Sara Josefine

Er det mulig å få trene eller?

  • 16.01.2017, 00:08

Dere husker jeg fortalte dere om dette treningssenteret jeg er medlem på som koster litt for mye? Ja. Etter å ha sløvet hele dagen i dag tenkte jeg det skulle bli godt å dra å trene litt. De har et stort fint basseng jeg tenkte var fin trening må med litt sykdom i kroppen. Jeg kommer dit og håper armbåndet mitt skal funke på heisen slik jeg var blitt fortalt forrige gang jeg var der og vi brukte alt for lang tid på den dumme heisen. Selvfølgelig gjorde det ikke det. De sa at legitimasjonen min ikke var bra nok. Nårtid var førerkort eller bankkort ikke bra nok? Tydeligvis trenger de pass. Okei, så får hun bare hjelpe meg ned med heisen denne gangen også da. Jeg kommer meg ned og skifter. På tur ut blir jeg litt pinlig berørt fordi jeg glemte å ta med meg noen klær jeg kunne ha over badedrakten og jeg må, siden jeg ikke kan ta trappen som alle andre, gjennom området hvor folk trener styrke og kondisjon. Jeg manner meg opp og tenker: drit i det, drit i dem. Så da ruller jeg der da, men håndduken rundt meg og finner en fyr som jobber på senteret og kan hjelpe meg opp. Selvfølgelig snakker han ikke engelsk men forstår hva jeg vil. Han tar turen opp til resepsjonen for å få hun som jobber der til å åpne heisen gjennom computeren. Jeg venter 5 minutter og ser plutselig hun komme ned trappen og til heisen. Noe unnskyldende forteller hun meg at senteret stenger om 10 minutter. 10 MINUTTER! Kødder hun med meg eller? Hvorfor i alle dager fortalte hun ikke meg det i utgangspunktet? Selvfølgelig kunne jeg sjekket dette selv før jeg kom. Men jeg gjentar: hvorfor sa hun ikke noe når hun hjalp meg ned når jeg kom? Igjen må jeg rulle den, enda mer, ydmykende turen, halvnaken, gjennom treningssenteret. Gjett om jeg var irritert! 

På turen hjem rullet jeg og bannet stille for meg selv. Det er ikke dette jeg har betalt 82 euro i måneden for. Jeg nektet å ikke få trent så da tok jeg meg en "joggetur". Jeg kom meg opp på rommet og kastet på meg en treningst-skjorte. Da ble det litt svetting på meg likevel og kvelden ble ikke så ille likevel. (Sett bort ifra at det ikke var noe varmtvann i dusjen når jeg kom hjem. Haha, livet ass)  

Sara Josefine

Hei! Mitt navn er Sara Josefine, jeg er 21 år, 95´er. Jeg liker å lese, se på Grey´s Anatomy, har dysleksi, fasinerer meg for menneskelig adferd, er en kjærestefri håpløs romantiker, avhengig av sukker og hater å ta feil...også ja, så er jeg lam. For kontakt: sarajosefine.blogg@hotmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits