Sara Josefine

Juicing dag 4

  • 20.12.2016, 10:07

God morgen, endelig får jeg dette innlegget ut på morgenen som jeg sa det skulle i utgangspunktet, haha. 

Jeg er ferdig med dag 4 og allerede inn i dag 5. Formen føles stabil - jevnt noe sulten og litt hodepine, men det plager meg ikke. Jeg tror likevel jeg er blitt for vant til å føle meg sulten. I går drakk jeg bare to glass og det tenker jeg er for lite. Egentlig er tre glass også for lite, men jeg kjenner ikke jeg har lyst til å lage meg juice. Det er mulig det kommer av at jeg ikke er så stor fan av det. Kanskje det hadde blitt bedre hadde jeg fulgt oppskrifter. Det er flere eksempler på juice i den boken jeg viste dere i går, det er bare det at men trenger så mye forskjellig og det er ikke bare bare å finne alle ingrediensene. Spesielt siden vi har så mye hjemme allerede nå at jeg nesten må bruke det opp først. På den annen siden kan det også komme av at jeg syns det er litt slit. Jeg lager alltid juicen rett før jeg drikker den for å få mest mulig ut av næringsstoffene og da må jeg vaske maskinen hver gang, med en gang. Den har ikke godt av å stå og den er mye letter å vaske om man gjør det med en gang.

Vel, i dag skal jeg nok klare tre glass og masse vann. Jeg skal nemlig bruke dagen hjemme og rydde til jul.

Frokost Kl. 10:00 (samme som dag 3 siden jeg fremdeles var i Bodø)

Gulrot, klementin, grønnkål, eple og agurk

Middag Kl. 18:00

Denne var dessverre ikke så god. Jeg hadde lyst å prøve myntebladene denne gang men det ble ikke en suksess. Hvis jeg lager den igjen tro jeg heller jeg sløyfer mynten og tilsetter eventuelt ingefær.

Håper dere får en fin dag og nyter førjulstiden, nå skal jeg lage meg frokost. Vi blogges! ♥

Victoris

20.12.2016 kl. 10:35
Ser godt ut!! :)

Sara Josefine

20.12.2016 kl. 11:34
Victoris: Smakte helt ok : )
Sara Josefine

Hei! Mitt navn er Sara Josefine, jeg er 21 år, 95´er. Jeg liker å lese, se på Grey´s Anatomy, har dysleksi, fasinerer meg for menneskelig adferd, er en kjærestefri håpløs romantiker, avhengig av sukker og hater å ta feil...også ja, så er jeg lam. For kontakt: sarajosefine.blogg@hotmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits