Sara Josefine
0

Skellefteåturen foreviget

Hei 

Akkurat nå sitter jeg fremfor macen og ser på rotet rundt meg. Mamma er dratt på hyttetur og har tatt med seg Tussi. Blir så still her uten han. Hun skal reise nedover når jeg og Jonas reiser oppover i morgen. Det gleder jeg mag masse til. Jonas skal jo flytte til Trondheim neste helg og dette blir den siste gangen vi får vært ordentlig sammen før han drar. Så denne helgen skal bli godt brukt. Er så glad i den tufsen vett :p 

Men eller så sitter jeg da her og vurderer å rydde. Det blir jo i kveld eller i morgen etter jobb, så da tenker jeg at jeg gjør det nå. Så kan jeg slappe av etter jobb. Eller, rett etter jobb, skal jeg dra og trene. Jeg merker at drar jeg hjem når jeg kommer fra jobb så blir det lite trening den dagen. Mye lurere og dra på treningssenteret med en gang. Which reminds me, jeg må lage meg matpakke for i morgen. Så det skal jeg jo også få gjort får jeg drar inn i drømmeland. Også ønsker jeg jo og å få lest litt før jeg lukker øynene. Vel, det er best jeg kommer i gang. Jeg  skulle bare stikke innom og vise dere bilder fra helgen. De ligger og lurer i minnekortet, så de må absolutt få komme ut. Her er noen herlige øyeblikk fra helgen!

Helgas fangst! NomNom, dette gjør godt på hyttetur til helgen! :D

- Sara Josefine

0

It's all about making good choices

Vi tar valg hver dag, hele dagen, alle dager, hele året. "Hva skal jeg ha på brødskiven, salami eller ost", "genser eller t-skjorte", " trene i dag eller ikke", "Beate eller Mette". Vi tar valg hele tiden, hver dag.


Jeg valgte å lage meg matpakke i går før jeg la meg.

Jeg lot vær å spise av den sjokoladen jeg visste lå i sekken min på jobb.

Jeg valgte å dra å trente selv om jeg hadde sittet i bilen i 15 minutter på telefonen for å utsette.

Jeg valgte å la Criminal Minds være fordi jeg visste at da ville jeg ikke gjøre annet denne dagen.

Jeg valgte å lagde meg middag og valgte å ta en porsjon jeg visste ville gjøre meg mett men ikke stappmett.

Jeg valgte å ryddet baggen fra Sverige og tok vare på tingene fra helgen.

Jeg valgt å prioritere å møte bestevennen min en liten time.

Jeg valgte å ta meg en dusj tidlig på kvelden, slik at jeg kan ordne håret nå før jeg legger meg, fordi jeg vet at i morgen tidlig blir det ikke.

Og jeg velger å legge meg nå slik at jeg får en god natt søvn til i morgen.        

           

Jeg har gjort gode valg i dag. I dag er en bedre deg. Det handler om å ta de gode valgene.

- Sara Josefine

2

I morgen...

Hva gjør man når man har en dårlig dag?


Man legger seg med en god bok og håper på en bedre dag i morgen.

- Sara Josefine

0

Takk for nå Skellefteå!

Varmt er vel det beste stikkordet jeg kan beskrive turen med. Godt er det, hører det ikke er noe til vær hjemme. Vekkeklokke trengte vi i hverfall ikke, klokken 09.00 sto solen på lavvoen og det var på tide å stå opp. Gårsdagen ble som planlagt, en svipptur innom systembolaget, etterfulgt av å slikke sol ved poolen. I dag sto vi bare opp og pakket bilen før utsjekk. Kroppene ble grillet litt i dag også før vi nå skal vende nesene hjemmover.
 
BIPfax4jdH5

- Sara Josefine
4

Første natt i lavvo venter

Endelig er vi parkert og i hus, med andre ord lavvoen. Etter en time, og vel så det, sto den som et skudd :D Det har vært en lang dag med litt frem og tilbake, men på plass er vi. Nå har vi endelig fått satt rumpene på madrassen. Godisen er godt plassert ved vår side, sprudlevannet er poppet og smakt på, nå venter bare kortstokken på å bli varm.

I morgen tenker vi å starte med en liten tur på byen før ferden går videre til utebadelandet på campingen. Der tenker vi å kose oss i solen hele dagen!- Sara Josefine

2

Heeelg!

Digg! Kom nettopp inn fra en sykkeltur på morgenen. For en herlig måte å starte dagen på. Det er jo bare en fantastisk tur i dette været, solen skinner og temperaturen er akkurat passe. Egentlig har jeg jobb til 11:30 i dag, men fikk søkt meg fri. Sto like greit opp til samme tid som ellers. Startet dagen med å vaske opp og spise frokost før ferden gikk videre ut for å sykle. Var så misfornøyd med meg selv i går når det eneste jeg gjorde var å se CM (Criminal Minds) etter jobb. å da gjorde jeg opp for meg selv og trente i dag tidlig, digg!

Denne helgen har jeg gledet meg ekstra til for jeg og en venninne skal på Sverigetur, og ikke nok med det, vi skal sove i lavvo! Det gleder jeg meg til. Jeg kan ikke huske sist gang jeg sov ute i telt eller lignende. Tror det var på hytten, med søskenbarnet mitt Lasse, når vi holdt på å sette den opp. Eller i 7 klasse på valgfag på skolen. Åååh, så koselig, det var tider det. Regner med dette blir en like hyggelig tur om ikke enda bedre. Vi tenker å kjøre til Skellefteå. Vi var der i fjor og koste oss masse, da bodde vi på hotell. Nå tenker vi å spare noe kronasjer og sove ute. Eller det begynte med det, men nå vil jeg heller bo i lavvo uansett pris, fordi det høres så spennende og gøy ut! 


Tenker å oppdatere dere på mobil litt utover dagen så stay tuned! God Helg!

2

Starten på noe nytt?

Svett og fin sitter jeg nå og oppdaterer. Gjett hva! Sykkelen min kom i dag, så gøy! Jeg har gledet meg lenge til dette nå. Blir så godt å kunne trene litt forskjellig. Det er en smule vanskelig å variere når jeg bare bruker armene. Blir sååå misunnelig når jeg ser bilder på sosiale medier av folk på den ene etter den andre fjelltoppen med den nydelige utsikten. Men herregud, det sier man jo alltid "hadde jeg bare hatt en tredemølle i kjelleren" "jeg skal trene hver dag, jeg trenger bare nytt treningsutstyr først" - vi finner jo på unnskyldninger heletiden, hele gjengen, men så ender det med at sofaen og chipsposen er mye mer fristende. Som regel i alle fall, og da kan jeg jo ikke nødvendigvis si at jeg hadde gått på alle de fjelltoppene om jeg hadde kunnet. Man vil alltid ha det man ikke kan få, viktig å huske på at det ikke alltid er grønnere gress på den andre siden.

Sykle kan jeg, så nå skal jeg sykle hver dag hele dagen og bli såå flink, for nå har jeg jo sykkel - haha ;) Neida, men jeg håpe dette blir noe jeg gjør regelmessig. Én ting kan jeg si med sikkerhet, det var utrolig deilig å ta seg en sykkeltur nå på kveldingen. Temperaturen var så deilig og lyset så fint. Jeg kom nettopp inn fra en time sykling, 19km ble det, ganske fornøyd med det. Spesielt siden jeg ikke greide og få hjelpemotoren til å hjelpe til i begynnelsen, herregud så tungt det var. Etter en stund fikk jeg omsider knølt meg til å få det til, leste jo ikke bruksanvisningen vettdu, og da ble det fart på sakene. Suste avgårde. To økter ble gjennomført i dag, det kaller jeg ikke dårlig. Før var jo to treinger dagen hverdagskost, men ting er ikke som før lengre. Man trener ikke to treninger dagen når man ikke er toppidrettsutdøver lengre ? i hver fall ikke jeg. Så det er fin å se at treningen begynner å komme seg igjen. Nå gleder jeg meg bare til gangsperren i morgen. Og nei, jeg tuller faktisk ikke. Jeg liker det. Det tyder bare på at man har trent og utfordret musklene. Hvis jeg ikke er noe stiv og søl i morgen blir jeg faktisk skuffet. Da satser vi på at det er en god og støl kropp som sier hei når jeg våkner i morgen. God natt!

- Sara Josefine

4

Tussi x 12

Hei!

Først vil jeg bare si tusen takk for de fine tilbakemeldingene jeg har fått etter de nyeste innleggene mine. Det varmer veldig og gjør meg glad. Så tusen takk, dere er gode <3


Nå som dere har fått "hilst" på Tussi tenkte jeg det kunne være fint med litt flere bilder. Jeg har skrevet litt til hvert bilde og satt de i kronologisk rekkefølge slik at dere også får med dere litt av historien. Håper dere liker det.


1. Dette bilde er et av bildene jeg fikk tilsendt når vi ventet på at han skulle bli stor nok til at vi kunne få han. Tussi er hunden i midten, med de fine champagnefargede ørene sine. Han fikk endelig komme til oss 17.11. 2015. 2. Er et bilde som ble tatt når han hadde vært hos oss ca. en uke. 3. Her hadde jeg "photoshoot" med han fordi jeg tenkte å legge ut et Instagram-bilde. Det ble veldig fine og søte bilder, men jeg ombestemte meg og ville ha han litt mer "bare for meg selv", og delte det ikke med friendsa på Instagram.4. Enda et bilde som ble tatt en uke etter at han kom til oss. Her er det Kristina som er fotograf. Litt gøy fordi det ser nesten ut som en kosebamse og ikke en ekte hund. 5. Huff, tenker det ikke er så vanskelig å se at det er dusjing på gang i dette bilde. Dette er første gang han får en dusj, ikke spesielt fornøyd da. 6. Tussi vil selvfølgelig være med på alt så hvorfor ikke Quizdan. øyeblikket ble foreviget en hyggelig første nyttårsdag i 2016 på hytta. 7. Pappa og Tussi er kjempegode venner, her er det leking på gresset som foregår. Snøen var smeltet og han fikk endelig løpe litt rundt i gresset.
8. Kosemose overdose, her poserer vi for snapchat. Snappen ble sendt over Atlanterhavet til statene, hvor en venninnen av meg studerte dette semesteret på UCLA. 9. Her ser vi en klart lite fornøyd hund. Han har dessverre vært syk, da lå han i veske i rundt 12 timer og pelsen hans ble helt tovet. Bilde viser en doven Tussi etter at vi måtte ta han til dyrlegen og få dopet han ned for å kunne barbere på litt vanskelige plasser og komme til når en hund er lite medvillig. Her snakker vi på halsen, i buken og på ørene. Ja, han var virkelig en ulldott før legetimen. 10. Her koser vi oss på hytten. Jeg leser i Saras Nøkkel og Tussi sover på magen min^^ 11. Haha, her er et tilfelle av at jeg blir overveldet og kjærlighet for denne lille skapningen så jeg ikke kan gjøre annet enn å gi han den største bamseklem (etter litt gjenoppliving overlevde han).
12. Dette er det nyeste bildet av lillevenn. Tatt i helgen, på hytten, et favorittsted for oss alle.

- Sara Josefine

0

Hils på det nye familiemedlemmet <3

Hei!

Mitt navn er Tussi, jeg er en 10 måneder gammel gutt og er en blanding mellom Bichon frise og Bichon Havanese. Jeg er helt hvit nå men hadde lysebrune ører når jeg kom til verden. Jeg ble født i Sandefjord men kom hit, til hjemmet mitt, når jeg var 8 uker gammel. Da ble jeg hentet på Gardemoen hvor jeg tisset midt på gulvet. Jeg fikk ikke kjeft da men har forstått at slike ting skal gjøres ute. Hvis ikke blir menneskene mine sinte på meg og det liker jeg ikke. Jeg er veldig oppmerksomhetssyk, jeg liker ikke å være alene og følger i helene på de rundt meg hele tiden. Å hoppe etter bena deres er også veldig gøy, men da får jeg kjeft, så det gjør jeg ikke så ofte.  Jeg er veldig glad i å leke og hoppe etter tennisballer eller kosedyr. Jeg har en kosebamse som ligner på et esel men den mangler ører for de spiste jeg. Jeg sover vanligvis inne på rommet til mamma. Som oftest i min egen seng, men hvis jeg klynker litt og ser opp på henne med det utspekulerte søte blikket mitt, hender det at jeg får komme opp i storsengen - da koser jeg meg. Mamma e kjempeglad i dæ lillevennen. Du har ikke gjort anna enn å bringe smil inn i hjemme og æ e så glad førr at du e en del av hverdagen min. Masse masse glad i dæ pruskelusk "smask"! <3

 

- Sara Josefine

0

Hva gjør jeg nå?Nå jobber jeg 75% i Hepro, jeg gikk fra 50% til 75% på nyåret og er veldig fornøyd med det. Tenk, jeg har rundet et år som Heproianer allerede, 8 Juni var dagen, det er gøy! Nå jobber jeg derimot ikke med produktutvikling, av den enkle grunn at det var mer behov for meg andre steder i firmaet. Jeg jobber nå i hovedsak på serviceteamet og på ordrekontoret. Noe jeg syns er helt greit. Jeg har fått en ny interesse for salg, jeg merker at jeg liker det. Det er ikke noe jeg har tenkt på før men nå som jeg jobber med det merker jeg at det finner det gøy, og kanskje jeg til og med kan slumpe til og si at jeg syns jeg er flink til det og! 

Ellers har vi fått et nytt familie medlem, dette medlemmet skal dere få hilse litt mer på senere, jeg gleder meg til å vise. Jeg leser mye for tilden. Det eneste nyttårsforsettet jeg satt meg var å lese en bok i gjennomsnitt perr uke dette året, altså 52 bøker i alt. Ja, det blir en utfordring - men er det ikke det som ar poenget. Jeg er kommet godt i gang nå i sommer og leser mye på hytten. Jeg liker meg veldig godt der og er så takknemlig for at vi har hytte. Ikke alle er like heldig. Jeg nå jo også få lov å takke mine foreldre for at de gjør så mye for at jeg skal mest mulig ut av paradiset. Det er godt tilrettelagt og stort, flere tiltak er blitt gjort for at jeg skal nyte det maks og det setter jeg veldig stor pris på, mer enn de aner tenker jeg - så tusen takk mamma og pappa!

Trening er noe jeg også (prøver) å bruke tid på. Det er litt vanskeligere å finne måter å bevege seg på når det ikke blir i bassenget, spesielt fordi det er det jeg er blitt vant til og helt ærlig er det jo den beste treningen også. Treningssenteret er blitt brukt som alternativ og nå også om ikke så lenge, forhåpentligvis, begynner jeg også å sykle. Jeg har fått innvilget søknad på armsykkel og den er bestilt. Gleder meg mye til det og spent på hvordan det blir.

Se der ja gitt -  bare jeg satt meg ned med tastaturet så kom det ikke så få ord ned som jeg hadde sett for meg. Tror likevel jeg må pakke sammen lekene nå. Jonas kommer hjem fra en visitt i Trondheim og jeg har lovet å hente han. NB. Derav rekker jeg ikke korrekturlesing så noen skrivefeil må dere nok forvente fra en skriveglad dyslektiker.

Med det sier jeg god kveld, måtte den kommende uken behandle dere godt!

- Sara Josefine

Sara Josefine

Hei! Mitt navn er Sara Josefine, jeg er 21 år, 95´er. Jeg liker å lese, se på Grey´s Anatomy, har dysleksi, fasinerer meg for menneskelig adferd, er en kjærestefri håpløs romantiker, avhengig av sukker og hater å ta feil...også ja, så er jeg lam. For kontakt: sarajosefine.blogg@hotmail.com

Naviger i bloggen

  • Instagram

    Bloggdesign

    hits