Sara Josefine

Gjett hvor jeg er

 • 08.01.2017, 18:19

Vel, jeg er ikke på Oslo flyplass sittende med favorittbaguetten fra Upper Crust, ventende på flyet til Spania mens folk travler forbi. Nei. Jeg befinner meg på Bodø flyplass, spisende på stykker fra peppes pizza (som jeg forresten ikke liker) mens jeg venter på det forsinkede flyet mitt til Oslo. Det ser ut til at jeg ikke kommer meg til Barcelona i dag. Ganske kjipt å ikke rekke første skoledag. Men vi får se, det kan jo hende jeg akkurat rekker det. 

Som plaster på såret får jeg mest sannsynlig ligge i hotellseng i natt, på Norwegian sin regning. Det gleder jeg meg til, hotellsenger er best. Også slipper jeg å komme frem midt på natten. Flyet mitt skulle lande 00:10 i natt og det fristet ikke så mye, så når jeg først er forsinket er det greit at jeg kommer frem på dagen. 

Nå skal jeg slutte å være usosial, jeg har funnet meg en flott jente å henge meg så jeg skal legge fra meg macen. Blogges!

Det er bare surr

 • 29.12.2016, 22:28

Herregud nå er det mye surr i hodet mitt. Hele romjulen har jeg følt at jeg har hatt sååå god tid og ikke stresset med noe. Til og med fylt opp dagene slik at de ikke skulle bli så tomme. Nå sitter jeg her kvelden før det er meningen jeg skal nyte en reise, til en ukjent fantastisk by, og føler jeg har så mye jeg skulle ha gjort. Ikke har jeg pakket og det er så vidt jeg vet hva jeg skal ha på meg når vi går inn i det nye året. Ikke minst mailer og søknader skulle vært skrevet. Det er ikke før nå jeg innser at jeg snart skal reise bort for fem måneder og trenger og ha visse ting i orden før jeg drar. Samtidig som jeg må passe på å få alt med meg i kofferten. Det ser ut til at jeg kanskje må ?jobbe? litt på turen og det ønsker jeg ikke.  Hadde vært fint å kunne legge alt annet til siden og bare nyte. Det er vel bare å gjøre det beste ut av det så får vi se.

Tiden har jeg i hvertfall ikke brukt på tull. På tre forskjellige bord har jeg sittet med det siste døgnet og hygget meg med spill og snakk. Å tilbringe tid med mennesker jeg er glad i kan jeg i hverfall krysse av listen, over ting jeg vil gjøre før jeg drar. Og det er det viktigste.Så deilig at Alias ble tatt opp fra kjelleren igjen. Jeg hadde nesten glemt hvor gøy det. Tenker dette blir med til Amsterdam!

Jeg må sove dere. Det er langt over et døgn siden jeg fikk blund på øyet sist og jeg trenger virkelig ikke å sove meg gjennom morgentimene i morgen. Planen er å stå opp allerede klokken 06:00. God natt ♥

Av og til må jeg le litt av meg selv

 • 29.12.2016, 10:28

Klokken ble 07:00 og jeg fant ut at jeg bare kom til å bli mer trøtt av å sove i to timer for så å stå opp igjen. Jeg slengte bena likegreit ut av sengen og hoppet i stolen. 20 minutter i solariumet hørtes fint ut så turen gikk i bilen og ned i gata. Rattet måtte holdes godt tak i for ikke å bli dratt i grøften. Et snølag fra natten sammen med plussgrader og regn var ikke en god kombo. Jeg parkerte bilen og begynte så smått å se problematikken da bakluken åpnet seg og jeg så slapset (eller slafset, som jeg først skrev, haha). Men nei, jeg hadde ikke kjørt i gata bare for å vende nesen hjem igjen. Det var ca. halvveis ned en ti meter slak skråning jeg begynte å tenke at det var for seint å snu. Asfalten var ikke glatt men siden den var dekket av et lag med kramsnø, som rullestolen bare sakk gjennom, måtte jeg balansere på to hjul hele veien. Det var i denne posisjonen, midt i bakken på to hjul, jeg måtte le litt av meg selv. Her tenker vi ikke gjennom ting før vi gjør det, vi bare gjør det også ser vi hva som skjer. Jeg liker det - det er vel slik man kommer seg fra A til B, og videre i alfabetet.


Apropos situasjoner å le av. Jeg hadde helt glemt av å vise dere hva som befant seg under baken min på julaften.

Glatt kjole og mangel på muskulatur til å skyve stumpen tilbake bak i stolen skapte problemer - ikke noe problem, pappa fikser! Bare på spøk sa jeg under gaveåpningen at det hadde vært fint med en antisklimatte, og tror dere ikke pappa kommer opp fra kjelleren med løsningen. ♥Pappa fikser alt♥

Pepperkakehus, hva er det?

 • 28.12.2016, 18:55

Å se på sjakken mens man blogger er ikke å anbefale. Jeg har nå sittet med dette innlegget siden kl 13:00. Jeg mister jo munn og mæle når Carlsen gjør et slikt tap som han gjorde i første parti. Heldigvis vant han neste og har fremdeles en sjans på verdensmestertittelen i hurtigsjakk. Under her ser dere min faste julefrokost. Loff med greddeost. Det spiser jeg hver jul og bare i julen. Og hvert år sukker mamma for at jeg ikke smaker på noe annet av den gode julematen på frokostbordet. Jeg liker det jeg, hvorfor endre på noe som ikke endres trengs?


Nå frem mot jul har sjokoladehus prydet facebookveggen min. For meg, som liker håndarbeid og sjokolade, faller det godt i smak og dette måtte jeg prøve. Jeg sier det rett ut, det gikk ikke så bra. Jeg er ikke den som planlegger så mye, eller er så flink til det. Turen gikk på butikken uten at jeg hadde lest på oppskriften. Jeg tenkte jeg skulle være lur å bruke forskjellige sjokolader til huset. Hvorfor bare bruke melkesjokolade når man kan bruke mye forskjellig. Da blir det mye mer spennende å spise. Det skulle jeg ikke gjort. Når man lager huset skal man skjære ut vinduer, dør og skjære ut sidevegger som taket skal hvile på. Når jeg da hadde kjøpt sjokolade med biter i gikk ikke det så bra. Den bare knakk. Ergo, følg oppskriften og bare bruk ren melkesjokolade! 

Samuel Beckett sa en gang - Try again, fail again, fail better. Det var ikke annet å gjøre enn å forsøke igjen. Denne gangen med melkesjokolade. Da gikk det mye bedre. Det hjalp veldig å bruke nettet og oppskriften. Det tok noe tid, men det var verdt det. Jeg koste meg masse og under ser dere prosessen og resultatet.Her i hus er det duket for spillekveld. Mamma og pappa har tatt turen på hytten og jeg har huset for meg selv. Vi skal kose oss med vin og snacks. Rettere sagt, jeg skal øve meg på å like vin :p

Tiden kom og tiden gikk - Dette fikk jeg i julegave

 • 27.12.2016, 22:41

Julaften kom og julaften gikk. Tiden går så fort. Nå er det bare 3 små dager til jeg setter meg på flyet til Amsterdam. Når jeg kommer hjem er det bare 3 dager til før jeg flytter til Spania for 5 måneder. Det er rart å tenke på det. 

Nå har det begynt å bli en stund siden min siste oppdatering. Det har ikke vært meningen, men siden sist er det som om jeg bare har sovet. Nattesøvnen har ikke vært den beste så jeg har sovet på dagen de siste dagene. Hver julaften er det tradisjon for meg å se tre nøtter til askepott. Det var så vidt jeg greide å holde øynene åpne og når reisen til julestjernen endelig begynte var det godt å kunne lukke øynene. Det samme skjedde første og andre juledag. Jeg sov 3-4 timer av formiddagen. Det er kipt . Derfor når jeg da har vært våken har jeg vært med familie istedenfor å sette meg ned med bloggen. 

Julen min har inneholdt en masse god mat og spill med familie. Vi gravde litt i skapet og fant frem Guitar Hero. Det er så lenge siden jeg har spilt. Jeg koste meg sånn når jeg og søskenbarnet mitt, Lasse, spilte sammen. Det minnet tilbake om de gode gamle dager når vi tilbragte mer tid sammen. Jeg fikk masse fint og en hel masse ting jeg ønsket meg. For å minnes, og for å vise, kommer en liten oppsummering her:

To stykk sengesett Jeg liker å ha to dyner i sengen, en liten og tynn og en stor og tykk. Derfor ønsket jeg meg matchende sengesett i julegave. Matchende sengesett er bloggvennlig vet dere. ♥ Snøkuler, juleskum og Anthon Berg Mintsjokolade Når jeg var liten fikk jeg ikke lov til å ønske meg godteri, mamma syns at det ble det nok av. Jeg er helt enig men nå når jeg kan, ønsker jeg meg det bare fordi jeg kan og ikke fikk lov når jeg var liten. Dessuten, juleskum er jo sååå godt! ♥ 1 flaske Berens 2015 & 1 flaske Martini Asti Jeg liker ikke stort mye annet enn rusbrus men jeg har lyst til å lære meg å like vin. Det ser så koselig ut når men kan nyte ett glass vin til maten eller hygge seg med sprudlevann på en venninnekveld. Da kommer disse godt med for å øve. ♥ Maybelline multiplying mascara​ Denne er bare utrolig bra, anbefales på det sterkeste! ♥ Håndbok om Barcelona Hvor det inni boken sto at jeg fikk tur/retur billetter til Barcelona. Det kommer kjekt med og det er fint å slippe å tenke på den utgiften. ♥ Julekort med penger i ♥ Posekliper Haha, jeg skulle ønske noen filmet meg når jeg åpnet pakken. Jeg ble så overraskende glad. Gjennom det siste året har jeg ønsket meg kjøkkenting slik at jeg har når jeg flytter ut. Disse sto på listen min over ting jeg ønsket og trengte. Jeg hadde ikke forventet å se det i pakken og ble så glad når jeg så det fordi det er noe jeg virkelig syns er kjekt å ha. Gøy at man kan bli så glad for noe så "lite"  Et søtt julekort til gaven Det er så hyggelig når man får hjemmelagde kort til gaven. Håper jeg få tid til noe sånt et år.  ♥ Kylie Jenner Lip Kit fargen Marry Jeg har ganske mange av disse og syns de er veldig gode. Jeg og søsteren min, som var en av de jeg fikk gaven av, pleier å sende snaps til hverandre når vi unner oss en ny farge og den faller i postkassen. ♥ Harry Potter and the cursed child Denne boken er vel mest en bok jeg vil ha i samlingen. Boken er jo et teaterstykke og er ikke særlig lang eller hva jeg pleier å lese. Likevel gleder jeg meg til å fly en til tur inn i den magiske verden. ♥ The Longest Ride - Nicholas Sparks Visste du at de herlige filmene The Notebok, The Last Song og Dear John er filmer basert på bøker av samme forfatter. Nemlig Nicholas Spark. Jeg har lenge sagt at jeg vil lese en av bøkene hans for de kan ikke være annet enn bra. Nå er jeg endelig i besittelse av en og kan ikke vente med å komme i gang. ♥ Bok 1-3 i serien A Song Of Ice And Fire Jeg ser masse på serier og syns det er litt flaut at jeg ikke har vært innom Game Of Thrones. Det er bare det at jeg vil lese bøkene først. De er som oftest bedre en filmatiseringen og jeg vil ikke gå glipp av den gleden. Jeg hadde ikke en gang tenkt tanken på å kunne ønske meg det i gave men min venninne følger med å overasket meg med disse. Herlig med slike gaver hvor du får noe du ikke vet du ønsker deg. ♥ Stavmikser Mer kjøkkenutstyr! Den kommer utrolig godt med når jeg flytter ut. ♥ Michael Kors Jakke Jeg hadde ingen anelse om hvilken jakke som skulle få være med til Spania. Nå vet jeg, for å si det sånn. ♥ Korktavle med verdenskart ​Er du som meg og er glad i å reise så må du skaffe deg en slik en. Du kjøper deg noen tegnestifter også sette du de inn i tavlen etterhvert som du har opplevd verden. Veldig gøy å se hvor i verden man er godt bereist og hvor neste mål kanskje burde gå. ♥

Nå er besøket dratt jeg leg har som sagt 3 små dager før jeg vender nesen mot Amsterdam. Tiden skal brukes godt og jeg har nesten fulle dager til jeg setter meg på flyet. Vi blogges dere - i morgen tenkte jeg å vise der hvordan det gikk med sjokoladehuset!

Badblogging og snø

 • 23.12.2016, 07:59

Goood morgen, hvordan behandler lille julaften dere? Bra håper jeg♥

Jeg sitter i skrivende stund å oppdaterer dere fra bade hvor jeg holder Tussi med selskap. Denne morgenen startet for meg med en titt ut av vinduet hvor trærne var dekket med snø. Hver morgen slipper jeg Tussi ut på verandaen slik at han får tatt morgentissen. Der ble han tatt imot av en dyne med snø, noe han fant veldig morsomt. Jeg derimot ble ikke like glad når en Tussi med store klumper av snø prydet labbene hans da han møtte meg i døren på vei inn. Derfor befinner vi oss på badet hvor han kan tine av seg. Når jeg tenker på det så tror jeg kanskje vi tar dusjen før kvelden på lillevenn med det samme. Det står på To Do - listen for i dag. Jeg skal pynte sjokoladehus, juletre og soverom. Kirkegården skal besøkes og pakker skal pakkes inn og leveres ut. Ja, jeg er et sisteliten-menneske, det er bare å innse.  

Håper julefreden har nådd dere og at julestresset har lagt seg. Vi blogges, klem♥

Søskenbarnkjærlighet <3

 • 19.12.2016, 16:13

Herregud for en effektiv formiddag, herlig! Jeg våknet om i Bodø, vel å merk en halv time etter planlagt tid, karret meg opp av sengen og fikk klærne på. Drakk Juicen min på kjøkkenet og hastet ut mens jeg takket Malin så mye for kvelden. Og på City Nord var jeg bare en halv time etter åpningstid. Der klarte jeg å bli ferdig med 4 av de 5 siste julegavene, så nå mangler jeg bare 1. Så digg! Jeg var litt skeptisk til om jeg skulle klare å handle inn så mange gaver på knappe to timer, men neida, det gikk fint. Etter at posene var pakket i bilen bar det på tur hjem. Jeg hadde så dårlig tid i Bodø fordi jeg skulle hjem på tannlegetime. Bare en sjekk og ingen ny time for boring, yes "thumbs up"! Og nå, nå sitter jeg å oppdaterer dere. Jeg elsker slike dager hvor effektiviteten skyter fart. På bilturen hjem satte jeg godsangene på fult volum og danset i vei foran ratet. 

Åjsan, ikke tull, men jeg sovent faktisk litt foran macen her. Ikke så rart da vi la oss kl 03 i natt. Det er verdt det å være litt trøtt, vi hadde en så hyggelig kveld. Bare så dumt vi ikke har gjort dette før.  Ikke like enkelt å møtes nå når vi er eldre og alle har bikket 20, men jeg satser på at det blir en ny hyggelig kveld i sommer, da tror jeg alle kommer hjem. Timene ble brukt på snakk og spill før vi fant sengen. Kjekt er det i hvert fall at jeg ser dem alle igjen om få dager da vi feirer jul sammen♥
Hoho, se hvem som vant! (Det er om å ha minst poeng)

Heart of gingerbread

 • 18.12.2016, 21:36

Åah for en fin formiddag. Nå gleder jeg meg bare til å smake på dem, haha. Ryktet sier at de var gode. Vi lagde en hel masse og hadde det kos med å pynte dem. Vel, det ble litt trøblete underveis når begge melisposene sprakk. For et søl, men slik skal det jo være når man har det gøy på kjøkkenet. Vi hadde det så koselig og var akkurat ferdig til at jeg kunne kjøre til Bodø på neste avtale. Jeg befinner meg nå hos mine kjære søskenbarn. Jeg og min søster har samlet oss her for en hyggelig kveld.


Og slik gikk det når jeg skulle ta bilde av pepperkakene inn i ovnen.

Det er ikke så viktig at pepperkaken er fin, så lenge det er godteri på dem.

Litt godis før "fasten"

 • 15.12.2016, 22:15

Husker dere jeg snakket for litt siden om at jeg ønsket å prøve juicing. Dette ble ikke bare med tanken. Jeg har nemlig vært på butikken i dag og kjøpt en hel masse grønnsaker til dagene fremover. Jeg har funnet noen oppskrifter på nett men mest amerikanske med frukter som ikke er like lett å finne i butikken her. Men jeg har noen ideer og tenker å bare kjøre på prøve og feile metoden. Planen er 7 dager fra og med i morgen, men jeg setter meg i første omgang som mål 3 dager. Jeg tror ikke dette blir enkelt, men spennende blir det nok. Gøy å prøve i hvert fall.  Bli gjerne med om du vil. Jeg vil skrive et innlegg daglig om hvilke juicer jeg lager og hvordan det går.

Akkurat nå koser jeg meg med en av favorittgodteriene mine før "fasten", nemlig rosa juleskumnisser fra Cloetta. Nam, jeg er vel ikke alene?

Vi blogges i morgen!

Siste turen i 2016

 • 14.12.2016, 19:57

Hei, god kveld, eller god morgen er det nesten for meg. Jeg sto opp klokken 15:00, ups. Var ikke meningen å sove sååå lenge. Jeg får ta en tur på butikken å kjøpe noen energidrikker slik at de kan hjelpe meg gjennom dagen i morgen når jeg prøver å rette opp døgnrytmen. For lets face it, det er mye gøyere å være våken når alle andre er det. Og blide foreldre liker vi mye bedre enn ikke så blide, de var ikke så fornøyd med at jeg fremdeles lå i sengen når middagen var satt på kok.


Nok om det. Jeg ville titte innom for å vise dere bilder fra hytteturen. Igjen, som alltid, hadde vi det superkoselig. Herregud julestemningen kunne føles på når vi satt ute å grillet pølse under tak med snøen dalende og julemusikken på høyttaleren. Vi hadde det så koselig vi tre. Tussi var selvfølgelig med han og. Jeg tror han liker seg der. Bilturen til er han ikke så glad i, men han er godt kjent med stedet nå og hopper glad rundt når vi kommer frem. 

Vi lagde fajitas, (eller enchiladas, klarer ikke helt bestemme oss for hva det er, noen som vet?) til middag kvelden vi kom frem. Johanne hadde ikke smakt det før. Siden dette er en av favorittrettene mine, måtte hun prøve. Jeg vil si det falt i god jord.

Spill ble det en del av. Vi spilte faktisk memory, dere vet slike spill som er for 3år +, haha. Jeg digger det spillet så godt og spiller det ofte med tantebarnet mitt. Ellers spilte vi quizdan, og selvfølgelig kortspill. Johanne er til min store glede også glad i å spille spill. Hun er ikke en like stor entusiast som meg, det skal noe gjøres, men hun liker det såpass god at vi fikk noen gode timer med spillhygge. 


Boms og press!Mitt lille gull ♥


Dette ble min siste hyttetur for året. Mamma, pappa og tante skal tilbringe tid der på nyttårsaften, men da er jeg i Amsterdam. Ei heller blir det tid til en tur de tre dagene jeg er hjemme mellom Amsterdam og Spania. Det er litt trist å tenke på siden jeg setter så stor pris på å tilbringe tid der, men på den annen side er jo grunnen til at det blir lenge til neste gang at jeg skal ut på nye eventyr - og det er fint å tenke på. Hadebra for nå hytten, vi ses igjen til sommeren! ♥

Må jeg sove?

 • 14.12.2016, 04:41

Klokken er 04:31 og jeg sitter fremdeles våken. Maria Menas Home for Christmas spilles fra macen og jeg er ikke trøtt. Jeg sitter å tenker at jeg burde prøve å sove, men burde jeg egentlig det? Jeg har ingen avtale i morgen, eller for den neste uken. Hvorfor "må" jeg legge meg. Tenk om vi heller hadde sovet når vi var trøtt og spist når vi var sulten. Ryddet rommet klokken 01:00 bare fordi vi følte for det, eller spist middag på morgenen. Det høres befriende ut. Likevel, jeg tror det hadde blitt kaotisk, spesielt for noen som blogger - vi må jo få med oss dagslyset som gir de beste bildene. Kanskje jeg skulle lagt hodet på puten likevel.

Nei, jeg er ikke trøtt, jeg begynner et mer fornuftig liv i "morgen".

En strålende tredje søndag i advent i vente

 • 11.12.2016, 12:05

God god gooood morgen! Ahh, det er en deilig morgen. Jeg kjenner at julefølelsen begynner å snike seg frem og det føles så bra. Jeg kjennner jo at den er vanskligere og vanskligere å finne frem for hvert år som går, men nå, nå tror jeg pinadø den er på tur. Det er hvitt ute, jeg har julemusikk på ørene og snart hiver jeg meg i bilen med Tussi og Johanne og setter stø kurs mot hytta! Jeg gleder meg ♥ Ønsker dere en strålende og fin tredjensøndag i advent ♥


 

Trondheim through my snap

 • 08.12.2016, 01:05

God natt, nå er jeg trøtt. Greide ikke å sovne før halv to tiden i går natt og vi sto opp klokken halv fem. Nå ligger jeg død som et slakt i sengen. Jeg kjenner jeg er sliten i kroppen, men sånn godt sliten liksom, sånn godt sliten etter en lang dag med aktiviteter. Kameraet drasset jeg med meg, men klarte likevel selvfølgelig glemme å ta bilder/ ikke følte det passet å dra det opp av sekken. Jeg har begynt i det siste å snapper en del så da gjemte det seg noen bilder på mobilen. Har du lyst til å adde meg så gjør gjerne det - der heter jeg sarajosse.  Dagen har gått slag i slag hvor kvelden har vært finest. Jonas kom til hotellet vårt etter skolen hvor vi derfra dro ut å spiste på Fridays. Jeg spiser alltid Jack Daniels spare ribs når jeg er på Fridays, det er noe av det beste jeg vet. Både løkringene, coleslaw, pommes frites og kjøttet med den særegne smaken er en orgasme for munnen. Etterpå tok Jonas oss med til leiligheten til foreldrene hvor han og en venninne av oss bor. Jeg har ikke sett den før, annet enn plantegningen og bilder fra annonsen, så det var gøy. De har det så fint og koselig. Gleder meg til neste gang jeg skal på besøk, men da tror jeg at tannbørsten blir med :D 

I morgen tenker vi egentlig å dra morgenen litt ut. Vi skal ikke møte på TOV (der jeg fikser korsettene mine) før 14.30, så da skal vi bruke morgentimene på å kose oss med skam på sengekanten og litt godt å spise. Når klokken begynner å nærme seg 12 og utsjekk, drar vi en tur til byen på litt juleshopping.

Åjj, nå ser jeg at klokken bikker 01:00 som betyr at Susanns VMfinale begynner snart. Det må jeg få med meg. Så sykt kult at hun greide finaleplass!

Vi snakkes i morgen da dere <3

Dette skjer i desember

 • 06.12.2016, 20:54

Okei, jeg er ikke fornøyd med siste eksamen, men jeg legger det bak meg. Det er dumt at jeg ikke kan ta juleferie med god samvittighet, men det er enda dummere å la det ødelegge tiden fremover. Spesielt siden er så mye spennende og gøy som skjer fremover! Dette er det jeg har å glede meg til før det nye året og Spania står for tur!


♥ Trondheimstur ♥

Allerede grytidlig i morgen drar jeg og Raggi på nye eventyr. Jeg trenger nye korsetter før jeg reiser og de får jeg skreddersydd i Trondheim. Siden det er vinter og snø er det greit med en som kan dytte rullestolen, derfor er Ragna så snill og slenger seg med.

♦ Julegaveinnpakking ♦

Funfact om meg; jeg er veldig nøye på gaveinnpakking. Hva er vitsen med å pakke inn en pakke hvis det ikke gjøres ordentlig? - sier nå jeg. Dessuten, det er jo superhyggelig å møte en venn med pakkepapir og pynt til pakkene strødd utover gulvet. Musikken settes på og julegodt settes frem. I år som i fjør møtes meg og Andreas, nabogutten jeg har kjent hele livet, for innpakkingsfest.

♥ VM i hurtig- og lynsjakk ♥

WopWop! Sjakkfeberen legger seg ikke riktig enda. Noen partier måtte droppes i eksamenslesingen nå når VM i klassisk sjakk gikk på TV fra New York. I romjulen derimot, er det ingenting som stopper meg. Da skal jeg benke meg ned i godstolen med strikketøyet klart.

♦ Hyttetur ♦

Jeg vet ikke hvor lenge meg og Johanne har snakket om denne hytteturen, vi gleder oss sånn. Johanne bor i Tromsø så det er ikke hver helg vi kan ta turen, for å si det sånn. Derfor griper vi sjansen i juleferien. Vi skal få det så kos; Jacuzzi, fyr i peisen, god mat, kortspill og julemusikk. Ååå, jeg kan ikke vente. Det blir så utrolig godt nå med et avbrekk fra hverdagen.

♥ Pynting av juletre ♥

Her i hus er det tradisjon å pynte treet sammen. Vi gjør det 22 eller 23, noe jeg for min del syns er sent, men mener det er på grunn av allergi hos oss. Jeg ser flere blogger legge ut at treet allerede er i hus. Når jeg får hus selv skal det opp 1 desember. Så er jeg sikker på at julestemningen er inne til julaften. Tradisjonen om å pynte tre sammen skal jeg bringe videre, det er en hyggelig ting å gjøre sammen som en familie.

♦ Vennetid ♦

I desember måned kommer alle hjem til jul. Det blir godt å se venner igjen. Jeg skal kvele Jonas med vennekos, når jeg reiser bort for 5 måneder snart må julen utnyttes. Også møter jeg noen venninner for venninnekveld som julegave til hverandre. Det er et veldig greit alternativ for julegaver. For flere er budsjettet stramt som ung voksen, i tillegg er det veldig hyggelig når man gjerne ikke har sett hverandre på lenge. 

♥ Julaften ♥

Desembers høydepunkt, julaften! Når jeg tenker jul så tenker jeg familietid. Vi pleier å samle storfamilien annen hvert år hos oss og hos tante. Vi feirer her når pappa er hjemme, som han er i år, og hos tante året etter. Jeg elsker å være mange i julen, det er det som er jul for meg. Julestrømpe, tre nøtter til askepott, grevinnen og hovmesteren, mandel i grøten, gaver og ribbe er stikkord som hører julen til hos meg. 

♦ Pepperkakebaking ♦

Julen er tiden for hygge med julebakst. Vet ikke om mamma vil la meg lage noe av julekakene, men pepperkaker, det skal jeg lage. Hun får si hva hun vil :D Melange hadde et år en konkurranse om å lage det mest kreative pepperkakeverket hvor meg og Johanne bestemte oss for å delta. Vi bygde en 1 meter lang pepperkakebru, som skulle ligne på Brooklyn Bridge. Resultatet finner du om du trykker her. Det var så koselig, og i år gjentar vi suksessen. Det blir nok ikke pepperkakebru, men pepperkaker det blir det!

♥ Nyttårstur ♥

Sist men ikke minst Amsterdam! Dere husker kanskje at jeg nevnte for en god tid tilbake siden at en venninne av meg var keen på å dra på reise til nyttår. Det blir tur, valget falt på Amsterdam! Jeg har aldri vært der før og er veldig spent på hva man kan finne på. Vi blir der faktisk i hele 6 dager, reiser 30. desember og er tilbake 5. januar. Så hvis noen har vært der før og har noen gode tips, settes forslag til hva man kan finne på, høyt pris på.

Klem Sara Josefine

One down, one to go

 • 02.12.2016, 11:47

God morgen kjære lesere!

For ja, det er en god morgen! Jeg skal snart kaste på meg klærne å dra ned på skolen og hente oppgaven min til eksamen. På mandag har jeg min siste før juleferie! Wiii, jeg gelder meg sånn. Jeg har flere spennende ting som skjer i julemåneden, og tenkte jeg skulle lage en oversikt litt senere. Men tilbake til eksamen. Jeg har jo allerede hatt eksamen i historie. Det gikk helt greit, jeg fikk fire. Litt kipt å ikke ta femmeren når jeg vet at det kunne jeg klart. Er litt skuffet over innsatsen med øving. Men på den annen side er det et veldig stort pensum, en 500 siders tykk bok på størrelse med et A4-ark, og jeg brukte mange timer på å lese. Sensoren sa selv til meg at hun syns en firer ikke er så vest når man tar det som privatist. Eksamensformen var slik at jeg møtte opp på skolen, fikk oppgaven og en halv time på å forberede en "presentasjon" uten boken. Altså måtte jeg kunne hele pensum. Så, fire er vel en fin karakter.

Denne eksamenen blir noe lettere. Nå får jeg oppgaven dagen før, i tillegg er jeg veldig heldig siden eksamensdatoen er på mandag. Da får jeg oppgaven på fredag som gir meg over dobbelt så mye forberedelsestid!. Yey! Jeg er sikker på at dette blir å gå bra. Faget er Idrett & Samfunn og det syns jeg er lettere enn historie.

NB. Nei, det er ikke ansiktsmaske jeg har på leppene, lol. Det er leppestift fra Kylie Cosmetics :p

Jeg shopper sjeldent men på black friday måtte jeg slå til. Det ble noen produkter fra coverbarnds på meg, en ansiktsmaske, balsam og brynsfarge. Jeg kan lett anbefale siden hvis du liker rask levering. Jeg fikk den på tredje virkedag, akkurat som lovet, innen 1-3 virkedager. Over her ser dere meg i utprøvingen av ansiktsmasken. Det er Decrusto peel off mask. Helt siden den kom på markedet har jeg hatt lyst til å prøve, da kjøpte jeg den like greit når jeg fikk to for en. Jeg likte den veldig godt, man kunne se hud og fett ligge igjen på masken når jeg drog den av. Men vil anbefale å legge ett litt tykkere lag en det jeg har her på pannen. Det funket best på haken der masken ligger i et godt tykt lag.

Da er klokken der. Nå skal jeg ned på skolen å få oppgaven min klokken 12. Ønsk meg lykke til da! Vi blogges ♥

Hun er bena, jeg er øynene

 • 09.11.2016, 12:28

Jeg har utallige ganger nevnt at jeg er veldig glad i å tilbringe tid på hytten. Fremtidsplanen er at jeg skal kunne komme meg på hytten uten hjelp, men slik det er nå så er parkeringsplassen 200 meter fra hytten. Pappa har bygget om en slik vogn som man bruker til barn når man sykler. Disse tåler vanligvis rundt 50kg, men min handye pappa har bygget den om slik at den tåler mye mer. Da bruker vi den til å trille meg de hundre meterne det er ned dit. Det er litt humper og bumper,  og en liten bakke. Dette går helt fint, men til nå har det vært pappa som hovedsakelig har kjørt, siden det kan være tungt.


For noen uker tilbake var mamma og pappa på kjærestetur til USA og mimret tilbake til tiden di bodde der. Jeg var derfor alene hjemme med Tussi, og tenkte å utnytte sjansen og være litt ulydig. Det er blitt litt færre turer til paradiset siden foreldrene mine ikke har turt at bare meg og mamma skulle dra på hytten - da de tenker det kan blir for utfordrende for mamma og dytte meg mellom bilen og hytten. Jeg sier meg selvfølgelig uenig i dette og tenker at det kan da ikke være så vanskelig. Haha, litt vanskelig er det for meg og uttale meg da jeg ikke kan forsøke selv, men hallo, hva er det verste som kan skje? Jeg skulle i hvert fall forsøke og muligheten måtte selvfølgelig gripes når mamma og pappa forlot meg i 1,5 uke, og hytten sto tom.

Så da spurte jeg en venninne om hun ble med. Litt ekstra vanskelig gjorde jeg det og med å spørre en venninne som er svaksynt. Haha, det morsomme med det er at verken hun eller jeg så noe problem med det.  Og hverken spurte hun meg hvordan det så ut og hvilke utfordringer som kunne komme - hun ville på hyttetur hun. Så da gjorde vi det, avsted dro vi. Som sagt tenkte vi ikke så veldig godt gjennom dette før i satte oss i bilen. Jeg var så å si helt sikker på at vi kom oss uten problem ned til hytten, det er jo bare en liten nedoverbakke også nesten rett mark med noen svinger. Problematikken rundt om vi kom oss opp og hjem igjen fikk vi ta senere. Det verste som kunne skje var at vi ble stuck der en ekstra dag - det er ikke så ille vel? Nei. Lite tenkte vi på at klokken tikket og tiden gikk, det er ikke sommer lengre og utover kvelder blir det mørkt. Min svaksynte venninne ser da ingen ting. Det blir helt mørkt for henne, hun blir med andre ord blind. Dette tenkte ikke vi på før vi var godt plassert i bilen, meg, hun og Tussi, på den 90minutters lange kjøreturen. VelVel, vi fikk ta det deretter og forsøke, snu skulle vi i hvert fall ikke.

Frem kom vi og parkerte bilen. Nå var det såpass mørkt at til og med jeg slett litt med å se og måtte venne øynene til mørket. Likevel var det ikke annet å gjøre enn å prøve. Etter litt omrokering i bilen kom både meg og Tussi oss ut. Neste steg var å finne vognen. Den sto litt oppi et buskkast men min venninne, Ragna, klarte å lyse seg vei med mobilen. Så langt så vel. På dette punktet var det vel Ragna som var mest skeptisk. Noe jeg absolutt forstår, hun ser jo ingenting. Jeg og hadde vært "redd" hadde jeg vært blind av mørket. Med vognen fremme skulle jeg komme meg oppi denne. Og med Tussi løpende rundt oss. Ragna holdt godt tak i vognen og jeg knotet meg nedi. Det var nå det kunne bli spennenende. Ragna hadde tilsammen to sekker, en handlepose, en hund og en stykk Sara i vogn som hun skulle frakte med seg til hytten. Hvordan skulle dette gå? Hun kunne jo ikke gå alene da hun ikke kjente stien. Ergo jeg måtte være med. Skulle vi da gå to etapper? Dette kunne bli en god treningsøkt.

Vi hadde akkurat fått sukket et sukk da en reddende engel kom kjørene. Hyttenaboen parkerte ved siden av oss. Han tilbydde seg og hjelpe,0 og det ble neste for dumt å takke nei. Vi hadde lyst til å forsøke selv, og jeg er bra sikker på at det hadde gått fint. Det hadde tatt litt tid, noe prøving, tenking og stopping, men slik er det som regel når du prøver noe nytt. Alt går ikke perfekt første gangen. Likevel, som sagt, vi kunne nesten ikke takke nei - hvorfor gjøre det vanskelig når du kan gjøre det lett? Så da gikk ferden med alle tre menneskene, hunden og "flyttelasset" nedover mot hytten. Og vi kan vel egentlig si at det gikk knirkefritt. Gjett om det var deilig å se hytten. Og den, jeg tror nesten jeg skal kan kalle det mestringsfølelsen, føltes så bra. Jeg var på hytten, helt "alene" uten foreldrene mine eller et annet familiemedlem som skulle hjelpe meg ned. Og jeg var der med en god venninne. Vi var på hyttetur! Selvfølgelig var der hele tiden en vag tvil i bakhodet på om dette kom til å gå - så det føltes da utrolig deilig når vi satt oss ned.

Vi hadde et fantastisk døgn, jeg tror det beste stikkordet jeg kan komme med er jacuzzi. Ragna er jo en svømmevenninne som er en like stor vannymfe som meg. Når hyttenaboen, Glenn, hadde forsikret seg om at vi var godt innlosjert og tatt turen tilbake til seg, satt vi middagen i gang og forsynte oss med en cider mens maten gjorde seg klar. Vårrullene med ris og sursøt chillisaus var en perfekt rett på en sen hyttekveld. En til cider ble åpent og nå sto et deilig bad for turen. Vi storkoste oss der en time før sengen kallet.

Neste dag gikk stort sett i det samme. Jacuzzi og mat, haha. Vi sov litt inn på morgenkvist, bålet ble fyrt opp og pølser i brød ble frokosten. Det var rimelig kaldt men likevel skulle vi sitte ute, vi ønsket ikke å gi slipp på sommervanene helt enda. Marsmellows ble også grillet, og godboken ble tatt frem. Vi hadde det altså så trivelig.

Og turen hjem - ikke no problem! Selvfølgelig greide knoll og tott og vente for lenge med å dra slik at det ble for mørkt igjen. Herregud, vi er noen søte små. Vi sprang rundt mens det ble mørkere og mørkere og tror dere vi greide å holde styr på Tussi i stresset? Nei. Hunden pilte ut så snart han så muligheten. Vi var nesten klar for å dra og hadde ikke tid til dette også skulle en rullestolbruker og en nesten blind person fange en et år gammel spirrevipp av en hund. Ser du det for det - det må jo ha vært et syn for gudene. Haha, men det, som alt annet, fant vi ut tilslutt. Vi måtte bare leke litt og få han til å springe med oss inn igjen. Så utenom det - gikk det knirkefritt. Ragna gikk og jeg så, sammen kom vi oss opp - hun som bena og jeg som øynene. Ragna greide til og med å prestere å si at det var lett. Da måtte jeg le!


Nå gjør vi det igjen! Ragna har en rutineoperasjon på Ullevål sykehus og jeg er med henne som ledsager. Noen hadde kanskje syntes at det er rart at en funksjonshemmet skal være ledsager til en annen funksjonshemmet. Men hvorfor det? Vi kan ikke gjøre alt men vi kan gjøre mye, og det vi ikke kan, dekker vi opp for hverandre. Sammen får vi det til, akkurat som når vi dro alene på hyttetur. #RaggiogJossepåeventyr

BMldUeFD-Da

- Sara Josefine

Nattprat

 • 27.10.2016, 00:54

Visste du at jeg ser dårlig. For jeg gjør egentlig det. Jeg pleier ikke å bruke brillene mine så ofte, bare på jobb egentlig, får så vondt i hode om ikke. Merkelig er det, at jeg ikke bruker dem altså, fordi jeg har ingenting imot dem. Jeg er pen med dem på også, så det er ikke det. Det er vel mer praktisk uten da...? Vel, i det siste har jeg begynt å se dårligere. Altså, det er kommet til det punktet hvor når jeg ser personer på gata, så ser de at det er meg før jeg ser hvem det er. Så da blir jeg stående som en tulling å vinke og smile til personer jeg har ingen anelse hvem er, eller om det i det hele tatt er meg de smiler og vinker til. Med andre ord, på tide med en ny synstest🤓

Jepp, jeg ser dårligere. Kom ikke som et sjokk akkurat det. Men denne gangen tenker jeg å prøve linser. De faller jo ikke av eller er "i veien". Det tar sirka en uke til de er her fikk jeg beskjed om, så det blir spennende. Måtte vel å merk le litt. Når jeg hørte at man måtte ha kurs i hvordan å håndtere linser. Hvordan man tar de inn og ut, og liknende. Jeg trodde ikke det skulle vær så vanskelig. Hvem vet, vi får se da. Noen som har erfaring?

Huff. Nei nå babler jeg fælt. Ligger i sengen og er egentlig trøtt, skulle sovet for leeenge siden, men vil liksom ikke at dagen skal ta slutt. Det skjer meg ganske ofte. Vil ikke at dagen skal være over. Tenk det, det er en dag man aldri får tilbake. Nei, nå blir dette for filosofisk og tankefullt, på tide å legge seg. Vi snakkes ✌

NB. Skriveleif har med høy sannsynlighet forkommet da dette er mobilblogging og skrevet av en trøtt dyslektiker.

I kveld skal jeg gå til sengs med Sophie Elise <3

 • 25.10.2016, 21:51

"Hva er skipet ditt lastet med? Appelsiner? Bananer? Familie? Venner? Gode karakterer? Hunder og katter? Kjæreste og sex? Drømmer om å bli lege? Hvor mye skal til før at skipet ditt synker? Mitt skip er en rosaboble. Min rosaboble er lastet med Hello Kitty, Barbie-dukker, selfies, selvskading, selvbruning, angst, blogginnlegg, overfladisk glede og dyp sorg. En rosaboble syker ikke." 

Dette står på baksiden av den splitter nye boken til Sophie Elise. Det er nå gått et år siden hun annonserte på bloggen at hun skulle skrive bok. Nå er boken ute og jeg har endelig fått hendene mine i den. Jeg må si jeg er imponert. Fra det inntrykket jeg sitter med av bare å ha hørt hva som blir sakt i media, blad raskt gjennom boken og fulgt veien gjennom bokskrivingen på blogg, så er jeg sikker på at dette blir årets bokopplevelse. Jeg kan føle av bare å se på boken at det ligger så mye sjel, smerte, kjærlighet og styrke i den. Jeg gleder meg så mye til å dykke ned i boken og drømme meg inn i livet til en norgeskjent 16åring som ikke vet hvor hun skal sette bena eller til hvilken retning hun skal se. Jeg digger dama for hennes menneskelighet og gleder meg til, å forhåpentligvis, bli bedre "kjent" med dette interessante vesenet.


 

Snart vil et kapittel skrives ferdig og et nytt kapittel venter!

 • 21.10.2016, 14:01

Hei!

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne så jeg sier det bare: jeg har sluttet i jobben min! 

Det hele begynte i vår. Da hadde jeg jobbet i et år allerede og begynte å tenke på noe mer. Misforstå med rett, det er ikke arbeidet det står på, jeg er glad i jobben min og trives med det jeg gjør. Nå enda mer enn tidligere fordi nå begynner jeg å bli ordentlig flink! Men hverdagen begynte å bli noe ensom. Fauske er ikke akkurat Norges navle, når du bor på et sted med åtte tusen innbyggere er det ikke lett å bygge nye relasjoner. Man er liksom bekjente av de fleste og du går jo ikke bort til noen du gikk i parallellklasse med opp gjennom oppveksten å bare "hei, skal vi bli venner?". De fleste jeg har brukt tiden min med de siste årene har flyttet vekk. Altså, jeg har jo noen venner her og, men de holder liksom på med sitt og er på andre steder i livet enn meg.

Nei, jeg trengte noe nytt og begynte derfor å søke jobber i Oslo og Trondheim. Jeg var veldig giret i begynnelsen. Laget en god CV og skrev gode søknader. Få svar fikk jeg tilbake og ingen med et godt utfall. Det var en litt tung periode. Det at det var sommer gjorde det litt lettere og sakte men sikket kom den ene uken jeg skulle ha fri denne sommeren. Og den skulle tilbringes på Frambuleir. Jeg elsker Frambu! Der hadde jeg det så bra. Møtte nye mennesker og kom meg litt bort fra boblen jeg hadde levd i hjemme i et helt år. Uken gikk og jeg satt igjen med en tanke om at det å skulle bo "isolert" på Fauske et år til var uutholdelig. Det ville jeg ikke. Ingen jobb hadde jeg fått, men hey, man er ung en gang. Det er nå når jeg er i mine unge år jeg kan ta slike valg, satse litt og bare leve. Så jeg gjorde det! Jeg kom tilbake fra leir og leverte inn oppsigelsen!

Var det skummelt? Ja! Men var det lurt? Det er jeg sikker på!

Planen har vært å reise til Trondheim og Oslo og bo hos venner mens jeg var der og søkte jobb. Jeg har tre måneders oppsigelses i jobben min og jeg tror det har vært noe av grunnen til at jeg ikke har fått jobb. Jobbene jeg søker på venter ikke på meg i tre måneder. Derfor tok jeg sjansen og sa opp slik at jeg etter hvert kunne start på dagen i en eventuell jobb. Helt sikker er jeg på at jeg kan overbevise noen arbeidsgiver når de ser mitt vinnende vesen. Jeg vet jeg er flink med mennesker og snakker bra for meg.

Plan 1 har vært å skulle reise bare noen dager etter siste arbeidsdag. Ta bilen fatt og kjøre til Trondheim. Etter hvert så jeg at det kunne bli litt knotete. Flere ting dukket opp i november og utover høsten meldte jeg meg opp til to eksamener som jeg visste ville finne sted i slutten av november/ begynnelsen av desember. Så skulle liksom julen og nyttår komme midt oppi det hele. Etter hvert vokste plan 2 frem. Jeg skulle vente til etter nyttår. Og de to månedene uten jobb skulle jeg høre om jeg fikk jobbe som vikar på ungdomskolen. Noe jeg gledet meg veldig til, det høres så gøy ut. Ikke så rart at læreryrket lokker når min mor er lærer og min søster tenker på å bli det. Men helt seriøs, så er det faktisk derfor jeg ikke går den veien, det blir for kjedelig. Lærer er reserveplan C, på en helt annen liste.

For litt over en uke siden dukket plan 3 opp. Jeg vet hva jeg skal bruke neste halvår på. Jeg skal studere og ta et semester. Gjett om jeg er glad nå for at jeg valgt å melde meg opp på begge fagene i høst istedenfor bare et. Uten generell studiekompetanse lar ikke plan 3 seg gjøre. Hvilket studie jeg skal gå må dere vente litt med å få vite. Noen puslespillbrikker må legges før jeg avslører det. Men gud som jeg gleder meg, dette blir bra!

Tittei, her er jeg

 • 19.10.2016, 20:02

Hei!

Jeg tenkte bare å stikke innom en tur å vise frem dobbelthaka. Fin og from som den er. Utrolig befriende faktisk, å bare brette den ut på bloggen. Nå slipper jeg å bekymre meg om at den skal snike seg frem på bilder i tid og utid. For her er den, Dobbelthaka, velkommen!


 

Hva syns dere!

 • 13.10.2016, 21:07

Wiii!!!

Sjekk ut det nye designet mitt! Jeg er så fornøyd! Jeg var litt skeptisk til å bytte fordi jeg brukte 1500,- for det skreddersydde designet jeg hadde fra før. Når jeg fikk designet laget hadde jeg ikke en så god visjon av hva jeg ville ha og følte ikke at jeg fikk forklart meg helt på hva jeg ønsket - resultatet ble dertil. Jeg var ikke helt fornøyd, men så hadde jeg jo betalt masse for det og det var bedre enn det jeg hadde fra før så det fikk gå. Nå var jeg derimot veldig lei. Jeg syns det gamle designet var blitt noe barnslig og har lenge misunnet andre bloggeres design som er stilrent å ryddig. Denne nye looken er lys, ryddig og fin. Elsker det! Og det gir så mye mer lyst til å titte innom å blogge = D 

Hva syns dere?

- Sara Josefine

1 stk fullt hode

 • 12.10.2016, 14:44


 

Hei mine kjære herlige lesere. Dere skal ha en stor takk for at dere orker å klikke dere inn her å lese. Jeg hater å lese blogger som plutselig blir borte eller som ikke holder det de sier - og nå er jeg jo akkurat denne bloggeren. Så jeg skjønner ikke at dere gidder - kjempe hyggelig er det og jeg setter masse pris på at dere titter innom! 

Grunnen til mitt fravær har vært at jeg har hatt alt for mye å tenke på. Jeg skal ikke skylde det på tid, for tid har jeg hatt, men det har vært for fult i hode og for mye rot. Nå tror jeg ting legger seg litt og at jeg kan holde en stø kurs. På mandag vet jeg mer og det gleder jeg meg masse til. Jeg kan ikke fortelle helt enda, men snart får dere vite.

Den neste tiden derimot kommer til å bli travel. Så egentlig titter jeg innom nå for å fortelle at jeg ikke kommer til å ha mye tid til å blogge fremover. Slik at jeg informerer og dere at trofaste lesere, som fremdeles syns denne bloggen er interessant, vet. Forresten er Facebook en fin portal å få det med seg på, der legger jeg ut alle innlegg som blir publisert på bloggen. Vi får se hvor mye blogging det blir, men jeg skal forsøke å få blogget mer enn jeg har gjort den siste måneden.

Klem og kjærlighet fra meg!

- Sara Josefine 

Slike dager er ikke ferie

 • 22.09.2016, 17:19

Jeg befinner meg på flyet hjem. Disse dagene har vært så gøye og spennende, jeg har lært mye og er veldig taknemlig for at jeg får være med på slikt. Men må si det blir godt å komme hjem. Slike dager er ikke ferie for å si det sånn, fult på timeplanen nesten hele dagen - men slik skal det være. Nå er det jo bare en dag igjen på kontoret før det er helg. På lørdag kommer mamma også hjem fra USA - hvor jeg tenker hun har med seg gave "glis". Blir også godt å se henne dag, også tenker jeg det er en liten firbent venn som blir veldig glad. Han har forøvrig hatt barnevakt av mitt kjære søskenbarn mens alle har vært bortreist. Tydeligvis blir han litt stresset av det og tisser overalt. Ganske forståelig egentlig siden han har vært med meg, mamma eller pappa heletiden siden han kom for snart et år siden. Nei, det blir godt å se han igjen. Nå skal jeg lukke øynene, tenke på en flott gjennomført jobbreise og sette musikk på ørene. Vi blogges!- Sara Josefine

Interessante samtaler

 • 21.09.2016, 18:30

Nå sitter jeg endelig på hotellrommet. Det har vært en lang dag, men herregud så spennende og gøy. Man lærer så mye både faglig og sosialt, om man kan si det slik. Flere interessante samtaler blir utvekslet i pauser om synspunkter og aktuelle tema innen funksjonshemmede og hjelpemidler. Det er jo noe jeg personlig interesserer meg for og har tanker rundt, så det er veldig spennende å høre hva andre tenker.

Jeg skal bruke en liten time nå til å bare slappe av og snakke med Bestie. Så blir det middag ute. Tenker samtalene fortsetter da. Jeg gleder meg!

- Sara Josefine

Jobbreise!

 • 20.09.2016, 20:56

Gjett hvor jeg er? I Oslo! Jeg er her på jobbreise, det er en salgssamling og som del av salgsteamet er jeg med. Jeg må innrømme at jeg syns det er noe kult, 21år og på jobbreise til hovedstaden! 
Vi landet nettopp og skal nå finne en taxi som kan ta oss til hotellet. Som jeg gleder meg til å ligge i hotellseng. Det er noe eget med hotellsenger. Og en varm lang dusj. Alltid når jeg reiser og bor på hotell parkerer jeg meg selv i dusjen. Når man har ustoppelig med varmtvann må det utnyttes. Ellers gleder jeg meg til å bruke fritiden på litt Pokemon Go🙈 Satser på at jeg finner noen nye "dyr". 
Vi skal være her til torsdag, også reiser jeg hjem. Vi hadde salgssamling på Rognan i februar og det var så hyggelig å treffe på de andre selgerne. Det blir fint å se dem igjen, utadvendte og flotte mennesker. 
Vi blogges🙋🏽 

- Sara Josefine❤️


 

En full lørdag

 • 03.09.2016, 23:50Nå er jeg sliten gitt. Jeg føler liksom at jeg har gjort alt og ingenting i dag. Og det stemmer jo ikke i det hele tatt. Jeg har gjort en del, men ikke alt :p Jeg er veldig fornøyd. Jeg har stått på i hele dag. Også er det en ny dag i morgen, tenker å gjøre resten da. Jeg forsøkte å ta bilde av rommene. Det ble ikke en stor suksess, men dere ser de ryddige benkene og noen ryddige gulv. Skulle tatt bilde av rommene før jeg begynte slik at fremgangen hadde kommet frem, men Trust Me, det så ikke ut. I det minste får dere et lite innsyn i hvordan det ser ut her jeg lever og bor. Jeg har et til rom som jeg ikke ble ferdig med i dag. Det er egentlig ikke så rotete men det står en del esker og forskjellig rundt på gulvet og det hadde det vært fint å få ut av veien. Det får bli i morgen.

Jeg har litt dårlig samvittighet for at Tussi ikke har fått en luftetur. Jeg var så godt i gang med ryddingen at jeg ikke tenkte på å gå ut mens det fremdeles var opphold. Når jeg etter noen timer godt arbeid så ut vinduet, pøste det ned utenfor. Jeg tror likevel ikke han er sint på meg, han har lekt som en gal inne så jeg tenker han er fornøyd. Han ligger å koser seg i sengen nå. Noe jeg skal ta hans eksempel på. Jeg gleder meg masse til å la hodet treffe puten. Også gleder jeg meg til en ny dag i morgen. Den kommende uken kan jo ikke bli noe annet enn bra når alt er ryddig og på stell. Dette blir bra. God natt da dere <3

- Sara Josefine

To Do List

 • 03.09.2016, 10:13

Okei, i dag skal bli tidenes mest effektive lørdag. Den starter bra. Jeg er relativt tidlig oppe. Solen skinner og jeg tenker å starte dagen med en god sykkeløkt . Frokosten blir inntatt mens jeg sitter å skriver, knekkebrød med skinkeost og en Go Morgen yoghurt. Jeg har huset for meg selv. Mamma er i Bodø og spiller Bridge, mens pappa er på hytten. Blir hyggelig da og overaske dem med et skinnende hjem når de setter bena i hus igjen. 

VelVel, det er bare å sette igang. Ønsk meg lykke til!


"Kremt", jeg ser at ordeling ikke er min sterkeste side

- Sara Josefine

Et favorittsted på jord

 • 31.08.2016, 22:36

Jeg har virkelig blitt glad i å dra på hytten. Det er så rolig å stille. Jeg kobler nesten helt av internett og datamaskiner da nettet er utrolig dårlig. TV-titting blir det heller ikke. Det er ikke fordi vi ikke har TV på hytten, det må vi ha, vi har noen sportsglade medlemmer i familien som ikke kan gå glipp av diverse sendinger. Jeg bare ser ikke på TV generelt. Ikke det at jeg ikke er en serienerd, jeg har sett en drøssevis med serier, men jeg ser dem alle på nett. TV orker jeg ikke. Å sappe rundt til jeg finner noe interessant er ikke noe jeg ser vitsen i når jeg kan se hva som helst på nett nårtid jeg vil. Eller jo, jeg ser en ting, sjakk! Det må jeg så på TVen for å få med alle skjermene og det må være direkte. Hvis ikke er det ikke gøy. Så da er det vel egentlig en liten sportsidiot i meg og. 

Det aller beste uansett er å være med mennesker du er glad i. Her kommer noe herlige bilder av to av mine kjæreste mennesker <3- Sara Josefine

Finnes det noe værre?

 • 29.08.2016, 23:00

Jeg kjenner at jeg snart kreperer av irritasjon. Internettet og macen er bare så treigt. Planen var å laste opp en del bilder fra helgen men denne maskinen ser ikke ut til å ville samarbeide. Finnes det noe verre enn treighet? Jeg var godt i gang med opplastning av de første syv bildene, bare en liten prosent manglet. Og slik sto det, i 10 minutter! Jeg fant omsider ut at jeg bare fikk drite i det siste bildet men da jeg trykte på avbryt var ingen bilder lastet opp. At det går ann! Da hadde jeg ikke mer tålmodighet igjen...

Jeg hater når jeg leser på en blogg at den skal blir oppdater på et bestemt tidspunkt eller dag men ikke blir det. Så da er det ikke annet å gjøre enn å puste rolig inn og ut og produsere et annet innlegg. Jeg håper en liten tekst med en frustrert meg var interessant nok. Med det sier jeg over og ut!


 

- Sara Josefine

Den heldige

 • 29.08.2016, 18:27

Seks treninger forrige uke var kanskje noe ambisiøs. Jeg ble syk på tirsdag slik at planene ble amputert. Det skal også sies at jeg hadde litt vondt i vondten. Jeg har blitt veldig glad i å sykle. Det er litt vanskelig å få til noen ganger på grunn av vær, men når det er tørr asfalt passer det ypperlig. Ellers trener jeg på treningsstudio. Jeg tenker å ta ned "kravet" litt denne uken å gå for 4 treninger, også får det eventuelt bare bli bonus hvis jeg trener mer. Noe som er kjempegøy og som booster treningslysten er at jeg skal kjøpe noen nytt treningstøy helt gratis! Når jeg var på Frambu, i Oslo, deltok jeg på en konkurranse hvor man kunne vinne et gavekort til en verdi av hele 1000 kroner. Jeg pleier ikke vinne slikt men tror du ikke jeg gikk av med seieren. Gavekortet tittet nettopp opp i postkassen. Jeg tenker det blir nye Nike-sko på meg. 

Nå lyser himmelen opp litt, som bestilt, så da starter jeg uken bra og hiver jeg meg på sykkelsetet. Vi snakkes senere i kveld dere.

- Sara Josefine

Hei og hade

 • 28.08.2016, 23:59

Ny uke venter og jeg gleder meg. Nå begynner høsten så smått å nærme seg og jeg vet ikke helt om jeg liker det eller ikke. Liker dager som vi hadde på hytten med den høstrosa himmelen er ihvertfall fint. Jeg titter bare innom for å sier hei. Her er et bilde av en fornøyd frøken i helgen, flere kommer senere. Natta <3


 

- Sara Josefine

Tilbake til barndommen

 • 26.08.2016, 17:24

Altså, jeg er så noob. Alltid når noe blir på "moten" bryr jeg meg svært litt. Ihvertfall i begynnelsen, men så går det en stund, ting legger seg litte og da. Da finner jeg ut at dette skal jeg og prøve. For å si det sånn, Pokemon Go. Trenger jeg si mer?

Når bilen min var på service på onsdag hadde jeg og onkel noen timer å slå hjel, vi plasserte oss ut i solen og spiste en yoghurtis utenfor 7-eleven ved glasshuset. Det var da jeg fant ut at jeg skulle dra opp dette populære spillet. Kanskje jeg fant en pokémone eller to liksom. Men neida, det var fult av dem, spesielt denne elektriske runde ballen, hva er det nå den heter igjen, Voltorb var det (måtte slå opp telefonen). Og for ikke å snakke om pokestops, det var ikke rent få av dem heller. Så da var vi igang. Onkel syns til og med det var litt spennende å finne disse pokestopsene. Han trodde han kjente byen men i følge Pokemon Go var han ikke helt oppdater på gatekunsten og liknende. 

Slik skjedde det at jeg bitt av Pokemon Go-Basillen. Til og med dagen etter, altså i går, var jeg ute på pokemonjakt. To timer kjørte vi rundt i Fauske City. Det tok meg nesten litt tilbake til barndommen hvor du råner rundt. Bare at denne gang sto vi ikke på hjørnet og frøs i for lite klær med Coca Colaen i hånden fra ukens ukepenger. Nei, nå satt vi i en varm bil med nesene nede i telefonen mens vi snakket om jobben eller de tykke, dyre pensumbøkene og jaktet på Pikachu med stor iver. Haha, jeg liker det!

Nest jakt får bli på søndag. Etter at jeg er ferdig med dette innlegget setter jeg med i bilen med søsteren min og tantebarnet og drar på hytta. Der venter Mamma og Pappa som dro i forveien. Jeg tror det er grilling som står på menyen også vet jeg at det ligger noe god drikke å venter på meg etter Sverigeturen tidligere denne sommeren. Apropos sommer, gjett hvem som fikk solt seg i dag. Herregud, tenk at jeg skulle få noen timer til liggende i bikini i solen, det hadde jeg ikke trodd i slutten av august i Nord Norge!

Vi snakkes på søndag dere! Klem!!

- Sara Josefine

Noen tips?

 • 23.08.2016, 21:28

Hei og god kveld!

Jeg har plassert meg i sengen. Tenker å lese litt før jeg legger meg. Håper jeg sovner noe tidlig i dag, jeg har vært så trøtt på jobb de siste dagene. Energidrikk blir redningen men det er jo ikke bra i lengden, dyrt er det også. I morgen er det heldigvis halv dag på jobb, så da får jeg mye tid på ettermiddagen. Den kommer til å bli tilbrakt i Bodø, jeg har time for service på bilen. Kjipe penger ass, 5000 tusen blir det. Men det må jo til, lurt å ta vare på bilen. Mens den er på verkstedet skal jeg møte onkel. Da blir det sikkert en is på kafé. Koselig! 


Over til noe helt annet - Tussi har vært fæl med å springe ut døren i det siste. Og ikke snakk om at han kommer når vi roper på han, da ser han bare på oss og springer videre. Det er jo så spennende å løpe rundt vett. Etter en liten halvtime greide vi endelig å få tak i han med litt godis. Er det noen som har noen tips? Jeg vet ikke helt om jeg skal kjefte på han når vi får tak i han for da kommer han jo ihvertfall ikke til oss neste gang. Så hva gjør jeg? 

Dette er da hvordan han så ut etter oppdagelsesferden. Full av mose i ansiktet og våte labber. Han er nå søt da ♥- Sara Josefine

B-Day Dinner

 • 17.08.2016, 22:48

Hei og hå!

Hvordan har dere det? Jeg har en strålende dag. Halv dag på jobb for så å dra hjem å sole seg. Altså, denne sommeren har ikke vært noe å skryta av, for å si det sånn. Så ikke snakk om at jeg blir å la de siste soltimene slippe unna. Bok ble det selvfølgelig også i solsteken. Jepp, jeg koste meg!

Videre gikk turen til Bodø. Det var nemlig tid for bursdagsmiddag. En venninne av meg har hatt bursdag for ikke så lenge siden og middag for to på valgfri restaurant var gaven hun fikk. Det merkes at når man blir eldre har man gjerne det man trenger eller ønsker seg. I hvert fall når det er snakk om noe i prisklassen som hører en gave til/fra en venn. Derfor syns jeg det passer midt i blinken å gi en opplevelse - de får man ikke nok av, og man setter mer pris på øyeblikkene jo eldre man blir! Jeg koste meg glugg, så god mat! Kvelden ble perfekt avsluttet med et parr slag biljard. Herlig!

- Sara Josefine

Opp, ned, lik en berg-og-dal-bane

 • 04.08.2016, 20:08

Blææ, denne uken har vært dritt. Bare sløvet rundt har jeg. Ikke gjort noe fornuftig og spist masse usunt, det får meg bare til å føle meg blææ. For ikke å snakke om været, det er også blææ. I dag beæret solen oss heldigvis med sitt dyrebare nærvær. Jeg tenker det er derfor dagen i dag er mindre blææ. Humøret svinger sånn, opp, ned, hit og dit. Jeg satser på at det blir mindre ned den neste uken. I morgen er nemlig siste dag på jobb før ferie og på mandag reiser jeg til Oslo, det tror jeg blir bra. Jeg og Jonas skal satser også på å få badet i morgen, det gleder jeg meg til! Nå skal jeg sette Twiligth på ørene, det er sikkert sjette gang jeg hører hele serien, og den varer i 60 timer så det sier litt. Jeg bare kommer i en slik deilig modus når jeg hører på Belle og Edward forelske seg. En slik intetstedsværelse. Litt flytende liksom. Så nå skal jeg flyte litt rundt.

Vi blogges <3

- Sara Josefine

Skellefteåturen foreviget

 • 28.07.2016, 22:45

Hei 

Akkurat nå sitter jeg fremfor macen og ser på rotet rundt meg. Mamma er dratt på hyttetur og har tatt med seg Tussi. Blir så still her uten han. Hun skal reise nedover når jeg og Jonas reiser oppover i morgen. Det gleder jeg mag masse til. Jonas skal jo flytte til Trondheim neste helg og dette blir den siste gangen vi får vært ordentlig sammen før han drar. Så denne helgen skal bli godt brukt. Er så glad i den tufsen vett :p 

Men eller så sitter jeg da her og vurderer å rydde. Det blir jo i kveld eller i morgen etter jobb, så da tenker jeg at jeg gjør det nå. Så kan jeg slappe av etter jobb. Eller, rett etter jobb, skal jeg dra og trene. Jeg merker at drar jeg hjem når jeg kommer fra jobb så blir det lite trening den dagen. Mye lurere og dra på treningssenteret med en gang. Which reminds me, jeg må lage meg matpakke for i morgen. Så det skal jeg jo også få gjort får jeg drar inn i drømmeland. Også ønsker jeg jo og å få lest litt før jeg lukker øynene. Vel, det er best jeg kommer i gang. Jeg  skulle bare stikke innom og vise dere bilder fra helgen. De ligger og lurer i minnekortet, så de må absolutt få komme ut. Her er noen herlige øyeblikk fra helgen!

Helgas fangst! NomNom, dette gjør godt på hyttetur til helgen! :D

- Sara Josefine

It's all about making good choices

 • 26.07.2016, 22:41

Vi tar valg hver dag, hele dagen, alle dager, hele året. "Hva skal jeg ha på brødskiven, salami eller ost", "genser eller t-skjorte", " trene i dag eller ikke", "Beate eller Mette". Vi tar valg hele tiden, hver dag.


Jeg valgte å lage meg matpakke i går før jeg la meg.

Jeg lot vær å spise av den sjokoladen jeg visste lå i sekken min på jobb.

Jeg valgte å dra å trente selv om jeg hadde sittet i bilen i 15 minutter på telefonen for å utsette.

Jeg valgte å la Criminal Minds være fordi jeg visste at da ville jeg ikke gjøre annet denne dagen.

Jeg valgte å lagde meg middag og valgte å ta en porsjon jeg visste ville gjøre meg mett men ikke stappmett.

Jeg valgte å ryddet baggen fra Sverige og tok vare på tingene fra helgen.

Jeg valgt å prioritere å møte bestevennen min en liten time.

Jeg valgte å ta meg en dusj tidlig på kvelden, slik at jeg kan ordne håret nå før jeg legger meg, fordi jeg vet at i morgen tidlig blir det ikke.

Og jeg velger å legge meg nå slik at jeg får en god natt søvn til i morgen.        

           

Jeg har gjort gode valg i dag. I dag er en bedre deg. Det handler om å ta de gode valgene.

- Sara Josefine

I morgen...

 • 25.07.2016, 21:07

Hva gjør man når man har en dårlig dag?


Man legger seg med en god bok og håper på en bedre dag i morgen.

- Sara Josefine

Takk for nå Skellefteå!

 • 24.07.2016, 15:16

Varmt er vel det beste stikkordet jeg kan beskrive turen med. Godt er det, hører det ikke er noe til vær hjemme. Vekkeklokke trengte vi i hverfall ikke, klokken 09.00 sto solen på lavvoen og det var på tide å stå opp. Gårsdagen ble som planlagt, en svipptur innom systembolaget, etterfulgt av å slikke sol ved poolen. I dag sto vi bare opp og pakket bilen før utsjekk. Kroppene ble grillet litt i dag også før vi nå skal vende nesene hjemmover.
 
BIPfax4jdH5

- Sara Josefine

Første natt i lavvo venter

 • 22.07.2016, 23:59

Endelig er vi parkert og i hus, med andre ord lavvoen. Etter en time, og vel så det, sto den som et skudd :D Det har vært en lang dag med litt frem og tilbake, men på plass er vi. Nå har vi endelig fått satt rumpene på madrassen. Godisen er godt plassert ved vår side, sprudlevannet er poppet og smakt på, nå venter bare kortstokken på å bli varm.

I morgen tenker vi å starte med en liten tur på byen før ferden går videre til utebadelandet på campingen. Der tenker vi å kose oss i solen hele dagen!- Sara Josefine

Heeelg!

 • 22.07.2016, 10:26

Digg! Kom nettopp inn fra en sykkeltur på morgenen. For en herlig måte å starte dagen på. Det er jo bare en fantastisk tur i dette været, solen skinner og temperaturen er akkurat passe. Egentlig har jeg jobb til 11:30 i dag, men fikk søkt meg fri. Sto like greit opp til samme tid som ellers. Startet dagen med å vaske opp og spise frokost før ferden gikk videre ut for å sykle. Var så misfornøyd med meg selv i går når det eneste jeg gjorde var å se CM (Criminal Minds) etter jobb. å da gjorde jeg opp for meg selv og trente i dag tidlig, digg!

Denne helgen har jeg gledet meg ekstra til for jeg og en venninne skal på Sverigetur, og ikke nok med det, vi skal sove i lavvo! Det gleder jeg meg til. Jeg kan ikke huske sist gang jeg sov ute i telt eller lignende. Tror det var på hytten, med søskenbarnet mitt Lasse, når vi holdt på å sette den opp. Eller i 7 klasse på valgfag på skolen. Åååh, så koselig, det var tider det. Regner med dette blir en like hyggelig tur om ikke enda bedre. Vi tenker å kjøre til Skellefteå. Vi var der i fjor og koste oss masse, da bodde vi på hotell. Nå tenker vi å spare noe kronasjer og sove ute. Eller det begynte med det, men nå vil jeg heller bo i lavvo uansett pris, fordi det høres så spennende og gøy ut! 


Tenker å oppdatere dere på mobil litt utover dagen så stay tuned! God Helg!

Tussi x 12

 • 19.07.2016, 22:04

Hei!

Først vil jeg bare si tusen takk for de fine tilbakemeldingene jeg har fått etter de nyeste innleggene mine. Det varmer veldig og gjør meg glad. Så tusen takk, dere er gode <3


Nå som dere har fått "hilst" på Tussi tenkte jeg det kunne være fint med litt flere bilder. Jeg har skrevet litt til hvert bilde og satt de i kronologisk rekkefølge slik at dere også får med dere litt av historien. Håper dere liker det.


1. Dette bilde er et av bildene jeg fikk tilsendt når vi ventet på at han skulle bli stor nok til at vi kunne få han. Tussi er hunden i midten, med de fine champagnefargede ørene sine. Han fikk endelig komme til oss 17.11. 2015. 2. Er et bilde som ble tatt når han hadde vært hos oss ca. en uke. 3. Her hadde jeg "photoshoot" med han fordi jeg tenkte å legge ut et Instagram-bilde. Det ble veldig fine og søte bilder, men jeg ombestemte meg og ville ha han litt mer "bare for meg selv", og delte det ikke med friendsa på Instagram.4. Enda et bilde som ble tatt en uke etter at han kom til oss. Her er det Kristina som er fotograf. Litt gøy fordi det ser nesten ut som en kosebamse og ikke en ekte hund. 5. Huff, tenker det ikke er så vanskelig å se at det er dusjing på gang i dette bilde. Dette er første gang han får en dusj, ikke spesielt fornøyd da. 6. Tussi vil selvfølgelig være med på alt så hvorfor ikke Quizdan. øyeblikket ble foreviget en hyggelig første nyttårsdag i 2016 på hytta. 7. Pappa og Tussi er kjempegode venner, her er det leking på gresset som foregår. Snøen var smeltet og han fikk endelig løpe litt rundt i gresset.
8. Kosemose overdose, her poserer vi for snapchat. Snappen ble sendt over Atlanterhavet til statene, hvor en venninnen av meg studerte dette semesteret på UCLA. 9. Her ser vi en klart lite fornøyd hund. Han har dessverre vært syk, da lå han i veske i rundt 12 timer og pelsen hans ble helt tovet. Bilde viser en doven Tussi etter at vi måtte ta han til dyrlegen og få dopet han ned for å kunne barbere på litt vanskelige plasser og komme til når en hund er lite medvillig. Her snakker vi på halsen, i buken og på ørene. Ja, han var virkelig en ulldott før legetimen. 10. Her koser vi oss på hytten. Jeg leser i Saras Nøkkel og Tussi sover på magen min^^ 11. Haha, her er et tilfelle av at jeg blir overveldet og kjærlighet for denne lille skapningen så jeg ikke kan gjøre annet enn å gi han den største bamseklem (etter litt gjenoppliving overlevde han).
12. Dette er det nyeste bildet av lillevenn. Tatt i helgen, på hytten, et favorittsted for oss alle.

- Sara Josefine

Hils på det nye familiemedlemmet <3

 • 18.07.2016, 22:58

Hei!

Mitt navn er Tussi, jeg er en 10 måneder gammel gutt og er en blanding mellom Bichon frise og Bichon Havanese. Jeg er helt hvit nå men hadde lysebrune ører når jeg kom til verden. Jeg ble født i Sandefjord men kom hit, til hjemmet mitt, når jeg var 8 uker gammel. Da ble jeg hentet på Gardemoen hvor jeg tisset midt på gulvet. Jeg fikk ikke kjeft da men har forstått at slike ting skal gjøres ute. Hvis ikke blir menneskene mine sinte på meg og det liker jeg ikke. Jeg er veldig oppmerksomhetssyk, jeg liker ikke å være alene og følger i helene på de rundt meg hele tiden. Å hoppe etter bena deres er også veldig gøy, men da får jeg kjeft, så det gjør jeg ikke så ofte.  Jeg er veldig glad i å leke og hoppe etter tennisballer eller kosedyr. Jeg har en kosebamse som ligner på et esel men den mangler ører for de spiste jeg. Jeg sover vanligvis inne på rommet til mamma. Som oftest i min egen seng, men hvis jeg klynker litt og ser opp på henne med det utspekulerte søte blikket mitt, hender det at jeg får komme opp i storsengen - da koser jeg meg. Mamma e kjempeglad i dæ lillevennen. Du har ikke gjort anna enn å bringe smil inn i hjemme og æ e så glad førr at du e en del av hverdagen min. Masse masse glad i dæ pruskelusk "smask"! <3

 

- Sara Josefine

Hva gjør jeg nå?

 • 17.07.2016, 22:23Nå jobber jeg 75% i Hepro, jeg gikk fra 50% til 75% på nyåret og er veldig fornøyd med det. Tenk, jeg har rundet et år som Heproianer allerede, 8 Juni var dagen, det er gøy! Nå jobber jeg derimot ikke med produktutvikling, av den enkle grunn at det var mer behov for meg andre steder i firmaet. Jeg jobber nå i hovedsak på serviceteamet og på ordrekontoret. Noe jeg syns er helt greit. Jeg har fått en ny interesse for salg, jeg merker at jeg liker det. Det er ikke noe jeg har tenkt på før men nå som jeg jobber med det merker jeg at det finner det gøy, og kanskje jeg til og med kan slumpe til og si at jeg syns jeg er flink til det og! 

Ellers har vi fått et nytt familie medlem, dette medlemmet skal dere få hilse litt mer på senere, jeg gleder meg til å vise. Jeg leser mye for tilden. Det eneste nyttårsforsettet jeg satt meg var å lese en bok i gjennomsnitt perr uke dette året, altså 52 bøker i alt. Ja, det blir en utfordring - men er det ikke det som ar poenget. Jeg er kommet godt i gang nå i sommer og leser mye på hytten. Jeg liker meg veldig godt der og er så takknemlig for at vi har hytte. Ikke alle er like heldig. Jeg nå jo også få lov å takke mine foreldre for at de gjør så mye for at jeg skal mest mulig ut av paradiset. Det er godt tilrettelagt og stort, flere tiltak er blitt gjort for at jeg skal nyte det maks og det setter jeg veldig stor pris på, mer enn de aner tenker jeg - så tusen takk mamma og pappa!

Trening er noe jeg også (prøver) å bruke tid på. Det er litt vanskeligere å finne måter å bevege seg på når det ikke blir i bassenget, spesielt fordi det er det jeg er blitt vant til og helt ærlig er det jo den beste treningen også. Treningssenteret er blitt brukt som alternativ og nå også om ikke så lenge, forhåpentligvis, begynner jeg også å sykle. Jeg har fått innvilget søknad på armsykkel og den er bestilt. Gleder meg mye til det og spent på hvordan det blir.

Se der ja gitt -  bare jeg satt meg ned med tastaturet så kom det ikke så få ord ned som jeg hadde sett for meg. Tror likevel jeg må pakke sammen lekene nå. Jonas kommer hjem fra en visitt i Trondheim og jeg har lovet å hente han. NB. Derav rekker jeg ikke korrekturlesing så noen skrivefeil må dere nok forvente fra en skriveglad dyslektiker.

Med det sier jeg god kveld, måtte den kommende uken behandle dere godt!

- Sara Josefine

Nei, jeg svømmer ikke lengre

 • 11.07.2016, 14:04

Hei

 

Nå er det lenge siden siste jeg skrev et ordentlig innlegg her inne. Nesten et helt år. Jeg husker de ukene i fjor. Det var slutten av sommeren og vi fikk to etterlengtede uker med sol helt på tampen. Jeg koste meg, og delte gleden på bloggen. Det var noen av de siste ukene i fjor jeg koste meg ordentlig. Det siste året har vært et veldig tøft år. Kanskje det tøffeste i mitt liv. På dette året har jeg sluttet å svømme, jeg gikk inn i svømmehallen, hadde tatt beslutningen, og fortalte treneren min det i desember. Siden da har jeg bare vært å svømt én gang. Det ligger mye mere bak enn at jeg bare sluttet, som det for noen kanskje kan se ut som. Jeg kjenner det stikker ordentlig når folk antar at det var mangel på motivasjon som fikk meg til å legge badedrakten på hylla, men jeg forstår det jo, og kan ikke si noe på at den konklusjonen blir tatt. Jeg ønsker ikke å gå noe videre inn på hvilke grunner som lå bak pr dags dato. Men jeg vil at dere skal vite, og når jeg sier dere tenker jeg spesielt på svømmefamilien, at jeg er veldig glad i dere. Svømmere, foreldre, trenere, støtteapparat, dommere, hele gjengen, jeg savner dere mye og er veldig glad for de 10 årene jeg fikk. Tusen takk! 

Om ikke lenge braker NM løs i Kristiansand, jeg ønsker dere alle lykke til, kos dere! Jeg følger med <3

- Sara Josefine

Ut på nye eventyr!

 • 14.10.2015, 20:48

Wii, jeg er helt i ekstase nå. Jeg skal nemlig ut å reise litt om en liten måned. 10 november reiser jeg tiiil....San Fransisco! Kanskje ikke så overaskende for det er jo der min kjære bestevenn befinner seg. Jeg har hele veien tenkt at jeg skulle reise på besøk, men har ikke greid å bestemme meg helt før nå pga. ting som f.eks. kostnadene. Derfor er det kjempedeilig å ha bestemt seg og nå kunne glede seg! 

Dette blir tredje året på rad at jeg tar turen over Atlanterhavet. Jeg og Jonas reiste jo til LA i 2013 på turisttur og fikk med oss det meste som var å se og oppleve i kjendisbyen. For litt over et år siden var jeg selv alene på ferie på samme plass. Nå skal jeg reise litt lengre nord og få oppleve San Fran. Det blir gøy og se hvordan Jonas har det, hva som er hans nye hverdag, og også få med seg turistmålene som Golden Gate Bridge, Alcatraz eller Pire 39. I tillegg tenker vi å leie bil og kjøre kystlinjen ned til LA. Det gleder jeg meg også masse til, det skal bli fint å mimre litt og besøke de samme stedene vi sto på for over to år siden når vi var på helt andre steder i livet begge to.

Neij, det er ikke annet å si enn at jeg gleder meg vilt! Måtte denne måneden fly forbi! 

Noen bilder fra de 9 dagene jeg og Jonas var i Los Angeles:
Vårt lille land

 • 12.09.2015, 19:31060915

 • 06.09.2015, 09:49

Hei peeps! Det har blitt lite blogging denne uken. Jeg har en litt vanskelig periode og føler ikke overskudd til å blogge akkurat nå. Jeg trenger å få ting litt på plass først også kommer det nok flere innlegg fra meg. Til da, peace out, vi blogges <3Derfor elsker jeg vannet

 • 27.08.2015, 21:35

Å ligge og flyte på et vindstille vann, med himmelen over seg og vann til alle kanter - må være en av de beste følelsene jeg vet om. Det er så befriende. Jeg føler meg så lett og ledig, så fri, så uavhengig.


 

På onsdag tok jeg motet i meg og hoppet uti vannet. Jeg, Christel og Jonas dro tilbake til Valvannet for å bade. Og nå skulle jeg bade, det kunne jo ikke være så kaldt, for nå skulle jeg bade. Jeg orket ikke hoppe uti bare for å gå opp igjen. Det tok litt om og men før jeg greide komme meg i vannet, og når det var gjort, så var det gjort. Ikke noe problem, for helt ærlig, så fryktelig kaldt var det ikke. Jeg dukket under og svømte rundt, koste meg skikkelig. Jeg hadde så lyst til å svømme over, men de andre ville ikke sømme med meg, eller at jeg skulle svømme alene i tilfelle det skulle skje noe, og det må jeg jo bare respektere.


Ps. har ikke fått meg hund enda, det er Christel sin søte chihuahua^^

Men jeg svømte et godt stykke ut, og det var der ute denne følelsen av å være i live skylte over meg. Jeg lå der, og så opp mot himmelen og fuglene som fløy i luften, og tenkte på hvor deilig det var å være i livet, akkurat i det øyeblikket. Det var spennende og skummet å være der ute, flere hundre meter fra land, med et bekmørkt underlag hvor du ikke kunne så boten, men samtidig føle seg så trygg. For jeg er trygg på meg selv i vannet, å svømme det kan jeg. I vannet er jeg liksom ikke underlegen lengre, som i de fleste andre tilfeller, vannet er mitt element og jeg kan svømme fra de fleste.Evig rot, nårtid kommer regnet?

 • 25.08.2015, 21:13

Enda en solfylt dag går mot slutten. Nå er det ikke lenge til regnet melder sin ankomst så det gjelder å få sugd til seg så mange solstråler som mulig disse siste dagene. Jeg dro til Jonas for å sole meg i dag, tidligere har jeg lagt hjemme, men der forsvinner solen bak busker klokken 5 og hos Jonas forsvinner den klokken 7. Planen er å sole oss der i morgen også etterfulgt av å lage samme rett slik som sist, laks med fløtegratinerte poteter og maiskolber til. Nam! Det var så godt sist at vi må lage det på nytt.

#badedraktskille

I skrivende øyeblikk sitter jeg ved skrivebordet mitt hjemme, omringet av rot. Det ser ikke ut her, blant ting jeg har på pulten er: baby wipes, en boks müsli, vodka, vekkeklokke, strikking, kamera, nacho chip, avis og en brusboks som har stått der de siste to ukene. Hjelp! Haha, neij huff, dette er tragisk. Tingen er bare den at det er så nitrist å skulle være inne å rydde når det er så fint vær, det går bare ikke. Jeg har bestemt meg for å rydde når varmen og solen forsvinner, en regnfull dag. Så egentlig så er det en liten del av meg, men bare en bitte bitteliten del, som gleder seg til regnet slik at det kan bli litt ryddig og rent her, haha.

Men nå må jeg komme meg i seng, i morgen venter svømmetrening fra 06-08, jobb fra 09-13 også sooooling :D Natta <3 

Overraskelse!

 • 24.08.2015, 21:46

Woho! Lørdagskveld hadde vi overraskelsesparty for Jonas siden han snart reiser til statene. Jeg og han hadde avtalt at vi skulle dra på en restaurant i Bodø og spise en finere middag, så det var dette han trudde vi skulle. Istedenfor kjørte jeg han forbi huset til en felles venninne av oss hvor festen fant sted. Der hoppet resten av gjengen opp fra verandaen og ropte OVERRASKELSE! Jeg tror han hadde sine mistanker, men jeg tror og håper vi lurte han, i hvert fall litt : ) Videre spiste vi deilig mat og hygget oss i hverandres selskap <3

Super duper masse glad i deg Jonas, håper du likte partyet! <3

Psst, jeg og venninnen min fra Tromsø som jeg har godteristopp med, hadde stoppen litt på pause denne kvelden siden hun var i bryllup og jeg nøt en av de siste helgene med Jonas.Those summer days you remember

 • 22.08.2015, 12:16

I går var så koselig. Jeg og Jonas bestemte oss for å grille. Ingen av oss har grillet stort annet enn en pølse på spyd før så dette kunne bli spennende. Vi prøvde oss litt frem med krydder og diverse tilbehør, og gjett om det ble bra. Det var kjempegodt, om jeg må få lov å si det selv! Det skal absolutt gjentas i neste uke. Så hyggelig og så godt. Åhh, jeg blir å savne Jonas når han drar. Han skal jo til San Fransisco om bare noen uker og være der i et år. Hjelpes, det blir rart. Forhåpentligvis får jeg muligheten til å besøke han så det blir bra. 

Etter en herlig middag møtte vi en annen venninne som skulle bli med å bade. Vi kjørte til Valvannet, litt borti gokk her, for å svømme litt. De to hadde jo vært der to ganger uten meg denne uken så jeg trodde vannet var varmt og deilig og at vi skulle bade. Men neida, her var det ikke snakk om noe bading. Nå skulle vi hoppe utti og komme oss opp fort som bare fy, for her var det ikke noe deilige temperaturer. Jeg må ærlig innrømme at jeg droppet hele greia. Ikke fordi jeg ikke tåler en litt kjølig dukkert, beviset på det finner dere HER hvor jeg tok den badeutfordringen som var for to år siden. Neij, jeg droppet det fordi det er mye styr for veldig lite. Å skifte sittende er ikke bare enkelt og da syns jeg ikke det var vits å hoppe utti å bli våt bare for å kunne si at jeg hadde "badet". Men kult at de andre jorde det da, kreds til dem!

Vi avsluttet kvelden med å tenne bål og snakke litt om alt og ingenting, utrolig koselig. Det er slike dager man husker <3

Endelig klart og fint

 • 20.08.2015, 15:18

Solen skinner! Herregud, jeg husker for to uker siden, da tenkte jeg at det var så trist at vi allerede var kommet til august. Tenk at sommeren snart var over og at vi bare hadde sure og kalde dager igjen fremfor oss. Så feil kan man ta! Jeg svetter jo helt ned, det renner, jeg smelter. Åhh, så deilig det er med sol, haha.

I dag etter jobb tok jeg meg en tur ned i gaten. Kameraet jeg bruker, som egentlig er søsteren min sitt, ville ikke fungere normalt. Det tok bare uklare bilder. Gud, så stresset jeg ble. Det er jo ikke mitt og hvis det var ødelagt ble jeg jo nødt til å erstatte det, og jeg ville sittet igjen men en del tusenlapper mindre og ikke noe kamera å ta bilde med. Nå er ikke jeg så flink med kamera så jeg fant ut det var best å dra på Elkjøp å høre om de kunne hjelpe meg. Og det kunne de! Det var bare noen enkle justeringer også tok det klare og fine bilder igjen. Da ble jeg glad. Nå kan jeg få tatt klare og ordentlige bilder til blogger. Det første jeg gjorde var å dra hjem og sette med i solen og knipse noen bilder!

Nå skal jeg slenge meg i bilen på trening, vi blogges :*

Sunshine My Sunshine

 • 17.08.2015, 20:26

 

I dag fikk jeg møte igjen en veldig hyggelig dame, hun heter Helga Hoff. Jepp, det er søsteren til Trygve Hoff som har skrevet Nordnorsk julesalme. Jeg møtte henne første gang for tre år siden ca. på denne tiden, under Rognan dagene. Hun er født og oppvokst her, men så flyttet hun til USA når hun var 26år og fulgte kjærligheten. Der har hun bodd siden og er nå 80år, selv om man ikke skulle tro det. En sprek og flott dame er ord det er lett å forbinde med henne. Vi hadde en koselig lunsj på bakeri på Rognan hvor jeg fikk høre flere historier fra livet hennes og hun fra meg. Det var så trist å si hade siden det kan bli lenge til neste gang, men jeg satser på at neste gang er det jeg som besøker henne i Massachusetts hvor hun bor, og det tenker jeg å få gjort i løpet av de nærmeste årene!

Woho! Snille mammaen min hadde med gave til meg når hun kom hjem fra jobb <3 Sminke!

Endelig er det sol og sommer. Tenk det, vi skulle måtte komme til midten av august før vi fikk nyte solstrålene på kroppen. Slik det er nå ser det ut til at vi blir å få flere sommerdager denne uken enn vi har hatt i hele sommer! Huff, det er nesten litt tragisk. Men da får vi virkelig nyyyte solen nå, det gjør i hver fall jeg. I dag har jeg sittet ute og lest og spist bær. Jeg har nemlig godteristopp, med en venninne av meg fra Tromsø, fra i dag av og tre uker fremover. Jeg er på sukker avrusing, og vi vet jo alle at fullstendig stopp gir abstinenser så da må det friske, søte bær til ;) 

Også gjorde jeg noe for første gang i dag, noen som kan gjette hva? Jeg støvsuget bilen! Jeg har jo kjørt den i hele 6måneder nå (tiden går fort!) så det var på tide. Vasket skulle den også blitt, men det får bli en annen dag, jeg er strålende fornøyd med å ha støvsuget den til å begynne med. For lett var det ikke med en rullestol og en støvsuger inni der, det er greit den er stor, men såå stor er den ikke :)

Lately

 • 16.08.2015, 13:40

Hei!

Åjj, nå er det lenge siden jeg blogget sist! Blogglysten har liksom bare ikke vært der. En del har skjedd siden sist jeg ga lyd fra meg her inne, jeg har bl.a. skrapet og bulket opp bilen, fått ny tatovering, rundet level 1000 i candy crush, bestemt meg for å få meg hund og vært på forsiden av Avisa Nordland. Jeg tenker å komme tilbake og blogge litt oftere igjen. Nå begynner jo hverdagen og jeg kommer til å få litt struktur, da blir det lettere å sette deg ned med fingrene på tastaturet for å blogge! Nedenfor finner dere et lite utvalg av bilder fra den siste tiden! <3Nå skal jeg svinge meg litt rundt her hjemme. Rydde litt og liknende. I morgen begynner hverdagen så jeg skal også sette meg ned og legge litt planer for ukene fremover. Planer over arbeidstider, svømmetrening og styrketrening, en økonomisk plan og en ellers plan over hvordan jeg vil bruke timene mine i døgnet. 

Solen skinner og det gjør meg så glad! Ønsker dere også en strålende dag, også håper jeg at solen skinner litt hos dere og!

- Sara Josefine <3

En utfordring

 • 30.06.2015, 20:06

Hei

Jeg har fått ny rullestol! Det er av akkurat samme modell men med noen justeringer. Den nye stolen har lavere rygg og en fotplate. Fotplaten er veldig nyttig når du blant annet bruker høyhælte sko. Du kan jo tenke deg at det ikke er lett å balansere en stiletthæl på det tynne metallrøret. I tillegg har jeg satt foten litt i klem mellom de to stengene i fotbrettet og det er ikke så behagelig. Det at jeg har lavere rygg handler litt om at jeg ønsker å utfordre meg selv. Med lavere rygg sier det seg selv at det blir mindre støtte og jeg må jobbe mer for å holde meg oppe, og det er det som er poenget. Jeg ønsker at jeg nå skal få trent opp kjernemuskulaturen min litt, det er ikke sikkert det funker men det er det som er målet. Mer kjernemuskulatur vil hjelpe meg i hverdagen og i bassenget så jeg håper en lavere rygg gir meg dette. Det som også er fint med lavere rygg er at det blir mindre rullestol og mer meg, og det liker vi! Pluss at jeg får rotert meg mer.

Når jeg først satte meg i den nye stolen merket jeg det veldig godt. Nå har jeg brukt den i litt over en uke og jeg kjenner det ikke så godt lengre når jeg sitter i den. Den største forskjellen er når jeg skal kle på meg. Når jeg drar på meg buksene så lener jeg meg bak mot ryggen, nå når ryggen er lavere blir dette vanskelige. Det er noe jeg trenger litt mer tid til å finne ut av men det går sikkert fint, jeg lærer.

Når vi er inne på ny stol vil jeg gjerne fortelle litt om den første gangen jeg fikk ny stol etter den aller første. Den første stolen jeg fikk var begynt å synge på sitt siste vers etter ca. 2.5 år, så det var på tide å bestille en ny. Jeg tenkte at en oppfriskning ville være fint og sa at det hørtes bra ut, men at jeg ville ha akkurat samme stol. Så vi bestilte en ny en bare med noen justeringer. Når man tenker på at jeg var bare 13 år når jeg fikk min første stol og 15, snart 16, når jeg skulle bestille den neste, så er det ikke rart den måtte ha nye mål. Vi fikk stolen etter en måned eller to. Når jeg så stolen syntes jeg ikke den så så annerledes ut, den var nyere og ikke så slitt, men det føltes jo ikke som min stol. Jeg fikk prøvd den og var helt fra meg, jeg hatet den. Jeg nektet å tro at det var samme type stol. Det var det jo, men det føltes ikke slik, og det står jeg fast ved. Foreldrene min skjønte det ikke helt og ble litt overgitt når jeg begynte å gråte, men jeg skjønner at det er vanskelig å forstå. For å prøve å forklare så kan man sammenlikne det litt med et klesplagg. Se for deg at du kjøper et parr sko som du bruker veldig mye fordi du liker dem så godt. Da er det ikke gøy å kaste dem ut når du innser at de er blitt for slitte og at det er på tide med noen nye. Det kan gjerne hende at du ikke kaster dem, men bare tar vare på dem fordi de har så mange minner og du bare ikke klare å kaste dem. Og selv om du kjøper akkurat samme paret på nytt så blir det ikke det samme. Vel slik et det med rullestolen, bare 10 ganger verre, for dette er noe jeg bruker hele tiden 24/7. Jeg kjente den så godt, hver minste lille slitte detalj. Jeg likte jo den slitene gamle stolen min, og ikke denne nye "stygge". 

Det har blitt bedre nå da, jeg lærer meg å tilpasse og skjønner at det ikke er verdens undergang. Denne gang syns jeg faktisk ikke forskjellen var så stor, nå var det bare så herlig for den triller så mye bedre. Det blir spennende å se hvordan det blir å bruke denne stolen i lengden. Jeg har den gamle stolen (den nedenfor) enda og skal bruke den som avlastning hvis det blir for tungt å bruke den nye. Nå er jeg jo på treningsleir og har ikke begge med meg så da må jeg bare bruke den nye med lavere rygg, men til nå har det gått fint. Hvis dette går bra så kan jeg kanskje gå ned til en enda lavere rygg på neste, vi får se, det hadde vært gøy! :D
Behind the scenes :) 


 

Jeg har dessverre klart å blir syk, forkjølet. Jeg tror ikke jeg har feber men føler meg veldig sliten og trett. Jeg er tett i systemet og har vondt i hodet. Jeg hviler mye og håper at jeg skal bli bedre til NM. Jeg krysser fingrene, håper virkelig det. Kjipt å ikke kunne svømme bra på NM se resultater. Men det er enda noen dager igjen til første konkurransedag, satser på at jeg er blitt bedre til da.

- Sara Josefine <3

Interstellar

 • 27.06.2015, 20:09

Hei!

Akkurat NÅ sitter jeg og noen av de andre jentene å ser film, interstellar. Vi er kommet sånn cirka 20 minutter inn og til nå virker den veldig bra + at det ryktes fra guttene at den er veldig bra.

Jeg har mer å fortelle, om bl.a. ny stol og dagen i går i fornøyelsespark, men nå må vi fortsette filmseingen - vi blogges!💗

Full alarm!

 • 18.06.2015, 22:56

Blogging ble det ikke mye av i går dessverre, det jeg derimot fikk gjort var å prøve ut alarmsystemet hjemme og tømt fryseren. En ikke så lite innholdsrik dag med andre ord. Neij det hadde seg altså slik:

Jeg hadde hatt en god dag på jobb, komme hjem og slappet av noen timer før jeg fant ut at jeg skulle dra på butikken å kjøpe noe til middag. Jeg var alene hjemme siden mamma og pappa tilbrakte sist døgn på hytten. Jeg brukte god tid på butikken og soste litt rundt, fant ut at tomatsuppe hørtes godt ut og tok bl.a. også med meg juli utgaven av Elle hvor Sophie Elise pryder noen sider, og gikk til kassen.

Jeg var vell hjemme, hadde pakket ut varene og var på tur til fryseren hvor det resterende hvitløksbrødet fra pakken med to bagetter, skulle lagres. Som jeg har nevnt tidligere har jeg en minifryser stående på rommet mitt og det var trillende mot denne at jeg til min forskrekkelse merket at døren sto på gløtt. Med et fremdeles lite fnugg av håp tok jeg forsiktig tak i døren og tittet inn. Det jeg fikk se der var det blodige vannet fra en kylling i plastpose, en slapp løvbiff som lå henslengt over andre varer og en flat sandwichis inne blant resten av de dødende varene. Det ante meg at dette ikke kunne reddes og som den normale ungevoksen jeg er ringt jeg til pappa for råd. 

Slik skulle egentlig kvelden min i går se ut. Jeg hadde tatt bloggbilder og alt (bilde ble tatt i går før jeg åpnet fryseren som startet det hele), jeg skulle bare lage middag før jeg la meg ned med et deilig magasin. Men dere har vel skjønt at slik ble det ikke, nei.

Pappa fortalt meg at når kjøttet har tint etter å ha vært frosset kan man ikke fryse det igjen, da blir det stygt. Dette visste jeg vel egentlig, men i håpet om å fremdeles redde kvelden måtte jeg ringe å høre. Mest av alt ville jeg nå bare kaste det hersens kjøttet og resten av varene i søpla, men det ble for dumt å kaste alt så jeg satte i gang med stekingen. Så der sto jeg, med flere middager med kjøtt ved stekeplatene, men jeg ville selvfølgelig fremdeles ha tomatsuppen min, og så dum som jeg var skulle jeg lage dette og. Mer strekk vettdu.

På dette tidspunktet var søsteren min kommet på besøk, i den sammenheng at jeg reiser vekk for noen uker i morgen, og ble tilskuer til dette sirkuset. Jeg begynte med løvbiffen, satte på platen og var i gang med stekingen. Dette tok ikke lange tiden og jeg begynte og steke på kyllingen neste. Innimellom her vasket jeg pannen. Jeg steker vanligvis ikke kyllingfileter men bare oppskåret kylling, å skjære kyllingstykket i biter gadd jeg ikke oppi alt stresset. Klokken begynte å nærme ser 11 og jeg hadde ikke fått gjort halvparten av det jeg hadde tenkt den kvelden. Halvveis inn i kyllingsteikingen fant jeg ut at dette gikk ikke, den ville jo ikke bli gjennomstekt. Av pannen med kyllingen og på en skjærfjøl for den. Med bakefingrene mine skar kyllingen på midten og la de to bitene på pannen igjen. Godt fornøyd med min improvisering startet jeg på suppen. Når kyllingen var ferdig var det en ny pakke med løvbiff som sto for turen.

I denne stund hadde det begynt å bygge seg opp en fin liten tåke i kjøkkenet som sakte men sikkert også fylte stuen. Jeg er endelig ferdig og skal spyle kaldt vann på pannen for å svi av litt av fett og kjøttrester. I det jeg ser vannstrålen treffe pannen, begynner tanken om hvor mye røk dette vill skape, å ta form. Dampen sprenges opp fra pannen som en bombe. Jeg og dadda er i godt humør og jeg snur meg med et skøyent blikk mot henne og sier at nå slår vel brannalarmen seg på snart. I neste sekund begynner den skjærende pipingen. 

Med et blikk, som er blandet med hva-var-det-jeg-nettopp-sa-blikket og ups-blikket, snur jeg meg mot søsteren min igjen. Med et litt oppgitt blikk sier hun til meg "du har jo klart å aktiver to alarma du". Og da hører jeg også den evinnelige ulingen. Jeg slå av vasken, hun har hoppet opp av stolen og er på god tur ut i stuen og opp på en stol. Noe fortumlet finner hun ikke brannalarmen i første øyeblikk, for den er ikke der den har pleid å være når hun bodde her. Vi har nemlig installert sector alarm og har fått nye brann- og røykvarsler. I det hun får øye på den nye boksen kommer jeg forskrekket på at vi har fått nytt system og at brannalarmen er koblet opp mot en alarmsentral og at det er det som er den andre ?brannalarmen? som uler. I all hast drar jeg i full rulle ut i gangen med kurs for boksen ved inngangsdøren for å trykke koden. Jeg står der og tar meg litt fortvilet til hodet når jeg ikke helt kommer på hva jeg skal gjøre. Søsteren min står i stuen med hendene over ørene og sier som et lite barn at jeg må få slutt på bråket. Jeg får omsider samlet tankene og trykt koden.

Vi er ganske oppskaket av alt rabalderet og går inn på kjøkkenet igjen, jeg venter bare på telefonen jeg i underbevisstheten vet vil komme. Stillheten er befriende og jeg skvetter litt når telefonen ringer. "hei, det er sector alerm som ringer". Hvor lang tid det tok fra alarmen begynte til jeg fikk stoppet den, klarer ikke hode mitt å fatte, men jeg tvilte på at jeg hadde brukt mindre enn de 30sekunden man har til å trykke koden. Det hadde jeg rett i. Hun forteller navnet sitt og snakker med meg i en rolig tone. Hun spør meg om jeg er hjemme og om hva som har skjedd. Jeg forklarer at jeg har laget mat og at alt er ok. Og tilslutt spør hun meg selvfølgelig om kodeordet man skal si når de ringer.

Hele hendelsen må jeg si er nesten litt komisk, men også betryggende. Alarmsystemet kan jeg skrie under på at fungerer! Jeg sitter igjen med å føle meg en dose mer trygg i mitt eget hjem...Og en helt tom fryser klar til å fylles opp på godsaker. Det kan vi si oss fornøyd med!

 

- Sara Josefine <3

Jeg lever enda

 • 16.06.2015, 22:08

Hei!

Beklager fraværet, jeg hadde full avslapping her hjemme helt til det plutselig ble travelt. Det var utrolig godt meg helg, noe jeg tror jeg ga klart utrykk for i mitt forrige innlegg. Det er så lenge siden jeg har hatt en vanlig uke med hverdager og helg at jeg hadde helt glemt hvordan det føltes. På fredag i forrige uke var det en følelse fra gamle tider som snek seg frem når jeg logget av pcen på jobb og var ferdig for dag. Å glede seg til helg har jeg ikke følt på på så lenge. Og helgen ble som sagt brukt til total avslapping, gjorde ikke en dritt. 

Men så kom mandag. Da var det ikke noe kjære mor. Det har gått i et sett siden da, og dette settet kjøres vel egentlig enda. Trening og jobb går om en annen, samtidig som jeg forsøker å få sett noen venninner før vi alle drar alle veier. Jeg drar jo til Danmark på treningsleir på fredag så det er om å få gjort mest mulig til da. I dag har jeg for eksempel vært på morgentrening, så på jobb også dro jeg rett til Bodø etterpå hvor jeg møtte en venninne over middag og gjorde andre ærender. 

Men jeg må egentlig komme meg i seng, jeg skal være i svømmehallen om 8timer. Ville bare innom for å gi ifra meg en liten oppdatering, så snakkes vi i morgen :)

- Sara Josefine <3

Endelig er du her!

 • 12.06.2015, 20:40

 

Endelig er du her, jeg har ventet på deg så lenge, et helt år faktisk! Du gir meg så mye, en ro, en tilstedeværelse, en nytelse. Jeg har tenkt på deg mens du har vært borte, lurt på hvordan det ville være å få deg tilbake, og når ville jeg kunne føle din omfavnelse igjen. Du er min favoritt, og ditt jevnlige fravær er hardt å takle, tilbake får jeg en så mye større gjensynsglede. Jeg er så glad i deg, men min kjærlighet for deg klarte jeg ikke å kjenne til en slik intensitet før jeg virkelig fikk føle på ditt fravær. Jeg visste ikke hva jeg hadde før du hadde vært borte så lenge. Men nå er du endelig tilbake, etter flere hundre døgn skilt fra hverandre, jeg elsker deg, helg

God helg alle sammen, husk å nyt den! 

- Sara Josefine ♥

Videoblogg!

 • 11.06.2015, 23:00

Hei, jeg kom så og si nettopp inn døren etter Trondheimturen. I dag blir det videoblogg, så håper dere liker det! Lik gjerne innlegget hvis videoblogg er av interesse slik at jeg vet om dere syns det er like underholdende som meg.

- Sara Josefine ♥

Time for time

 • 11.06.2015, 01:07

04.30 - 05.30

Ble vekket av den grusomme vekkeklokken som gjaller gjennom hele huset. Sto opp og gikk på badet og tok en powernap på benken. Før klokken begynte å bli mye og jeg innså at jeg var kommet til det punktet hvor jeg måtte droppe frokost, pakke ferdig sekken og komme meg til helvete ut døra.

05.30 - 06.30

Brøt loven litt og råkjørte til Bodø. Noe som resulterte i at jeg satt i bilen i 5minutter på flyplassen og hørte på radioprogrammet som snurret og gikk. Så stresset var jeg da.

06.30 - 07.30

Jeg fikk revet meg fra det interessante radioprogrammet og kommet meg inn for å sjekke inn bagasjen. Det gikk like fint som den oppfølgende sikkerhetskontrollen. Sittende å vente på flyet fikk jeg tid til å spise litt, et eple og noen boller ble frokosten.

07.30 - 08.30

Flyet var i rute og jeg var sjeleglad, endelig kunne jeg legge meg å sove. Det er kjekt å ha bil og sertifikat, men da kan du ikke akkurat sove på tur til Bodø. Når vi landet ble jeg møtt av disse overhjelpsomme mennene som skulle hjelpe meg ut av flyet. Jeg kan bli noe sur og grinete etter å ha sovet og da er jeg ikke veldig tålmodig med mennesker som er alt for hjelpsomme og som behandler deg litt som et lite barn. På tur ut av gaten og mot bagasjebåndet tok jeg meg selv i det og ble litt irritert på meg selv. De prøver jo bare og hjelpe.

08.30 - 12.00

Jeg ble hentet av min gode kompis, Jørgen, og den søte kjæresten hans, Henriette, på flyplassen. Vi kjører inn til byen til kjøpesenteret Sirkus og spiser frokost/lunsj, etterfulgt av litt shopping. Jeg må selvfølgelig få svidd av litt penger når jeg er i storbyen (ja, dette blir storby i motsetning til Fauske).


12.00 -13.30

Klokken tolv hadde jeg time hos TOV (Trondheim Ortopediske Verksted) hvor jeg skulle få nye korsetter. Jeg hadde med meg de gamle korsettene og man kan trygt si at de var gått ut på dato. Jeg får fire nye, tre hvite og et svart, i tillegg til at hun reparerer noen av de gamle svarte. Reisens hovedmål var unnagjort og jeg satt kursen mot hotellet.

13.30 - 16.00

Jeg får rommet mitt og setter meg først ned og bare titter på mobilen, men øyelokkene glir ved jevne mellomrom igjen. Jeg er sjanseløs mot trøttheten og må legge meg ned på sengen. Der blir jeg liggende i god søvn til klokken fire.

16.00 - 17.00

Neste stopp er butikken. Jeg trenger litt mat og sjampo og balsam (greide selvfølgelig å glemme det). Pluss, litt luft for å våkne blir nødvendig.

17.00 - 18.30

Jeg slapper litt mer av på hotellrommet før jeg skal ut på middag med Jørgen og Henriette. Tiden blir brukt til lesing av Fifty Shades Darker (andre boken) og smatting på litt blåbær. 

18.30 - 21.00

Vi drar til Tyhodtårnet og spiser. Solen begynner endelig å titte frem og vi får den fine utsikten. Hvis du er i Trondheim og skal ut å spise vil jeg virkelig anbefale det. Det er Egon som ligger på toppen av tårnet og restauranten snurrer sakte rundt når man spiser så man får meg seg hele utsikten av Trondheim. Veldig fint!

Jeg måtte flire godt i ettertid når jeg så på bildet. For det var ikke før etter jeg hadde tatt bildet at jeg la merke til at jeg bli med i det. Haha, for et glansbilde!

21.00 - 11.30

Etter god mat på Egon kjørte vi til leiligheten deres. Jørgen har flyttet siden sist gang jeg var hjemme hos han så jeg hadde ikke sett den nye cribben. Det var veldig fint og stort. Der ble vi sittende og prate i det vide og det brede helt til hele gjengen satt og gjespet i sofaen og så hva klokken var.

11.30 - 01.00

Jeg var tilbake på hotellrommet og var egentlig såå klar for sengen, men nei. Jeg har vært så flink og blogget hver dag i en uke nå, i dag skulle ikke bli dagen jeg skippet det. 

01.00 - Ubestemt tid

Men NÅ skal jeg sove, god natt! <3

- Sara Josefine ♥

A new me!

 • 09.06.2015, 22:44

I dag ble jeg sminket av fineste Ina♥ Hun skal i bryllup i helgen og ville prøve å krølle håret mitt slik at hun fikk øvd seg litt før helgen. Når håret allerede var krøllet sminket vi like gjerne ansiktet også. Og vet dere hva, dette er faktisk første gang i mitt liv at noen har sminket meg, sånn ordentlig. Jeg bruker jo maskara fra før og jeg har fått på litt foundation og diverse men aldri en god gjennomgang av hele ansiktet. Det var utrolig rart å se seg selv i speilet etterpå, jeg følte ikke helt at det var meg, men jeg var veldig fornøyd. Ina har vært kjempeflink! Men nå er jeg spent, hva synes dere om resultatet? 

- Sara Josefine ♥

Step into my office!

 • 08.06.2015, 21:09

Ja, det dere ser nedenfor er mitt kontor. Tenk det, MITT kontor, så kult! Det er ikke innredet enda så nå ser det ganske kjedelig og tamt ut, men det skal jeg nok få fikset etterhvert. Jeg hadde fått hørt tidligere at jeg skulle få eget kontor men ville ikke si noe før jeg var helt sikker, men det er altså mitt og i dag bestilte vi navneskilt som skal stå ved døren utenfor kontoret. Sara Josefine Hanssen, Servicemedarbeider skal det stå, med Hepros blåfarge i bakgrunn, hvor kult er ikke det! Haha, jeg syns i hvert fall det er ganske kult.

Jeg ankom lokalet akkurat klokken 8, hadde så god tid i morges vet dere så jeg klarte selvfølgelig å sløse den bort. Men er du der 8 og starter 8 så er det innafor, sant? Ja sant. Jeg ble møtt av en hyggelig mann som har lært meg opp hele dagen. Jeg begynner med å lære meg hvordan man tar imot bestillinger slik at jeg også kan lære mer om produktene, og jeg kan love dere, det er ikke lett. Det er såå mange koder og så mye papirer, det er stort sett dette vi har holdt på med i hele dag. Men jeg regner med at det nok bare ser vanskelig ut for en fersking som meg men at dette blir en lek i løpet av to uker. 

Dagens middag, nomnom <3

Men nå skal jeg legge meg. Jeg skal bare innom bloggene jeg leser daglig før jeg legger hodet på puta for nå er jeg sliten. Jeg sto opp klokken 6 og startet på jobb klokken 8, var ferdig klokken 15 for så å kjøre på trening klokken 16. En like lang dag venter i morgen bare at treningen er før jobb så en god natt søvn trengs. Vi blogges ;*

- Sara Josefine ♥

Dette blir spennende!

 • 07.06.2015, 23:12

 

Wææ, i morgen begynner jeg på jobb! Jeg grugleder meg masse. Jeg har nevnt tidligere at neste uke kommer til å bli hektisk, det er ikke på grunn av jobben, men fordi jeg typisk nok skal til Trondheim første arbeidsuke. Jeg skal være der onsdag og torsdag og må derfor jobbe nesten fulle dager resten av ukedagene. Jeg får altså en pangstart. Litt av en helomvending, å gå fra å bare fokuser på å trene til å i tillegg jobbe 50% men også reise til Trondheim å være bort i to dager. Jaja, det går sikkert fint, jeg blir i hvert fall ikke å kjede meg. Jeg blir selvfølgelig å fortelle dere i morgen hvordan først dag har vært, til da må dere gjerne ønske meg lykke til!


Gjett hvem som har spist bokstavkjeks i dag. Hihi, det var ikke meg!

- Sara Josefine ♥

Respons skremmer meg

 • 05.06.2015, 23:38

Hei!

I dag våknet jeg helt i ørska. Jeg våknet av meg selv klokken fem, i hvert fall trodde jeg det. Tok frem telefonene og syntes ikke jeg var så trøtt tatt i betraktning hva klokken var. Jeg ble møtt med flere varsler på Facebook om gratulasjoner på den nye jobben - noe jeg setter veldig pris på! Klokken var jo bare fem på morgenen og jeg kunne jo ikke akkurat stå opp nå så jeg la telefonen tilbake ved siden av hodeputen. Jeg hadde lagt med lukkede øyne i bare få sekunder før det gikk opp for meg - det er morgentrening i dag! Haha, jeg har hatt denne timeplanen i flere år og allikevel greide jeg å glemme at det er fredag og at jeg skulle på trening som alle andre fredager. Våkne av meg selv gjorde jeg nok heller ikke, for det skjer svært sjeldent, men jeg kan likevel ikke huske alarmen.  

I dag har jeg hatt flere lesere innom bloggen, tallet er opp i 750 for i dag. Det gjør meg så glad. Forventet var det heller ikke. Jeg tenkte at folk som kjente meg ville klikke seg innom, men jeg kjenner jo ikke 700 personer så hvem alle disse menneskene er aner jeg ikke. Det er utrolig gøy da. Jeg har lyst å si at det gir mer blogglyst, og det gjør det, men jeg har merket at det skremmer meg mer. Hver gang lesertallet stiger til over det normale blir jeg nervøs. Jeg føler jeg må skrive at fantastisk neste innlegg og er redd for å ikke skrive noe som er spennende. I fjor sommer, når jeg hadde over 14 000 lesere innom bloggen på en dag, var jeg helt skrekkslagen. Istedenfor å bruke muligheten til å få flere lesere til bloggen, ventet jeg heller en uke til lesertallet sank før jeg postet et nytt innlegg slik at ikke så mange skulle lese det. Men man skriver jo blogg fordi man vil at andre skal lese det, hvis ikke kunne man bare skrevet en personlig dagbok. Så jeg må lære meg å ikke skremme av lesere. Jeg får bare la vær å tenke på alle som leser det og tenke at jeg skriver for meg selv, da går fingrene mye lettere over tastaturet. Dessuten er det jo det jeg også gjør. Mye av gleden med bloggen er å se tilbake i arkivet og lese gamle blogginnlegg. Det er interessant å se hva man har tenkt eller hvilke klær man kledde seg opp i, eller å se responsen fra dere lesere. Det er virkelig noe som gir glede i bloggingen.

- Sara Josefine ♥

Noen vil ha meg

 • 04.06.2015, 22:26

Endelig, jeg er så glad! Jeg gleder meg så til neste uke, det blir hektisk, men jeg gleder meg masse. Jeg har en herlig nyhet til dere - jeg har fått meg jobb! 

Jeg har lenge ønsket å få meg jobb slik at jeg kan tjene egne penger og ikke leve bare av foreldrene mine. Det er ikke gøy og jeg får så dårlig samvittighet når jeg drar på alle disse stevnen og kostnadene ender på tusenvis av kroner. Enda verre føler jeg meg når sannheten er at jeg egentlig ikke har prøvd. Jeg har tenkt flere ganger at jeg skulle skrive CV og jobbsøknad, men når jeg sitter og skal skrive disse tekstene og "selge" meg selv, føler jeg ikke at jeg har så mye å tilby. Jeg vet at jeg kan gjøre en god jobb i f.eks. en klesbutikk. Jeg trenger bare litt lengre til på å finne ut hvordan jeg skal gjøre forskjellig, men jeg kan ikke gjøre alt. Dermed kan jeg ikke tilby like mye som andre søkere. Jeg ville følt meg dum om jeg skulle gått inn i en butikk å levert jobbsøknad. 

Men nå har ting endret seg. Jeg kan dessverre ikke fortelle at jeg tok motet til meg å leverte jobbsøknader, men pappa strakk ut en hjelpende hånd. Av og til trenger man litt hjelp og da er det godt å foreldre. Han var å spurte en venn på Rognan om de hadde noe jeg kunne gjøre i bedriften han jobber i. Når pappa kom hjem sa han at Bård (som denne mannen heter) var positivt innstilt og at jeg skulle sende han en mail. Dette gjorde jeg og ble spurt om jeg kunne møte om på Hepro (bedriften) på Rognan for et møte. Dette kunne jeg selvfølgelig. Jeg hadde ingen anelse om hva dette skulle utvikle seg til og så bare for meg at jeg skulle komme innom noen ganger og gjøre noe arbeid, men slik ble det ikke.

Når jeg kom ble jeg møtt av Bård og administrerende direktør, Kurt, og ledet inn på et kontor. I ettertid skjønner jeg jo at dette var et jobbintervju, det skjønte jeg ikke da for å si det sånn, haha. Jeg ble spurt om jeg kunne presentere meg selv og jeg svart kort med navn, alder og skolegang. Jeg var en smule nervøs og viste ikke helt hva jeg gjorde der. De var veldig hyggelige og hjalp meg på veien med å spørre spørsmål istedenfor. Bl.a. spurte de om hva jeg gjorde for noe, hva jeg skulle gjøre til neste år og liknende. Videre snakket vi om hvilke arbeidsoppgaver jeg kunne gjøre der. Jeg dro med forståelsen om at dette var at jobbintervju og tankene begynte å svirre.  Altfor forhåpningsfull turte jeg ikke være enda, men likevel - det var en smilende Sara som kjørte hjem den dage.

Jeg fikk en ny mail og vi ble enige om at jeg skulle komme tilbake to uker senere. Denne gang var jeg noe mer nervøs og var til og med bevist på hvilke klær jeg tok på meg, noe jeg ikke hadde vært sist. Ikke at det gjorde den store forskjellen for det ver ikke noe galt med klærne jeg brukte sist, men jeg har tenkt på det i ettertid og da skjønner jeg at jeg var satt inn i jobbintervju-modus og at jeg var nervøs. Denne gang, som sist, gikk veldig bra. Vi begynte å prate litt mer konkret om hva jeg kunne gjøre for dem og etter om lag en halv time inn i samtalen ble jeg tilbudt jobben. Jeg ble noe paff der og da når jeg fikk spørsmål om jeg villa ha den, fordi jeg tenkte at det var en selvfølge. Hallo, selvfølgelig vil jeg har jobben! Haha.  Men jeg forstår jo godt at de spurte og er glad for det og for at de ikke bare tok det som en selvfølge. Etter møtet ble jeg vist rundt og jeg fikk møte resten av personalet. De var veldig hyggelige og virket positivt innstilt på at jeg skulle begynne å jobbe der. Gjett om jeg gleder meg til mandag, det blir så spennende og nytt! 

Så for å oppsummere: Jeg har fått jobb på Hepro, noe som er et firma som utvikler hjelpemidler. Jeg skal begynne å jobbe i en 50% stilling som servicemedarbeider og begynner mandag!

- Sara Josefine ♥

Haike verden rundt?

 • 13.05.2015, 23:58

Hei!

I dag reiste pappa tilbake på jobb på Grønnland. Det var jeg som kjørte han til flyplassen og når jeg hadde sakt hade til han, og så han gikk inn i bygningen, fikk jeg en klump i magen. Jeg fikk den forferdelige tanken om at det kunne være siste gang jeg så han. Det har ikke skjedd noe spesielt, og jeg er ikke redd for at noe skal skje, men det bare gikk opp for meg at alt kan skje og det er ikke en selvfølge at han kommer hjem igjen. Det er så mye vi ikke har kontroll over og plutselig kan noen som står deg nær være borte. Det er viktig å ta vare på menneskene i livet vårt og fortelle dem hva de betyr for oss. Jeg er glad for at jeg ga han en god klem når jeg sa hade og fortalt han at jeg er kjempe glad i han.

Så over til noe mer positivt. Etter å ha kommet meg litt bort fra flyplassen, og ristet av meg den vonde følelsen, kjørte jeg forbi en haiker. Jeg har aldri tatt på en haiker før, men igjen, så har jeg bare hatt sertifikatet i noen måneder. Jeg har heller ikke opplevd at foreldrene mine har tatt på haikere. Jeg tror de er litt skeptiske til det. Jeg så henne ikke tidsnok til å stoppe først, og tenkte: nei gidder jeg det nå, jeg har jo allerede kjørt forbi? I tillegg var jeg litt skeptisk og syntes dette var litt skummelt, men samtidig spennende. Også tenkte jeg på damen som sto der i veikanten i regnet, med en diger hund ved siden av seg som sikkert gjorde det vanskeligere å få haik, og snudde ved neste mulighet. Det viste seg å være en veldig trivelig svensk dame som het Elin. Hun kom fra Saltstraumen og skulle til Tromsø. Hun hadde en uke fri og ønsket å haike og besøke en venninne. Bilen hadde hun satt fra seg på Saltstraumen og kunne kjøre selv, men hun likte å haike og det var liksom litt av moroa. Bl.a. har hun haiket rundt i New Zealand og hun sier at Skottland er det beste landet hun har haiket i. For å si det sånn så var jeg glad i jeg tok henne på. Det var veldig interessant og lærerikt.

Jeg sa at jeg selv er en eventyrlysten person og skulle gjerne gjort det samme, men at jeg så for meg at det kunne bli litt vanskelig. Det sa hun seg enig i, men at det ikke var umulig. Hun hadde sett en dokumentar om en gutt på min alder i rullestol som haiket rundt i verden. Dette likte jeg veldig godt å høre og det fikk meg til å tenke litt. Jeg har lest litt på nettet og det høres absolutt ut som noe jeg vil prøve. Akkurat nå passer det litt dårlig siden det er svømming som er i fokus, men jeg skal lagre det bak i hodet og se litt nærmere på det en annen gang. Tenk da så spennende! Å reise rundt i verden å møte masse nye mennesker og se så mye mer av verden. Det frister veldig!Ønsker dere en fantastisk langhelg! ♥

Monday

 • 04.05.2015, 14:23

Hei!

Det er så utrolig deilig å våkne til solskinn! Jeg ble nesten sint når det for litt over en uke siden var sommertemperaturer i Oslo. Jeg prøvde så godt som mulig å unngå alle sosiale medier som fortalte med stor glede hvor fantastisk fint vær det var i hovedstaden, mens det utenfor vinduet mitt var mørkt, surt og nedbør. Nei, huff. Derfor gjør det meg såå glad, det er til og med en glede, å bli vekt tidlig på morgenen av solen som treffer meg mitt i ansiktet. Det gjør så mye med humøret at det er fint vær. Jeg forstår ikke helt folk som syns det er helt forferdelig å måtte sitte inne å jobbe når det er sol utenfor veggene. For min del gir det meg bare mye mer energi. Det er mye bedre med en lys og fin dag enn en mørk og sur en. Akkurat som nå, utenfor skinner solen og det gir meg mye mer energi til å ta fatt på denne bunken med arbeid.

 

Den tykke bunken blir dagens gjøremål før jeg drar på trening og boken nedenfor er til kos når jeg kommer hjem. Jeg elsker bare den serien, er det noen andre som har lest bøkene om Percy Jackson?

- Sara Josefine ♥

Olivia

 • 26.04.2015, 22:23Hei!😀

Jeg var på Olivia med Jonas etter stevnet i dag. Han tok seg tiden til å komme til Drammen å se på oss svømme alle tre dagene i helgen, så koselig og herlig og ha han der. Siden han har kommet til meg i Drammen dro jeg med han inn til Oslo og spiste. Jeg har hørt at maten der er god og Jonas hadde lyst til å dra dit så da ble det Olivia. Angret ikke på det for å si det sånn, jeg spiste en herlig pastarettt med kylling. Restauranten er virkelig å anbefale!👌

Det blir veldig deilig å komme seg hjem nå. Jeg sitter på flyet og venter på å lette. Etter tre dagers stevne blir det godt å komme hjem. Jeg er ikke så fornøyd med helgen så det skal bli godt å komme hjem å trene. Mer om resultater i helgen kommer i et senere innlegg. Så snakkes vi☺️

Togturen fra Gardermoen til Drammen

 • 23.04.2015, 23:04

Hei!😊

Visste dere at togturen fra Gardermoen til Drammen tar en hel time. En hel time! Jeg sitter på denne turen, er døtrøtt og gleder meg til å komme til hotellet å få meg litt søvn. Det positive er at det er en god anledning til å komme med et blogginnlegg. Jeg må bare begynne med å beklage at jeg ikke har skrevet etter British. Når man forteller at man skal på stevne og gleder seg til det, må man også komme med en tekst om hvordan det gikk. Det skylder jeg ihvertfall de som klikker seg inn på bloggen min å leser. Hvis det ikke gikk bra kan jeg jo skjønne at man ikke er så giret på å skrive om det på nettet, men det gikk jo ikke så verst, så da kunne jeg i det minste har skrevet til dere. Jeg svømte bl.a. en 50 fri hvor jeg perset med nesten 3 sekunder. I utgangspunktet e er det veldig bra, men jeg hadde ikke svømt det på lenge så litt pers hadde jeg egentlig forventet. Tre sekunder hadde jeg ikke helt sett for meg så det var gøy. 100 bryst fikk jeg også forbedret med et sekund, så det var bra. 100 rygg ble det masse frem og tilbake på. Jeg gjorde et bra løp men skulle egentlig bli disket. Etter at jeg hadde svømt kom en av hoveddommerne til meg å sa at jeg ikke kunne ta starten min slik jeg bruker å gjøre den. Han sa at han skulle la det gå for denne gangen og disket meg ikke. Kjekt var det siden jeg kom videre til C-finale, men der gjorde jeg det heller ikke rett og ble disket. Å bli disket gjorde ikke noe siden jeg ikke skulle bruke tiden til noe. Det var egentlig bare bra for da lærte jeg til senere og vil ikke gjøre det på større mesterskap. Ellers svømte jeg rundt pers👍 og det viktigste, jeg hadde det veldig gøy!💙

Grunnen til at jeg sitter på toget til Drammen er fordi det er Marienlyst denne helgen. Det er siste stevnet mitt med mulighet til å kvalifisere meg til VM og har enda ikke tatt krav. For å være helt ærlig tror jeg ikke jeg kommer til å ta ryggkravet. Jeg føler det ikke på meg. Jeg sier det ikke fordi jeg ikke har troen på meg selv eller for å være pesimistisk, men fordi det er slik jeg føler det. Denne vinteren/våren har jeg hatt mer fokus på fly og bryst og lagt ryggen, som jeg jobbet mye med forrige sesong, litt til side. Dertil har resultatene også vært, jeg har perset på både fly og bryst, og svømt litt over pers på rygg. Det er jeg fornøyd med. Når jeg i forrige sesong bestemte meg for å ta en pause gjorde jeg det med vissheten om at denne sesongen kanskje ikke kom til å bli med en hel masse stevner og leirer med laget. Det var med i valget. Å greie å komme seg til VM er bare et pluss. Det er ikke noe jeg føler jeg må klare og noe jeg kommer til å bli veldig skuffet over om jeg ikke greier. Ja, det er målet mitt denne sesongen, men jeg ønsker ikke å greie tidene hovedsakelig fordi jeg vil være med til VM. Jeg ønsker å svømme tidene fordi det er samme kravet som det er å komme inn på laget igjen og det er det jeg vil. Det tror jeg også at jeg klarer. Målet ligger ikke i dette stevnet men i NM i sommer.

Om ikke lenge er denne togturen over. Det har vært hyggelig å "prate" litt med dere igjen, jeg lover å komme med et blogginnlegg etter helgen om hvordan det gikk. Så ønsker jeg dere en god natt søvn og en super helg!💖Bilde er fra British💙

Glasgow next!

 • 24.03.2015, 23:12

Hei og god kveld!

Akkurat nå befinner jeg meg på Radisson BLU, hotellet ved flyplassen i Oslo. Jeg sitter her og nyter litt musikk på ørene mens jeg oppdaterer dere før jeg hopper i seng. 


I morgen reiser jeg med laget til Skottland for å konkurrere. Nærmere bestemt skal vi til Glasgow. Det er der VM er i år og vi reiser derfor dit for å kjenne litt på bassenget. Nå har ikke jeg krav til VM enda, men jeg er ikke langt unna og håper å komme nærmere under stevnet denne helgen. Jeg har pers under kravet på 100 rygg, men jeg må klare kravet denne sesongen og det har jeg ikke. Jeg svømte sekundet over under NM som var denne helgen. Jeg ønsker også å greie kravet på 100 bryst. Der er jeg 4 små sekunder unna. Jeg har trent mye på brystteknikken og vet at jeg kan svømme under kravet, jeg må bare få det til å sitte. Siste øvelse som er i sikte er 50 fly. Denne øvelsen er derimot lengre fra rekkevidde. Jeg har senket tiden min med 2 sekunder allerede, men trenger fremdeles 5 sekunder til og det er ganske mye på en femtimeter. 

Da er dere litt oppdaterte på hvor landet ligger. Men allikevel er det viktigste å ha det gøy, og det er jeg helt sikker på at jeg kommer til å ha. Gleder meg masse! Blir spennende å se et nytt land, og besøke plassen jeg forhåpentligvis skal tilbake til om noen måneder! 

Nå må jeg sove, snakkes ;*

- Sara Josefine ♥

En veldig fin bursdag!

 • 06.03.2015, 06:03Hei og god morgen!☀️ Jeg hadde en veldig fin bursdag i går. Våknet uthvilt og blid til en telefonsamtale med Dadda. Vi lå og skravlet litt i en time om alt og ingenting, det var en fin måte å våkne på. Så sto jeg opp, spiste en god frokost og ryddet litt rundt med musikken på full guffe. Etter noen timen kom mamma hjem og hun hadde med kake til meg. Herlig med slike små overraskelser, da ble jeg glad! På kjøkkenet ble vi sittende og snakke til jeg fikk det litt travelt og jeg måtte svinge meg rundt hjemme. Men slik er det som regel, det hadde vel vært noe feil med meg om jeg plutselig skulle være i god tid til noe🙉 Før flyreise var jeg en liten tur innom bassenget på trening for å sette den siste finish'en på verket. Det føltes bra også var det fint å få snakket litt med treneren siden han ikke er med på stevne. Det roet nervene og jeg fikk større selvtillit til teknikken🏊 Mitt innimellom alt sammen fikk jeg også møtt onkelen min for en bursdagsklem og gave, og si hei til søsteren min, tantebarnet og svigerbroren min. Og noen telefonsamtaler med familie og venner ble det også. Jeg hadde en kjempefin bursdag! Også må jeg jo få takke for alle gratulasjoner og klemmer fra alle kanter. Det er så koselig og det setter jeg stor pris på, tusen takk!💗 Akkruat nå ligger jeg i sengen på Thon etter en god natta søvn. Vi skal snart komme oss opp og nyte en deilig hotellfrokost. Videre går turen til flyplassen hvor vi tar flyet til Billund i halv 9 tiden. Wii, det gledes! Ønsker dere en flott dag! Klem fra Meg☺️

Min siste time som tenåring!

 • 04.03.2015, 23:19

Tenk det, om en liten time er det 5 mars og det er hele 20 år siden jeg ble født. Hele 20 år! Det er to tiår det! Det er utrolig å tenke på at jeg har vært her på denne planeten i 20år. Herregud, jeg føler meg nesten gammel. Aldri mer skal jeg få være tenåring. Og nå er jeg jo nesten voksen, det går ikke ann å si noe annet. 

Jeg gleder meg som en liten unge til i morgen. Ikke akkurat fordi jeg fyller år, eller det e jo kjekt det og, men det som er så gøy med i morgen er at jeg skal ut å reise igjen. I morgen reiser jeg ned til Oslo for så å fly videre til Danmark, Esbjerg, på ferdag. Der skal jeg delta på Danish Open. Herregud som jeg gleder meg til å konkurrere igjen. Jeg var på stevne i januar, men nå har jeg fått trent mer og dette er et internasjonalt stevne så det blir litt mer spesielt. Det skal bli veldig godt å svømme i langbanebasseng igjen, og ikke minst blir det fint å se svømmevenner :D - Sara Josefine ♥

En ny hverdag

 • 25.01.2015, 21:39

Som sikkert flere har fått med seg har jeg nå hatt lappen i litt over en uke. Jeg må bare si at det føles utrolig bra. Jeg kjørt opp 15 januar og var faktisk da nesten litt sikker på at jeg skulle stryke, jeg hadde en ekkel følelse på at jeg kom til å være skikkelig uheldig og komme i en situasjon hvor jeg ikke så en bil og brøt vikeplikten. Men neida, det gikk over all forventning. Hun som kjørte opp med meg syns jeg kjørt veldig sikkert, trygt og behagelig, og hun kommenterte at jeg måtte ha kjørt mye. Følelsen når hun fortalte meg dette var såå herlig. Ikke minst fordi jeg besto men også fordi det er godt å høre at man kjører godt og trygt. En bil er faktisk ikke noe man skal leke med, og trafikken skal man ha respekt for. Om du ikke kjører forsvarlig kan mye skje på bare få sekunder. Derfor er godt å høre at man kjører trygt^^

Det er veldig deilig å ha lappen og bil. Det er en helt ny hverdag! Jeg kan dra til venner når jeg vil, slippe å planlegge med mamma om å kjøre meg på trening eller vente til hun kan med å kjøre meg. Det er også fint å kunne hjelpe venner å komme seg rundt i ny og ne. Det er jo ikke alltid jeg kan hjelpe til så da er det fint å kunne føle seg hjelpsom å kjøre en venninne som bor på hybel til og fra butikken, for eksempel.

 

En virkelig frihetsfølelse er det å ha bil og sertifikat! Jeg digger det! :D

Today

 • 11.01.2015, 22:37

Hei og god kveld! Dagen i dag har jeg egentlig bare brukt til å slappe helt av. Søndager er dagen jeg vanligvis bruker å trene mest av alle dagene i uken, men i dag er resten av gjengen på stevne på Tverlandet. Jeg skulle også ha vært der men bassenget er så utrolig lite og jeg tror det hadde blitt svært tungvint for meg å være der. Istedenfor har jeg møtt de andre jentene som ikke kunne være på stevne av ulike grunner, i bassenget her hjemme og svømt og lekt oss litt i vannet. Det er egentlig utrolig koselig og deilig å bare bade litt. Man er så mange timer i bassenget at man glemmer av at det er mulig å gjøre andre ting enn å svømme på tusenvis av meter. Når man har vært i vannet i to timer allerede og fått dunket et par meter er det ikke slik at vi nødvendigvis tenker å være der enda lengre. Derfor er det veldig greit i helgene å kose seg litt i vannet med jentene. Vi skulle så sårt ha hatt et Gopro slik at vi kunne ta bilder, men det får vi heller ta neste gang.

Det ble ikke stevne denne helgen men det blir det derimot neste helg. Da reiser jeg nedover til Trondheim for å konkurrere på Trøndersvøm. Det gleder jeg meg masse til. Jeg har ikke store forhåpninger, jeg ønsker bare å gjøre gode løp også får tiden bli det den blir.

Utenom dagen sysler som har vært å spille tetris og se på Grey's, snakket jeg nettopp med Jonas. Det var utrolig godt og jeg savner han allerede selv om det bare er en uke siden jeg så han sist. Allikevel er det jo ganske naturlig siden jeg tidligere så han hver dag. Jeg gleder meg utrolig mye til jeg skal ned å besøke han. Hvis det blir som planlagt skal vi kose oss skikkelig i hovedstaden når jeg kommer nedover. Det blir gøy!

- Sara Josefine ♥

God Jul!

 • 24.12.2014, 20:32

God jul alle sammen! 

Tihi, endelig fikk jeg spise godteri igjen! Gjett om det var stor glede i heimen da^^

Som hvert år ble Askepott spilt på skjermen hjemme i stuen. Blir ikke julemorgen uten.

Mitt søte tantebarn satte seg i fanget og koste seg med sitt strømpegodter mens vi så på TV.

 Litt brettspill blir det selvfølgelig og i julen. Her spilles det Ticket to ride med Jonas og søskenbarnet mitt Lasse.

Utpå formiddagen besøkte vi kirkegården til min mormor og farmor <3
I år ble det pinnekjøtt til julemiddag i stendenfor ribbe som vanligvis, noe som også smakte utrolig godt!
På det meste var vi 11 stykk i hus + 3 hunder, der i blant denne svart dere ser på bildene over. Det er søte lille Lexi. Man kan trygt si at hun fikk nok kos.

- Sara Josefine ♥

En super jente!

 • 21.11.2014, 22:16I dag møtte jeg tidenes søteste, snilleste, fantasifulle, sprudlende og interessante person! Det var så herlig å møte Mia igjen! Vi møttes på Jernbanetorget i firetiden og tuslet derfra til operahuset. Så på kunsten i bygget og undersøkte det som skal være Norges fineste toaletter. Jeg må vel ærlig si at jeg ikke syns de var så fine jeg, haha. Videre gikk turen oppover Karl Johan hvor vi tilslutt tok T-banen tilbake til Jernbanetorget og satte og på restauranten Friday. Vi var ikke ekstremt sultne noen av oss så da bestilte vi like gjerne en tallerken sammen. Valget falt selvsagt på den berømte spare ribsen, herregud den er god! Vi snakket i det vide og det breie om alt, som om vi hadde vært venner i mange år. Det har vi jo også i teorien, for vi møttes for første gang i 2006. Men det er begrenset hvor mye man får sakt i brev så jeg kan love deg at snakketøyet gikk i et sett, mye nytt og spennende fikk vi lært om hverandre. Jeg får forhåpentligvis møtt henne i morgen også. Hun skal prøve å få tid til å komme i svømmehallen i morgen og se på hva jeg driver med. Det er jo alltid artig å vise venne hva man holder på med og ikke minst får jeg jo vist henne mange kjekke gutter i bar overkropp😜

Hei hei

 • 21.11.2014, 08:39

Hei! Åj åj åj, nå er det lenge siden sist innlegg. Jeg beklager det. Å blogge regelmessig sitter vel ikke i meg enda. I den siste tiden har jeg stortsett bare strikket og fulgt med på sjakken, altså ikke så mye å skrive om. Nå befinner jeg meg der i mot i Oslo og det er lange dager. Da kan det bli litt knapp tid til å få skrevet noen ord på bloggen. Haha, i travle dager finner jeg ikke tid og i dager med alt for mye tid finner jeg ikke noe å blogge om, det skal vist ikke være så lett dette her. Fremover tenker jeg å blogge når jeg føler for det. Hvor ofte det blir vet jeg ikke. Det kan bli uker mellom hvert innlegg eller bare få dager, men om jeg har store nyheter kommer det nok i hvertfall på bloggen. For å gjøre det enklere kan dere følge meg på Facebook. Det gjør du med å søke opp Sara Josefine. Der legger jeg ut alle innlegg så da får du det enkelt med deg når jeg har noe å dele😊

Sara Josefine❤️

Something purple

 • 14.11.2014, 21:17

Hei! Jeg følger fremdeles iherdig med på sjakken. Med mye Tv-titting blir det også mye strikking og jeg ble ferdig med pleddet i dag som jeg har strikket på siden VM startet. Jeg har to slike pledd fra før av som jeg har strikket tidligere og trenger ikke et tredje. Så hvis du har lyst på et pledd til å holde deg varm på kalde vinterkvelder er det bare å kontakte meg på mail eller på facebook! :D Hvis flere melder sin interesse trekker jeg lodd. Ønsker dere en super kveld!

 

Sara Josefine ♥

Oppdatering

 • 13.11.2014, 23:41

Hei! Jeg må ærlig innrømme at dette mørket går inn på meg. Jeg kan ikke fordra det, men jeg kan jo bare trøste meg med at snøen ikke har meldt sin ankomst enda. Jeg er dessverre en av de menneskene som blir veldig påvirket av mangel på sollys. Alt blir liksom så trist og trasig, sollys lyser opp dagene og gjør de lettere. Medisinen mot mørke blir å omringe seg med positive og energifylte mennesker som blir solstrålene i dagen! 

I kveld tekte jeg å komme med oppdateringer på ulike fronter, jeg føler det er mye som bare henger i luften og som jeg ikke har pakket inn i innleggene, derfor kommer jeg med det nå i et eget innlegg.

First thing first, puslespillet (haha)! Jeg må innrømme at den kampen tapte jeg, jeg kom meg ikke til 4000 brikker den dagen og det ligger fremdeles uferdig på gulvet. Det var vanskeligere enn jeg hadde forventet og hver brikke tok mye lengre tid enn jeg hadde planlagt. Lydboken jeg hadde gledet meg til å høre på fikk jeg heller ikke til å funke og det gjorde ikke prosessen lettere. Jeg måtte derfor begynne på Twilight igjen og det er vel grenser på hvor mange ganger jeg skal klare å høre på den lydboken. Jeg tror jeg da vil være oppe i sjette gangen og det blir for mye for meg siden det bare er en knapp måned siden sist jeg hørte gjennom historien. Lysten til å begynne på rommet er større en å pusle puslespillet ferdig, derfor tenker jeg å bare legge det sammen selv om det ikke er ferdig enda.

Bil og sertifikat går fremover. Jeg har nå fått dato på alt av obligatoriske timer og er ferdig med det i midten av desember, hvis alt går som planlagt. Jeg var vist litt vel optimistisk som håpet å bli ferdig innen november, men håper nå og bli ferdig i år. Det hadde vært en fantastisk julegave. Det tror jeg skal gå bra hvis jeg er flink og øver på teorien og kjører mye bil, slik at jeg ikke må ta noe om igjen. Også må jeg få ræva i gir og komme meg til lege og optiker som kan bekrefte at jeg har en helse som tilsier at jeg kan kjøre, slik at jeg kan få igjennom søknaden om førerkort.Godteriavtalen med meg selv går faktisk veldig bra. Jeg har snart gått en uke og det går fint. Det bruker jo å være slik at begynnelsen er vanskeligst men jeg klarer meg fint. Kanskje jeg er så heldig å gli pent forbi den fasen. Men baaare lett er det da ikke. Det var rimelig utfordrende å takke nei til pepperkaken jeg ble tilbudt her om dagen. Da kjente jeg søtsuget hogge til. Ekstra herlig er det jo da når du greier å takke pent nei. Sukkerfri brus derimot slipper ikke unna og jeg har fått dilla på Mozell light og red bull zero, men den saken kan jeg ta meg av senere. Med på utfordringen har jeg fått to gode venninner, Martine og Siri. Det er jo kjempegøy, ting er alltid morsommere når du gjør det sammen med venner! :DSVØMMING! Den fronten tror jeg det er flere som er spente på å høre litt om. Jeg har vært i bassenget litt de siste ukene, men jeg trener bare for å trene foreløpig. Jeg var faktisk innom i dag og svømte rundt 1000meter. Det er utrolig herlig å være i bassenget igjen og det føles nesten som å komme hjem. Jeg savner svømmehverdagen og miljøet mye, og gleder meg til jeg er tilbake for fult. Men som sagt trener jeg bare for å holde kroppen i gang foreløpig og føler meg ikke klar til å begynne med konkurransetrening og konkurranser med det første. Jeg nevnte litt i et tidligere innlegg at jeg skal til Oslo om en uke, og jeg drar hovedsakelig nedover for å se på NM som er i Bærum, men jeg drar også for å møte venner. Det gleder jeg meg masse til! Min kjære tidligere landslagsvenninne er så snill og lar meg komme på besøk å overnatte, så det blir veldig koselig. Jeg skal også møte en brevvenn av meg. For ja, jeg har utrolig nok en brevvenninne, hehe. Jeg møtte henne faktisk i sammenheng med et svømmestevne, selv om hun ikke er svømmer. Hun holt på med et loppemarked som var i skolen ved siden av og jeg møtte henne utenfor svømmehallen. Det var helt tilbake i 2006 når jeg skulle delta på ÅM i Lambertseter. Tenk at vi har holdt kontakten via brev siden da! Jeg har bare møtt henne en gang etter det, for to år siden. Det blir med andre ord veldig spennende og koselig å treffe henne igjen. Gid som jeg gleder meg til neste uke! Jeg skal få se på Norges beste svømmere i aksjon og jeg få møte en masse venner igjen! <3


- Sara Josefine ♥

 

Besøk Fra Bartebyen

 • 11.11.2014, 21:55

I dag hadde jeg besøk av min kjære venninne, Tina, som flyttet fra Fauske til Trondheim i høst for å gå skole. Hun kom med nattoget og ble min vekkeklokke for dagen. Klokken ni sto hun på trappen og ringte på. Jeg har hatt problemer i det siste med å sovne på natten så du kan mildt si jeg var trøtt når hun ringte på. Forhåpentligvis vil døgnrytmen min forbedre selg litt nå. Begge var selvfølgelig stuptrøtte siden hun heller ikke hadde fått mye søvn som tilbrakte natten på et tog. For å få fart på dagen satte vi humøret på full guffe og lagde pannekaker til frokost, Mmm!

Alle som kommer på besøk blir selvfølgelig tvunget til å se den flotte nye bilen min. Så da ble det en liten rånetur. Neste gang hun er på besøk er det forhåpentligvis jeg som kjører.

Tina var så snill at hun farget håret mitt. Dessverre tror jeg at jeg valgte feil farge. Verken jeg eller hun så ingen til liten forskjell fra før og etter, men gøy var det nå likevel.

- Sara Josefine ♥

Godterifri!

 • 10.11.2014, 22:11

Og denne gangen skal jeg klare det. Jeg har lenge sagt til meg selv at jeg skal prøve å spise litt sunnere og slutte å spise godteri hele tiden. Jeg er gjerne ikke den som spiser opp heile posen 200 gram potetgull pluss sjokoladeplaten og dobler kaloriinntaket på lørdagskvelden. Nei, jeg er heller personen som spiser litt og fortsetter å spise utover uken til godisen er borte. Hver dag spiser jeg noe godt. Det ender jo med at man er på et punkt hvor det ikke er godt lengre og du bare spiser for å roe med sukkersuget. Avhengig kaller men det da, dessverre tror jeg at jeg har nådd dette punktet. Jeg er luta lei av å ikke kunne kose meg med noe på lørdagskveldene og å være slave for sukkeret.

Mamma sa til meg i fjor at det ikke var gøy å gi med godteri i strømpen fordi jeg uansett hadde et minst like stort lager på rommet mitt. Hun lurte også på hvordan jeg kunne syns det var gøy med strømpe da. Og hun har jo helt rett (ikke fortell henne at jeg sa det forresten). Jeg har lyst til å glede meg til å sitt med strømpen og se på tre nøtter til Askepott på julemorgenen. Jeg har derfor bestemt meg for å ikke spise godteri, potetgull, kaker og is eller drikke sukkerholdig brus frem til jul, 24 desember. Det eneste unntaket, ingen regler uten unntak vettdu, er at jeg får lov til å kose meg med to McFlurry under oppholdet mitt i Oslo om litt over en uke. Det er jeg så glad i og jeg får det så sjeldent siden vi ikke har en McDonalds i nærheten. Pluss, jeg har lyst å kose meg litt når jeg er på bytur.

Jeg har allerede holdt 3 dager så jeg er godt i gang!Jeg vil også informere om at jeg blir å slutte med challengen. Jeg begynner egentlig å bli rimelig lei, 40 dager er lengre en man skulle tro. Poenget med hele challengen var å prøve å blogge regelmessig og det føler jeg har begynt å komme inn i. Jeg syns derfor at den har gjort sitt formål. Jeg har holdt på til dag 21 og føler jeg kan gi meg der, pluss at jeg syns flere av punktene som kommer videre er en smule kjedelige. Det ergrer meg å slutt før jeg er ferdig men å blogge om noe jeg ikke finner interessant blir bare meningsløst om kan umulig bli interessant å lese.

Talk to you later :*

Sara Josefine ♥

Kommer jeg meg til 4000 i dag?

 • 10.11.2014, 14:10

Nå er pappa kommet hjem og vi skal se om vi får gjort noe med dette soverommet mitt som står uten seng eller gardiner. Jeg har noen tanker om hvordan jeg vil ha det og gleder meg til å komme i gang, men først må vi tømme det helt. Jeg har jo satt i gang med et puslespill på 4000 brikker på gulvet, og i utgangspunktet er det ikke vanskelig å rydde puslespillet ut, men jeg har vel lagt på plass nesten 3000 brikker og det vil være så utrolig kjipt å ødelegge det før jeg er ferdig. Å fullføre blir derfor dagens prosjekt. Målet er å bli ferdig i dag, det skal godt gjøres siden det bare er vann igjen og det er den vanskeligste delen av hele spillet, men jeg skal i hvert fall prøve. God hjelp får jeg av å høre Anne fra Bjørkely sitt liv bli fortalt på lydbok mens jeg fordyper med i teknikker for å løse puslespillets gåter. Hva skal du gjøre i dag?

- Sara Josefine ♥

Nytt Forsøk

 • 08.11.2014, 12:26

Dyna var hentet, maten var laget, strikketøyet var på plass og fjernkontrollen var strategisk plassert innen rekkevidde. Jenta var klar, men det var sannelig ikke Vishy Anand og Magnus Carlsen. 

Gjett om skuffelsen var stor når jeg fant ut at sjakken ikke begynte i går, jeg hadde blitt feilinformert. Bra skuffet var jeg men jeg fikk allikevel gjort mye annet fint i går. Når jeg ikke fikk sett på sjakken ble alt fokusert satt på stevnet i Stavanger. Senere fikk jeg besøk av en god venn som var på perm fra forsvaret. Pappa var også så snill å øvelseskjørte med meg og på kvelden lagde jeg en sunnere hjemmelaget pizza med blant annet opphakkede oliven og gulrøtter i bunnen. Det ble ikke en så verst dag likevel. 

Nå skal jeg finne frem dyna og strikketøyet og gi det et nytt forsøk, satser på at det blir sjakkdag i dag. Vi snakkes!
God natt

 • 31.10.2014, 00:51

Hei

Dagens punkt på challengen er å vise dere rommet mitt, men det må altså bare vente. Når jeg skulle ta bildene av rommet i kveld var selvfølgelig kamerat fritt for strøm og jeg fikk ikke tatt bildene. Det får heller bli i morgen og det passer ganske bra fordi da er det dag 12 og dere husker kanskje at jeg sa i videoen på dag 8 at jeg gjorde begge i en sleng, jeg har dermed ikke noe på challengen i morgen så da får det bli fremvisning av romme(ne) mitt :) 

Hvordan det gikk med den sovingen i går lovet jeg jo å fortelle. Veeel det gikk ikke så bra, klokken ble både 2 og 3 før jeg kom meg i drømmeland. Jaja, det får vell bare være. Jeg får heller nyte tiden nå hvor jeg ikke har skole, jobb eller idrett å stå opp til, det kommer jo ikke til å vare evig.

Jeg skulle bare innom med et lite hei og for å ønske dere god natt! Så snakkes vi i morgen ;*

 

- Sara Josefine ♥
 

I lykkerus

 • 29.10.2014, 11:53

Wiii! Jeg har nettopp vært ut å øvelseskjørt for første gang. Herregud så gøy! Det var jo som verdens beste dataspill! Jeg var tilogmed ikke så verst til å kjøre om jeg må få lov å si det selv! Gud som jeg gleder meg til neste kjøretime. Nårtid det blir vet jeg ikke enda men jeg tror og håper det ikke blir så lenge til :D Jeg skal leve resten av dagen i lykkerusen av å ha kjørt bil for første gang og skal ikke en gang la regnet ødelegge dagen min.

Men NÅ blir det bolle laging. Jeg fikk så lyst på hjemmelagde boller i går så etter trening gikk jeg på coopen og kjøpte gjær og bollemiks. I dag blir det altså andre boller!


(bilde etter gårdagens økt)

Måtte dagen deres bli like fantastisk som min <3

- Sara Josefine ♥

Up and down - Video

 • 16.10.2014, 22:57

Hei!
Når jeg var på besøk hos Ole Henrik i forrige uke møtte vi på diverse utfordringer. Blant annet at han bodde i tredje etasje i en bygning uten heis. Dette hadde han selvfølgelig informert meg om på forhånd og jeg hadde sagt at det gikk sikkert helt fint, det fikset vi.
Og det gjorde vi, bare sjekk ut videoen!

Beklager å måtte skuffe dere om dere trodde jeg skulle "kjøre" opp trappen med rullestolen. For det vet jeg er mulig, men jeg er dessverre ikke så kul.

En annen måte å komme seg opp trappen på er jo selvfølgelig også om du har en kjekk, sterk og ung mann som bærer deg opp. Så heldig var jeg og brukte vel den metoden mest.


Akkurat nå sitter jeg bare å hører på god musikk mens jeg har redigert videoen til dere. Jeg holdt på å irritere vettet av meg når jeg satt på imovie og ikke fikk det til. Måtte ringe hit og dit og fikk det tilslutt til. Tusen takk Ingrid! Tidligere i dag gjorde jeg litt dugnadsarbeid etterfulgt av cafébesøk med min kjære onkel Harry. Han var så snill og kom kjørende fra Bodø men noe til meg som jeg har gledet meg til veldig lenge og som kommer til å gjøre hverdagen min mye lettere etterhvert. Hva det er skal jeg si senere, men er det noen som klarer å gjette?

Planen for i morgen er å dra å trene styrke med Ina på stamina (haha, digger den setningen). Har ikke trent på to uker. Huff, fy Sara, ikke bra. Skal blir digg å få svettet litt igjen. Vi bloggast ;*

- Sara Josefine ♥

Lately

 • 15.10.2014, 15:02

- Sara Josefine ♥

10 ting som irriterer...

 • 01.10.2014, 00:22

1. når jeg alltid blir fri for balsam først og har en god del sjampo igjen.

2. at jeg noen ganger snorker.

3, at bestevennen min er en skolenerd, ergo er han mye flinkere på skolen og jeg er redd for at han kommer til å tjene mer penger enn meg.

4. når folk, gjerne barn, stirrer og jeg tar dem i å stirre men allikevel ikke slutter, og når jeg da smiler til dem og prøver å vise at jeg ikke biter ser de like olmt og surt på meg...

5. når du merker at du har et irriterende likhetstrekk med en forelder.

6. når  mobilen går fra 40% strøm til 0% på 15min.

7. når du skal kaste en tyggis og den setter seg fast til fingrene.

8. når du er døtrøtt men allikevel ikke får sove.

9. når dopapir står i en dopapirholder som ikke passer og du bare får ut ét og ét papirflak.

10. telefonselgere...say no more.


(et helt usaklig bilde, men det er fint da, og BTW et godt tips til et sunnere alternativ til noe godt :D)

- Sara Josefine ♥

Happy Monday!

 • 29.09.2014, 11:33

God morgen og god mandag. Ny uke, nye muligheter!

Jeg sitter i skrivende stund i sofaen og chiller hos Ina. Mandager har blitt Ina-dagen Jeg har vært her hver mandag helt siden jeg kom fra USA som er 4uker sider. Jeg lukter en gjenganger! Denne gangen overnattet jeg også noe som var veldig greit og koselig. Vanligvis har Ina basistrening på skolen fra 8-10 men i dag måtte hun kjøre søsteren til legen så da joinet jeg like så, elles på mandager kan jeg jo bare sove lenge :D Akkurat nå går det i grove vafler, Ina er så flink til å mekke mat når jeg er på besøk. Men i ettermiddag er det jeg som skal stå for matlagingen og vi skal har kylling og flørtegratinerte poteter med wokkede grønnsaker. Utenom middagsplanene har jeg time på stamina klokken 12. Jeg har nettopp fått meg medlemskap og skal ha veiledningstime, det blir bra!

- Sara Josefine ♥

En herlig fredagskveld!

 • 26.09.2014, 20:21

Hei, jeg ville bare innom for å ønske alle en herlig fredagskveld! Jeg har kost meg med den nyeste episoden av greys sammen med denne super digge middagen dere ser under her. Nå er det Idol som snurrer på tven.

Dere får ha en fin fredagskveld alle og en super helg!

- Sara Josefine ♥

Hei igjen!

 • 26.09.2014, 11:35

Hei!

Da er min internettfrie uke over og jeg må innrømme at det er deilig at den er over. Det høres kanskje rart ut men jeg følte meg noe ensom. Det ble jo bare meg. De fleste vennene mine har flyttet vekk for å studere. Selvfølgelig var det veldig deilig også å bare få vært med seg selv. Jeg brukte mye tid på å lese bøker eller høre på lydbok, og ellers bruker jeg å se mye serier. Jeg lurer på om det er fordi jeg ikke greier å være for mye med mine egne tanker. Jeg tror det er sunt å sette seg ned litt å tenke over seg selv og livet, men noen ganger kan man vel få for mye av seg selv og sitt eget selskap, haha. Det var en interessant uke men jeg tror ikke jeg blir å gjøre det igjen med det første. Det var for eksempel kjedelig når jeg ikke kunne sjekke været, finne oppskrifter eller kontakte folk gjennom facebook. Og om morgenen hadde jeg ikke helt peiling på hva jeg skulle finne på fordi jeg ligger alltid 10-20min på mobilen når jeg våkner, gjerne etterfulgt med å se noen episoder Friends mens jeg spiser. Nei, det blir nok ikke med det første dette gjentas.

Nå må jeg løpe! Jeg skal med Ina på Stamina å trene. Vi blogges ;*

- Sara Josefine ♥

 

Turned off

 • 18.09.2014, 15:52

Hei, hvordan behandler denne torsdagen dere så langt? ♥

Jeg for min del nyter dagen i det lille solskinnet vi har igjen. Pappa holder på å lage en paviljon for utemøblene våre til vinteren. Det begynner å ta form og ser veldig bra ut. Jeg kan legge ut bilder av resultatet når han er ferdig om det er interesse for det. Så det er altså her jeg befinner meg, midt i mellom plankene, solen og høst brisen. 

Men for å komme til overskriften. Har dere noen gang tenkt på hvordan hverdagen ville vært uten internett. For min del kan jeg se for meg at den hadde blitt helt annerledes. Det første jeg gjør om morgenen og siste jeg gjør om kvelden er å sjekke sosiale medier på telefonen. Jeg bruker gjerne flere timer om dagen på å se på serier på nettet og ellers tid til å surfe rundt. Derfor tenkte jeg å gå en uke uten internett og dermed også serier. Jeg vil jo ende opp med en masse tid jeg må fylle opp med andre ting. Så dette er jeg veldig spent på. Jeg ser for meg at det blir mye lesing og dyrt for mamma som har lovet å kjøpe bøker til meg så lenge jeg leser dem. Kanskje det til og med blir så galt at jeg setter meg ned å leser i skolebøker. Wich reminds me. Jeg har ikke fortalt dere at jeg har meldt meg på til eksamen i treningslære nå dette halvåret. Jeg droppet jo ut av tre fag på skolen denne våren og mangler derfor tre fag på vitnemålet. Plan A er å ta disse fagene som privatist. Når tid vet jeg ikke men i hvert fall treningslære tenkte jeg å ta nå til jul. Nå når jeg sitter her ser jeg for meg at jeg gelder meg til å ta fatt på noen skolebøker igjen, men den tanken slår jeg sikkert fra meg med en gang jeg åpner første skolebok, haha. Vi får se men jeg starte med godt mot.

Men nå går jeg litt ut av tema. Internett fri uke! Den starte i dag og avsluttes neste torsdag. Til da kan dere gjerne legge igjen en kommentar til hva dere ønsker å lese om. Jeg føler ikke innleggene mine består av stort mere en noen setninger og en liten drøss bilder. Dette fordi blogg inspirasjonen ikke er helt på topp. Jeg vet ikke helt hva dere ønsker og lese om og hvem som fakstisk leser det jeg skriver. Så, hva ønsker DU å lese om?

- Sara Josefine ♥

Vafler med Gimse

 • 17.09.2014, 15:30

Hei!

Dagen i dag tilbringes med Gimse-søsknene. Vi har kost oss med fullkornsvafler og nå går det i det siste sladderet. Ina ordner seg før hun skal til typen i Bodø, Vilde henger opp klær som den ekte husmoren hun er og jeg blogger. Samtidig sitter jeg og lurer på om jeg skal bli med Vilde å se på fotballkamp, altså henge med kidsa. Vi blogges.- Sara Josefine ♥

Konsert i Oktober!

 • 15.09.2014, 11:59

Hei, happy monday!
Vet dere, jeg har faktisk aldri vært på konsert før. Men det skal vi få gjort noe med. 10 oktober reiser jeg ned til Oslo og skal kose meg på konsert med Passenger. Jeg drar sammen med en god venninne av med og broren hennes og en venn av han. Jeg gleder meg masse og tror dette blir veldig bra. 
Legger ved noen sanger av dem også ønsker jeg dere en ny sprudlende uke med latter å glede!

 

 

 

- Sara Josefine ♥

Hyttetur<3

 • 14.09.2014, 23:06

Sjekk den utsikten da!

Dette er utsikten fra hytten vår på Styrkesnes. Det er her jeg har tilbragt helgen min. Vi dro hele familien, meg, dadda, mamma og pappa. Det er faktisk andre gang siden hytten sto ferdig for 6 år siden at vi alle fire har vært der samtidig. Det er litt vanskelig å få tid til å dra alle sammen siden jeg har vært opptatt med svømming og pappa er på Grønland på jobb halve året. Heldigvis hadde alle tid denne helgen og det er jeg veldig glad for. Jeg har merket at etterhvert som både jeg og søsteren min blir eldre og livene våre utvikler seg i forskjellige retninger blir det vanskeligere og vanskeligere for hele familien å være sammen. Så øyblikk som dette er virkelig noe jeg tar vare på <3 

Vi koste oss masse med kortspill og snakk utover lørdagskvelden. Kveldens latterkrampe kom når temaet duckface kom opp og både mor og far skulle prøve seg på dette moderne ansiktsuttrykket. Jeg tror ikke jeg har ledd så hardt på lenge. Sitter å ler nå i skrivende stund bare av å tenke på det, haha! 

Hva har dere gjort i helgen?Sist vil jeg utfordre dere til å utfordre foreldrene deres til å lage en duckface, du skal se dere får det morsomt ;)

Endelig oppe!

 • 11.09.2014, 14:06

Hipp hurra, la oss feire! Endelig greide jeg å komme meg opp før klokken tippet et tall som gjorde det skammelig. Jeg har slitt så mye med denne døgnrytmen, men i dag greide jeg å sovne klokken 3 og stå opp klokken 11. Det er en god forbedring det, når jeg tidligere ikke har greid å sovne før mellom 7-9 på morgenen. Dette feirer jeg med en omelett ala Sara. Jeg kastet sammen løk, blomkål, sukkererter, gulrot og selvfølgelig egg, smelte det i panna og vips hadde jeg en omelett.Jeg fortalte dere tidligere at jeg skulle sette i gang med et puslespill. Det gjorde jeg og under her ser dere resultatet. Det er på 2000 brikker og jeg var vel ferdig etter to og en halv dag. Jeg hadde aldri trodd at jeg ble å pusle et puslespill mer enn én gang men dette har jeg altså puslet 4 ganger nå og flere blir det nok.

Ønsker dere en fantastisk dag! 

- Sara Josefine ♥

Perfekt

 • 08.09.2014, 04:54

 

Perfekt


Hvis ingen løy

Hvis ingen stjal

Hvis ingen slo

Og alle delte

Da ville verden vært perfekt

Men om verden var perfekt

Ville det da en verden være?

 

Om jeg var rik og berømt

Om jeg var slank og vakker

Om jeg var et geni uten like

Og om jeg hadde funnet kjærligheten

Da ville livet vært perfekt

Men om livet hadde vært perfekt

Ville det da et liv være?

 

- Sara Josefine ♥

Visste du at...?

 • 07.09.2014, 18:40

♦ Jeg vasker alltid hendene i kaldt vann, hvis ikke blir jeg stående fordi jeg syns det varme vannet er så deilig. I tillegg til at jeg har fått høre at det er bra for huden.♦ Jeg har dysleksi. Men lesingen og skriveferdighetene mine har blitt betrakteligmye bedre fordi jeg leser mye bøker.

♦ Jeg syns ryggmuskulatur er finere enn magemuskulatur.

♦ Jeg savner "de små tingene" etter at jeg ble lam, som for eksempel: lyden av grus under bena, det å strekke seg om morgenen, gå barbeint på stranden, å kjenne det varme dusjvannet over hele kroppen eller å kjenne makspuls.♦ En av mine største drømmer er å gi ut en roman.

♦ Jeg og en venninne badet naken i et lite hagebasseng hjemme hos meg når vi var små. Siden vi ikke fikk lov hadde vi ikke badetøy og badet naken også tørket vi oss med hånddukene som hang ute til tørk, haha (sorry mamma).

♦ Jeg har gått på bueskyting. Jeg var faktisk ganske god til det, men sluttet fordi det bare var yngre gutter der.

♦ Jeg kan bevege på noen av tærne mine. Det er veldig krevende og jeg kan ikke bevege dem begge veier. På høyrefoten kan jeg bevege noen av dem opp, mens på venstre kan jeg bevege stortåen og lilletåen ned.

♦ Jeg har en tatovering på hoften rett over trusekant.♦ Noen ganger når legger meg og har nesten sovnet kan jeg få en følelse av at jeg er lam i hele kroppen og ikke en gang greier å åpne øynene. Det er grusomt og du føler deg fanget i ditt eget hode. Alt er svart fordi jeg greier ikke åpne øynene. Jeg må fokuser utrolig hardt i noen sekunder også greier jeg å røre på meg og åpne øynene og jeg er fri. Jeg tror det kommer av at jeg ble lam så plutselig og at jeg har en indre ubevist frykt for at det skal skje igjen og at jeg skal bli lam i hele kroppen.

Fant du ut noe du ikke visste?

- Sara Josefine ♥

Døgnrytme...hva er det?

 • 06.09.2014, 16:20

Hei å hå, god morn, god kveld og alt det der. Lenge siden sist! Jeg har i det siste bare forsøkt å få inn døgnrytmen. I går sov jeg bare 3 timer på dagen etter å ha døgnet men greide allikevel ikke å sove før klokken 12 på kvelden igjen. Og nå sov jeg til klokken 12 på dagen...hvordan skal dette gå. Håper jeg får til å sove i natt så kanskje jeg får inne en grei rytme på dette. Nå når jeg ikke har noe tidspunkt å stå opp til tenkte jeg å holde meg innen for noen rammer, så regelen er: ikke legge seg etter 12 og ikke sove lenge enn til 10. Det syns jeg høres bra ut :)

Resten av dagen tenke jeg å bruke på å pusle faktisk. Jeg er veldig glad i å sette meg ned å pusle på et stort litt krevende puslespill mens en lydbok snurrer i bakgrunnen. Spesielt på slike regneversdager som i dag. Passer meg midt i blinken! 


Ønsker dere en super dag! ;*

- Sara Josefine ♥

Et hei fra Stokholm

 • 02.09.2014, 15:48Jeg titter bare innom for å si hei. Jeg befinner meg nå på Stokholm flyplass og reiser til Oslo klokken 16.30. Der blir jeg til i morgen kveld for å tilbringe litt tid med mitt kjære søskenbarn, Malin. Jeg har ikke sett henne noe særlig siden jul så det gleder jeg meg til. Ønsker dere en strålende dag videre!☀️

Stemningsvideo - Mallorca

 • 16.08.2014, 15:00

Hjemme igjen

 • 15.08.2014, 23:27

Hei, jeg tenkte jeg skulle gi lyd fra meg og komme med en liten oppdatering. Etter 7 uker er jeg endelig hjemme igjen. Eller jeg kan vel egentlig ikke si endelig for hadde jeg fått bestemme skulle jeg vært borte 7 uker til. Jeg kan ikke helt forstå utrykket "borte bra, men hjemme best" fordi jeg bare elsker å være borte og på reisefot. Forstå meg rett, jeg savner hjemplassen og menneskene jeg er glad i når jeg er borte, men med en gang jeg har satt bena (hjula om du vil) innenfor døra hjemme kjeder jeg meg og vil ut på eventyr igjen. Jeg simpelthen bare elsker å reise og vær på farten. 

Men når alt kommer til alt må jeg vel innrømme at det var deilig å være hjemme igjen. Det har vært godt å bare slappe litt av med en serie og med godterskålen på fanget. Etter 7uker nesten helt uten søtsaker og drittmat skal jeg love deg at det blir noen dager hvor jeg bare propper i meg alt usunt jeg kommer over, haha. Ellers har det vært veldig fint å treffe venner igjen. Bestevennen min Jonas har dratt i forsvaret så han har jeg ikke fått sett riktig enda men han kommer hjem på perm i helgen og jeg får se han i morgen, gjett om jeg gleder meg. Det skal ble utrolig godt å få holdt armene rundt min aller beste venn igjen.

Tilslutt må jeg bare beklage at det har vært lite oppdateringer her på bloggen de siste ukene. Under EM ønsket jeg ikke bruke for mye tid på pcen og jeg oppdaterte heller hyppig på facebooksiden min. Om dere ikke allerede følger meg der kan dere gjøre det HER. Der legger jeg ut blogginnleggene mine og ellerse oppdateringer som for eksempel i situasjoner som under EM.

Ønsker dere alle en god kveld også håper jeg dare tar turen innom i morgen da kommer en stemningvideo av Mallorcaleiren.

 - Sara Josefine ♥

Spørsmålsrunde

 • 23.07.2014, 21:04

Hei! 

Har du noen spørsmål til meg, er det noe du lurer på, så fyr løs. Jeg ser ikke for meg at det er mye jeg ikke vil svare på så det er bare å spørre om hva du vil ;)


- Sara Josefine ♥

Piknik i parken

 • 21.07.2014, 22:35

God kveld! Jeg sitter godt plassert i sengen på et hotellrom i Drammen. Vi (EM-gruppen) er her nå igjen i Drammen til i morgen før vi drar til Mallorca på pre-camp. Vi hadde bare et morgenpass i bassenget i dag og en økt styrke, så vi fikk tid til å ta oss litt inn igjen etter NM og slappe litt av. Jeg og Sarah bestemte oss da for å nytte dagen med litt lesestoff og en matbit på en gressflekk i en solfylt park her i Drammen by. Resten av NM gikk helt greit det også. På lørdagen hadde jeg 50br hvor jeg svømte på pers, til tross for et vakkert forstyrrende syn, og var veldig fornøyd med det. Jeg har slitt sånn med å få til en god teknikk på bryst men nå tror jeg at jeg brygger på noe, gleder meg til å trene litt videre med teknikken nå i Mallorca også håper jeg på å få det til på 100br under EM. Søndag gikk så som så, da var det 50fly som var øvelsen for dagen. Jeg var veldig nervøs i forkant av løpet fordi jeg følte ikke at beina var helt med meg. Ja, jeg vet, jeg er lam og skal jo liksom ikke kunne bruke beina, men nå er det slik at jeg kan få spasmer (ukontrollerte muskelsammentrekninger) i ben og kjernemuskulatur. Dette hjelper meg med å ligge rett i vannet og jeg får mer kraft gjennom taket. På søndag var ikke beina mye medgjørlig og ville ikke hjelpe til, det ble derfor veldig mye vanskeligere å komme seg gjennom vannet på 50metern og jeg kan vel da egentlig si meg fornøyd med å bare svømme 3sek over pers. Jevnt over er jeg fornøyd med dette NMet, jeg ligger bare litt over pers og det er i rute med hvor jeg skal være med tanke på EM om tre uker. Gleder meg til å kjenne overskuddet i kroppen og fyre løs i Nederland! - Sara Josefine♥

En stor takk!

 • 10.07.2014, 19:30

Herregud for en respons! Aldri i min villeste fantasi hadde jeg trodd at så mange skulle lese og like innlegget mitt. De siste døgnene har jeg fått så mange tilbakemeldinger om folk som syns at jeg skrev en gripende, sterk og rørende historie. Jeg er så takknemlig men på mange måter er det så rart. Jeg satt jo bare en del av livet mitt ned på papir, svart på hvit, slik den er. Jeg er jo bare lille meg. Jeg tror det ligger mye i utrykket: You never know how strong you are, until strong is the only choice you have. Når det skjer noe med deg som forandrer hverdagen din kan du enten la det knuse deg og la det ta over livet ditt, eller du kan knuse det og vise hvem som er sjefen. Og det gjorde jeg. Det tok kanskje litt tid, men jeg tok tak og begynte å leve igjen. Jeg tror alle har denne styrken i seg, men den kommer ikke frem før den settes på prøve, det er ikke før da du ser selv, og det kommer frem for andre, hvor sterk du egentlig er. 

Jeg har fått så mye positiv respons både på melding, mail, som kommentarer og muntlig, men jeg har ikke mulighet til å gi en personlig takk til alle så jeg sier en Stor takk her. Dere skal vite at jeg har lest alt og setter uendelig stor pris på alle de fine ordene. Det betyr mer enn dere aner. Tusen tusen takk, dere er herlige, klem <3- Sara Joseifne ♥

Tatt ut til EM

 • 22.06.2014, 22:56

 

Før jeg skulle reise på stevne til Hamar sist helg fikk jeg beskjed at jeg fikk være med til EM. Jeg hadde akkurat kommet gjennom security og sto sammen med en god venninne når jeg fikk beskjeden. Jeg var kjempeglad men var ikke sikker på hvordan jeg skulle reagere så jeg sto bare der. Jeg tror ikke det hadde sunket helt inn og i skrivende stund har jeg vel heller ikke helt skjønt det. Tenker det ikke går opp for meg før jeg står i svømmehallen dagen jeg skal konkurrere. Jeg har vært så redd for å ikke få være med slik som i fjor når jeg ikke fikk være med til VM. Så det var virkelig deilig å få vite at jeg er med og at jeg skal få svømme 50fly, 100rygg og 100bryst på EM i Eindhoven. Jeg gleder meg sååå mye! Dette var en veldig god start på helgen og den gode feelingen fulgte meg gjennom heles stevnet. Jeg perset på 4 av 5 øvelser og hadde bare en så fantastisk helg. Jeg tror det er lenge siden sist jeg hadde et slikt bra stevne. Nå er det ikke lenge til jeg drar hjemmefra på leir og skal være borte i 6uker. DET skal bli deilig.  

Ny bil!

 • 20.06.2014, 22:06

Dagen i dag gikk faktisk veldig bra og bedre enn forventet. Jeg hadde håpet å få bilen i høst, men hvis jeg skulle ha en ny bil så kunne jeg bare glemme det. Da måtte jeg nok vente til neste år. Allikevel var jeg så heldig at de hadde en bil inne som var nesten perfekt for meg. De hadde tre prøvebiler og den andre jeg prøvde likte jeg veldig godt. Jeg syns også det ble så dumt å vente helt til neste år igjen så da bestemte jeg meg like så greit å bare ta denne bruktbilen. Det beste er at den nesten ikke kan regnes som brukt engang, den har bare kjør 150km som jo er ingenting også er det en 2013modell. Jeg får også noen ekstra ting på bilen som jeg ellers ville måttet betale, men som brukeren før meg hadde kjøpt. Nå trenger jeg bare vente på at de gjør noen få justeringer også får jeg den mest sannsynlig til høsten! WoHo!! Tenk denne bilen er snart min! 


OXOX ;*

Ting har ikke gått helt etter planen

 • 19.06.2014, 23:34

Hei dere! Jeg har vært så travel i det siste at jeg ikke har hatt tid til å blogge. Var blant annet på stevne i helgen, hvor det forresten gikk veldig bra (kan fortelle litt om det senere). Etter helgen måtte jeg til Trondheim og få ny korsetter. Det er ganske viktig og jeg er veldig glad jeg fikk tid til det før jeg reiser til Danmark. I tillegg fikk jeg møte en god kompis igjen og det er jo alltid koselig. Men måtte reise tidligere fra Trondheim fordi jeg våknet med sår hals og hodepine. Eller, jeg trodde jeg skulle få dratt tidligere hjem...Jeg sto trøtt og sliten av forkjølelsen på flyplassen og betalte 300kr bare for å få ta et fly som gikk to timer hjem tidligere. Jeg kommer meg på flyet, setter meg på plass og øynene har allerede glidd igjen. Neste gang jeg åpner dem våkner jeg av at folk går ut av flyet og jeg tenker at det ikke kan stemme for jeg har ikke fått med meg at vi har verken tatt av eller landet. Det viser seg at det er noe feil med motoren og av vi må bytte fly. På den tiden det tar å få dette gjort og få papirene i orden som skal til ved et flybytte har det gått to timer og jeg kom meg hjem til samme tid som jeg egentlig skulle. Altså betalte jeg 300kr for ingenting, og jeg fikk en veldig lang dag. Opp i det hele ble telefonen min fri for strøm og laderen min til telefonen lå i bagasjen jeg hadde sjekket inn. Jeg fikk altså ikke ringt og gitt beskjed til onkelen min som var så snill å skulle hente meg i Bodø at flyet ble forsinket. Heldigvis har jeg den beste onkelen som tålmodig ventet på meg og sto klar til å kjøre meg hjem <3 Vi måtte bare innom eplehuset på tur hjem fordi jeg hadde klart å glemme mac-laderen min i Trondheim og den kostet jo 649kr også. Fredag den 13 kom vist noen dager forsinket for meg, haha. De siste dagene har ikke helt gått min vei. Siden jeg ble syk kunne jeg heller ikke delta på avslutningen med klassen i går. Det syns jeg var veldig dumt fordi jeg har blitt veldig glad i dem og de var virkelig en herlig klasse. Ikke nok med det, jeg skulle nemlig til Tromsø i dag for utprøving av bil. Dette har jeg ventet veldig lenge på men så ble flyet forsinket og fløy ikke før to timer etter planen, da kom jeg meg ikke til avtalen jeg skulle på i tide og det var bare å snu i Bodø. Huff dette ble et lite klage innlegg, men det må til en gang i blant. Egentlig tar jeg det ikke så tungt fordi humøret er virkelig på topp etter at jeg fikk noen fantastiske nyheter på fredagen, pluss at det gikk kjempebra i helgen på stevne. Som sakt skal jeg skrive litt mer om dette senere. Vi i klassen tenkte også å ha en grillfest senere så da ser jeg de jo der, og jeg fikk flyttet om på avtalen min i dag til i morgen så da bærer det til Tromsø i morgen tidlig. Ting ordener seg tilslutt ;) Den siste tiden mens jeg har vært syk har jeg bare kost meg fremfor macen med kakao og Orange is the new black og det blir nok en til episode som spilles på skjermen nå før jeg legger hodet på puten. Natta sweeties, OXOX ;*


Manien fortsetter

 • 07.06.2014, 23:49

God kveld! Denne dagen har også gått til å rydde og organisere rommene mine. Finner så mye jeg hadde glemt at jeg hadde og det bringer opp mange fine minner. Det er det som er så vanskelig med hele prosessen av å kaste ting du ikke lengre bruker. Du har mange ting som får deg til å mimre tilbake til gode tider men du vet selv at du aldri kommer til å få bruk for det igjen. Blant annet kastet jeg noen ting jeg hadde gitt til mormoren min som ikke lever lengre men det er bare ting, minnene forsvinner ikke selv om jeg kaster en gjenstand. Det er tungt men det blir bare til skrot som tar plass. Det er veldig deilig å se hyllene bli tømt og ting organisert. Nå har jeg skjært opp litt mango og skal kose meg med en skål mango og bringebær før jeg legger meg. Mmm^^, 

God natt, OXOX ;*

Rydde mani

 • 07.06.2014, 00:29

Ikke før nå har jeg lagt hodet på puta. Kjenner øyelokkene begynner å tynge, ikke så rart siden jeg har vært våken siden klokken fem i morges. Dagen ble ikke helt som jeg hadde tenkt meg. Etter sist innlegg satt jeg i evigheter å sløste bort tid på pcen igjen. Jeg kjenner jeg blir så irriter på meg selv! klokken ble hele 4 før jeg løsrev meg fra dataskjermen. Det er jo helt utrolig at jeg sitter inne på macen i slikt fint vær som vi har for tiden og hvis jeg skal se på statistikk fra tidligere år så kan det hende dette er det vi får av sommer. Det er godt jeg allerede har ett godt lag med brunfarge slik at det i det minste ser ut som om jeg har vært ute i solen, haha.

Men...klokken 4 derimot fikk jeg fart i sakene. Siden da har jeg ikke gjort annet enn å rydde. Klesskapet har blitt halvert og andre skal få gleden av klærne jeg ikke bruker. Skolebøkene har blitt plassert i en pose i gangen som jeg gleder meg til å levere på skolen. Rommene mine har jeg så vidt begynt å rydde ut skrot fra men har allikevel greid å fylle to poser (handleposer) Jeg tenkte jeg skulle renske ut alt jeg ikke bruker eller kommer til å få bruk for. Det er egentlig utrolig mye man bare lar ligge å samle støv. Tenk deg om, hvor mye av det du eier er det egentlig du bruker? For min egen del er det svært lite. Gleder meg egentlig litt til i morgen med å starte på resten. Jeg er spent på hvor mange søppelsekker jeg kommer til å fylle også tenker jeg i kanskje å hive ut noen møbler. VI får se :)

Noen bilder fra dagen:

Før jeg begynte:Under prosessen:Sist men ikke minst, skolebøkene er vekke! #lykkeOXOX :*

Nytt Design!

 • 06.06.2014, 08:49

Wii! Endelig er det nye designet på plass. Det er så herlig å ha et eget unikt design^^ Jeg er så fornøyd, men er spent på å høre hva dere syns?

Jeg har nettopp kommet hjem fra to timer svømmetrening. Det utrolig hva en morgenøkt gjør med kroppen. Du blir så mye mer opplagt og dagen føles så mye lengre. Spesielt på sommeren har jeg ikke så mye imot å stå opp klokken 5 fordi da er jo solen opp allerede, det er mye tyngre på vinteren når det er kaldt og mørkt med masse sny man må måke seg gjennom. Så trening kan jeg allerede klokken 9 på morgenen krysse av listen over dagens gjøremål. Jeg er ikke helt sikker på hva dagen bringer med seg men jeg er sikker på at dette blir en produktiv dag. Det har jeg bestemt meg for ;D Nå tenker jeg å spise litt før jeg går å ordner meg på badet, også tror jeg det blir utrydding av skolebøker, Wohoo!! Lover å komme med oppdatering i kveld ;*


Ha en strålende dag!

Solen skinner!

 • 30.05.2014, 14:35

Hei hei!

Jeg sitter her i solsteiken og jobber litt med bloggen. Titter litt på hva jeg ønsker i det nye designet og jobber med et innlegg om den siste tiden. Ellers i dag tror jeg det blir rydding av rommene mine for det trengs, for å si det mildt!

 

Hva gjør dere i dag da? Har dere noen tips til hva dere liker i et design?

OXOX :*

For en herlig dag!

 • 28.05.2014, 22:30

Hei alle vakre mennesker!

I dag har altså vært en fantastisk dag! Solen skinner og jeg er ferdig med eksamen i både sidemål og hovedmål, da kan man smile da :D Nå venter fire fridager før skolen begynner igjen på mandag. Disse dagene har jeg tenkt til å bruke på å trene, sole meg, og jobbe litt med bloggen. Har siden jeg startet å blogge hatt lyst på et eget design og kan ikke dette selv så jeg trenger litt (masse!) hjelp. Var i kontakt med RRH-design i dag og tenker å bestille design fra henne. Ser hun har laget mange av designene til toppbloggerne som jeg liker veldig godt, så dette blir bra. Tenkte egentlig bare stikke innom for å si hei og vise dere litt bilder fra denne fine solskinnsdagen:Kommer et innlegg denne uken om hva som har skjedd den siste måneden og begrunnelse for mitt lille fravær ;) 

Snakkes ;*

My life right now

 • 18.05.2014, 01:51New hair!

 • 29.03.2014, 17:47

God dag kjære lesere, hvordan har dere det i helgen, noen spesielle planer?

Jeg sov lenge og våknet ikke før klokken 11, spiste meg en god frokost og skypet med en venn fra Kristiansand. Han er en kjempegod venn av meg selv om vi bare har møttes to ganger. Han er svømmer som meg og vi møttes på NM i fjorsommer. Jeg hadde ikke peiling på hvem han var men vi fikk kontakten over en bok, han satt å leste og vi slo av en prat om boken. Jeg vil si det er en sjeldent til i Norge å bare begynne å prate med noen man ikke kjenner, det er egentlig veldig synd. Vi fikk god kontakt og nå skyper vi i helgene når vi har tid. En veldig fin start på morgenen. Videre gikk dagen til å farge håret. Jeg har lenge tenkt å gjøre det, et helt år faktisk. Men i fjor ville jeg vente til etter sommeren siden det sliter litt på håret og siden håret allikevel blir bleiket i solen. Tiden gikk og jeg tok meg aldri tid til å farge det. Tenker hele tiden at man skal gjøre det, men så blir det ikke noe av. I helgen kjøpte jeg meg endelig hårfarge. Her er resultatet:


Jeg likte forandringen, men håret ble jo svart. Planen var at det skulle bli mørkebrunt og fargen jeg valgte i butikken var dark brown, men resultatet ble visst svart. Sikkert fordi håret mitt var litt mørk fra før av eller at jeg hadde i fargen litt lenge. Jeg er i hvert fall fornøyd med litt forandring, satser på at brunfargen kommer mer frem etter en uke.

Hva syns du, passer jeg svart hår? : )

Fredagskos++

 • 29.03.2014, 00:19

Fredagskveldene tror jeg må være de beste. Jeg har ikke trening på ettermiddagen eller i morgen tidlig og det gir meg rom til å kunne lage en god middag og slappe av med en film. Ekstra koselig er det jo da med denne kjekkasen på besøk.Hva gjør dere på en fredagskveld?

God kveld/natt søte lesere;*

Godt med en dukkert

 • 27.03.2014, 21:51

Endelig kom jeg meg litt ut av huset. Det ble ikke noe skole på meg i dag, hodepinen tok meg i morges og, men jeg orket ikke sitte hjemme lengre. Derfor stappet jeg i meg noen paracet og dro på trening litt før fire. Jeg hadde heller ikke samvittighet til å ikke dra på trening lengre, jeg skal jo på NM i neste uke, pluss at jeg føler meg så dårlig når jeg ikke trener, kroppen blir så slapp. Ergo var det utrolig deilig å få svømme litt igjen. Kjenner at vannfølelsen er ganske fraværende og at styrken og hurtigheten ikke er helt på plass. Jeg får vel bare bruke denne uken godt og gjøre meg så klar som jeg kan til NM. Gleder meg, blir godt å se gode venner igjen.

Slenger med et bilde av hvordan jeg ser ut etter trening når jeg verken har fikset håret eller tatt på sminke, i det minste er smilet god på plass :DEllers er det bare å glede seg til i morgen, da får dere se bestillingen min fra Nelly! Den kom i morges og jeg er veldig fornøyd, bare synd jeg ikke har råd til å beholde alt.

God natta søte dere ;*

Et lite pip fra meg;*

 • 26.03.2014, 15:52

Jeg må bare få beklage fraværet de siste dagene, har ikke følt meg helt tipp topp. Har hatt sterk hodepine og en ikke så fornøyd mage. Har stort sett bare sovet og sett på serier, men føler meg bedre i dag og satser på å gå ut blant folk og omverdenen i morgen. Tenkte vel egentlig bare å stikke innom å si hei slik at dere vet at jeg lever ;)


Håper dere har en strålende dag også skrives vi kanskje i kveld. Love and kisses from me ;*

Love and Other Drugs

 • 23.03.2014, 22:22

På sene søndagskvelder som denne er det bare så deilig å skifte til koseklærne, grave seg ned i dynene, med godis i skålen og en film på skjermen ♥ Det eneste som mangler er armkroken til en kjekk gutt, men har man ikke det så får man bare ta puten til hjelp. Flere enn meg som legger puten under armene når de legger seg og tenker at det er Den spesielle gutten? hihi :) Filmvalget falt i kveld på Love and Other Drugs. Jeg har lenge tenkt å se den men aldri somlet meg til å så den på. 

Noen andre som har sett den?

Ønsker alle en fin søndagskveld videre <3 

Middag på Ohma!

 • 23.03.2014, 16:37

God morgen!...eller ettermiddag! Jeg sto på for ikke så lenge siden. Skulle egentlig på trening klokken 9 i morges, men våknet med en heidundrende hodepine og måtte bare snu i senga og legge med ned igjen. Men gud for en herlig kveld jeg hadde i går. Jonas hentet meg hjemme i femtiden og vi kjørte til Bodø. Vi begynte med å ta noen outfit bilder til en header. Jeg får meg snart nytt design og en header, gleder meg! Etterpå dro vi å shoppet litt, før vi satte oss ned på restauranten Ohma i åttetiden. 

Jeg fikk beskjedent tatt opp mobilen og knipset noen bilder, tok seg ikke helt ut å sitte med kamera på en fin restaurant.

Gud så mye herlig mat! Vi endte opp med å bestill forrett, hovedrett og dessert. Vi satt og koste oss med maten og hadde en lett og fin samtale om alt mellom himmel og jord i to timer. Gjett om vi følte oss voksne, haha. Det var ingen på vår aldre og de fleste var i 20-30årene. Der satt vi med lillefingeren i luften mens vi nippet til vannglasset med forretningsmenn og fruer rundt oss. Haha, vi må ha vært et herlig syn :D


Antrekket for i går:

Igjen må jeg bare få takke deg så mye Jonas for den fantastiske bursdagsgaven! Jeg storkoste meg, håper vi kan få til en slik fin aften om ikke så alt for lenge igjen<3

Klikk, klikk, klikk, kjøpt!

 • 22.03.2014, 15:32

Wii! Kjøpte meg klær på Nelly i går kveld! Jeg kjøpte klær for en alt for stor sum, men jeg skal selvfølgelig ikke beholde alt. Er bare veldig greit å få tilsendt en del når du først bestiller. Tenker jeg tar bilde av alt og kanskje jeg kan få noen tips til hva jeg skal beholde? :) Satser på at de er her innen uken^^ iiiik, gleder meg sånn!


Disse skoene var blant en av de mange tingene jeg klikket hjem! Er de ikke bare så kule og lekkre! 

Nå er det ikke lenge før Jonas kommer og vi vender nesen mot Bodø. Ønsker dere alle en kjempefin lørdag! ;*

Bursdagsgaver!

 • 22.03.2014, 10:00

For ikke lenge siden hadde jeg bursdag og ble 19 år. Det er en veldig fin dag hvor du blir minnet på hvor mange mennesker det er som er glade i deg. Jeg fikk yndlingsretten til middag og mange fine gaver. Jeg fikk bare ting jeg hadde ønsket meg og noen jeg ikke viste før jeg fikk dem at jeg ønsket meg. Tenkte jeg skulle vise dere alle de flotte gavene:

 

Lysestaker:

Se så fine lysestaker. Som dere ser er det vinglass og en vinflaske som har fått en makeover. De fikk jeg hos min kreative og flinke søster som har laget dem! Er hun ikke flink! Jeg ble så glad når jeg fikk dem. Hjemmelagde gaver er jo egentlig best. At personen har brukt masse til og omtanke rundt gaven din betyr i mine øyne mye mer enn prislappen. I bilderammen som står ved lysestakene er det et bilde av meg og min flotte søster når vi var mindre^^ Så Tusen Takk Kjære Dadda <3

BSU-konto:

Hos mamma og pappa fikk jeg blant annet BSU-konto med penger på, dette var noe jeg hadde ønsket meg og jeg ble veldig gla for gaven. Var veldig greit at mamma og pappa fikset det for meg slik at jeg ikke trengte å bruke tid på det :) Jeg vil anbefale flere å skaffe seg det. Det er utrolig kjekt! Du har en høy rent, det hjelper deg å spare til bolig siden du ikke kan ta ut penger etter at de er satt inn og du kan vise banken at du kan å spare slik at et lån i fremtiden vil bli lettere å søke på.

Middag på restaurant:

Min fantastiske bestevenn skal ta meg med ut å spise! Vi blir å dra til Bodø på en finere restaurant og spise god mat. Jeg syns det er en veldig fin gave fordi det beste man kan få er minner mener jeg. Å tilbringe en koselig kveld på fin restaurant mens du prater med en av de personene som betyr aller mest for deg i hele verden, er en av de fineste gavene jeg kunne fått! Gleder meg! Denne "daten" finner faktisk sted i dag. Blir sikkert kjempe koselig og jeg skal selvfølgelig ta med meg kameraet ;)

Penger:

Jeg fikk en konvolutt med penger hos onkelen min. Jeg hadde ønsket meg penger i bursdagsgave også så det passet perfekt. Jeg har brukt en del penger i det siste og da er det godt å få litt påfyll. Er kjekt å åpne en pakke å bli overasket av innholdet, men når du får penger kan du jo kjøpe deg akkurat det du ønsker deg. Eller hvis du ønsker deg noe som er litt dyrt kan du sette sammen pengen du får fra folk og kjøpe hva du vil. Jeg er glad i penger så det var absolutt en gave som falt i smak^^hihi

Treningstøy:

Ikke nok med at jeg fikk BSU-konto hos mamma og pappa men jeg fikk også treningsklær, der i blant en 2XU-tights! Jeg trener en god der så treningsklær satt midt i blinken. Nå er det sikkert en del som ikke skjønner hvorfor jeg trenger en 2XU-tights når jeg er lam og ikke kan trene med bena så jeg tenkte jeg skulle forklare. Det tigthsen gjør er å få blodet i bena til å strømme bedre slik at næringsstoffer kommer lettere til musklene og slik at blodet kan frakte avfallsstoffene lettere ut av musklene. Detter fører til bedre trening og bedre restitusjon etter aktivitet. Når det gjelder mine ben så trenger de ikke få avfallsstoffer vekk fra musklene, men blodet mitt strømmer mye saktere gjennom bena og jeg blir fort kald. Så egentlig burde jeg bruke denne tigthsen hele tiden for å forbedre blodsirkulasjonen min. Den er derfor svært så nyttig for meg :) Jeg har veldig lyst på overdelen også, den vil jo hjelpe meg med restitusjonen i armene, det som de er laget for, men det får bli i neste omgang. Foreldrene min syns buksen var viktigere og det er jeg enig i. På bilde nedenfor kan dere se pakken fra mamma og pappa, sjekk det kule papiret!


Også fikk jeg maaange gratulasjoner, så tusen takk alle som fikk dagen min til å bli superduper! <3

;*

Har du WeHeartIt?

 • 20.03.2014, 13:50

Har du weheartit og bruker det ofte så add med gjerne. Jeg elsker nettstedet og er innom så og si hver dag når jeg har tid. Det er så deilig å drømme seg bort i alle de fine bildene. Du får en masse inspirasjon og motivasjon, jeg har faktisk laget en plakat med masse bilder fra weheartit som representerer mine mål. Den motivere meg hver dag. Det va veldig gøy å lage den og den hjelper meg veldig. Den er over sengen min så hver dag når jeg våkner ser jeg den og hver dag når jeg går å legger meg. Den minner meg på hvor heldig jeg er som har et helt liv fremfor meg og at jeg må gripe muligheten og leve livet mitt til det fulle! 


Hvis ikke disse bildene er til å drømme seg bort i så vet ikke jeg!

Hvis du bruker weheartit like flittig som meg så hadde jeg blitt veldig gald og du la meg til, liker jeg bildene dine har du garanter en ny follower^^ veldig gøy å followe folk som like samme type bilder som deg! Når du da logger deg inn er det bare å gå på following og se på all herligheten! Min bruker er SaraJosefine <3

;*

Lørdagshygge!

 • 15.03.2014, 21:10

Hei hei!

Her i stuen går det i Melodi Grand Prix. Heia Mo!! Vi har laget også deilig chicken tandoori og koser oss fremfor skjermen. Var veldig godt å få møte Ingeborg igjen og vi har hygget oss i hverandres selvskap. Mye å ta igjen og nytt goosip :) Flere som heier på Mo? 

Håper dere har en fin lørdagskveld videre, blogges;*

God morgen!

 • 15.03.2014, 12:46

God morgen Sweethearts!

Jeg har plassert meg godt til rette i senga omringet av dyner og puter og ligger å taster på macen. Jeg holder på med noen innlegg til dere blant annet et innlegg om hvordan jeg ble lam og havnet i rullestol. Tenker det kanskje er noen som lurer på det? Utenom om det ser jeg bare fortvilt ut vinduet på snøflakene som dalen ned. Tenk at frem til nå har vi ikke hatt noe snø i hele år og vi spøkt i forrige uke om at nå er våren her. Også skal det begynne å snø for fult nå slik at vi har en meter snø utenfor husveggene. Bare en smule irriterende! Jaja, sommer og vår kommer nok etterhvert. Får vel bare smøre meg med tålmodighet. I dag kan jeg jo glede meg til min kjære venninne Ingeborg kommer på besøk! Så nå skal jeg skrive litt videre også hoppe i dusjen før hun ringer på!

Legger med et bilde av hva jeg drømte om i natt ;)


I just want to lay on your chest and listen to your heartbeat <3

Skrives i kveld;*

Helg! Eller...

 • 14.03.2014, 13:26

På mange måter føles det så herlig med helg, men den andre siden føler jeg ikke for å juble. Jeg føler meg overøst med innleveringer og skole. Som sagt skal jeg og klassen til Tyrkia på treningsleir, dette er rett etter påsken. Etter det skal jeg til drammen på et viktig stevne og etter det er planen å ta turen til Mallorca. Jeg har altså en veldig stappet plan, og det meste av skolearbeid må være ferdig før påske. Noe som er ca. 5 uker til. Så jeg kunne jublet pga helg fordi det for de fleste betyr noen dagen uten skole, men nei, jeg tror jeg blir begravd i bøker det meste av helgen. 

Men herregud, jeg kan allikevel ikke klage! Jeg får (hvis stormen gir seg litt) besøk av en god venninne i morgen! Og grunnen til at jeg har det så travelt med skolearbeidet er jo fordi jeg skal få dra ut å reise masse! Så nå skal jeg putte nesen i boka og få vekk noen kilo fra skuldrene.

Blogges ;*

Russ 2014!

 • 13.03.2014, 00:16

Wiii! Jeg fikk russeklærne i går! Egentlig kom de på fredag og jeg fikk melding om å hente dem på posten når jeg satt på flyet på vei til Oslo. Typisk det at det kommer akkurat dagen jeg skal ut å reise slik at jeg må vente til jeg kommer hjem, men jeg fikk jo da noe å glede med til.

Egentlig hadde jeg i høst bestemt meg for å ikke være russ. Jeg kommer mest sannsynlig ikke til å være hjemme over halve russetiden og jeg var ikke sikker på om det da var visten. I etter tid angret jeg. Veldig synd å ikke ha en russetid å se tilbake på om det så bare er en russetid på noen dager. Russenavn, russeomtale og russebukse er ting jeg ikke ville gått foruten. Så i januar bestilte jeg klærne mine, det ble veldig mye dyrere, men jeg angrer absolutt ikke. Nå gleder jeg md bare til russetiden!

Dere må jo selvfølgelig også få se klærne så jeg og Jonas hadde en liten photo shoot i går. Kom gjerne med kommentarer om lærne, en favoritt? 

Buksen er foreløpig bare rød, men jeg har kjøpt bokstaver og strykesett så den skal nok få litt mer liv i seg. Viser den til dere når den er ferdig også.

Er det forresten noen som vet om en bra side jeg kan få noe som ligner på russekort? Siden jeg bestilte så sent var det ikke mulig å bestille det på russesidene.

Danish Open!

 • 11.03.2014, 17:43

Hei og hå alle sammen!

 

Da var helgen i Danmark over for denne gang. Jeg hadde det kjempe fint og koste meg masse. Mamma og Pappa tok turen nedover for å se på meg og det er jo alltid koselig. Jeg svømte 50bryst, 50butterfly og 100rygg på lørdag, der perset (satt personlig rekord) jeg bare på rygge, men var hakk i hel på de andre to øvelsene. Jeg kom faktisk til finale på 50fly og 100ry! Det var kult. Det betyr at jeg var en av de 8 beste sammenlagt på øvelsene av alle damene uansett klasse. På søndag svømte jeg 50fri og 50rygg, der perset jeg igjen på rygg øvelsen. Men det holdt ikke helt til pers på 50fri. Igjen kom jeg til finale på 50ry, men di måtte dra med et tidlig fly og jeg kunne ikke delta. Litt dumt fordi det er greit å få to sjanser på å forbedre tiden sin, men men, jeg får ta det neste gang. På 100ry, 50ry og 50fri fikk jeg gullmedalje og på 50ry satt jeg norsk rekord! Jeg hadde en veldig fin helg og fikk ny motivasjon. Fikk møtt landslaget igjen og det er alltid koselig, lenge siden sist og jeg hadde savnet dem. Sett på kjekke gutter i bassenget fikk jeg også, hihi. Og delte rom med to flotte jenter, som gjorde dagene ekstra latterfylte<3


My roomies! <3

Esbjerg!

 • 07.03.2014, 22:02

God kveld i stuen alle sammen!

 

Da har jeg fått reid opp sengen og er klar for puten. Vært en ganske lang dag, i farten fra klokken 5 om morgenen til nå. Reisen tok sin tid og vi var fremme i Esbjerg ca. klokken 15.30, spiste en rask lunsj og gikk til bassenget. Jeg svømte ikke i dag, men de andre var i aksjon. Mange gode perser og flinke utøvere. Veldig kjekt å møte nye svømmere og ta inspirasjon fra andre. Vi spiste en god middag på vandrehjemmet vi bor på og nå slapper vi bare av litt før vi slokker lyset.

 Føler meg gira til å morgen og kjenner stevnefølelsen i kroppen! God Natt ;*

 

Raggi har ankommet! <3

 • 06.03.2014, 22:57

Hei dere!

I dag kom min gode venninne og lagkamerat på besøk! Vi drar til Danmark i morgen for å konkurrere i et stort svømmestevne. Vi skal på Danish Open og det er bare for funksjonshemmede. Vanligvis er jeg på stevner hvor funksjonsfriske også svømmer siden det er flest slike stevner, så det er veldig kjekt med et stevne som Danish fordi da får jeg møt mange flere av de menneskene jeg faktisk konkurrerer mot! Vi møter folk fra flere kanter av verden, i fjor var det vel med 17 land, veldig kult :)

Good Night Sweethearts ;*

Helgen på folkehøyskole

 • 05.03.2014, 14:55

Hei hei!

Beklager fraværet. Vi mistet nettet på lørdag og søndag på folkehøyskolen så jeg fikk ikke blogget der, og de to siste dagene etter helgen har jeg hatt mye å gjøre, men i dag er ikke timeplanen så fullstappet så nå har jeg tid til å oppdatere dere om hvordan jeg har hatt det på besøk hos Ole Henrik!

Lørdagen startet med at det var seminar på skolen. På skolen har de en internasjonal linje med mennesker fra blant annet fra Madagaskar og Kenya, de stilte opp med foredrag om sine land og stander med litt av deres kultur og mat. Det var veldig kult og interessant. Det er fasinerende å se på hvor utadvendt og full av liv disse menneskene er. De synger, danser, ler og sprer glede! Vi nordmenn er for innesluttet, ser ikke opp å sier hei til menneskene som passerer oss. Det er noe de jeg snakket med fra Afrika sa de merket mest forskjell på fra deres land til vårt. Det var altså en lærerik og fin dag!
Etter seminaret tok vi turen til byen, om du kan kalle det det, et mer passende ord er vel egentlig bygda. Haha :) Vi gikk en gjeng på 7-8 stykker til KaffiKari, en søt og koselig kafe ved vannet. Solen tittet beskjedent frem og temperaturen var slik at det var mulig å sitt ute å nyte utsikten. Sjekk hvor fint det var:Søndagen chillet vi bare med kortspill, brettspill og biljard, og jeg fikk bli kjent med flere fantastiske mennesker <3 Virkelig en fin måte å avslutte vinterferien på!

Blogges ;*

En god start

 • 01.03.2014, 01:59

Jeg har nå vært her i 9 timer og har ikke annet enn positive ting å si. Det er kjempe koselig her og folkene er så hyggelige. Det er ikke mulig å ikke føle seg velkommen. Før jeg dro satt mamma og meg på kjøkkenet og hun sier: Ja når du kommer hjem har du vel bestemt dæ før å fær på folkehøyskole til høsten. Og jeg svarer: Nei trur ikke det, kosta en del. Nå tror jeg sannelig min mor har rett, det er virkelig bra her, det skal absolutt vurderes!

Jeg kom hit ca. i 5 tider. Morten og Ole Henrik var så snill å hentet meg på flyplassen, etter det dro vi innom mac'ern og spiste litt før vi dro til skolen. Jeg traff veldig menge folk på veldig kort tid, ble nesten overfalt av hyggelige mennesker. I kveld var det feminin- og machokveld hvor jentene skulle gjør noe feminint sammen og guttene skulle gjør noe macho sammen. Vi jenten samlet oss i kjelleren i en stor sofa, flere madrasser og puter, og så Safe Haven. Det er en film å anbefale, kjempe koselig og romantisk. Guttene hoppet ned fra første etasje til nulte oppå madrasser. Litt gal må man jo være. Vi avsluttet kvelden med litt biljard, og gjett hvem som vant ;) Gleder meg masse til hva morgendagen bringer! God natt fra meg og Ole Henrik ;*

On my way!

 • 28.02.2014, 10:32

Wii! Ut på nye eventyr igjen! Det skal bli så godt med en helg vekk hjemmefra igjen. Det er vel bare noen få uker siden sist, men jeg er så glad i å reise og har ikke ro i meg til å bare være hjemme. Jeg har for det meste bare reist til Oslo, Tromsø og Trondheim i Norge så det skal bli spennende å dra til et nytt sted. Ulsteinvik here i come! 

Skulle bare innom å oppdatere dere litt. Skrives i kveld ;*

Treningsstevne

 • 27.02.2014, 22:49

Siste dag av treningsleiren er over og den ble avsluttet med et treningsstevne. Da melder vi oss på øvelser slik som på et vanlig stevne og møter opp til den satte tiden du skal svømme. Vi får tidene våre med stoppeklokke og svømmer alene i banene, men det kan selvfølgelig ikke måles med et vanlig stevne. Det går ganske radig for seg og vi rekker ikke akkurat svømme ut syre mellom øvelsene eller byttet drakt, men veldig kjekt er det for den psykiske delen. Vi får trent i en setting som er nærmere konkurranse og får øvd på visualisering. Veldig viktig å ikke glemme den psykiske treningen! Det var en digg måte å avslutte treningsleiren på <3Nå har jeg tre dager fri, og det neste som står for tur er Ulsteinvik! Jeg reiser til min kjære Ole Henrik i morgen og skal være over helgen! Gleder meg!

Good night ;*

Før og etter rotbomben

 • 24.02.2014, 23:36

Tiden i dag har for det meste gått til å rydd rommene og badet. Det så rett og slett ut som om noen hadde gått berserk der! Hadde ikke energi og tid til å ta storrydding hvor jeg ser gjennom tingene mine og kaster og organiserer det som er. Tenker at det får bli i sommer når eksamener og NM er unnagjort, men å rydde i overflaten er veldig greit.

Før:Etter:

Haha, dere har kanskje lagt merke til at dynen og puten er i sofaen og ikke i sengen? Det er fordi jeg er litt sær, kan man kanskje si? Jeg liker å sove på stuen fremfor rommet fordi jeg syns det er koseligere der, og fordi sofaen er større enn sengen. Jeg er kanskje lam, men jeg liker å breie meg litt når jeg sover alene.Det tar litt tid, og kan være et ork, men når du har ryddet og ser på resultatet er det bare så herlig! Også blir man jo så inspirert og motivert av de rene fine overflatene til å gjøre skolearbeid og kontorarbeid! Mye mer attraktivt å sette seg ned å jobbe når det er rent og pent rundt deg. Nå må jeg stupe i seng. Er rimelig sliten etter den fjerde dagen med 5 timer trening! God natt søte du ;*

Gammelt nytt til klesskapet

 • 23.02.2014, 16:21

Det er absolutt flere grunner til å ergre seg over at man er minst av søsknene. Men når det kommer til det å arve klær fra storesøster når hun har klær som velter ut av klesskapet, så er det ganske greit! Søsteren min har flere klær enn hun har tid til å bruke og kommer innom med en sekk i ny og ne, for noen dager siden kom hun med den store sekken. Wiiii, sier jeg bare. En sekk full av skatter og spenning. Det er som å finne en skattekiste som du ikke kan vente med å åpne for å sjekke ut "fangsten", tenk om det er noen diamanter oppi! Så det er hva den lille fritiden min de siste dagene har gått til, å prøve ut klærne. Jeg endte opp med å beholde ca. en tredjedel. Det var ikke lett å ikke bare beholde alle, en jente kan ikke få nok av klær vettdu. Men jeg var flink og spurte meg selv "blir jeg virkelig å bruke denne, eller er det bare et plag jeg kommer til å la ligge i evigheter fordi jeg ikke finner noe som passer til, eller som jeg ikke har selvtillit nok til å bruke", flere plag endte med svaret nei og resoneringen at plaget bare kom til å samle støv. Klærne jeg beholdt der i mot skal brukes. Jeg gleder meg stort til å sette de sammen til kule og fine outfit, og fikk til og med brukt en av genserne i dag. Outfit bilder kommer senere i kveld etter trening ;)Et lite DIY-prosjekt ble det også! Fant denne genseren men tenkte at jeg hadde så mange av noe lignende i skapet, så jeg klippet bare av ermene og det ble et helt nytt plag!


Nå må jeg dra Jonas opp av sofaen, han ligger å later seg som at annet dovendyr under et stort teppe. Men nå er det på tide å dra på trening så han har det bare med å stå opp. Vi snakkes etter dagens tredje økt! ;*

Fin fin mandag

 • 19.02.2014, 20:32

På mandag var en av mine aller beste venner på besøk. Han er et år eldre og går på Sunnmøre Folkehøgskule, derfor har jeg sett han veldig lite dette skoleåret. Det er da ekstra koselig når han kommer hjem og vi kan treffes. Tidligere har det gått flere måneder mellom hver gang jeg vi møttes men nå blir det bare to små uker! Jeg har lenge sakt at jeg skulle komme på besøk, men det har aldri passet. Nå fant jeg smutthullet og bestilte meg flybilletter for å besøke han neste helg! Yejj! Gleder meg! Vi hadde det veldig koselig når han var på besøk, spilte spill og fikk pratet hull i hodet på hverandre om alt og ingenting. Blir sikkert like gøy neste helg og da får jeg møte alle vennene hans og se hvor han har oppholdt seg de siste 6månedene. 

  Nå skal jeg være litt sammen med pappaen min, han kom hjem fra jobb i dag og jeg har ikke sett han på flere uker. Håper dere også har en fin onsdagskveld! Også snakkes vi ;*

Love is all you need

 • 14.02.2014, 22:48


Wants

 • 11.02.2014, 23:06

Jeg har lett meg hjel etter muffinsformer, men finner ingen. Ringte rundt for å høre om noen hadde mulighet til å komme med noen til meg, men uten hell. Så bakingen får jeg utsette til en annen dag, satser på at det blir til uken, har så lyst til å forsøke å lage gulrotmuffins. Jeg er kjempeglad i gulrotkake og å lage det i små porsjoner, sånn som muffins, kan ikke bli feil. Åå, jeg får vann i munnen! Som sakt, det får bli en annen gang :) 

Siden det ikke ble baking endte jeg med å rulle nedover side på side på Nelly og fant så mye fint:

Vest, topp1, topp 2

Topp3 

Topp 4

Topp 5, topp 6, topp7

Vest2, vest3, topp8, topp9

De har så mange fine klær, har lyst på alt dette. Tror jeg må klikke hjem noen plagg, er bare ikke helt sikker på hvilke plagg som skal få pryde klesskapet hjemme? Hva syns du, noen favoritter? :)

My life in pictures

 • 11.02.2014, 18:23

Hei, hvordan går det med dere?

Jeg for min del er helt dø i armene. Har jobbet godt på trening i det siste og hadde en ganske så hard økt i morges, 4000m unnagjort på 2t 30min :) Er deilig når man er litt stiv og støl i musklene, betyr at man har trent og at musklene vokser. Digg! Ellers i dag har jeg bare sost bort tiden, sett på OL til nå og ikke gjort noe fornuftig. Jeg må se til å komme i gang med dagens gjøremål, men først skal jeg vise dere noen bilder som beskriver livet mitt nå. Det er siste punkt av challengen. Jeg må si at det er litt deilig å være ferdig, var greit å ha en ting man skulle blogge om men følte jeg ble satt litt i bås. Jeg er allikevel spent på hvordan bloggingen blir fremover, håper å ikke få skrivesperr, har dere noe dere lurer på eller vil jeg skal blogge om?

Livet mitt nå i bilder:

 


Får se hvor mye jeg får gjort disse siste timene før leggetid, men om jeg får tid kommer det kanskje ut et innlegg med et herlig bakverk ;)
Ha det bra til neste gang <3 

Paradiset

 • 09.02.2014, 22:27

Et minne du aldri vil glemme står i dag som nummer åtte på challengen. Jeg har mange gode minner, men et som har festet seg ekstra godt, er somrene med søskenbarnet mitt. Det var noen fine dager gitt. Årene før jeg ble lam var hytten vår på Strøksnes et stort byggeprosjekt, jeg og Lasse var ikke mye til hjelp og dro heller på egne utflukter. Vi likte å fiske og gikk ned til havet for å finne en fiskeplass. Etter å ha prøvd litt på forskjellige steder fant vi den perfekte fjelltåen å fiske på. Men det var ikke bare fisking som opptok tilden vår, vi var såpass gale at vi badet i en foss også! Neida, det var ikke så farlig, så lenge vi holdt oss til de trygge områdene. For vi hadde prøvd oss utenfor de trygge rammene og det var like før Lasse knakk både det ene og det andre. Han var på tur til å falle 2-3meter ned der fallet på fossen var, vi fikk et nok så stort adrenalin sjokk og gjorde aldri det igjen. Men dette stedet var vår favorittplass og vi kaldt det for Paradiset, vi elsket det! Er det noe jeg savner så er det somrene med Lasse! <3 

Jeg finner dessverre ingen bilder fra Paradiset, men kan slenge med et bilde av oss sammen i slalombakken :)

Vet ikke helt hva jeg holder på med Xp

Håper dere får en fin uke! Natta <3

Søte lille meg

 • 09.02.2014, 00:15

Dag 7: Et bilde av deg selv fra du var liten:

Igjen, kjedelig med et, så jeg tar flere ;pTihi, artig å se hvordan man forandrer seg^^ 
Men nå er det sengetid, styrketrenging i morgen tidlig! Natta <3 

På ønskelisten

 • 07.02.2014, 20:42

På challengen i dag står det Julens ønskeliste. Men det er jo så lenge til jo at jeg ærlig talt ikke har begynt å tenke på det, vi kastet jo "nettopp" ut juletreet. Kan vel egentlig ikke si at det ikke er noe jeg har lyst på, men å vente til jul med alle ønskene, det tror jeg ikke jeg greier!

♥ Øverst kommer selvfølgelig reiser, elsker å reise! Vet ikke helt hvilket land som frister mest, men for tiden er det Hawaii som lokker!♥

♥ Neste ønske må bli ny garderobe♥ 

Trenger kanskje ikke en så stor garderobe, men gid det hadde vært skjønt!

♥ Nytt kamera og stativ♥♥ Også ønsker jeg og freshe opp rommene mine litt, så et gavekort på intriørbutikk høres bra ut♥

Håper dere har en fin fredagskveld alle sammen! Snakkes i morgen <3

LA - bildedryss

 • 06.02.2014, 22:03

Hei, skjønne lesere! Solen tittet så beskjedent frem over hustakene i dag. Deilig er det, jeg savner så sårt sommer og sol. Jeg er ikke så glad i vinteren, all den snøen gjør det litt vanskelig å ferdes ute. Om sommeren sykler jeg hvor enn jeg skal, med masse snø og kulde blir det vanskelig. Når sant skal sies er det jo positive sider med snøen også. Uten den hadde det ikke blitt noen skiturer, og i påsken er det et must. De fine kveldene i sofakroken med en varm kopp kakao mens snøen daler utenfor er absolutt veldig koselige. Nei, jeg får vel bare smøre meg med tålmodighet og kose meg med de små lyspunktene i hverdagen som vinteren gir.

I går fikk jeg ikke blogget om min beste ferie som er neste punkt i challengen jeg holder på med. Jeg var fult opptatt med å øve til en historieprøve jeg skulle ha i dag, selvfølgelig var jeg så heldig å våknet opp med en heidundrende hodepine, så prøven før jeg bare ta en annen gang. Jeg fikk altså ikke tid til å forteller dere om min beste ferie og tar det derfor i dag. 

Det sies at de beste øyeblikkene kan man ikke planlegge, vell min beste ferie startet nesten litt sånn. For cirka et år siden i februar var jeg på landslagsleir i solfylte Florida. Bestevennen min Jonas var grønn av misunnelse, han er veldig glad i USA, men hadde aldri vært der selv. Selvfølgelig satt han der, med sur-leppa halvveis uten, mens jeg fortalte om leiren. Han var søt da, og forsøkte å virke glad på mine vegne. Han hadde mast hull i hode på foreldrene om ikke de kunne dra til statene, men de var ikke spesielt begeistret for det og sa nei. Det var vel bare gått en liten uke før denne samtalen fant sted over melding:

Jonas: Bi du med til LA i 9 daga i påska!? :D

Meg: eee, trur det..

Jonas: ja, e du seriøs førr æ mein det

Meg: Ja æ e seriøs, men trur æ må møt dæ i person og snakk om dette, førr Jonas, dette e jo helt vilt! :D

Knappe to uker senere satt vi på flyet på tur til Los Angeles. Det var helt magisk! Vi var på bl.a på Universal studios, i Disneyland, på The Grove, i Rodeo drive, Santa Monica Pier og vi ble kjent med en Paparazzi! Selv om jeg brukte mer penger på turen enn jeg fikk i konfirmasjonsgave angrer jeg ikke et sekund. Som sakt, det var helt MAGISK! 

Paparazzien Rick! Spesiell type, men kjempe snill, han kjørt oss tilogmed hjem den kvelden : D

En utrolig, fantastisk tur som jeg aldri vil glemme!!! Tusen takk Jonas, håper vi får flere spennende eventyr sammen <3

Lillelørdag!

 • 05.02.2014, 17:13

Onsdager er en av de beste dagene i uka. Begynner dagen med en god morgenøkt i bassenget, den beste måten å starte dagen på! I tillegg slutter vi tidligere enn vanlig på skolen. Vi har heller ingen ettermiddagstrening så fra klokken 14.00 har jeg hele dagen fri :D Det liker vi! På "fridager" som dette utnyttet jeg tiden og dro på shopping! På tiden med litt nytt undertøy og med salg på Cubus fikk jeg med meg flere godbiter hjem. 


Jeg og klassen min skal i april til Tyrkia på treningsleir i Side. Noen som har vært der som vet om det er fint? Jeg gleder meg i vert fall masse! Det skal bli så deilig med litt sol og varme. Jeg eier ingen bikini faktisk. Vanligvis når jeg er i varmere strøk så er jeg på treningsleir og da bruker jeg treningsbikiniene mine, de er ikke akkurat så fine å sole seg i. Det blir et noe lunde rart skille også ser de litt utvasket ut, så mye som jeg har brukt dem. Derfor måte jeg investere i en ny bikini, og denne ferskenfargede jeg kjøpte på i dag var bare så søt!

Hva syns dere, blir dere også å ta turen innom cubus i nærmere fremtid? :)

Favorittsang

 • 04.02.2014, 18:29

Dag 4: Favorittsang atm
Kjedelig med bare en favorittsang så deler litt flere med dere
På topp må nok bli denne:
Undressed - Julie Bergan & Astrid Smeplass
Nummer to:
I Se Fire - Ed Sheeran
Nummer tre:
Wake Me Up - Avicii
Kan også nevne en sang som alltid har vært en favoritt og som jeg aldri blir lei av
Iris - Goo Goo Dolls
Er det bare meg eller digger dere også disse sangene?! 

My bucket list ❤

 • 03.02.2014, 19:51

Dag 3: Ti ting du vil gjøre før du dør:


♥ Lære meg å spille piano
♥ Lære meg å snakke spansk
Jeg har hatt spansk i fem år på skolen, men kan allikevel ikke et skvidder. Tenker å bo i Spania en gang, da lærer jeg sikkert.
♥ Bo i USA
♥ Møte Bill Gates
Jeg har aldri hørt så mye om Bill Gates eller satt meg noe inn i denne personen. Det eneste jeg visste var at han er verdens rikeste mann, men når jeg så han på Skavland forrige helg ble jeg inspirert. Det er godt at det var et så godt menneske som fant opp Micrsoft og ble verdens rikeste for det er ikke for ingenting han blir kaldt verdens mest generøse mann. Allikevel sier han: "Jeg er ikke nødvendigvis den mest generøse bare fordi jeg har gitt mye penger. En person som ikke eier penger og gir vekk den siste matbiten sin til en annen er i mine øyne like så generøs om ikke mer." Han er virkelig en flott person som man kan lære mye av!
♥ Ha besøkt 100 land
I jakten på ti ting jeg vil gjør før jeg dør søkte jeg litt på nettet for å få inspirasjon og da snublet jeg over denne siden. Det var virkelig mye spennende der, og når jeg reiser til mine 100 land kan jeg jo gjøre noen av disse punktene!
♥ Skrive en bok
Å skrive en bok er som sagt en av mine største drømmer. Jeg er veldig glad i å lese og skrive, jeg håper jeg noen gang kan skrive en bok andre kan drømme seg bort i <3
♥ Se Titanic med egne øyne
♥ Møte fadderbarnet mitt i Zimbabwe
♥ Gjøre en forskjell
♥ Å kunne gå igjen
Dette ble dagens outfit:

Neida, var bare det jeg gikk ut døra med i morges ;) Jeg hadde basistime først på dagen og skiftet til hverdagsklær på skolen.

En bra uke starter med en god søndag!

 • 02.02.2014, 18:34

For en fin søndag! Startet dagen med gode venner i bassenget, fikk en god økt før ferden gikk videre til flyplassen. Vi tok et litt tidlig fly og kom dermed hjem i 4 tiden. Passet bra for da har jeg tid til å jobbe litt og legg en plan for uken. En bra uke starter med en god søndag! Jeg er såå klar for en ny uke med trening og skole. Jeg har slitt litt med å komme deg tids nok i seng og spise riktig, men etter møte med ernæringfysiologen mi på fredag er jeg virkelig motivert! I dag er vi kommet til dag 2 av challengen og der står det: Ti fakta om deg selv!

Bare rene fakta er litt kjedelig så tar litt fun facts også ;)

 • En av mine største drømmer er å gi ut en roman! Jeg er glad i å lese og syns det ville vært så fantastisk å kunne skapt en egen fantasiverden å trylle seg bort i.
 • Jeg har en tattovering på skulderbladet
 • Jeg har to rom, et soverom og en "stue" der er det sofa, TV, skap og tilogmed en minifryser :p
 • Jeg vasker alltid hendene mine i kaldt vann. Jeg har hørt at det er bedre for huden og at den blir mykere. Høres rart ut men jeg har faktisk merket forskjell selv.
 • Jeg fikk vite når jeg var 7år at jeg hadde et til søskenbarn som var 3 år eldre.
 • Jeg er 1/8 svenske.
 • Av aktiviteter har jeg gått på speidern, pil og bueskyting, håndball og går nå på svømming.
 • Jeg har dysleksi. For de som ikke vet hva det er så er det lese- og skrivevansker. Så ikke bli overasket om du finner litt skrivefeil.
 • Når jeg stiller volumet på f.eks TVen må tallet alltid slutte på 5 eller 0, greier ikke f.eks 23...
 • Jeg kan bevege på noen av tærne mine ;p

Et bilda av tatoveringen min, en venn av meg tenkte at delfinen min trengte solhatt så han tegnet en på Xp haha

Var kanskje litt kaldt..

Vi blogges!

My Crazy Addiction!

 • 01.02.2014, 16:00

Akkurat nå tipper jeg at jeg beffiner meg i et basseng i Tromsø pustende og pesende mitt i en 3 timersøkt! Jeg har ikke nett i helgen derfor har jeg skrevet innlegg på forhold og lagt inn i arkivet. Det passer bra for i dag starter min 10 days challeng! Dag en starter med: En ting du er avhengig av:

Er det en ting jeg er avhengig av så er det TV-serier. Jeg elsker å tulle meg bort i en god serie, jeg kan gjerne sitte i godstolen i timevis av ganger og se på serier. Det er ofte tiden heller går til serier i steden for lekser, data-arbeid og ting jeg egentlig heller skulle gjort. Til gjenngjeld ser jeg svært sjeldent på TV. Det er ikke mulig for meg fordi jeg har travle deger og har lagt meg når de beste programmene gå på TV. Serier på nettet passer derfor perfekt for meg fordi jeg kan se det når jeg vil. Også er det jo så greit med 40 minutter serie om du ønsker å slappe litt av istedenfor en hel film på 1 og en halv time, 40 minutter er perfekt.

Øverst på listen kommer spenningsserien Grey's anatomyPrivate Practice er selvfølgelig også en favoritt, kanskje ikke så rart siden de har samme skaper og produsentBegge seriene syns jeg er utrolig spennende og interessant, jeg har fulgt med nesten helt fra begynnelsen. De er fylt med humor, kjærlighet, spenning, latter og ikke minst drama. Det er så spenende å følge livene til karakterene og produsentene er så flink til å komme med de rareste mest sepesielle pasientene til legene!

Jeg har mange serier som spilles ofte på dataskjermen men skal jeg velge en til må det bli Criminal minds


Bare elsker denne serien. Jeg intresserer meg for psykologi og her lærer du en del om adferdsanalyse. Haha, jeg vet det er litt spesielt, men hvis du er som meg og liker slikt så anbefaler jeg serien på det sterkeste ;)

Håper dere får en fin lørdagskveld! også håper jeg dere tar turen innom i morgen, da får dere vite ti fakta om meg! : )

Tromsø here i come!

 • 31.01.2014, 09:00

God morgenn kjære lesere! Idag går turen til Tromsø, det er nemlig treningssamling der i helgen. Det er en svømmesamling for de beste svømmerne i Nord-Norge. Vi blir å trene stort sett svømming men også noe basis med OLT også får vi litt teori. Vi skal bo sammen, sikket i en svett gymsal eller noe lignende, men likevell det har jo sin sjarm. Gleder meg bare så masse til å se alle og til å få en kjempe digg teningshelg! <3

Dagens forkost ble rester fra gårdagens middag, kylling, grønsaker og ris 
Ha en fin Fredag alle sammen ;*

This is me!

 • 30.01.2014, 00:08

Hei, jeg heter Sara Josefine Hanssen jeg er 18år og kommer fra Fauske. Jeg er som de fleste andre jenter på min alder, opptatt av skole, gutter, jobb og trening, forskjellen er at jeg ble lam når jeg var 13 år. Som rulletolbruker blir jo hverdagen og tankene litt anderledes men allikevel er jeg ikke så forskjellig fra andre. Faktisk sier de fleste av venner og familie at de ofte glemmer at jeg er lam fordi de ikke merker noen forskjell. Slik er det også for meg, jeg merker ikke at jeg er funksjonshemmet, jeg gjør jo alt det andre gjør. Det tar eventuelt bare litt lengre til og jeg gjør kanskje ting på en litt anne måte. Her på bloggen kan du lese om min hverdag og mine tanker.

For at dere skal bli litt bedre kjent med meg tenkte jeg å kjøre igang med en 10 days challenge!

 1. En ting du er avhenigig av 
 2. Ti fakta om deg selv 
 3. Ti ting du vil gjøre før du dør 
 4. Favorittsang atm
 5. Din beste ferie
 6. Julens ønskeliste
 7. Et bilde av deg selv fra du var liten 
 8. Et minne du aldri vil glemme 
 9. Dagens outfit 
 10. Noen bilder som beskriver livet ditt nå 

Tenker å begyne challengen på lørdag! Håper du likte innlegget og følger med videre! Ciao<3

 

 

Sara Josefine

Hei! Mitt navn er Sara Josefine, jeg er 21 år, 95´er. Jeg liker å lese, se på Grey´s Anatomy, har dysleksi, fasinerer meg for menneskelig adferd, er en kjærestefri håpløs romantiker, avhengig av sukker og hater å ta feil...også ja, så er jeg lam. For kontakt: sarajosefine.blogg@hotmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits