Sara Josefine

Lately

  • 16.08.2015, 13:40

Hei!

Åjj, nå er det lenge siden jeg blogget sist! Blogglysten har liksom bare ikke vært der. En del har skjedd siden sist jeg ga lyd fra meg her inne, jeg har bl.a. skrapet og bulket opp bilen, fått ny tatovering, rundet level 1000 i candy crush, bestemt meg for å få meg hund og vært på forsiden av Avisa Nordland. Jeg tenker å komme tilbake og blogge litt oftere igjen. Nå begynner jo hverdagen og jeg kommer til å få litt struktur, da blir det lettere å sette deg ned med fingrene på tastaturet for å blogge! Nedenfor finner dere et lite utvalg av bilder fra den siste tiden! <3Nå skal jeg svinge meg litt rundt her hjemme. Rydde litt og liknende. I morgen begynner hverdagen så jeg skal også sette meg ned og legge litt planer for ukene fremover. Planer over arbeidstider, svømmetrening og styrketrening, en økonomisk plan og en ellers plan over hvordan jeg vil bruke timene mine i døgnet. 

Solen skinner og det gjør meg så glad! Ønsker dere også en strålende dag, også håper jeg at solen skinner litt hos dere og!

- Sara Josefine <3

Sara Josefine

Hei! Mitt navn er Sara Josefine, jeg er 21 år, 95´er. Jeg liker å lese, se på Grey´s Anatomy, har dysleksi, fasinerer meg for menneskelig adferd, er en kjærestefri håpløs romantiker, avhengig av sukker og hater å ta feil...også ja, så er jeg lam. For kontakt: sarajosefine.blogg@hotmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits