Sara Josefine

Jeg lever fremdeles

  • 06.01.2017, 18:01

Åhoy, det er lenge siden sist - beklager det. Jeg har bare vært så sliten. Det verste er at vi har gjort nesten ingenting. Eller, vi har vel gjort en del, bare ikke det vi så for oss. Vi døgnet to netter og spilte kort fra solen gikk ned til den sto opp. Vi var på sexmuseum og tok en tur i deler at The red light district. Vi fikk oppleve å bli "reddet" ut av metroen av flotte politimenn. Ikke nok med det, men vi tok også hver vår nye tatovering og jeg prøvde en Nederlands sigarett. - Det kan jeg ikke akkurat kalle en lite minnerik tur. 

Jeg har forsøkt gjentatte ganger å få videoen av meg, som blir hjulpet ut av toget, ut på nett. Men jeg sliter. Jeg jobber med saken og vil selvfølgelig legge den på bloggen når den er opplastet til YouTube. Også har jeg filmet masse på turen så jeg skal forsøke å mekke i hopen en fin stemningsvideo som minne.

Akkurat nå må jeg egentlig bare springe, ville bare innom få å informere om at jeg fremdeles er her. Og ikke stuck på metroen, som er det siste dere hørte fra meg. Haha. Mer blogging kommer i fremtiden. For nå, nå starter snart en uforglemmelig reise. Nei, nå jeg løpe. Jeg er blitt invitert på pizza hos Jonas og de. Er så glad i den familien ♥ Blogges!


- Elsket sminken min denne dagen, følte meg så bra! - 

Victoria Larsen

06.01.2017 kl. 18:08
Jeg ønsker deg en god helg :-)

Sara Josefine

06.01.2017 kl. 18:08
Victoria Larsen: Takk det samme <3
Sara Josefine

Hei! Mitt navn er Sara Josefine, jeg er 21 år, 95´er. Jeg liker å lese, se på Grey´s Anatomy, har dysleksi, fasinerer meg for menneskelig adferd, er en kjærestefri håpløs romantiker, avhengig av sukker og hater å ta feil...også ja, så er jeg lam. For kontakt: sarajosefine.blogg@hotmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits