Sara Josefine

En drøm går i oppfyllelse

  • 15.12.2016, 01:29

// I sammarbeid med EF - Education First

Jeg husker det så godt. Jeg gikk på barneskolen, ca 6-7 klasse, og jeg og min bestevenninne hadde så lyst til å dra på språkreise. Tenk det, å få dra til et annet land, se ny kultur, møte nye mennesker og skape nye vennskap med mennesker hele verden over. Tre uker på drømmereisen. Hun ville dra til England eller et engelsktalende land, mens jeg ville til Spania. Jeg har alltid hatt lyst til å lære meg språket. Jeg husker jeg ble så misunnelig når venninnen min fikk dra og jeg måtte bli igjen hjemme. Det stakk ekstra i ukene etterpå når hun fortalte meg om minnene, og spesielt når hun skulle til Oslo på reunion. Jeg ville også dra.

Nå, nesten ti år senere, får jeg ønsket mitt oppfylt. Jeg skal endelig få dra på språkreise. Bare at jeg skal ikke være borte i 3 uker, jeg skal bo i Spania i 5 måneder. Drømmen går endelig i oppfyllelse! Jeg klarer nesten ikke å vente med alt jeg skal få oppleve. Kulturen, historien, menneskene, solen og den spanske klassen min. Jeg må bare innrømme det. Etter 2,5 år borte fra skolebenken savner jeg faktisk å ha klassekamerater å se hver morgen. De øyeblikkene hvor men sitter nervøse og øver sammen til en prøve og smiler sammen når resultatet blir utlevert. Jeg gleder meg sånn til å trille på gatene i Barcelona hvor jeg vet det er godt tilrettelagt for rullestol, og å pust inn luktene som følger sol og varme til. Som sagt, jeg kan nesten ikke vente!

Sist men ikke minst, det som gjør dette enda mer spennende, under oppholdet skal jeg få lov til å være ambassadør for EF! Hvor gøy er ikke det. Jeg som ambassadør, jeg må si jeg syns det er kult. Dette vil si at jeg blir å fortelle om oppholdet gjennom disse 5 månedene, men også litt nå før jeg drar. Jeg vil blogge om min opplevelser i Barcelona hvor jeg også forteller litt om min opplevelse som rullestolbruker der nede. Slik at om du ønsker å dra på en reise du vil huske resten av ditt liv, så er dette en fin plass å få info. Har du noen spørsmål, og da mener jeg hva som helst, legg igjen en kommentar her eller send meg en mail så hjelper jeg deg. Masse info finner du også på EF sine hjemmesider her.

Jeg gleder meg og håper du blir med og følger meg på ferden! Klem Sara Josefine ♥

Victoria

15.12.2016 kl. 02:11
Så utrolig fantastisk! Håper du kommer til å kose deg masse! Heldig du er :D <3

Sara Josefine

15.12.2016 kl. 12:04
Victoria: Tusen takk, det er koselig å høre skjønne deg <3

Johanne

15.12.2016 kl. 12:29
Håpa du får et fantastisk opphold <3

Sara Josefine

15.12.2016 kl. 15:00
Johanne: Takk, men blir nu å savn dæ <3

Tina

16.12.2016 kl. 00:00
Åhh så arti! Du må verkelig nyyyt de månedan, tia flyr alt førr fort når man har det bra! 😉😊

Sara Josefine

16.12.2016 kl. 00:13
Tina: Jaa, æ ska virkelig husk å nyt det^^ takk <3
Sara Josefine

Hei! Mitt navn er Sara Josefine, jeg er 21 år, 95´er. Jeg liker å lese, se på Grey´s Anatomy, har dysleksi, fasinerer meg for menneskelig adferd, er en kjærestefri håpløs romantiker, avhengig av sukker og hater å ta feil...også ja, så er jeg lam. For kontakt: sarajosefine.blogg@hotmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits