Sara Josefine

Hvorfor?

  • 06.12.2016, 00:48

Jeg blir så lei av meg selv, hvorfor gjør jeg slik. Kan noen fortelle meg det? Jeg står med få svar når jeg blir spurt "hvorfor lagde du ikke en presentasjon?" "Jeg vet ikke", er det eneste jeg kan svare.

Jeg hadde eksamen i idrett og samfunn i dag. Jeg fikk oppgaven idrett og massemedier. Alt jeg hadde å gjøre var å lage en presentasjon på 8-10 minutter hvor jeg dekket et av de fire kompetansemålene jeg hadde fått utdelt. Resten skulle bare være en dialog om de resterende punktene - det var alt. Likevel sto jeg der, kl 12.00, uten en forberedelse og ingen presentasjon. 

Jeg måtte møte, jeg måtte ha en karakter, jeg trenger vitnemålet. De spurte meg spørsmål, jeg fikk sagt noen ord og de ga meg karakteren 3.

Hvorfor gjøre jeg dette, hvorfor, når jeg vet jeg er god for sekseren, hvorfor? Kan noen fortelle meg det?
 

Sara Josefine

Hei! Mitt navn er Sara Josefine, jeg er 21 år, 95´er. Jeg liker å lese, se på Grey´s Anatomy, har dysleksi, fasinerer meg for menneskelig adferd, er en kjærestefri håpløs romantiker, avhengig av sukker og hater å ta feil...også ja, så er jeg lam. For kontakt: sarajosefine.blogg@hotmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits