Sara Josefine
4

Treningsleir i Danmark

Hei og hå everyone! Gud som tiden flyr, det er allerede dag seks av leir. Jeg vil vel ikke akkurat si at jeg føler vi kom i går men det stresser meg litt at antallet dager det er til NM og EM minsker sakte men sikkert. Jeg liker meg veldig godt her. Det er supre treningsforhold med et godt basseng og et bra treningsstudio, matbutikken er også rett i nærheten og avstanden mellom vandrerhjemmet vi bor på og bassenget er bare ca. 100 meter. Det eneste som er litt ergerlig er at jeg har klart å bli forkjølet med en forferdelig hoste som har resultert i at jeg har måttet så over noen treninger. Det positive er at jeg tror jeg er på bedringens vei. Jeg gleder meg så sykt til sykdommen er helt ute av kroppen og jeg kan trene som bare F..N!

Under ser dere noen bilder av omgivelsene =)Dette er altså hvor jeg sover. Ikke at fancy hotell som jeg vanligvis ligger på når jeg er på leir, men det er en god seng, jeg har tak over hodet og et bra bad, mer trenger jeg vel egentlig ikke^^ (Beklager rotet har ikke akkurat prioritert å rydde ;p)- Sara Josefine ♥

4

Tatt ut til EM

 

Før jeg skulle reise på stevne til Hamar sist helg fikk jeg beskjed at jeg fikk være med til EM. Jeg hadde akkurat kommet gjennom security og sto sammen med en god venninne når jeg fikk beskjeden. Jeg var kjempeglad men var ikke sikker på hvordan jeg skulle reagere så jeg sto bare der. Jeg tror ikke det hadde sunket helt inn og i skrivende stund har jeg vel heller ikke helt skjønt det. Tenker det ikke går opp for meg før jeg står i svømmehallen dagen jeg skal konkurrere. Jeg har vært så redd for å ikke få være med slik som i fjor når jeg ikke fikk være med til VM. Så det var virkelig deilig å få vite at jeg er med og at jeg skal få svømme 50fly, 100rygg og 100bryst på EM i Eindhoven. Jeg gleder meg sååå mye! Dette var en veldig god start på helgen og den gode feelingen fulgte meg gjennom heles stevnet. Jeg perset på 4 av 5 øvelser og hadde bare en så fantastisk helg. Jeg tror det er lenge siden sist jeg hadde et slikt bra stevne. Nå er det ikke lenge til jeg drar hjemmefra på leir og skal være borte i 6uker. DET skal bli deilig.  

4

Ny bil!

Dagen i dag gikk faktisk veldig bra og bedre enn forventet. Jeg hadde håpet å få bilen i høst, men hvis jeg skulle ha en ny bil så kunne jeg bare glemme det. Da måtte jeg nok vente til neste år. Allikevel var jeg så heldig at de hadde en bil inne som var nesten perfekt for meg. De hadde tre prøvebiler og den andre jeg prøvde likte jeg veldig godt. Jeg syns også det ble så dumt å vente helt til neste år igjen så da bestemte jeg meg like så greit å bare ta denne bruktbilen. Det beste er at den nesten ikke kan regnes som brukt engang, den har bare kjør 150km som jo er ingenting også er det en 2013modell. Jeg får også noen ekstra ting på bilen som jeg ellers ville måttet betale, men som brukeren før meg hadde kjøpt. Nå trenger jeg bare vente på at de gjør noen få justeringer også får jeg den mest sannsynlig til høsten! WoHo!! Tenk denne bilen er snart min! 


OXOX ;*

0

Ting har ikke gått helt etter planen

Hei dere! Jeg har vært så travel i det siste at jeg ikke har hatt tid til å blogge. Var blant annet på stevne i helgen, hvor det forresten gikk veldig bra (kan fortelle litt om det senere). Etter helgen måtte jeg til Trondheim og få ny korsetter. Det er ganske viktig og jeg er veldig glad jeg fikk tid til det før jeg reiser til Danmark. I tillegg fikk jeg møte en god kompis igjen og det er jo alltid koselig. Men måtte reise tidligere fra Trondheim fordi jeg våknet med sår hals og hodepine. Eller, jeg trodde jeg skulle få dratt tidligere hjem...Jeg sto trøtt og sliten av forkjølelsen på flyplassen og betalte 300kr bare for å få ta et fly som gikk to timer hjem tidligere. Jeg kommer meg på flyet, setter meg på plass og øynene har allerede glidd igjen. Neste gang jeg åpner dem våkner jeg av at folk går ut av flyet og jeg tenker at det ikke kan stemme for jeg har ikke fått med meg at vi har verken tatt av eller landet. Det viser seg at det er noe feil med motoren og av vi må bytte fly. På den tiden det tar å få dette gjort og få papirene i orden som skal til ved et flybytte har det gått to timer og jeg kom meg hjem til samme tid som jeg egentlig skulle. Altså betalte jeg 300kr for ingenting, og jeg fikk en veldig lang dag. Opp i det hele ble telefonen min fri for strøm og laderen min til telefonen lå i bagasjen jeg hadde sjekket inn. Jeg fikk altså ikke ringt og gitt beskjed til onkelen min som var så snill å skulle hente meg i Bodø at flyet ble forsinket. Heldigvis har jeg den beste onkelen som tålmodig ventet på meg og sto klar til å kjøre meg hjem <3 Vi måtte bare innom eplehuset på tur hjem fordi jeg hadde klart å glemme mac-laderen min i Trondheim og den kostet jo 649kr også. Fredag den 13 kom vist noen dager forsinket for meg, haha. De siste dagene har ikke helt gått min vei. Siden jeg ble syk kunne jeg heller ikke delta på avslutningen med klassen i går. Det syns jeg var veldig dumt fordi jeg har blitt veldig glad i dem og de var virkelig en herlig klasse. Ikke nok med det, jeg skulle nemlig til Tromsø i dag for utprøving av bil. Dette har jeg ventet veldig lenge på men så ble flyet forsinket og fløy ikke før to timer etter planen, da kom jeg meg ikke til avtalen jeg skulle på i tide og det var bare å snu i Bodø. Huff dette ble et lite klage innlegg, men det må til en gang i blant. Egentlig tar jeg det ikke så tungt fordi humøret er virkelig på topp etter at jeg fikk noen fantastiske nyheter på fredagen, pluss at det gikk kjempebra i helgen på stevne. Som sakt skal jeg skrive litt mer om dette senere. Vi i klassen tenkte også å ha en grillfest senere så da ser jeg de jo der, og jeg fikk flyttet om på avtalen min i dag til i morgen så da bærer det til Tromsø i morgen tidlig. Ting ordener seg tilslutt ;) Den siste tiden mens jeg har vært syk har jeg bare kost meg fremfor macen med kakao og Orange is the new black og det blir nok en til episode som spilles på skjermen nå før jeg legger hodet på puten. Natta sweeties, OXOX ;*


5

Paris Paris come to me

Dagens outfit! I dag var første dagen med sol på fem dager, ellers har vi bare hatt tåke. Selvfølgelig bestemte solen seg for å forsvinne når jeg skulle ta bilder så det er ikke det beste lyset, men bildene ble ikke så verst like vell. For uten om at solen bare var her halve dagen, var det veldig deilig å se den igjen. Ingenting er som å våkne til en solfylt dag^^ Ellers i dag har jeg vært å sett på maling og jeg ble så skuffet når det ikke fantes den fargen jeg ønsket. Jeg ville nemlig male en av veggene på rommet i sjokkrosa! damen på butikken sa det ikke gikk når man skulle male på vegg. Jeg får vel bare finne på noe nytt. Jeg tenker en annen knæsj farge, om det er mulig, også får jeg heller være litt på utkikk etter sjokkrosa maling og male over igjen en annen gang. Jeg blir sikket fornøyd uansett, forandring fryder vettdu ;)OXOX ;*

1

Favorite Instagrammers

God kveld! Hvordan har dere det?

Dagene går i å rydde å styre på rommene. Nå er soverommet mitt så og si tomt. Det eneste som stå igjen er noen planker fra den demonterte sengen og en brun liten kommode. Jeg har nemlig funnet ut at jeg trenger litt forandring og skal gjøre litt om på soverommet! I morgen skal jeg sykle ned i gaten og se litt på maling, wii, gleder meg. Jeg tror jeg også skal klare å få svidd av litt penger på noen nye klær. Trenger sårt flere shorts og noen nye bikinitopper. 

I mellom all jobbingen er det greit å ta seg en pust i bakken og svirre litt rundt på nettet. En favoritt da er selvfølgelig instagram og jeg regner med jeg ikke er den eneste. Eller hva? Her kommer mine topp 3 favoritter for øyeblikket:

Devin Physique

Dette er ikke bare en instagram for de som liker litt treningsinspo men også en instagram for de som trenger inspirasjon til å nå sine mål. Devin skriver lange meningsfulle tekster under bildene sine hvor han hjelper flere tusen til å nå sine mål. Han motiverer og inspirerer nesten 400tusen mennesker hver dag på instagram og er også online coach. Bildet helt til høyre under her er et bilde av han for 4 år siden og resten er hvordan han er den dag i dag. Woow, sier jeg bare. Detter er virkelig en instagram å følge.

Marit Frøseth Isachsen

Marit er en jente jeg nettopp fikk øynene opp for når jeg leste om henne på nettet. Det jeg liker så godt med henne er stilen. Det er så fasinerende å bla nedover siden hennes og se på kunsten. Alle ansiktsmaling bildene er jo bare helt utrolig. Et stort pluss er også at hun tar veldig fine og klare bilder.

Kristin Gjelsvik

Når du klikker deg inn på Kristins instagram er du i de lekne og fargerikes verden. Det er så mye farger og så mye liv. Spiriten hennes legger alltid et smil om munnen min, hun er bare en fryd. Hun inspirerer meg mye og disse freshe fargene du ser under på bildene her er nok noen som vil pryde mitt kommende soverom! Jeg leter etter flere instagrammere å følge så jeg ville blitt veldig glad om du la igjen ditt profilnavn så jeg kan ta en titt. Håper dere syns innlegget var interessant og kanskje dere fikk dere noen nye personer å følge. 

OXOX ;*

1

Manien fortsetter

God kveld! Denne dagen har også gått til å rydde og organisere rommene mine. Finner så mye jeg hadde glemt at jeg hadde og det bringer opp mange fine minner. Det er det som er så vanskelig med hele prosessen av å kaste ting du ikke lengre bruker. Du har mange ting som får deg til å mimre tilbake til gode tider men du vet selv at du aldri kommer til å få bruk for det igjen. Blant annet kastet jeg noen ting jeg hadde gitt til mormoren min som ikke lever lengre men det er bare ting, minnene forsvinner ikke selv om jeg kaster en gjenstand. Det er tungt men det blir bare til skrot som tar plass. Det er veldig deilig å se hyllene bli tømt og ting organisert. Nå har jeg skjært opp litt mango og skal kose meg med en skål mango og bringebær før jeg legger meg. Mmm^^, 

God natt, OXOX ;*

4

Rydde mani

Ikke før nå har jeg lagt hodet på puta. Kjenner øyelokkene begynner å tynge, ikke så rart siden jeg har vært våken siden klokken fem i morges. Dagen ble ikke helt som jeg hadde tenkt meg. Etter sist innlegg satt jeg i evigheter å sløste bort tid på pcen igjen. Jeg kjenner jeg blir så irriter på meg selv! klokken ble hele 4 før jeg løsrev meg fra dataskjermen. Det er jo helt utrolig at jeg sitter inne på macen i slikt fint vær som vi har for tiden og hvis jeg skal se på statistikk fra tidligere år så kan det hende dette er det vi får av sommer. Det er godt jeg allerede har ett godt lag med brunfarge slik at det i det minste ser ut som om jeg har vært ute i solen, haha.

Men...klokken 4 derimot fikk jeg fart i sakene. Siden da har jeg ikke gjort annet enn å rydde. Klesskapet har blitt halvert og andre skal få gleden av klærne jeg ikke bruker. Skolebøkene har blitt plassert i en pose i gangen som jeg gleder meg til å levere på skolen. Rommene mine har jeg så vidt begynt å rydde ut skrot fra men har allikevel greid å fylle to poser (handleposer) Jeg tenkte jeg skulle renske ut alt jeg ikke bruker eller kommer til å få bruk for. Det er egentlig utrolig mye man bare lar ligge å samle støv. Tenk deg om, hvor mye av det du eier er det egentlig du bruker? For min egen del er det svært lite. Gleder meg egentlig litt til i morgen med å starte på resten. Jeg er spent på hvor mange søppelsekker jeg kommer til å fylle også tenker jeg i kanskje å hive ut noen møbler. VI får se :)

Noen bilder fra dagen:

Før jeg begynte:Under prosessen:Sist men ikke minst, skolebøkene er vekke! #lykkeOXOX :*

4

Nytt Design!

Wii! Endelig er det nye designet på plass. Det er så herlig å ha et eget unikt design^^ Jeg er så fornøyd, men er spent på å høre hva dere syns?

Jeg har nettopp kommet hjem fra to timer svømmetrening. Det utrolig hva en morgenøkt gjør med kroppen. Du blir så mye mer opplagt og dagen føles så mye lengre. Spesielt på sommeren har jeg ikke så mye imot å stå opp klokken 5 fordi da er jo solen opp allerede, det er mye tyngre på vinteren når det er kaldt og mørkt med masse sny man må måke seg gjennom. Så trening kan jeg allerede klokken 9 på morgenen krysse av listen over dagens gjøremål. Jeg er ikke helt sikker på hva dagen bringer med seg men jeg er sikker på at dette blir en produktiv dag. Det har jeg bestemt meg for ;D Nå tenker jeg å spise litt før jeg går å ordner meg på badet, også tror jeg det blir utrydding av skolebøker, Wohoo!! Lover å komme med oppdatering i kveld ;*


Ha en strålende dag!

Sara Josefine

Hei! Mitt navn er Sara Josefine, jeg er 21 år, 95´er. Jeg liker å lese, se på Grey´s Anatomy, har dysleksi, fasinerer meg for menneskelig adferd, er en kjærestefri håpløs romantiker, avhengig av sukker og hater å ta feil...også ja, så er jeg lam. For kontakt: sarajosefine.blogg@hotmail.com

Naviger i bloggen

  • Instagram

    Bloggdesign

    hits