Sara Josefine

Juicing dag 2

  • 18.12.2016, 15:26

God dag dere. Jeg befinner meg nå hos Johanne, vi er i full gang med å lage pepperkaker. Så sykt kjipt at jeg ikke kan smake, men er super koselig likevel ♥ Vi har julemusikken på og Johanne står her å knuser drops som hun skal ha i vinduene til huset sitt. Jeg sitter her å oppdaterer dere med pepperkakelukten i nesen. Bilder kommer i kveld!


OK, det er to veldig viktige ting jeg har lært på min andre dag av juicing:

1. Aldri og da mener jeg aldri bruk potet i en juice, herregud noe så grusomt. Når alle grønnsaker og frukt var juicet kunne jeg se stivelsen av poteten i bunnen. Min første tanke var; flott det er sikkert sunt. Men æsj, nei. Jeg måtte bare kaste den i meg, det var like før drikken kom opp igjen, for å si det sånn.

2. Epler er alfa omega. Første dagen brukte jeg ikke epler og de fleste juicene var relativt smakløse. Som sagt, det smakte vann med smak. Epler, det gjorde susen. 

Frokost 13:00

1 Eple, 2 gulrøtter, 1/2 sitron  = 1 glass

Middag 17:00

1 potet, 1 kiwi, 1 eple, 2 blader grønnkål = 1 glass

Etter endt "middag" greide jeg rett og slett ikke mer. Jeg ble så kvalm. Men jeg drikker en del vann med blåbær i, i løpet av dagen. I går kveld tenkte jeg bare på mat. Loff med greddeost, brødskive med egg og kaviar og gjendekjeks. Sukkersuget er heldigvis ikke så mye til stede. Ellers kjenner jeg meg ofte sulten, ikke sånn uutholdelig sulten, men ganske tom. Også merker jeg at en liten hodepine ligger å murrer for det meste av tiden, noe mamma advarte meg om. Det er tydeligvis en del av bivirkningen når avfallsstoffene forlater kroppen. På den positive siden må jeg si at jeg føler meg litt tynnere. Det syns jeg er litt greit.


Nå skal jeg hoppe inn i pepperkakebakingen igjen, vi snakkes senere ♥

Victoria

18.12.2016 kl. 15:41
Åh, jeg gleder meg til å få jusmaskin til jul! Hehe :)

Sara Josefine

18.12.2016 kl. 19:55
Victoria: Skjønner, det er veldig kjekt! :)

lisarorvik

18.12.2016 kl. 15:47
Dette så godt ut :) (Har forresten ukens blogg konkurranse, bli gjerne med)

Sara Josefine

18.12.2016 kl. 19:56
lisarorvik: Den ene var god, den andre var grusom :D
Sara Josefine

Hei! Mitt navn er Sara Josefine, jeg er 21 år, 95´er. Jeg liker å lese, se på Grey´s Anatomy, har dysleksi, fasinerer meg for menneskelig adferd, er en kjærestefri håpløs romantiker, avhengig av sukker og hater å ta feil...også ja, så er jeg lam. For kontakt: sarajosefine.blogg@hotmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits