Sara Josefine

Jeg får ikke sove

  • 29.12.2016, 05:39

Jeg får ikke sove, så jeg ligger å ser på videoer på nett. Jeg følger Sophie Elise og Joakim Klevens kanal på YouTube og ligger å drømmer meg bort. Drømmer meg bort til hvor jeg er kjent og fester rundt i Oslo. Hvor folk vet navnet mitt og ser opp til meg. Hvor jeg har de kuleste tingen og har penger til å kunne ta en spontantur til Miami en uke uten at det merkes på pengeboken.

Ikke visste jeg at jeg hadde slike ønsker, men det er sant, de er der. Jeg merker at jeg blir så irritert når jeg leser bloggen til MammaTilMichelle. Hvordan jeg ikke kan si eller tenke noe pent om henne når irritasjonen tar overhånd av å leser klikkbait-overskriftene hennes. Jeg kan ikke gjøre annet enn å innrømme at jeg er sjalu. Sjalu over at hun har klatret seg opp til den inntekten.

Hvorfor er det slik? Hvorfor unner jeg ikke et medmenneske, jeg ikke har noen rett til å dømme, det tilsynelatende perfekte livet? Og hvorfor vil jeg ha det? Hvorfor vil jeg at folk skal vite hva jeg heter og at noen en dag sitter å drømmer om å være meg.

Jeg vet ikke. De fleste ønsker vel å vise de beste sidene ved seg selv og sitt liv. Man finner kanskje en glede i at andre syns deres liv er fint, slik at man kan innbille seg den lykken. For det trenger ikke være slik selv om det ser sånn ut. Livet som fremstilles via sosiale medier er de fineste sidene vi klarer å fremstille. Kanskje for å overbevise både oss selv og andre. Så kanskje jeg heller skal bruke litt mer tid på den tanken enn på å drømme meg bort i videoer på YouTube.

Victoria Larsen

29.12.2016 kl. 09:30
Det kan være lett å bli missunnelig slik og ser godt hva du mener med bloggen til mammatilmichelle! Håper det går fint med deg <3

Sara Josefine

29.12.2016 kl. 10:31
Victoria Larsen: Godt å høre at jeg ikke er alene : )
Tusen takk som spør, det går fint med meg, men sliter bare litt med å sove <3 Klem <3
Sara Josefine

Hei! Mitt navn er Sara Josefine, jeg er 21 år, 95´er. Jeg liker å lese, se på Grey´s Anatomy, har dysleksi, fasinerer meg for menneskelig adferd, er en kjærestefri håpløs romantiker, avhengig av sukker og hater å ta feil...også ja, så er jeg lam. For kontakt: sarajosefine.blogg@hotmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits