Sara Josefine

Juicing dag 3

  • 19.12.2016, 17:53

Dag 3 og nesten halvveis. Det er så rart å tenke på at jeg ikke har spist mat på over tre dager. Man skulle tro jeg skulle vært supersulten, men det er jeg ikke. Det merkes at jeg ikke spiser, det gjør det. Sulten ligger å murrer litt sammen med hodepinen ellers føler jeg meg topp. Eller, jeg er mer trøtt. Sover en del mer enn jeg gjorde før jeg begynte, men føler meg ikke slapp eller stiv i musklene.

I går var jeg på farten hele dagen og måtte derfor ta med meg juice. Jeg har lært at det ikke helt optimalt da juicens næringsstoffer brytes ned av luft og lys. Det er vanskelig å ikke bevege seg ut av huset så man må bare finne den beste løsningen og ta den med ut døren. Det som er viktig å huske på er å ikke utsette den for lys eller luft og den burde helst stå kald. Jeg brukte en karaffel fra Eva Solo som har et svart stoff rundt seg som skal holde temperaturen inn i flaska samtidig som den ikke slipper inn lys. Den bar jeg med meg fra hjem til hjem og det gikk veldig greit. Helst skulle jeg hatt små flasker for å unngå at luft slipper til, men vi hadde bare 0,5L-flasker og det blir for mye for et måltid for meg. Ved en eventuelt neste gang tenker jeg å kjøpe noen smoothies fra Bama, dere vet de små flaskene, og ha for juicen. De virker som en akkurat passe størrelse. Noe som minner meg på; aldri kjøp juicen ferdig på butikk selv om det står at den er ferskpresset, den blir aldri så næringsrik og god på herlige stoffer som den du lager selv!

Siden juicen ble medbrakt i en flaske laget jeg en sort juice: Jeg turte ikke eksperimentere siden den skulle være maten min den neste døgnet så jeg tok noe jeg visste jeg ble å like. Altså denne er å anbefale.

6-7 gulrøtter, 2 epler, 5-6 blader grønnkål, 5 klementiner, 1 agurk = 1L

Lurer du på hvor eksperttipsene mine er fra så er det boken ovenfor. Jeg var å ryddet i noen skap og da dukkert den plutselig opp i skapet. Sykt tilfeldig! Kjempe gøy å finne den siden det står masse nyttig info, blant annet det jeg har fortalt og mye mer. Jeg kjøpte den på Rema for lenge side så jeg tror ikke de har den inne lengre, men kanskje. Eventuelt kan man sikker søke den opp på nett.

Ønsker dere en strålende start på uken, nå skal jeg pakke inn julegaver! Klem♥

Victoria Larsen

19.12.2016 kl. 19:22
Så moro! :D

Sara Josefine

20.12.2016 kl. 08:55
Victoria Larsen: :D

Fargerike Jeløy Interiør

20.12.2016 kl. 10:05
Så spennende!!

Sara Josefine

20.12.2016 kl. 10:10
Fargerike Jeløy Interiør: Veldig gøy å prøve :D
Sara Josefine

Hei! Mitt navn er Sara Josefine, jeg er 21 år, 95´er. Jeg liker å lese, se på Grey´s Anatomy, har dysleksi, fasinerer meg for menneskelig adferd, er en kjærestefri håpløs romantiker, avhengig av sukker og hater å ta feil...også ja, så er jeg lam. For kontakt: sarajosefine.blogg@hotmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits