Sara Josefine

Vår suite!

  • 31.12.2016, 12:40

Okei, før vi reiste var jeg litt skeptisk til at vi hadde lagt turen til 6 dager. Det er liksom i overkant mye, det hadde holdt med 2-3. Hva skal man gjøre? Men nå, ikke noe problem! Vi kan jo bare bruke tiden på den amazinge suiten vår! Herregud så fint og deilig, så komfortabelt. Vi har stort kjøleskap og fryser, badekar med tropedjus. Der er stue med integrert kjøkken (med oppvaskmaskin!!), soverom og bad. Sengen er i kingsize størrelse og soverommet har et fint insta-vennlig vindu. Dere vet slike med bred vinduskarm hvor men kan ta bilde av å sitte å se lengselsfullt utover byen med en kaffekopp i hånden. Det er 2 stykk 42" TV-er, en i stuen og en på soverommet. Altså jeg kan bare være her hele oppholdet. Jeg ser skikkelig frem til å ta et godt langt bad sammen med en god bok. Ååh så deilig.

Er det ikke fint! ♥Nei, byen venter på oss utenfor og suiten drar ikke fra oss. Vi tenker å bare komme oss ut litt å se. Det er ganske tåkete nå så vi håper det letter litt. Men prio 1 tenker jeg er å finne en restaurant til i kveld. Også skal vi sjekke ut et sted hvor vi ble anbefalt å dra og se på rakettene. Vi blogges!

Victoria Larsen

31.12.2016 kl. 13:54
Sååå utrolig fint! KOS dere! :)

Sara Josefine

01.01.2017 kl. 21:40
Victoria Larsen: Jaaa, takk! Håper du hadde en fin nyttårsaften <3

Raggi

01.01.2017 kl. 03:01
Godt nyttår beste❤️❤️ Det va sykt fint dær, kos dokeker mye❤️

Sara Josefine

01.01.2017 kl. 20:56
Raggi: Vi takk masse søte du, godt nyttår!! <3 <3
Sara Josefine

Hei! Mitt navn er Sara Josefine, jeg er 21 år, 95´er. Jeg liker å lese, se på Grey´s Anatomy, har dysleksi, fasinerer meg for menneskelig adferd, er en kjærestefri håpløs romantiker, avhengig av sukker og hater å ta feil...også ja, så er jeg lam. For kontakt: sarajosefine.blogg@hotmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits