Sara Josefine

Intervju? Hvorfor ikke?

  • 09.02.2017, 01:05

Dagen i dag har vært en ganske bra dag. Det hadde jeg ikke trodd når jeg våknet i dag morges. Jeg forsov meg til skolen og kom meg ikke til noen timer. Jeg strevde fælt med å komme meg opp av sengen og låg lenge å bare tittet ut av vinduet. Men, hadde en avtale kl. 13:15 så da var det bare å komme seg opp. For en stund siden fikk jeg en Mail, gjennom blogg-mailen min, hvor jeg ble spurt om å bli intervjuet. Jeg var litt skeptisk først og lurte på om dette var seriøst. Litt skremt også men hvorfor ikke? Vi mailet litt frem og tilbake før vi avtalte et møte i dag.

Han studerer sykepleie og intervjuet var en oppgave for skolen. Det er et eksempel på et intervju som kan bli gjort når man er på sykehus (hvis jeg forsto han riktig). Jeg spurte han om hvorfor meg, og han fortalte meg at det faktisk var en ganske morsom måte han fant meg på. Han fant meg nemlig på Tinder. Derfra gikk han videre til instagramen min som ledet han videre til bloggen. Google translate ble flittig brukt og han leste deler av bloggen. Han fant meg interessant og tok derfor kontakt. Jeg ble fortalt at han spesielt likte ærligheten min og hvordan jeg skrev (alltid så hyggelig å høre), og da skjønner jeg også hvorfor han ønsket å intervjue meg. Spørsmålene var nemlig ganske personlige og private. Noe som ikke er noe problem for meg. Jeg har ingenting imot å fortelle. Vi er alle bare mennesker.

Det var et hyggelig møte at interessant intervju. Etterpå tuslet vi bare rundt og jeg viste han hvor skolen min lå. Der møtte vi på noen venner av meg og turen gikk videre til en cafe. Veldig hyggelig.

Dagen ble avsluttet med en treningsøkt, digg!

Victoria Larsen

09.02.2017 kl. 07:36
Så spennende! Jeg håper du får en fin torsdag :-)

Sara Josefine

09.02.2017 kl. 11:20
Victoria Larsen: Tusen takk, du å!

JM fan <3

09.02.2017 kl. 17:34
Så artig! Kos dæ masse :D

Sara Josefine

09.02.2017 kl. 17:57
JM fan: haha, takk ;* <3

Raggi

11.02.2017 kl. 22:55
Åå, så kosel😍

Sara Josefine

13.02.2017 kl. 18:49
Raggi: :D
Sara Josefine

Hei! Mitt navn er Sara Josefine, jeg er 21 år, 95´er. Jeg liker å lese, se på Grey´s Anatomy, har dysleksi, fasinerer meg for menneskelig adferd, er en kjærestefri håpløs romantiker, avhengig av sukker og hater å ta feil...også ja, så er jeg lam. For kontakt: sarajosefine.blogg@hotmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits