Sara Josefine

Herlige Hawaii!

 • 09.11.2014, 22:31

♥ Day 21: Et sted du vil til akkurat nå

Jeg kunne tenkt meg å reise til Hawaii! Til langstrakte strender og himmelblått vann. Det tror jeg må være drømmedestinasjonen akkurat nå. Preferably med en kjæreste, men man kan vel ikke få alt man ønsker seg her i verden. Jeg drømmer meg lett bort i disse bildene:


Sara Josefine ♥

7184

 • 08.11.2014, 23:51


Nesten seks timer varte dagens parti og seks timer satt jeg fremfor TVen. Et veldig spennende parti som endte i remis. Litt på slutten der turte jeg begynne å håpe på seier og ble litt skuffet når det endte med uavgjort. Men hallo! At Carlsen greier å spille til remis, med svart farge i første parti og attpåtil fikk Anand til å svette litt i panna, er ikke verts! Jeg gleder med til neste parti i morgen og håper på et like spennende og langvarig spill. ♥ Day 20: Smykkene dine

Vi er kommet til midten av challengen. Jeg for min del liker den men syns vel kanskje at noen dager er det punkter jeg syns det er litt vanskelig å få til å gjøre noe av uten at det blir kjedelig. Listen har jeg jo ikke funnet på selv, men funnet på nettet. Det er ikke alt jeg er like begeistret for å skrive om, men jeg liker at jeg begynner å få inn en rytme med å oppdatere. Det er kjekt når man kan se i arkivet at men har oppdatert hver dag. 

Smykkene mine. Vel, jeg har ikke så mange smykker, og de fleste vet jeg ikke hvor jeg har. Nettopp det er problemet mitt, jeg er forferdelig god til å glemme ting her og der og mister ting som smykker og ringer veldig lett. Derfor sier jeg til venner og familie som eventuelt har tenkt å gi meg smykker at de ikke må gi meg noe dyrt, fordi jeg mister dem mest sannsynlig. Det er jo likevel veldig synd fordi det er jo ikke spesielt gøy å miste smykkene slik at de jeg fikk det hos føler at jeg ikke bryr meg nok til å ta vare på dem uansett hva de kostet. Derfor kjøpte jeg dette smykket, som vist på bildet under, til meg selv for å lære meg å ta vare på smykker, slik at hvis jeg mister det har jeg bare meg selv å føle dårlig samvittighet ovenfor. 

Utenom det har det også sin historie. Jeg kjøpte det når jeg var på min aller første landslagsleir i 2013 i Florida. Det har en slik fin blåfarge som minner meg om klokkeklart vann. Jeg får så gode minner når jeg ser på det fordi det minner meg om noe som betyr utrolig mye♥- Sara Josefine ♥

Good Morning Everyone!

 • 07.11.2014, 11:48

♥ Day 19: Et bilde av håndskriften din

Jeg har tenkt å boltret med fremfor tven i godstolen. I dag begynner VM i sjakk og det har jeg tenkt å følge med på. Aldri hadde jeg trodd det skulle være interessant å se på to stykker sitte å stirre på et brett, men det syns jeg altså. Det var veldig gøy å følge med når de sendte VM på NRK i fjor og jeg håper det blir like spennende i år.

I skrivende stund hører jeg på spikeren på nordsjøstevnet i bakgrunn. Det er svømmestevne i Stavanger og jeg følger godt med på livestreaming. Så jeg blir nok å veksle mellom svømmingen og sjakken i dag. Er det flere enn med som skal følge med?

- Sara Josefine ♥

"You're The Reason I Come Home"

 • 06.11.2014, 21:53

♥ Day 18: En artist du liker (gutt)

Er det en mannlig artist jeg liker godt så må det være Ron pope. Han er den artisten jeg har flest sanger av på spillelisten min og jeg tror ikke jeg klarer å bli lei av han. Han har slik musikk jeg liker, litt rolig og fin. Sangen han er mest kjent for og som jeg tror de fleste har hørt er A Drop I The Ocean, den liker jeg veldig godt men favoritten er You're The Reason I Come Home. Resten av favorittene kommer her: 

You're The Reason I Come Home

 

I Don't Mind If You Don't Mind

 

Reason Why

 

Back to Bed

 

Our Song

 

- Sara Josefine ♥

Godt å få pappa hjem

 • 05.11.2014, 21:25

Hei!

Pappa kom hjem i dag etter ca. en måned vekke. Det er så deilig å se han igjen når han har vært vekke så lenge! Herlig er det å ha han hjemme igjen og stolen min er glad for det og. Den faller snart sammen. Noen har sikkert lagt merke til at jeg kjører rundt med et vanlig hjul og er rødt hjul? Ja, det er fordi alle de andre hjulene mine er punktert. Jeg har jo en annen stol jeg bruker når jeg sykler og siden jeg bare har to hjul har jeg måttet stå på gulvet på kjøkkenet og balansert på et hjul mens jeg skifter det andre hver gang jeg skulle ut med sykkelen. Godt er det å få pappaen min og handyman i hus igjen. Og han har også lovet å øvelseskjøre med meg, noe mamma er så pinglete og ikke tørr -_- (fikk klarsignal fra kjørelærer at jeg kunne kjøre med foreldrene mine). Hos meg er det Master Chef som snurrer på skjermen. Det er finaleuke og jeg virkelig spent på hvem som vinner. Ble litt lei meg når Petter Pilgaard gikk ut, folk kan si hva de vil om fyren men jeg digger han. Sykt morsom at han nådde så langt som han gjorde da. Som dere ser ble middagen i dag kylling i paprika og hvitløks saus med ris og salat. Kylling og ris med saus må være favorittretten min, jeg bare elsker det! 


♥ Day 17: En artist du liker (jente)

Taylor Swift må være favoritten. Jeg er jo en håpløs romantiker og hun skriver mange kjærlighetssanger, noe som passer meg midt i blinken. Jeg liker også at hun er en bestemt, selvstendig ung dame og jeg ser opp til henne for det. Sangen øverst i innlegget er fra det nye albumet hennes 1989. Av sangene jeg har hørt fra albumet er jeg veldig fornøyd, men hun har dessverre bestemt seg for å fjerne musikken sin fra Spotify så jeg får ikke hørt så mye på dem lengre. Det er veldig synd og jeg håper hun forandrer mening snart.

- Sara Josefine ♥

A stroll down memory lane

 • 04.11.2014, 21:53

♥ Day 16: Et bilde av deg når du var liten

Det er så gøy å se gjennom gamle bilder. Det er slikt man blir sittende fast i for plutselig er en hel time gått mens du har mimret tilbake. Jeg kunne ikke gå gjennom alle barndomsbildene for det hadde tatt både en og to timer eller fler, men her er noen som jeg mener jeg var rundt åtte til elleve år på.

Jeg kan jo fortelle litt om noen av bildene. Visste dere forresten at jeg har gått på krykker? Jeg fikk betennelse i fettputen i helen og måtte gå på krykker en liten uke, som er avbildet på bilde tre. På bilde to, hvor jeg sitter på en lekeokse, er fra et familietreff med familien på farssiden. På bilde fem har jeg "pyntet" meg til en halloweenbursdag og bilde seks er, som dere sikkert har skjønt, fra et svømmestevne way back!

- Sara Josefine ♥

Mine 10 juleønsker

 • 04.11.2014, 18:20

Hei! Jeg beklager at jeg ikke blogget i går, jeg var så sliten og orket bare ikke. Derfor tar jeg det igjen i dag og gjør to punktet på challengen. Denne posten skulle egentlig kommet for flere timer siden men slike innlegg tar så lang tid. Å finne bilder, sette dem sammen, legg inn linker og skrive om hvert produkt skjer ikke på et øyeblikk. Gøy har jeg i hver fall hatt det med å lage innlegget. Jeg gleder meg bare mer og mer til jul og er spent på om noen av disse godbitene blir å gjemme seg under juletreet!

♥ Day 15: Ti ting du ønsker deg

♥ 1. Mast - vol.1 Curler ♥

Krøllet hår er jo bare så fint. Jeg har prøvd å lære meg å krølle håret mitt med slettetang men får det bare ikke til. Jeg har hørt så mye fint om denne krøllstaven og ser for meg de fine krøllene om jeg hadde hatt denne!

♥ 2. Spellbound Push Up Bra

Du kan aldri få nok av sexy undertøy. Dette undertøyet forelsket jeg meg bare helt i. Jeg har kanskje ikke kjæreste men det betyr ikke at det ikke fint å føle seg bra i undertøy. I tillegg er det greit med en finere BH om du har på deg en singlet som er litt gjennomsiktig. (bruker 75B)

♥ 3. JorgObé Peel Off Mask ♥

Jeg har egentlig ganske fin hud men jeg har lest så mye bra om denne ansiktsmasken og har veldig lyst til å prøve den ut selv. Ikke minst er det gøy å prøve ut ulike skjønnhetsprodukter som denne på jentekvelder. 

♥ 4. Polaroid Kamera ♥

Med dette kamerat ser jeg bare for meg den fine collagen på romveggen min. Jeg er veldig glad i å være kreativ og henge ting på veggene, dette kamerat hadde vært perfekt til slikt. Jeg har alltid hatt lyst til å prøve et polaroid kamera helt siden jeg så dem for første gang, man blir liksom tatt litt tilbake i tid. Spennende er det også å ha bildet i hånden rett etter du har knipset det! (liker det lilla best) 

♥ 5. Smile lab ♥

Hvem ønsker ikke et vakkert hvit smil? Det gjør i hvert fall jeg! Jeg har aldri bleket tenne før og det hadde vært gøy å prøve!

♥ 6. Wild Child Sunglasses ♥

Herregud, hvor kule er ikke disse solbrillene! Gjett om jeg hadde følt meg fresh i sommer med disse. Om jeg ikke skulle fått de i julegave tror jeg nesten jeg MÅ kjøpe de selv!

 


♥ 7. OPI Neglelakk ♥

En classy, fresh eller fin neglelakk løfter alltid et antrekk et hakk opp. Jeg har fått helt dilla på OPI sine neglelakker og ønsker meg bare flere. Neglelakken sitter godt og gir en blank og fin overflate, det sier seg selv at jeg ikke har råd til å kjøpe et helt lager på egenhånd og jeg hadde virkelig elsket å få flere neglelakker i samlingen min til jul.

♥ 8. Retro Watch ♥

Når du først har begynt å bruke klokke kjenner du en angst om du ikke har den på deg, hvis du også bruker klokke skjønner du nok hva jeg mener. Jeg begynt å bruke klokke for 3 år siden men den har nå blitt slitt ut og jeg savner den sårt. En enkel og fin klokke slik som denne hadde derfor passet meg midt i blinken.

♥ 9. Grey's Anatomy - sesong 8 & sesong 10 

Kjenner du meg så vet du at jeg elsker Grey's Anatomy. Jeg har fulgt med siden jeg var 9 år og mamma måte mase på meg for å få meg i seng fordi jeg heller ville være oppe på tirsdags kveldene og se på favorittserien. Jeg har alle sesongene som er kommet ut utenom sesong 8 og 10, de hadde vært finte å kose seg med i romjulen.

♥ 10. Kari Traa - Genser & Bukse ♥

Jeg digger Kari Traa og har lenge siklet etter dette settet ullundertøy. Passer perfekt til hytteturer i vinter! (bruker M)

 

Håper du likte innlegget! Kanskje fant du noe du selv ønsker deg til jule eller den perfekte gaven til noen andre? 

- Sara Josefine ♥

Sertifikatet kommer til å bli en befrielse!

 • 02.11.2014, 22:25

♥ Day 14: Noe du gleder deg til og hvorfor

Jeg gleder meg utrolig mye til jeg får sertifikatet! Det komme til å bli en helt annen hverdag og jeg vil føle meg enda mer selvstendig. Det var rimelig kjedelig å gå tredjeåret hvor resten av klassen på rekke og radd tok lappen og kunne kjøre til og fra skolen og ellers hit og dit. Jeg ble atten for et og et halvt år siden men jeg kan fremdeles ikke si at jeg føler meg selvstendig. Jeg er avhengig av at foreldrene mine er hjemme og kan kjøre meg for at jeg skal kunne dra noen steder. Når du blir myndig og runder det magiske tallet atten år er det fint å kunne slippe å si setningen "jeg må bare spørre mamma og pappa først". Jeg er ikke helt der enda siden jeg ikke har lappen og er avhengig av foreldrene mine til å komme meg rundt. Å ta sertifikatet kommer derfor virkelig til å bli en befrielse og jeg vil endelig få føle duften av den herlige selvstendighet! Det gleder jeg meg enormt mye til!


Jeg har faktisk ny kjøretime i morgen tidlig. Da får jeg kjøre i hele tre klokketimer, gid jeg gleder meg! La oss bare håpe jeg klarer å komme meg opp klokken sju om morgenen. Haha, det skal nok gå bra, alltid mye lettere å stå opp når det er til noe du gleder deg til!

- Sara Josefine ♥

En overraskende fin dag!

 • 02.11.2014, 02:49

Hei, eller god natt er det vel nå. 

Jeg kom nettopp inn døren etter å ha hatt en veldig fin deg med Jonas. Ja han er faktisk hjemme denne helgen også, han kom hjem på spontan tur, bestemte seg for å komme hjem på fredagen. En flott overraskelse var det for meg så dagen i dag ble brukt med han og familien hans. Jeg dro til han i syv tiden og spiste og middag , på menyen sto ovnsbakt potet og biff. Vi ble hele gjengen sittende å skravle til 12. Han, meg, moren og faren, bestemoren, de to søstrene og kjærestene deres, og selvfølgelig lille Lily var med på begynnelsen av kvelden (datteren til den ene søsteren). Det var så koselig. I tolvtiden var vi på vei ut døren og skulle egentlig bare rett til meg, men så endte vi opp med å bare kjøre rundt i to timer. Det bruker vi å gjøre, også kakler vi i vei om både dypt og grunt.

♥ Day 13: Et bilde fra i dag- Sara Josefine ♥ 

Rommet mitt

 • 31.10.2014, 19:33

♥ Day 11: Rommet dittDet ser litt stusselig ut ja, men det er faktisk rommet mitt. Har hatt det helt siden jeg var lita. Tingen er, i vår fant jeg ut at jeg skulle gjøre en storrydding og rydde vekk alt rot. Det endte med at absolutt alt for ut døren, seng, skrivebord, gardiner og ALT. Den kommoden som står igjen skal også ut men vi har ikke funnet noen plass å sette den enda. Planene var å pusse det litt opp med nye farger på vegene og nye møbler. En ny seng og en plass og sitte. Jeg kom meg bare ikke så langt før jeg skulle ut på min 7 uker lange treningsleir. Slik har det stått siden da, nå bruker jeg gulvet til å pusle fordi det ikke er plass på stuebordet. Men jeg tror vi skal gjøre noe med det nå i vinter.

Hvor jeg sover spør du? Jo, jeg er så heldig å ha to rom så jeg sover på det vi kaller stuen min. Der har jeg sovesofa og der sover jeg. Det er veldig enkelt egentlig for da legger jeg den bare ned på dagen om nødvendig også folder jeg den bare opp når jeg skal legge meg. Velkommen inn:
Hvis du tror du så en dildo på bildene så så du rett. Det er det en enkel forklaring på. Det var i julen for snart to år siden. Vennene mine spurte meg hva jeg ønsket meg i julegave. Jeg svarte som den kjærlighetsløse personen jeg er at jeg ønsket meg kjærlighet. Dette tolket de som at jeg trengte en dildo og pakket den inn og gav meg det i julegave. Flau hadde de nok tenkt å gjøre meg, for jeg åpnet den jo selvfølgelig fremfor hele familien, men jeg er ikke typen til å bli flau over slikt. Men for å forklare hvorfor den henger på fryseren min så er det så enkelt som at jeg følte jo at jeg måtte bruke julegaven jeg hadde fått. Siden jeg ikke føler behovet for å bruke den til sitt originale formål bruker jeg den nå som åpner til fryseren. Du tar bare tak rundt skaftet og drar og opp kommer fryseren. Det eneste problemet er når jeg har tantebarnet på 7år på besøk og hun lurer på hvilken pynt som henger på fryseren...

 

- Sara Josefine ♥

 

Min verste uvane

 • 29.10.2014, 23:27

♥ Day 10: Din verste uvane

Min verste uvane, hmm, dette blir vanskelig. Å ja, det må være at jeg legger meg alt for sent! 

Noen har kanskje lagt merke til at innleggene mine noen dager kommer i seneste laget. Som i dag for eksempel. Jeg er forferdelig dårlig til å legge meg tidlig og om jeg gjør det får jeg jo ikke ro i ræven før etter en god stund. Jeg greier rett og slett ikke legge tankene bort og slappa av. Neida, når natten kommer tenker jeg på alt mellom himmel og jord. Som det flotte drømmehuset mitt, hva jeg skal spise i morgen eller en crush. Jeg er også fæl med å ta med meg macen til sengs, nå er det blant annet Master Chef som må ses før jeg legger meg. En sjeldenhet er det heller ikke at jeg tar med meg Edward og Bella til sengs.

At jeg er flink til å legge meg kan jeg ikke skryte på meg nei. Å tro meg jeg kjenner det dagen etter. Som i dag for eksempel, tror dere jeg greide å sovne til en normal tid når jeg skulle kjøre bil for første gang neste dag? Nei. Jeg sovnet halv 4, halv fire dere! Gjett om jeg har vært trøtt i dag! Jo, det har jeg, men dum som jeg er drar jeg ut tiden og driver med alt annet enn å legge meg. Så nå har jeg kommet meg over dette punktet hvor du dauer av utmattelse og siger deg sakt men sikkert over i den gode fasen av overtrøtthet. Jeg vet ikke helt hva det kommer av. Kanskje jeg ikke vil at dagen skal ta slutt. Det må det være. Å sove, i seg selv, er jo veldig kjedelig. 8 timer hvor du bare ligger der og gjør ingen ting, kjedelig! Om kvelden virker det liksom ikke så spennende å legge hodet på puta og du greier på mystisk vi å glemme hvor trøtt du var i morges når du hadde vært alt for lenge oppe dagen før. At jeg ikke lærer.  

La oss se om prosessen av å skrive denne teksten har inspirert meg til å legge meg noe tidligere enn vanlig. (Noe som har vært klokken 2 i et parr uker.) I will let you know tomorrow! Till then, Good night ;*

 

- Sara Josefine ♥

BLI BEST

 • 28.10.2014, 23:41

God kveld i stugo!

Jeg sitter her og nyter kvelden med en bok. Var i gata i dag og kjøpte meg noen bøker som skal få inspirere og hjelpe meg fremover. Det er vel ikke bare meg som har blitt fristet til å lese den svært omtalte boka "BLI BEST" av Erik Bertrand Larssen om mental trening. Planen var å kjøpe boken om Dagfinn Enerly for å se hvordan han opplevde å bli lam å for å se hvordan boken er bygd opp. Jeg liker selv å skriv og når jeg spør om forslag til hvilken bok jeg skal skrive får jeg alltid det samme svaret: "Du må skrive en biografi." Jeg vurderer å begi meg ut på prosjektet, men i mitt hode er ikke denne boken mer enn ei setning. Nemlig - jeg ble lam i badekaret punktum slutt. Så jeg håper hans bok vil gi meg inspirasjon og at denne eventuelle boken kan vokse seg større enn en setning.

Når jeg først var i bokhandelen kunne jeg like så greit ta meg en titt på resten og endte opp med å kjøpe meg både BLI BEST og HELVETESUKA av Erik Larssen. Om jeg nå skulle begynne å skrive en bok tror jeg disse bøkene også kan komme til nytte i prosessen. Og ikke minst i bassenget når jeg hopper uti det igjen.


♥ Day 9: Mobilen din

Jeg har ikke glemt dagens challenge og i dag ser det ut som om det er mobilen min som skal blottlegges. Jeg har screenshotet alle skjermene så kan dere se hvilke apper jeg bruker. Jeg er vel mest inne på de i boksen sosialt altså hvor appene med sosialemedier ligger. Ellers går det veldig mye i Candy Crush, jeg har klart alle levelene som er kommet ut på det vanlige spillet og holder på med level 385 i drømmeverden. Nei, jeg er ikke flau over det, velger heller å se på det som at jeg er utrolig smart ;) Kameraet på telefonen blir også flittig brukt, som blogger er det obligatorisk når du ikke gidder å drasse rundt på et stort kamera overalt. Sist men ikke minst hører jeg utrolig mye på spotify, men det tror jeg dere har skjønt til nå. Som dere ser ligger den som en av favoritt 4.

Tusen takk for responsen på blogginnlegget i går. Nesten 1000 personer har lest det og det setter jeg stor pris på. Jeg skal fortsette å lese men jeg må nok sove snart. Jeg skal nemlig ut å øvelseskjøre for første gang i morgen!! Good night everyone.

- Sara Josefine ♥

Sminke - Video

 • 27.10.2014, 14:59

♥ Day 8: Hva har du i sminkepungen din (sminken du bruker)

Jeg tenkte jeg skulle gjøre dagens punkt litt mer spennende og gjorde det på film isteden for bare tekst og bilder. Jeg har satt sammen punktet for dag 8 og 12 fordi de er så like, så får jeg heller gjøre noe annet på dag 12. 

Jeg syns jo det er litt rart å sitte å prate til macen og hadde egentlig tenkt å klippe filmen til. Derfor startet jeg bare filmingen før jeg begynte å prate. Jeg syns det endte opp med å bli litt morsomt jeg så jeg gadd ikke legge den inn i Imovie for redigering. Dere vil se det veldig tydelig når jeg går fra å være bare meg til Sara Josefine som skal vise frem sminken sin. Haha, håper dere liker det, enjoy <3


- Sara Josefine ♥

Jacket shoot - Behind the scenes

 • 26.10.2014, 15:51

Gårdagen brukte jeg med min fantastiske venn Jonas. Han var hjemme på perm i helgen og det var utrolig deilig å se han. Det er rart å ha en hverdag hvor vi ikke ser hverandre hver dag slik som før men vi får det nå til å funke. Vi brukte lørdagskvelden til å se Shutter Island, noen som har sett den. Jeg likte den i hver fall veldig godt. Den er litt treig i starten men slik er jo alle gode filmer. Jonas drar i dag også ser jeg han mest sansynlig ikke før om en måned. Men da er han hjemme på langperm for første gang så da blir det heldig vis masse Jonas-tid :D


♥ Day 7: Det du kjøpte deg sist

Mitt siste kjøp ble jeg veldig fornøyd med. Det var denne jakken og skjerfet dere ser under på bildene her. Både skjerfet og jakken er fra Vero Moda og jeg kjøpte de da jeg var i Trondheim.


 

Behind the scenes 

Måtte dere ha en fortreffelig dag!

