Sara Josefine

Sunshine My Sunshine

  • 17.08.2015, 20:26

 

I dag fikk jeg møte igjen en veldig hyggelig dame, hun heter Helga Hoff. Jepp, det er søsteren til Trygve Hoff som har skrevet Nordnorsk julesalme. Jeg møtte henne første gang for tre år siden ca. på denne tiden, under Rognan dagene. Hun er født og oppvokst her, men så flyttet hun til USA når hun var 26år og fulgte kjærligheten. Der har hun bodd siden og er nå 80år, selv om man ikke skulle tro det. En sprek og flott dame er ord det er lett å forbinde med henne. Vi hadde en koselig lunsj på bakeri på Rognan hvor jeg fikk høre flere historier fra livet hennes og hun fra meg. Det var så trist å si hade siden det kan bli lenge til neste gang, men jeg satser på at neste gang er det jeg som besøker henne i Massachusetts hvor hun bor, og det tenker jeg å få gjort i løpet av de nærmeste årene!

Woho! Snille mammaen min hadde med gave til meg når hun kom hjem fra jobb <3 Sminke!

Endelig er det sol og sommer. Tenk det, vi skulle måtte komme til midten av august før vi fikk nyte solstrålene på kroppen. Slik det er nå ser det ut til at vi blir å få flere sommerdager denne uken enn vi har hatt i hele sommer! Huff, det er nesten litt tragisk. Men da får vi virkelig nyyyte solen nå, det gjør i hver fall jeg. I dag har jeg sittet ute og lest og spist bær. Jeg har nemlig godteristopp, med en venninne av meg fra Tromsø, fra i dag av og tre uker fremover. Jeg er på sukker avrusing, og vi vet jo alle at fullstendig stopp gir abstinenser så da må det friske, søte bær til ;) 

Også gjorde jeg noe for første gang i dag, noen som kan gjette hva? Jeg støvsuget bilen! Jeg har jo kjørt den i hele 6måneder nå (tiden går fort!) så det var på tide. Vasket skulle den også blitt, men det får bli en annen dag, jeg er strålende fornøyd med å ha støvsuget den til å begynne med. For lett var det ikke med en rullestol og en støvsuger inni der, det er greit den er stor, men såå stor er den ikke :)

Sara Josefine

Hei! Mitt navn er Sara Josefine, jeg er 21 år, 95´er. Jeg liker å lese, se på Grey´s Anatomy, har dysleksi, fasinerer meg for menneskelig adferd, er en kjærestefri håpløs romantiker, avhengig av sukker og hater å ta feil...også ja, så er jeg lam. For kontakt: sarajosefine.blogg@hotmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits