Sara Josefine

Gjett hvor jeg er

  • 08.01.2017, 18:19

Vel, jeg er ikke på Oslo flyplass sittende med favorittbaguetten fra Upper Crust, ventende på flyet til Spania mens folk travler forbi. Nei. Jeg befinner meg på Bodø flyplass, spisende på stykker fra peppes pizza (som jeg forresten ikke liker) mens jeg venter på det forsinkede flyet mitt til Oslo. Det ser ut til at jeg ikke kommer meg til Barcelona i dag. Ganske kjipt å ikke rekke første skoledag. Men vi får se, det kan jo hende jeg akkurat rekker det. 

Som plaster på såret får jeg mest sannsynlig ligge i hotellseng i natt, på Norwegian sin regning. Det gleder jeg meg til, hotellsenger er best. Også slipper jeg å komme frem midt på natten. Flyet mitt skulle lande 00:10 i natt og det fristet ikke så mye, så når jeg først er forsinket er det greit at jeg kommer frem på dagen. 

Nå skal jeg slutte å være usosial, jeg har funnet meg en flott jente å henge meg så jeg skal legge fra meg macen. Blogges!

lisarorvik

08.01.2017 kl. 18:53
Så kjedelig når det skjer :/ (Jeg har forresten ukens blogg konkurranse, bli gjerne med)

Sara Josefine

08.01.2017 kl. 19:08
lisarorvik: jupp :/
Sara Josefine

Hei! Mitt navn er Sara Josefine, jeg er 21 år, 95´er. Jeg liker å lese, se på Grey´s Anatomy, har dysleksi, fasinerer meg for menneskelig adferd, er en kjærestefri håpløs romantiker, avhengig av sukker og hater å ta feil...også ja, så er jeg lam. For kontakt: sarajosefine.blogg@hotmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits