Sara Josefine
3

Hei

Hei dere, mine kjære flotte blogglesere.

Takk for at dere fremdeles stikker innom. Det er utrolig lenge siden jeg har vært på her sist. Dere husker kanskje en av mine siste blogginnlegg så skrev jeg opp en del punkter på en liste med ting jeg ønsket å mestre. En av disse var å blogge regelmessig. Jeg har siden den gang tenkt ganske mye. Ikke klart å holde de standardene men tenkt mye på om det er noe som kommer til å gjøre meg mer lykkelig. En klok jente sa til meg her om dagen at kanskje vi skal bruke mer energi på å godta den vi er enn å strebe etter ett ideal vi tror skal gjøre vår verden bedre. Akseptere den man er og leve livet deretter. Jeg har slitt veldig med dette de siste årene - å greie å leve opp til det jeg har tenkt skulle gjøre meg lykkelig. Kanskje nøkkelen ligger i å akseptere seg selv. Jeg tror det er denne veien jeg ønsker å gå nå.

Jeg har i lang stund holdt store deler av mitt liv og den verden jeg lever i hemmelig. Det har vært ting jeg ikke har snakket noe om fordi jeg ikke har visst hvordan jeg skulle fortelle, eller hva jeg virkelig tenker. Jeg har fått hjelp og er på bedringens vei, men det hadde vært utrolig befriende å fortelle. I tiden fremover ønsker jeg å sette meg ned å gjøre akkurat det. Skrive om hva som egentlig har vært hverdagen min de siste årene. Det skal bli fint å fortelle og jeg håper dere har lyst til å lese.

Vi blogges snart ♥

Sara Josefine

Hei! Mitt navn er Sara Josefine, jeg er 21 år, 95´er. Jeg liker å lese, se på Grey´s Anatomy, har dysleksi, fasinerer meg for menneskelig adferd, er en kjærestefri håpløs romantiker, avhengig av sukker og hater å ta feil...også ja, så er jeg lam. For kontakt: sarajosefine.blogg@hotmail.com

Naviger i bloggen

  • Instagram

    Bloggdesign

    hits