- Sara Josefine ♥

Outfit - 251014

 • 25.10.2014, 17:40

♥ Day 6: Antrekket ditt i dag- Sara Josefine ♥

One of those days

 • 24.10.2014, 20:33

Hei. I dag en slik dag hvor alt bare er trist og trasig og jeg ikke finner noe å muntre meg selv opp med. Tiden i dag har jeg dermed brukt til å gjøre ingenting og surfe rundt på nettet. Nå tror jeg at jeg enten blir å sette meg med å pusle eller tulle puter og dyne rundt meg og se på en film eller noe.

Men først skal jeg selvfølgelig gjøre punktet på challengen som er:

♥ Day 5: Noe du savner

I dag er det 24 oktober noe som betyr at vi bare er 2 små måneder unna julaften! Wææ, hvor ble det av tiden? Jeg kjenner at jeg begynner å bli litt stresset med å kjøpe julegaver. Noe drømmen min i natt kan understreke. Jeg drømte nemlig at det var lillejulaften og at jeg ikke hadde kjøpt en eneste gave til jul, hjelp! Litt stresset kanskje?? På den annen side så gleder jeg meg masse til jul og det er jo ganske deilig at det ikke er lenge til juleribben står på bordet. 

Så til denne challengen og hva jeg skulle frem til, er det bare meg som gikk gjennom det året hvor du merket at julen ikke lengre var så stas som det pleide å være? Jeg husker at jeg et år var såå skuffet fordi julen plutselig bare kom å gikk uten at jeg hadde fått tid til å glede meg, oppleve den og bli lei meg for at den snart var over. Plutselig hoppet jeg bare over alle trinnene og det var januar igjen, tiden gikk så fort. Poenget mitt er at jeg savner julen som liten. Når du gikk hele desember og telte ned på de små fingrene til den store dagen. Hvor vi hadde lille lille julaften før lille julaften bare for at vi gledet og sånn til julaften og måtte legge på en til lille julaften. Jeg husker jeg fikk så lite søvn natt til julaften fordi jeg gledet meg sånn og måte late som om jeg sov når "julenissen" kom inn for å legge godteri i julestrømpen. 

Slik er det ikke lengre. Julen er selvfølgelig en kjempe fin tid og det er noe jeg virkelig setter pris på, men barndomsgleden er der ikke lengre. Den store entusiasmen over julen og det drømmelandet hvor julenissen faktisk fantes. Det er vel bare en del av å bli voksen. Så i grunnen savner jeg vel egentlig bare å være barn. Det var tider det. 

- Sara Josefine ♥

Hva gruer du deg til og hva er du redd for?

 • 23.10.2014, 23:04

 

♥ Day 4: Noe du gruer deg til

Hvis det finnes noe å grue seg til så gjør jeg det. Når jeg skulle begynne på skolen gruet jeg meg sånn til å lære bokstavene. Og når jeg hadde lært meg dem gruet jeg meg til andre klasse for da måtte jeg lære meg småbokstavene. Jeg har alltid gruet meg til alt, hver minste lille ting. Så da skulle man jo tro at nå gruer jeg meg til en masse. Joda, jeg gruer meg jo til ting som å dø og bli gammel, men jeg har i grunnen ikke noe jeg gruer meg til her og nå. Det kommer sikkert av at jeg ikke har noe spesifikt på planen. Jeg kan sove så lenge jeg vil og se serier hele dagen uten at det gjør noe, jeg har ingen ting å rekke og trenger ikke gjøre noe jeg ikke vil. Da er det rimelig vanskelig å finne noe å grue seg til. 

Når jeg satt meg ned tidligere i dag og lurte på hva jeg gruet meg til måtte jeg litt lenge i fremtiden. Jeg endte opp med at jeg gruer med til de muntlige eksamenene jeg skal ha i idrett & samfunn og i historie. Er det noe jeg hater så er det å snakke fremfor folk. Jeg blir helt stiv og vet ikke hva jeg skal si. Det er jo SÅ skummelt. Jeg hadde veldig få fremføringer på skolen og var den eleven som måtte ta fremføringen alene fremfor læreren senere. Jeg hater å snakke til en befolkning og blir helt kvalm og redd. Glemmer det jeg skal si og leter febrilsk i hjernen etter en vei ut av hele senarioet. Dette er noe jeg skulle ønske jeg hadde viljestyrke til å meste. Jeg skulle ønske jeg var sterk nok til å stå imot frykten og ikke la den være en hindring. Slik som den ble høst.

Det skulle være en nasjonal konferanse for funksjonshemmede i Valnesfjord hvor jeg ble spurt om å være en av 3 som skulle holde et lite fremlegg og fortelle om seg selv. Dette måtte jeg takke pent nei til fordi jeg ikke klarer å snakke fremfor mennesker. Det syns jeg er veldig synd for om jeg hadde turt tror jeg det hadde vært en fin opplevelse og noe å ta med selg videre. Men fremføringer er altså ikke tingen for meg og jeg tror det er det jeg gruer meg mest til i fremtiden.  


I begynnelsen av innlegget her ligger det en sang. Jeg liker veldig godt når jeg leser blogger og det ligger en sang i det. Da har jeg noe og høre på mens jeg leser og jeg har fått et til musikktips. Dette er noe jeg tror jeg skal begynne med i innleggene mine. Som sagt tidligere har jeg sjeldent peiling på hva sangen handler om så den trenger ikke ha noe som helst med tekstens innhold å gjøre. Jeg ville ikke "lest" så mye inn i det.

Det er derimot en grunn til at jeg deler denne sangen med dere nå. Det er en sang jeg ble tipset om gjennom en blogg. Jeg syns den er veldig fengene og greier faktisk og synge litt med, men det er budskapet med sangen jeg liker best. Sangen ble laget for å fremme homofiles rettighet til kjærlighet. At uansett kjønn burde alle ha rett til å elske hvem dem vil. 

Dette er jeg helt enig i og syns det er synd at vi ikke lever i en slik verden. Håper du også finner sangen fengende og legger den til i spotify-listen din.


- Sara Josefine ♥

Mine dufter

 • 22.10.2014, 23:15

♥Day 3: Parfymene dine

I dag var det altså parfymene som sto for tur. Jeg bruker ikke så mye eller ofte parfyme, det går i perioder, men det er nok fordi jeg kanskje er en smule allergisk, selv om jeg kanskje sliter med å innrømme det. Jeg syns det er herlig å kunne dufte som en blomstereng, men jeg har begynt å merka at hodepinene gjerne kommer snikende på om jeg sprayer på meg en duft.

 

Jeg har altså bare eid fire parfymer i mitt liv og de kan dere se nedenfor. Den jeg liker best ser dere på det nederste bildet. Den kommer fra Hollister og er kjøpt på en hollisterbutikk i Florida. Den har jeg hatt en stund og jeg føler meg enda ikke lei, den kommer nok til å fremdeles være favoritten en stund til. Jeg er ikke typen til å bytte mellom. Det er akkurat som pålegg. Jeg spiser gjerne bare brødskiver med leverpostei en måned og salami den neste. Er det bare meg eller..? 


 

Det ble ikke et så langt innlegg i dag, og jeg må beklage at det kom sent. Jeg har for ikke lenge siden kommet hjem fra siste del av trafikaltgrunnkurs i Bodø. Tidligere på dagen var jeg å trente. Jeg fikk heller ikke mye søvn i natt fordi jeg ble sittende å skrive på en tekst. Jeg finner det lurt å skrive når tankene er der enn å utsette det som jeg så ofte gjør, for da slipper jeg å glemme hva jeg hadde tenkt og selve poenget i tanken eller den bra tekstoppbyggingen jeg har sett for meg. Skrivelysten blomstret i natt og jeg ble heller sittende å skrive en stund enn å sove. Derfor gleder jeg meg nå til å hoppe i seng, god natt.

- Sara Josefine ♥

Endelig er den her!

 • 21.10.2014, 19:19

Biiiil! Nettopp bil var det jeg snakket om på torsdag og som onkelen min var så snill å kjørte hit til meg. Den kom med hurtigruten forrige uke også kjørte han den fra Bodø og hit. Det er så utrolig godt å ha den i innkjørselen hjemme og at den nå faktisk er min. Bare se så fin den er!! (Litt skitten, men ellers krute god.) Nå gjenstår det bare å ta sertifikatet. Jeg begynte i forrige uke med trafikalt grunnkurs og har siste time i morgen. Trege meg har ikke bekymret meg for det før nå, de fleste tar det jo i tiende klasse, men siden jeg visste det kom til å bli så lenge til jeg fikk sertifikatet orket ikke jeg stresse med det. Hehe, så nå sitter jeg der med 15-16åringene å bare "ja hallo, her er jeg, noen få år etter, ehe". Neida, gruppen min er veldig fin og jeg koser meg faktisk på kurset. Det er veldig interessant spesielt siden du lærer om ting du faktisk skal få prøve ut snart. Men det er sikkert litt lettere for meg å følge med som ikke går skole nå og som slipper å ha en lang skoledag før jeg skal sitte to timer til med undervisning. For meg er det vel egentlig bare litt greit å få komme ut av huset. 

Som sagt har jeg siste time i morgen og etter det kan jeg øvelseskjøre. Så vidt jeg har skjønt får ikke jeg lov å øvelseskjøre med andre enn en kjørelærer siden bilen min ikke er som en vanlig bil. Jeg har fått kjøretime neste onsdag og gleder meg som en liten unge. Det er neste, men bare neste, så jeg hoppe opp og ned på stuegulvet av begeistring...men så er jeg jo lam, så det går ikke ;p

Vil du se flere bilder av bilen kan du ta en titt på innlegget jeg skrev når jeg var i Tromsø og prøvde den ut HER.

 


 ♥ Day 2: Dine tre yndlingssanger akkurat nå

Er det noe jeg ville hatt vanskeligheter for å klare meg uten så må det være musikk. Jeg hører på musikk 24/7, hele tiden. De eneste gangene jeg ikke har lyd på ørene må være når jeg sover eller er i vann, men ikke en gang nødvendigvis da fordi jeg her en swimP3 som det heter som lar meg høre på musikk når jeg svømmer. Er det noe jeg ikke er god på derimot så er det navn. Jeg har svært liten til ingen peiling på hvilken sang jeg hører på så om noen hadde spurt meg så hadde jeg måtte sjekke mobilen. En annen rar fakta med meg er at jeg ikke kan synge til sanger. Ikke fordi jeg ikke har sangstemme eller... det har jeg vel egentlig heller ikke, men det er ikke nødvendigvis derfor jeg ikke kan synge med. Tingen er at når jeg hører på musikk greier jeg ikke høre ordene. Selv om jeg fokuserer på det glemmer jeg de like fort som jeg hører dem. Det er noen få sanger jeg greier å synge med til, men det er bare fordi jeg har hørt den så mange ganger at jeg husker tonene og kan gjette sånn noen lunde hvilke ord som kommer. Og da også har jeg ingen ide om hva sangen handler om. 

 For å finne mine favoritt sanger for øyeblikket må jeg bla opp spotifyen, som du for øvrig kan finne HER. Da tror jeg valget faller på disse: 

Jeg har veldig mange sanger jeg kunne valgt men jeg gikk for sanger med litt futt i denne gang. Det er i et sånt type humør jeg er i nå så da ble det det istedenfor litt roligere musikk som vel egentlig er mer den musikken jeg vanligvis hører på. Legg gjerne igjen spotify-listen din i kommentarfeltet eller kom med musikktips til meg. Jeg elsker å finne nye godbiter høre på!

- Sara Josefine ♥

A smile is the best makeup a girl can wear

 • 20.10.2014, 22:12

Day 1: Et av de nydeligste bildet av deg

Et av e bildene jeg liker best av meg selv er også bildet er jeg har som profilbilde på facebook. Jeg er veldig glad i dette bildet fordi jeg liker smilet mitt i det og fordi det minner meg om dagen jeg tok det. Det var en vinterdag i mars dette året. Bestevennen min hadde vært så snill og gått med på å hjelpe meg med outfitbilder og dette var et av blinkskuddene vi endte opp med. Fotoshoot er alltid like kleint og morsomt. Når du står der og skal vise deg frem for kamerat og bestevennen din står og små ler bak linsen er det ikke alltid like lett. Men det gir garantert gode minner og gjerne et blinkskudd med et genuint smil som dette. Nettopp derfor er jeg så glad i dette bildet, fordi det minner meg om min herlige bestevenn Jonas, alt han gjør for meg og de smilene han alltid greier å få frem♥


I dag er altså første dag av 40 days challengen. Jeg er veldig spent på hvordan dette blir å gå. Av det jeg har hørt og lest fra andre som har gjort dette tidligere så har de blitt rimelig lei etter en stund. Det blir spennende å se hvordan det går med meg. Jeg har jo ikke vært den flinkeste til å blogge hver dag og jeg personlig syns det er så irriterende når du følger en blogg også blogger de ikke regelmessig. Du gjør det jo til en rutine å lese en blogg og når du da igjen opplever skuffelsen av at det ikke er kommet noen oppdateringer og nytt å lese er det begrenset hvor mange ganger man lar seg skuffe. Så jeg må jo bare beklage om jeg har irritert deg og takke for de leserne jeg faktisk har som gidder og klikke seg inn her, det er jeg utrolig glad for. Jeg håper denne challengen vil forandre på det og at jeg vil venne meg til å blogge daglig, både for meg og deres del^^

- Klem Sara Josefine ♥

40 days challenge?

 • 18.10.2014, 21:27

Hei, god kveld^^

Jeg tenkte å begyne med en 40 days challenge på bloggen. Jeg syns dette hørtes gøy ut jeg, hva syns dere?


Jeg begynner eventuelt på mandag.

Ønsker dere en fortsatt strålende fin lørdagskveld ;*

- Sara Josefine ♥

Sara Josefine

Hei! Mitt navn er Sara Josefine, jeg er 21 år, 95´er. Jeg liker å lese, se på Grey´s Anatomy, har dysleksi, fasinerer meg for menneskelig adferd, er en kjærestefri håpløs romantiker, avhengig av sukker og hater å ta feil...også ja, så er jeg lam. For kontakt: sarajosefine.blogg@hotmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits