Sara Josefine
4

Dance like nobody's watching

Hei!

I dag har jeg gjort litt shopping med min aller beste Jonas i Bodø by. Hadde et gavekort på gina og et på City Nord som jeg tekte å ta nytte av. Fikk kjøpt meg en bukse og en topp på gina og er veldig fornøyd med kjøpet. Var også innom H&M og skaffet meg noen basic-plagg. Det er litt kjedelig å bruke penger på, men hadde ikke noen svarte og hvite singletter i klesskapet, det er jo virkelig et must i alles garderobe så da må det til. Jeg tenkte å bruke City Nord-gavekortet på noen pynteputer til stuen min, var derfor jeg hadde ønsket med det i bursdagsgave, men så kom jeg på at det er liten vist siden jeg nå bruker stuen til soverom. Får heller vente litt med gavekortet til jeg har funnet noe passende til et av rommene før jeg bruker det. Har lenge hatt lyst på slike bokstaver som man setter på hyller og bord som staver HOPE, men har ikke funnet alle bokstavene på en plass. Om noen vet hvor jeg kan få kjøpt dette så blir jeg glad om du legger igjen en kommentar :)

Etter at jeg kom hjem i sjutiden har jeg bare sittet å latet meg og sløst bort tiden med å se på The Ellen Show på nettet. Elsker den dama! Hun er bare så fresh og fantastisk, så morsom og gavmild. Et punkt på min buket list er absolutt å dra å se Ellen. Jeg og Jonas sjekket etter billetter når vi dro til LA, men siden det var en litt spontan bestemmelse og vi bestilte billetter to uker før vi dro, var det ikke flere billetter til Showet. Vi får ta det neste gang. Men for å forklare overskriften. Etter å ha sittet å sløvet så lenge følte jeg meg skikkelig slapp så jeg slo på musikken og danset løs i stuen. Det er virkelig til å anbefale. Du får så mye mer energi og du føler deg så mye bedre. Jeg snurret rundt til musikken i stuen og på kjøkkenet mens jeg gjorde diverse gjøremål. Hadde volumet så høyt at jeg ikke hørte annet og virkelig levde meg inn i sangen, sang med for full hals. Mamma og Pappa skal være glade de ikke var hjemme. Så neste gang du er alene hjemme og du kanskje ikke har den beste dagen eller føler at humøret er på topp, sett en virkelig god sang på høyttalerne og dans det du makter. Jeg lover deg, du vil føle deg så mye bedre etterpå ;)

 

Jeg og Jonas var ute og tok noen bilder i går til ny header så jeg avslutter innlegget med å vise dere et av bildene. Regner med at flere av dere ser dette innlegget når dere står opp på søndag så da vil jeg bare ønske dere en strålende dag! OXOX ;*

2

Solen skinner!

Hei hei!

Jeg sitter her i solsteiken og jobber litt med bloggen. Titter litt på hva jeg ønsker i det nye designet og jobber med et innlegg om den siste tiden. Ellers i dag tror jeg det blir rydding av rommene mine for det trengs, for å si det mildt!

 

Hva gjør dere i dag da? Har dere noen tips til hva dere liker i et design?

OXOX :*

2

For en herlig dag!

Hei alle vakre mennesker!

I dag har altså vært en fantastisk dag! Solen skinner og jeg er ferdig med eksamen i både sidemål og hovedmål, da kan man smile da :D Nå venter fire fridager før skolen begynner igjen på mandag. Disse dagene har jeg tenkt til å bruke på å trene, sole meg, og jobbe litt med bloggen. Har siden jeg startet å blogge hatt lyst på et eget design og kan ikke dette selv så jeg trenger litt (masse!) hjelp. Var i kontakt med RRH-design i dag og tenker å bestille design fra henne. Ser hun har laget mange av designene til toppbloggerne som jeg liker veldig godt, så dette blir bra. Tenkte egentlig bare stikke innom for å si hei og vise dere litt bilder fra denne fine solskinnsdagen:Kommer et innlegg denne uken om hva som har skjedd den siste måneden og begrunnelse for mitt lille fravær ;) 

Snakkes ;*

0

My life right nowSara Josefine

Hei! Mitt navn er Sara Josefine, jeg er 21 år, 95´er. Jeg liker å lese, se på Grey´s Anatomy, har dysleksi, fasinerer meg for menneskelig adferd, er en kjærestefri håpløs romantiker, avhengig av sukker og hater å ta feil...også ja, så er jeg lam. For kontakt: sarajosefine.blogg@hotmail.com

Naviger i bloggen

  • Instagram

    Bloggdesign

    hits