sånn at man får overskudd til stevnet man trener til, siden vi nærmer oss NM trapper vi litt ned nå. 

Dagen i dag har bare blitt brukt til avslapping. Været har ikke vært så fint så de fleste har lagt inne å sett på serier. Vi så forresten ferdig Interstellar i dag og filmen var veldig bra. Jeg merker at jeg må se den på nytt en gang fordi det var mye jeg ikke skjønte, men det liker jeg, artig med filmer du må tenke litt og følge nøye med. Det blir nok en stund til da, fordi den varer i neste tre timer. 

Men jeg har jo ikke fortalt om forrige gang vi hadde fripass og det må jeg jo for da var vi i Fårup sommerland! Det var så gøy. Jeg vurderte å ikke dra fordi jeg er litt redd for å ta karuseller og det ble litt dyrt å betale bussen og inngangsbillett til sommerland bare for å være der. Men sider jeg ikke ble med i fjor og jeg angret litt da siden alle kom hjem og hadde hatt det så gøy, bestemte jeg meg for å dra denne gang. Det viste seg i bli kjempe gøy. Vi var flere sammen og gikk rundt om kring til de forskjellige karusellene, jeg tok noen og de jeg ikke tok sto jeg å så på med noen andre som ikke ville ta dem, så det var ikke noe problem. Det jeg husker best fra dagen og som var noe av det morsomste var når jeg fikk hoppe på trampoline. Ja, du leste riktig, jeg hoppet på trampoline! Det var så gøy. Jeg har ikke vært på en trampoline siden før jeg ble lam, neste 7 år siden. Jeg synes det ikke er en god plan å legge seg på en trampoline hvor hvis du kommer utenfor faller noen meter ned, men dette var en slik som er helt på bakkenivå slik at det ble tryggere. Det ble ikke så mye "hopping" for meg selv for jeg klarte ikke å komme meg så høyt opp når jeg bare brukte armene, men det ble en hel masse hopping hvor de andre hoppet og ga meg sprett, og det likte jeg veldig godt. Her kommer en masse bilder av min første trampolinehopping som lam!En av karusellene jeg turte ta!

Her mener jeg på at jeg hopper selv.

Sara Josefine <3

Sara Josefine

Hei! Mitt navn er Sara Josefine, jeg er 21 år, 95´er. Jeg liker å lese, se på Grey´s Anatomy, har dysleksi, fasinerer meg for menneskelig adferd, er en kjærestefri håpløs romantiker, avhengig av sukker og hater å ta feil...også ja, så er jeg lam. For kontakt: sarajosefine.blogg@hotmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits