Sara Josefine

Slik fortsatte det

  • 08.01.2017, 12:26

Hei, har du ikke lest gårdagens innlegg før dette så anbefaler jeg deg det. Du finner det her.


// I samarbeid med EF - Education First

Beslutningen var tatt nå gjensto det bare å sette igang.

Via linken gikk jeg enkelt inn på EF sine sider og la igjen litt info. Jeg fikk en egen rådgiver og ble kort tid etter kontaktet for info. Vi hadde en lengre samtale og jeg kunne spørre om hva som helst. Videre fikk jeg også hjelp til å søke om støtte på lånekassen sine sider. Noe jeg fant veldig kjekt siden jeg forsto lite av nettsiden til lånekassen. Hjelp fikk jeg heller ikke der. Jeg sendte de spørsmål og fikk bare en kort mail tilbake som refererte meg videre til ulike kategorier. Da var  veilederen min, Therese, god å ha. Hun hjalp meg gjennom prosessen slik at jeg fant ut hvordan jeg skulle søke.

Vinteren kom og jeg la meg i hardlesingen. Jeg manglet fremdeles generell studiekompetanse og måtte gjennomføre de to fagene jeg manglet. Samtidig jobbet jeg min siste tid i Hepro hvor det også var noe stressende siden det tok lang tid til jeg fikk en endelig sluttdato. Motivasjonen var likevel på topp siden jeg viste hva som ventet meg. Nå som jeg hadde meldt meg på kurset per telefon fikk jeg en velkomstpakke i posten med info, kontrakt, faktura, anbefalt reiseforsikring og litt ekstra for en bra forberedelse til studiestart. Deriblant en håndbok som viste meg trinnvis hva jeg trengte til studietiden, hva som måtte være gjort før reisen og litt tips til forberedelse av selve oppholdet.


 

Eksamen kom og eksamen gikk, jeg besto! Nå var det bare å sende inn papirene til lånekassen og krysse fingrene for at alt gikk som det skulle. Det var jo ikke sikket jeg fikk lån og da ville alt gå i vasken. Tiden gikk, julen kom, nyttår kom og jeg hadde enda ikke pengen på plass. Men i går morges våknet jeg til den gledelige nyheten. Lånet mitt var innvilget!! Gjett om jeg ble glad. Tussi ble offer for entusiasmen og jeg klemte den lille hårballen min flat. Nå er alt på plass og i dette øyeblikket jeg sitter å forteller til dere er det bare en liten time til jeg begynner reisen til Spania. Wææ, jeg skal gå ut døren og ikke komme tilbake før om 5 måneder!!!


Må også gi kreds til EF for å være behjelpelig med betalingen. Jeg hadde ikke mulighet til å søke hos lånekassen før etter at eksamen var tatt og da rakk jeg ikke fristen for betaling. Her jobbet vi sammen og ordnet en egen avtale slik at det skulle gå i orden for meg. Så tusen takk for det! Frister det med mer info finner du det her, eller så kan du selvfølgelig bare spørre meg.

Vi blogges dere, jeg har 3 timer å vente i Oslo så da tenkte jeg å gi lyd fra meg. Nyt søndagen da, smask ♥

Victoria Larsen

08.01.2017 kl. 12:45
Spennende! Jeg ønsker deg en fin Søndag :-)

Sara Josefine

08.01.2017 kl. 19:07
Victoria Larsen: Takk det samme :)

Ingeslott

08.01.2017 kl. 13:03
Må du ikkje sovne på Gardermoen da ;)

Sara Josefine

08.01.2017 kl. 19:08
Ingeslott: haha, neida ;*
Sara Josefine

Hei! Mitt navn er Sara Josefine, jeg er 21 år, 95´er. Jeg liker å lese, se på Grey´s Anatomy, har dysleksi, fasinerer meg for menneskelig adferd, er en kjærestefri håpløs romantiker, avhengig av sukker og hater å ta feil...også ja, så er jeg lam. For kontakt: sarajosefine.blogg@hotmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits