Sara Josefine

Juicing dag 5

  • 21.12.2016, 17:33

Når jeg begynte dette prosjektet hadde jeg egentlig ingen kunnskap om juicing. Jeg hadde ingen oppskrift og lagde for det meste veien mens jeg gikk. Planen var 7 dager. Hvorfor 7 dager, neij, bare fordi det hørtes ut som et fint tall. Jeg ville også akkurat være ferdig dagen før lillejulaften slik at jeg kunne spise grøt med mandel. Underveis har jeg lært mer, og jeg har forstått at å begynne å spise igjen ikke er så enkelt som å bare begynne å spise igjen. Det kan ende med diare og hard mage om man ikke er forsiktig. Dette høres ikke så veldig fristende ut å sitte med på julaften og har derfor konkludert med at 5 dager med ren juicing er bra nok. Derfor var min siste dag, levende på juice, i går. Jeg er egentlig veldig fornøy med å ha klart de fem dagene, herregud tenk, jeg har ikke spist på 5 dager. Det er 120timer det. 

Prosjektet er ikke helt ferdig. Jeg tenker å dokumentere ut den sjuende dagen med hvordan det går i prosessen av å begynne å spise igjen, så følg gjerne med! 

Denne gang prøvde jeg meg på noen av oppskriftene i boken. Det var veldig greit for da visste jeg at de ikke kom til å være grusomme. Hver gang jeg har lagd en egenkomponert juice har det alltid vært ganske skummet å smake første gangen. De jeg prøve syns jeg ikke var supergode, men helt ok. Og den i midten er jo veldig sunn med tanke på at den ikke inneholder frukt med bare grønnsaker. Eller, ikke helt sikker på hvilken kategori sitron kommer under, sikkert frukt. Vel, likevel smakte den ikke forferdelig. Jeg har ikke smakt Bloody Mary, men resten av huset som har vært innom den sa at juicen var i samme gate.

Frokost kl. 10:30

2 epler, 1/3 sitron, 2cm ingefær, 3cm agurk, 3cm squash, 1/2 stangselleri, 1 håndfull fersk spinat = 1 glass

Middag 17:00

2 store tomater, 1/2 stangselleri, 2cm agurk, 1/3 sitron, 1gulrot, litt jalapeño = 1 glass

Kvelds 10:00

4 klementiner = 1 lite glass

Jeg er enig i at 2 cm ingefær høres helt tullete ut, for hva er to cm på en ingefær? Men det er slik det står i boken og det er slik det står på det meste på nett. Jeg vet ikke helt hvordan jeg heller skal skrive det, det beste er vel bare å prøve seg litt frem. Men det første bilde er det den første juicen inneholder, denne syns jeg ble litt for sterk. 

I dag har jeg forsøkt å spise litt igjen og det går fint foreløpig, men mer om det i morgen. Blogges!

Victoria Larsen

21.12.2016 kl. 17:41
Ser nydelig ut :)
Sara Josefine

Hei! Mitt navn er Sara Josefine, jeg er 21 år, 95´er. Jeg liker å lese, se på Grey´s Anatomy, har dysleksi, fasinerer meg for menneskelig adferd, er en kjærestefri håpløs romantiker, avhengig av sukker og hater å ta feil...også ja, så er jeg lam. For kontakt: sarajosefine.blogg@hotmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits