Sara Josefine

Hvordan skal jeg leve livet?

  • 06.02.2017, 23:21

Hei dere, lenge siden sist!

Jeg har trengt litt tid til å komme meg inn i livet i Barcelona. Det er vanskelig å balansere livet. Hvordan jeg skal prioritere skole, trening, venner og bloggen.

Sist uke (ikke den som var men forrige) var jeg kjempeflink til å trene. Jeg trente hver dag, åtte dager i strekk. Det føltes utrolig bra og det er noe jeg ønsker å fortsette med. Mot slutten av tiden min som svømmer trente jeg mindre og spiste mer. Når jeg sluttet karrieren ble det ikke mye bedre. Jeg tror jeg har lagt på meg ca. 15kg de siste årene. Jeg er ikke komfortabel i min egen kropp og savner så mye den kroppen jeg hadde. Stolen jeg har begynner egentlig å bli litt for liten men det er ikke bare bare å bytte stol. Man venner seg til hvor brei man er og hvilke åpninger man kommer seg gjennom, å bytte blir en tilvenning i tillegg til at jeg ikke vil erkjenne nederlaget. Å bytte stolen blir bare feil. Den siste uken har jeg ikke trent noe, men mye på grunn av at jeg har vært fire dager i Berlin (mer om det senere). Når det er sagt så er makten i mine hender og jeg er den eneste som kan gjøre noe med det. Oppskriften er enkel - vær aktiv og spis bedre. Dette er definitivt noe jeg vil prioritere!

Snart nærmer jeg meg en måned i Spania og jeg føler ikke jeg har hatt den fremgangen jeg ønsker. Det er superflinke lærere på skolen, men man må gjøre arbeidet også. Hjemmelekser er nødvendig. Jeg er her fordi jeg vil lære språket. Tenk så kult å kunne spansk. Jeg sa til mamma før jeg reiste at jeg skulle komme tilbake og snakke flytende spansk. Hun var noe skeptisk og mente det blir vanskelig. Hun har rett i det, men jeg skal motbevise henne. Å kunne snakke spansk står på bucket listen min - og spansk skal jeg kunne!

Også er det jo dette med å være sosial. Man lever ikke livet alene men går stien med menneskene rundt seg. Det er så mye fint man kan se å oppleve, som i dag. Jeg tok turen med en venninne av meg til en nydelig park, Parc de la Ciutadella. Det var da det gikk opp for meg at jeg må se mer, bevege meg lengre enn mellom skolen og residensen, og gjøre det med venner. De beste dagene er de jeg opplever med menneskene rundt meg.

Sist men ikke minst bloggen. Jeg elsker å skrive og lese. En av de største gledene med å blogge er å ha en egen dagbok liggende som man kan ta opp å se på når tid man vil. Ta vare på minnene i bilder og tekst. Denne opplevelsen er definitivt noe jeg ønsker å kunne se tilbake på. 

Så, hvordan skal jeg kombinere disse? Jeg tenker trening hver dag, blogg nesten hver dag og lekser og sosialt liv annen hver dag. Også kan man jo kombinere! I morgen starter jeg dagen med terning før skolen, etterfulgt av piknic som skolen arrangerer med masse flotte folk. Jeg håper jeg mestrer livet fremover slik jeg ønsker - wish me luck! ♥


Fine Hanna - glad i dæ ♥

Victoria Larsen

07.02.2017 kl. 07:46
Så flott skrevet! :)

Sara Josefine

07.02.2017 kl. 10:33
Victoria Larsen: Takk^^
Sara Josefine

Hei! Mitt navn er Sara Josefine, jeg er 21 år, 95´er. Jeg liker å lese, se på Grey´s Anatomy, har dysleksi, fasinerer meg for menneskelig adferd, er en kjærestefri håpløs romantiker, avhengig av sukker og hater å ta feil...også ja, så er jeg lam. For kontakt: sarajosefine.blogg@hotmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits