Sara Josefine

Til min psykolog i utdanning #1

  • 11.05.2017, 03:27

 

Til min psykolog i utdanning

 

Jeg vet jeg kan svømme. Jeg er flink til å svømme. Men hvor langt kommer jeg, hvor sterk er jeg og hvor skal jeg svømme. For jeg ser ingen ting, jeg vet ingen ting, hvor langt er det inn til land. Til land hvor jeg kan stå på to ben igjen. Føle bakken under meg, kjenne vinden i håret og puste lettet ut. Hvordan kommer jeg meg dit?

 

Akkurat nå er jeg fornøyd med å ligger her. Jeg kan kjenne krusningene i vannet som forsiktig skvulper borti meg. Føle at jeg sakte men sikkert siver rundt om kring. Vannet er så kaldt, men jeg har lært meg å ikke kjenne det. Jeg har lært meg å ligger her å flyte. Det er dette jeg kan. Her kan jeg ligge å puste, helst stille, oppå vannflaten.

 


 

Jeg har ikke lyst til å svømme. Jeg er redd. Tenk om jeg ikke greier det, tenk om jeg ikke finner land. Hvor er land. Jeg kan ikke begi meg ut på reisen når jeg ikke vet hvor jeg skal svømme, da er det bare flaks som kan redde meg. Hvis jeg begynner å svømme mot et punket hvor land føles nærmest, og det ikke er der, er jeg redd for å drukne. Jeg vet at land finnes, men hvor? Tenk om det blir for langt, tenk om utmattelsen kommer å tar meg, da tror jeg ikke jeg klarer det mer. Jeg greier ikke forsøke på nytt. Jeg har svømt så lenge. Jeg er så sliten.

 

Om jeg skulle finne lysten og energien til å legge ut på svøm igjen, er jeg redd det blir min siste svømmetur. Og det er greit, men likevel, jeg håper jeg finner land. Det hadde vært fint.

Lik posten om du ønsker fortsettelsen ; )

20.01.2014

Sara Josefine ♥


English translation comes later ;*

Raggi

13.05.2017 kl. 19:38
Du kommer til å finne land og æ skal svømme sammens me dæ❤️
Sara Josefine

Hei! Mitt navn er Sara Josefine, jeg er 21 år, 95´er. Jeg liker å lese, se på Grey´s Anatomy, har dysleksi, fasinerer meg for menneskelig adferd, er en kjærestefri håpløs romantiker, avhengig av sukker og hater å ta feil...også ja, så er jeg lam. For kontakt: sarajosefine.blogg@hotmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits