Sara Josefine
2

Haike verden rundt?

Hei!

I dag reiste pappa tilbake på jobb på Grønnland. Det var jeg som kjørte han til flyplassen og når jeg hadde sakt hade til han, og så han gikk inn i bygningen, fikk jeg en klump i magen. Jeg fikk den forferdelige tanken om at det kunne være siste gang jeg så han. Det har ikke skjedd noe spesielt, og jeg er ikke redd for at noe skal skje, men det bare gikk opp for meg at alt kan skje og det er ikke en selvfølge at han kommer hjem igjen. Det er så mye vi ikke har kontroll over og plutselig kan noen som står deg nær være borte. Det er viktig å ta vare på menneskene i livet vårt og fortelle dem hva de betyr for oss. Jeg er glad for at jeg ga han en god klem når jeg sa hade og fortalt han at jeg er kjempe glad i han.

Så over til noe mer positivt. Etter å ha kommet meg litt bort fra flyplassen, og ristet av meg den vonde følelsen, kjørte jeg forbi en haiker. Jeg har aldri tatt på en haiker før, men igjen, så har jeg bare hatt sertifikatet i noen måneder. Jeg har heller ikke opplevd at foreldrene mine har tatt på haikere. Jeg tror de er litt skeptiske til det. Jeg så henne ikke tidsnok til å stoppe først, og tenkte: nei gidder jeg det nå, jeg har jo allerede kjørt forbi? I tillegg var jeg litt skeptisk og syntes dette var litt skummelt, men samtidig spennende. Også tenkte jeg på damen som sto der i veikanten i regnet, med en diger hund ved siden av seg som sikkert gjorde det vanskeligere å få haik, og snudde ved neste mulighet. Det viste seg å være en veldig trivelig svensk dame som het Elin. Hun kom fra Saltstraumen og skulle til Tromsø. Hun hadde en uke fri og ønsket å haike og besøke en venninne. Bilen hadde hun satt fra seg på Saltstraumen og kunne kjøre selv, men hun likte å haike og det var liksom litt av moroa. Bl.a. har hun haiket rundt i New Zealand og hun sier at Skottland er det beste landet hun har haiket i. For å si det sånn så var jeg glad i jeg tok henne på. Det var veldig interessant og lærerikt.

Jeg sa at jeg selv er en eventyrlysten person og skulle gjerne gjort det samme, men at jeg så for meg at det kunne bli litt vanskelig. Det sa hun seg enig i, men at det ikke var umulig. Hun hadde sett en dokumentar om en gutt på min alder i rullestol som haiket rundt i verden. Dette likte jeg veldig godt å høre og det fikk meg til å tenke litt. Jeg har lest litt på nettet og det høres absolutt ut som noe jeg vil prøve. Akkurat nå passer det litt dårlig siden det er svømming som er i fokus, men jeg skal lagre det bak i hodet og se litt nærmere på det en annen gang. Tenk da så spennende! Å reise rundt i verden å møte masse nye mennesker og se så mye mer av verden. Det frister veldig!Ønsker dere en fantastisk langhelg! ♥

8

- 50 Kjappe -

Hei!

Er det noen som er klare for å høre litt om ditt og datt, alt og ingenting? Vel, her kommer svar på 50 randome spørsmål. Enjoy!


1. Hvor gammel er du om fem år? Jeg ble 20 i år og er 95-modell, så da er jeg 25. 

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Svømmere og trener i dag morges.   

3. Hvor høy er du? Tja, den er jeg ikke helt sikker på men litt over 1.70, ca. 4. Hvilken film så du sist? 50 shades of grey. Jeg hører at veldig mange syns filmen er dårlig og jeg kunne ikke sagt meg mer uenig. Skuespillerevnene til skuespillerne skal jeg ikke utale meg om, men selve historien liker jeg veldig godt. Akkurat nå er jeg opptatt med en bokserie men når jeg er ferdig med den skal jeg definitivt lese 50 shades-serien.

5. Hvem ringte du sist? Pappa <3 haha, vil dere vite hvorfor? Jeg måtte spørre hvordan jeg slår av langlysene, haha! Jeg har sertifikatet, jeg lover! Neida, det er en enkel forklaring. Jeg slår på langlysene på den spaken jeg gaser og bremser med, og denne funksjonen har ikke kontakt med den naturlige metoden. Slik at hvis man slå på langlysene på venstre side av rattet (noe jeg vet nå) så må du slå de av der og. Jeg hadde vel tilfeldigvis kommet borti funksjonen med foten og skrudd de på med uhell. 

6. Hvem ringte deg sist? Sarah Louise <3 7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? Kor ti kommer du? 

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Jeg foretrekker å ringe, å tekste tar så lang tid. Men å skrive melding på pc er ikke så ille, da går det jo mye fortere, kanskje til og med fortere (?)

9. Hva er ditt favorittsted? LA! 

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Tannlegen.

11. Når så du moren din sist? I går kveld før jeg la meg.

12. Hvilken øyefarge har du? Det vet jeg egentlig ikke helt, grå/blå, med litt brun og grønn. Haha!

13. Hvilken julesang er din favoritt? Nordnorsk julesalme.

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De har aldri vært gift men har vært kjærester i 33år.

15. Når våknet du i dag? Klokken 05.15, morgentrening lenge leve! <3

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Om ti år er jeg 30, da håper jeg at jeg har funnet ut hva jeg vil gjøre med livet og at jeg har en økonomi jeg er tilfreds med. Flere ville sikkert ha skrevet mann og barn på dette punktet, men per dags dato ønsker jeg verken å gifte meg eller ha barn. 

17. Hva skremte deg om natten som barn? Mørket, jeg var mørkeredd. Jeg liker fremdeles ikke mørket men det skremmer meg ikke lengre. 

18. Hvilket youtube-klipp var det siste som fikk deg til å le? Jeg ser ikke så mye på klipp på youtube, og hvis jeg gjør det så er det ikke ofte det er klipp som får en til å le, så jeg husker ikke. Men det hender jeg ser på Eller Degeneres og hun kommer ofte med mye sprell så jeg kan tenke meg et det må ha vært et av hennes klipp som sist fikk meg til å le på youtube. 

19. Hva er en av dine beste egenskaper? En av mine beste egenskaper som gagner andre er at jeg er god til å holde på hemmeligheter. Jeg vet ganske mye om ganske mange. Det virker som om folk har lett for å betro seg til meg, men det har de god grunn til. Jeg forteller ikke videre det jeg blir fortalt som personen vil holde hemmelig, om det så er hemmeligheten til noen som har gått fra å være en venn til en uvenn, det er ikke i min plass å fortelle videre det jeg har blitt fortalt uansett. Jeg setter tillit veldig høyt. 

Når det kommer til en av mine beste egenskaper som gagner meg selv så må det være at jeg er relativt god til å lese mennesker. Med mindre det er en gutt jeg liker, haha, da går det rett vest!

20. Hva er en av dine verste egenskaper? En av mine verste egenskaper som er til ulempe for andre er at jeg liker å ha kontroll, det kan gjerne komme litt i veien både for meg og andre. 

En av mine verste egenskaper som er til ulempe for meg selv er at jeg ikke kan si nei til meg selv. Vil jeg ha noe så skaffer jeg meg det, eller om jeg vil gjøre noe så gjør jeg det. Det samme gjelder hvis jeg ikke vil gjøre noe, da gjør jeg det ikke. Så man kan vel med andre ord også si at jeg er sta. 

21. Sover du med eller uten klær om natten? Jeg sover stort sett med truse, og BH faktisk. Jeg syns ikke det er ubehagelig så da gidder jeg ikke ta den av. Ellers hender det også at jeg sover i t-skjorte og nattbukse. 

22. Hvor mange puter har du i sengen? En stor hotellpute og en vanlig en, men jeg har også to dyner.

24. Hva er det rareste du har spist? Ja det er ikke stort! Jeg er veldig kresen av meg, men har blitt bedre med årene. Det mest spennende jeg har spist tror jeg må være ekte kaviar. 

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Jeg har mac og elsker det!

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Jeg har sko på meg så å si hele tiden når jeg er våken. Jeg tar de på meg når jeg står opp og av når jeg legger meg (tar de selvfølgelig også av når jeg svømmer). Skoene blir jo ikke skitne når jeg er ute og de tar ikke med seg skit inn, så for meg blir det bare for syns skyld om jeg skulle stoppet i gangen og ta dem av. I tillegg er det bra for foten min å være i en sko siden det holder den i en bedre posisjon og forhindrer spissfot.  

26. Hva hører du på akkurat nå? Jeg hører på Fade av Alan Walker på headset fra telefonen. 27. Hvilken iskrem er din favoritt? De siste årene har jeg spis veldig lite is, men før var det sjokoladeis med sjokoladebiter i boks av sørlandsis.

28. Hvilken dessert er din favoritt? Toros Brownies eller mammas pavlovakake. Nam, nam^^ 

29. Den største premien du har vunnet? Hmm, jeg vet ikke, en fruktkurv kanskje (?) 

30. Liker du kaffe? Nei, huff. Skulle ønske det, må jo være mye bedre enn energidrikkene jeg pelmer i meg når jeg er trøtt. 

31. Hva drikker du helst til frokost? Et glass vann blir det som oftest, men ved frokost hvor man sitter sammen som i julen og andre høytider blir det kakao eller appelsinjuice

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Jeg hadde mange gode lærere, men det må bli læreren jeg hadde i norsk alle tre årene. Jeg var ikke så flink i norskfaget (mest fordi jeg ikke er så flink til å gjøre lekser) og det var ikke nødvendigvis favorittfaget heller, men hun gjorde timene interessante. Hun bryr seg om elvene og legger mye arbeid ned i jobben sin, noe ikke alle lærere gjør, og det setter jeg pris på.

33. Kan du spille poker? Jeg kan de grunnleggende reglene til Texas holdem, men å si at jeg kan poker blir vel å ta litt i. Jeg må nok øve meg litt først og lære meg litt mer om spillet før jeg kan skryte på meg at jeg kan spille poker.

34.  Hva har du spist i dag? To tørre pizzastykker fra kvelden før, en yoghurt og to energibarer.

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg? Jeg skal ikke nevne navn, fordi det er ingen som spesielt interesserer meg, men filosofer generelt syns jeg er veldig interessant. Jeg personlig tenker mye over livet og verden vi lever og finner det veldig spennende hva andre personer tidligere har tenkt.

36. Hvilken radiostasjonen var den siste du hørte på? Før hørte jeg aldri på radio, men nå som jeg har fått bli hender det at jeg hører på NRK P3, så da tenker jeg at det var den. 

37. Vil du ha barn? Nei, men jeg tror det synet kommer til å forandre seg med årene når jeg har fått rast litt fra meg. Men hvis jeg skulle hatt barn, skal jeg i hvert fall ha mange barn.

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Ja, jeg kan engelsk og un poquito español. Haha, det er litt morsomt når vi er på leir og Sarah slår til med å snakke spansk til spanjolene. Hun kan ikke en hel masse spansk, men jeg syns hun er kjempe flink. Hun prøver hele tiden og lærer derfor mye mer, all creds til henne, det skulle jeg ønske jeg turte.

39. Sover du på en spesiell side? Nei, jeg sover opp, ned, hit og dit, og midt i sengen. 

40. Foretrekker du havet eller basseng? Hmm, den er vanskelig. Nei, det må bli bassenget, det er jo mitt andre hjem! 

41. Hva bruker du helst penger på? Reiser, i mine øyne er det det eneste du kan kjøpe som du blir rikere av.42. Eier du dyrebare smykker? Jeg eier noe som jeg fikk i konfirmasjonsgave.

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Jeg ser ikke på tv. Det betyr jo da ikke at jeg ikke ser på serier og slikt, men jeg ser alt på macen. Favoritten er Grey's Anatomy. Andre serier jeg ser på er også bl.a. Friends, Criminal Minds, Switched At Birth, Paradise Hotel Norge, The Vampire Diaries, og KUWTK (Keeping Up Whit The Kardashians) snurres ofte på skjermen for tiden.

44. Hva skal du gjøre i helgen? Jeg har ingen planer enda annet enn at jeg skal kjøre litt rund med en venninne i kveld, hvis man kan kalle det planer(?) Ellers vet jeg faktisk ikke om Jonas kommer hjem denne helgen. Jeg vet at han skal være hjemme flere helger denne måneden men husker ikke hvilke, men hvis han er hjemme blir jeg sikkert å finne på noe med han.

45. Kan du stå på slalom? Når jeg var gående kunne jeg det. For sittende heter det jo sitski, det er jeg ikke så flinkt til, jeg tørr ikke, har bare prøvd det en gang #pyse 

46. Hvordan imponerer man deg? Mennesker som har opplevd livet verste grusomheter men fremdeles tror på kjærligheten og kan se livets skjønnheter, imponerer meg. Men jeg ville heller kalle det beundring. Jeg beundrer disse menneskene, de fasinerer meg.

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Jeg har Iphone, og har ikke byttet, så jeg har den tonen som er på telefonen når du får den.

48. Si en ting leserne dine antagelig ikke vet om deg. Når jeg var liten overbeviste søsteren min meg om at jeg var adoptert fra en froskefamilie. Jeg trodde på dette, ble kjempe lei meg og begynte å gråte. Haha, jeg fikk trøst da og ble fortalt at det ikke var sant, men det skulle mye overtaling til for å overbevise meg om at det ikke var sant.

49. Hva har du nærmest deg nå, som er rødt? Så å si ingenting, jeg måtte lete for å finne noe. Resultatet ble lokket på en penn, den ligger inni pennalet mitt som ligger ved siden av meg her på skrivebordet.

50. Er du sosial? Veldig! En av mine største drømmer når jeg var liten var å gå slik skole som Zoe i Zoe 101. Jeg hadde så lyst til å gå på internatskole med romkamerater og en masse venner rundt meg til en hver tid. Mamma knuste drømmene mine, sa at dette ikke var mulig og at jeg fikk gå på folkehøyskole når jeg ble gammel nok til det. Nå vet jeg at det koster en formue og er ikke like keen på det lengre. Derimot får jeg jo romkamerater når jeg er på leir og det digger jeg, koser meg alltid masse! <3


Nå skal jeg kose meg litt med jordbær (dilla) og den nyeste episoden av Grey's Anatomy <3 Snakes peeps!

0

Outfit - 150315

Hei!

Jeg var på butikken nå nettopp og kjøpte med litt bær som dessert til etter middag også møtte jeg på en dame fra nabolaget. Hun fortalte meg at hun er innom bloggen min å leser og syns det er interessant å lese det jeg skriver. Det gjorde meg så glad, det er alltid veldig koselig å høre at folk leser bloggen min. Tusen takk!

Jeg har ikke gjort så mye i dag men jeg hadde helt glemt av å vise dere disse outfit-bildene jeg tok for lenge siden. Det begynner å bli snart to måneder siden, og dette var når vi hadde masse snø i hagen. Begynner kanskje å bli på tide å legge ut bildene.
// Bukse: Gina tricot // singlet: H&M // sko: en sjappe i Tyrkia // jakke og sekk: Forever 21 //

Ønsker dere en fin lillelørdagskveld! 

0

Monday

Hei!

Det er så utrolig deilig å våkne til solskinn! Jeg ble nesten sint når det for litt over en uke siden var sommertemperaturer i Oslo. Jeg prøvde så godt som mulig å unngå alle sosiale medier som fortalte med stor glede hvor fantastisk fint vær det var i hovedstaden, mens det utenfor vinduet mitt var mørkt, surt og nedbør. Nei, huff. Derfor gjør det meg såå glad, det er til og med en glede, å bli vekt tidlig på morgenen av solen som treffer meg mitt i ansiktet. Det gjør så mye med humøret at det er fint vær. Jeg forstår ikke helt folk som syns det er helt forferdelig å måtte sitte inne å jobbe når det er sol utenfor veggene. For min del gir det meg bare mye mer energi. Det er mye bedre med en lys og fin dag enn en mørk og sur en. Akkurat som nå, utenfor skinner solen og det gir meg mye mer energi til å ta fatt på denne bunken med arbeid.

 

Den tykke bunken blir dagens gjøremål før jeg drar på trening og boken nedenfor er til kos når jeg kommer hjem. Jeg elsker bare den serien, er det noen andre som har lest bøkene om Percy Jackson?

- Sara Josefine ♥

0

Helgen I Drammen

Hei!

Vet dere, det vanskeligst med å blogg er faktisk begynnelsen av blogginnlegget. Du sitter der og stirrer på en helt hvit skjerm med den lille streken som følger deg når du skriver, som bare blinker tilbake til deg på skjermen. Du har ikke peiling på hvordan du skal starte innlegget uten å bare repetere deg selv fra tidligere, også starter du som regelen med noe slikt som "hei, i dag har jeg". Dermed startet jeg like så greit innlegget med å fortelle hvor vanskelig det faktisk er å begynne et innlegg. 

Så la oss begynne. I dag har jeg...haha neida. Dessuten har jeg ikke gjort noe spesielt interessant i dag. Nei, jeg tenkte jeg skulle fortelle litt om hvordan det gikk i helgen. Vel, dere vet før helgen når jeg skrev at det er lite artig å fortelle hvordan det gikk når det ikke går så bra, dette er en slik gang. 

Tankene om helgen var at jeg skulle svømme litt over pers, det var slik jeg følte meg. Istedenfor svømte jeg laangt over pers. Hele 9 sekunder over på 100bryst, herregud så skuffet jeg var da. Slik gikk det på nesten alle øvelsene, og jeg hadde 8 øvelser tilsammen. Det er ikke det at jeg svømte så mye over pers som er verst, men det at jeg virkelig ikke forstår hvorfor. Jeg føler jeg har trent bra i det siste og hadde ikke forventet å svømme så dårlig. Det er så ekstremt frustrerende og lite gøy når tallene på klokka forteller noe helt annen enn det du føler om løpet. Jeg følte virkelig ikke at det gikk så dårlig. Slik er det også om jeg perser. Hvis jeg får en god tid, men løpet føltes helt rævva, er det likevel frustrerende. Det føles selvfølgelig noe bedre når det er det som er tilfelle enn andre veien, men likevel. 

Helgen gikk ikke bare rett vest. Jeg svømte blant annet 800 fri for første gang som funksjonshemmet! Det er jeg litt stolt av og veldig fornøyd meg. Jeg svømte vel og merk rygg og ikke crawl som de aller fleste gjør, men for meg går det fortere med rygg og jeg svømte derfor det. Siden jeg ikke har noe tid å sammenlikne det med kunne jeg jo ikke perse, noe som passet meg veldig bra denne helgen (haha) men løpsmessig var det bra. Jeg holdt et jevnt løp gjennom hele 800 meteren og gikk litt ned i tid på slutt. Altså et veldig bra løp. 100 rygg ble faktisk den øvelsen jeg var mest fornøyd med (hvis du ser bort ifra 800). Jeg tok ikke kravet, noe jeg som sakt hadde forutsett, men jeg svømte på beste tid denne sesongen. Jeg tror 100 rygg var den øvelsen jeg var nærmest pers på til og med. Det var veldig gøy og jeg var med det også veldig fornøyd :D

Klemzz Sara Josefine ♥

Sara Josefine

Hei! Mitt navn er Sara Josefine, jeg er 21 år, 95´er. Jeg liker å lese, se på Grey´s Anatomy, har dysleksi, fasinerer meg for menneskelig adferd, er en kjærestefri håpløs romantiker, avhengig av sukker og hater å ta feil...også ja, så er jeg lam. For kontakt: sarajosefine.blogg@hotmail.com

Naviger i bloggen

  • Instagram

    Bloggdesign

    hits