Sara Josefine
4

En ny hverdag

Som sikkert flere har fått med seg har jeg nå hatt lappen i litt over en uke. Jeg må bare si at det føles utrolig bra. Jeg kjørt opp 15 januar og var faktisk da nesten litt sikker på at jeg skulle stryke, jeg hadde en ekkel følelse på at jeg kom til å være skikkelig uheldig og komme i en situasjon hvor jeg ikke så en bil og brøt vikeplikten. Men neida, det gikk over all forventning. Hun som kjørte opp med meg syns jeg kjørt veldig sikkert, trygt og behagelig, og hun kommenterte at jeg måtte ha kjørt mye. Følelsen når hun fortalte meg dette var såå herlig. Ikke minst fordi jeg besto men også fordi det er godt å høre at man kjører godt og trygt. En bil er faktisk ikke noe man skal leke med, og trafikken skal man ha respekt for. Om du ikke kjører forsvarlig kan mye skje på bare få sekunder. Derfor er godt å høre at man kjører trygt^^

Det er veldig deilig å ha lappen og bil. Det er en helt ny hverdag! Jeg kan dra til venner når jeg vil, slippe å planlegge med mamma om å kjøre meg på trening eller vente til hun kan med å kjøre meg. Det er også fint å kunne hjelpe venner å komme seg rundt i ny og ne. Det er jo ikke alltid jeg kan hjelpe til så da er det fint å kunne føle seg hjelpsom å kjøre en venninne som bor på hybel til og fra butikken, for eksempel.

 

En virkelig frihetsfølelse er det å ha bil og sertifikat! Jeg digger det! :D

2

Today

Hei og god kveld! Dagen i dag har jeg egentlig bare brukt til å slappe helt av. Søndager er dagen jeg vanligvis bruker å trene mest av alle dagene i uken, men i dag er resten av gjengen på stevne på Tverlandet. Jeg skulle også ha vært der men bassenget er så utrolig lite og jeg tror det hadde blitt svært tungvint for meg å være der. Istedenfor har jeg møtt de andre jentene som ikke kunne være på stevne av ulike grunner, i bassenget her hjemme og svømt og lekt oss litt i vannet. Det er egentlig utrolig koselig og deilig å bare bade litt. Man er så mange timer i bassenget at man glemmer av at det er mulig å gjøre andre ting enn å svømme på tusenvis av meter. Når man har vært i vannet i to timer allerede og fått dunket et par meter er det ikke slik at vi nødvendigvis tenker å være der enda lengre. Derfor er det veldig greit i helgene å kose seg litt i vannet med jentene. Vi skulle så sårt ha hatt et Gopro slik at vi kunne ta bilder, men det får vi heller ta neste gang.

Det ble ikke stevne denne helgen men det blir det derimot neste helg. Da reiser jeg nedover til Trondheim for å konkurrere på Trøndersvøm. Det gleder jeg meg masse til. Jeg har ikke store forhåpninger, jeg ønsker bare å gjøre gode løp også får tiden bli det den blir.

Utenom dagen sysler som har vært å spille tetris og se på Grey's, snakket jeg nettopp med Jonas. Det var utrolig godt og jeg savner han allerede selv om det bare er en uke siden jeg så han sist. Allikevel er det jo ganske naturlig siden jeg tidligere så han hver dag. Jeg gleder meg utrolig mye til jeg skal ned å besøke han. Hvis det blir som planlagt skal vi kose oss skikkelig i hovedstaden når jeg kommer nedover. Det blir gøy!

- Sara Josefine ♥

Sara Josefine

Hei! Mitt navn er Sara Josefine, jeg er 21 år, 95´er. Jeg liker å lese, se på Grey´s Anatomy, har dysleksi, fasinerer meg for menneskelig adferd, er en kjærestefri håpløs romantiker, avhengig av sukker og hater å ta feil...også ja, så er jeg lam. For kontakt: sarajosefine.blogg@hotmail.com

Naviger i bloggen

  • Instagram

    Bloggdesign

    hits