Sara Josefine
2

Derfor elsker jeg vannet

Å ligge og flyte på et vindstille vann, med himmelen over seg og vann til alle kanter - må være en av de beste følelsene jeg vet om. Det er så befriende. Jeg føler meg så lett og ledig, så fri, så uavhengig.


 

På onsdag tok jeg motet i meg og hoppet uti vannet. Jeg, Christel og Jonas dro tilbake til Valvannet for å bade. Og nå skulle jeg bade, det kunne jo ikke være så kaldt, for nå skulle jeg bade. Jeg orket ikke hoppe uti bare for å gå opp igjen. Det tok litt om og men før jeg greide komme meg i vannet, og når det var gjort, så var det gjort. Ikke noe problem, for helt ærlig, så fryktelig kaldt var det ikke. Jeg dukket under og svømte rundt, koste meg skikkelig. Jeg hadde så lyst til å svømme over, men de andre ville ikke sømme med meg, eller at jeg skulle svømme alene i tilfelle det skulle skje noe, og det må jeg jo bare respektere.


Ps. har ikke fått meg hund enda, det er Christel sin søte chihuahua^^

Men jeg svømte et godt stykke ut, og det var der ute denne følelsen av å være i live skylte over meg. Jeg lå der, og så opp mot himmelen og fuglene som fløy i luften, og tenkte på hvor deilig det var å være i livet, akkurat i det øyeblikket. Det var spennende og skummet å være der ute, flere hundre meter fra land, med et bekmørkt underlag hvor du ikke kunne så boten, men samtidig føle seg så trygg. For jeg er trygg på meg selv i vannet, å svømme det kan jeg. I vannet er jeg liksom ikke underlegen lengre, som i de fleste andre tilfeller, vannet er mitt element og jeg kan svømme fra de fleste.0

En formiddag på sykkel

Hei!

Rett etter jobb kjørte jeg i litt over en time for å komme til Valnesfjordhelsesportsenter. Der fikk jeg prøve sykkel. Jeg har ikke den sykkelen jeg syklet med tidligere lengre fordi jeg ikke har en rullestol som tåler at jeg fester den fast i den. Derfor er jeg litt på utkikk etter en ny en. Denne gang ønsker jeg en sykkel å trene med fremfor å komme seg rundt slik det var sist. I Valnesfjord ble jeg møt av en hyggelig man som hadde en sykkel jeg kunne prøve. Jeg merker at det er stor forskjell på denne sykkelen og min gamle. Denne er mye mer behagelig og jeg syns den er lettere å kjøre. Jeg kunne jo valgt en slik sykkel første ganger men disse syklene er bare for å sykle. Jeg kan jo ikke dra inn noe sted med den fordi jeg ikke har rullestolen min. Og valget ble derfor sist en sykkel hvor sykkel og rullestol var i to deler. Nå har jeg jo bil å komme meg rundt med og valget blir dermed denne gang en sykkel som er mer behagelig og funksjonell til sykling. Jeg tenker det er fint å kunne ha en sykkel for alternativ trening. Jeg ønsker helst å se litt mer på forskjellige sykler før jeg bestemmer meg om hvilken jeg vil søke på. Men vi før se, forhåpentligvis er jeg å se syklende rundt på veiene her før vi 2016.

 

2

Akkurat nå

Akkurat nå føles livet ganske bra!

Men hva skjer senere, når de tunge dagene kommer? For jeg vet de vil komme.

2

Evig rot, nårtid kommer regnet?

Enda en solfylt dag går mot slutten. Nå er det ikke lenge til regnet melder sin ankomst så det gjelder å få sugd til seg så mange solstråler som mulig disse siste dagene. Jeg dro til Jonas for å sole meg i dag, tidligere har jeg lagt hjemme, men der forsvinner solen bak busker klokken 5 og hos Jonas forsvinner den klokken 7. Planen er å sole oss der i morgen også etterfulgt av å lage samme rett slik som sist, laks med fløtegratinerte poteter og maiskolber til. Nam! Det var så godt sist at vi må lage det på nytt.

#badedraktskille

I skrivende øyeblikk sitter jeg ved skrivebordet mitt hjemme, omringet av rot. Det ser ikke ut her, blant ting jeg har på pulten er: baby wipes, en boks müsli, vodka, vekkeklokke, strikking, kamera, nacho chip, avis og en brusboks som har stått der de siste to ukene. Hjelp! Haha, neij huff, dette er tragisk. Tingen er bare den at det er så nitrist å skulle være inne å rydde når det er så fint vær, det går bare ikke. Jeg har bestemt meg for å rydde når varmen og solen forsvinner, en regnfull dag. Så egentlig så er det en liten del av meg, men bare en bitte bitteliten del, som gleder seg til regnet slik at det kan bli litt ryddig og rent her, haha.

Men nå må jeg komme meg i seng, i morgen venter svømmetrening fra 06-08, jobb fra 09-13 også sooooling :D Natta <3 

4

Overraskelse!

Woho! Lørdagskveld hadde vi overraskelsesparty for Jonas siden han snart reiser til statene. Jeg og han hadde avtalt at vi skulle dra på en restaurant i Bodø og spise en finere middag, så det var dette han trudde vi skulle. Istedenfor kjørte jeg han forbi huset til en felles venninne av oss hvor festen fant sted. Der hoppet resten av gjengen opp fra verandaen og ropte OVERRASKELSE! Jeg tror han hadde sine mistanker, men jeg tror og håper vi lurte han, i hvert fall litt : ) Videre spiste vi deilig mat og hygget oss i hverandres selskap <3

Super duper masse glad i deg Jonas, håper du likte partyet! <3

Psst, jeg og venninnen min fra Tromsø som jeg har godteristopp med, hadde stoppen litt på pause denne kvelden siden hun var i bryllup og jeg nøt en av de siste helgene med Jonas.12

OOTD 22.08.15
2

Those summer days you remember

I går var så koselig. Jeg og Jonas bestemte oss for å grille. Ingen av oss har grillet stort annet enn en pølse på spyd før så dette kunne bli spennende. Vi prøvde oss litt frem med krydder og diverse tilbehør, og gjett om det ble bra. Det var kjempegodt, om jeg må få lov å si det selv! Det skal absolutt gjentas i neste uke. Så hyggelig og så godt. Åhh, jeg blir å savne Jonas når han drar. Han skal jo til San Fransisco om bare noen uker og være der i et år. Hjelpes, det blir rart. Forhåpentligvis får jeg muligheten til å besøke han så det blir bra. 

Etter en herlig middag møtte vi en annen venninne som skulle bli med å bade. Vi kjørte til Valvannet, litt borti gokk her, for å svømme litt. De to hadde jo vært der to ganger uten meg denne uken så jeg trodde vannet var varmt og deilig og at vi skulle bade. Men neida, her var det ikke snakk om noe bading. Nå skulle vi hoppe utti og komme oss opp fort som bare fy, for her var det ikke noe deilige temperaturer. Jeg må ærlig innrømme at jeg droppet hele greia. Ikke fordi jeg ikke tåler en litt kjølig dukkert, beviset på det finner dere HER hvor jeg tok den badeutfordringen som var for to år siden. Neij, jeg droppet det fordi det er mye styr for veldig lite. Å skifte sittende er ikke bare enkelt og da syns jeg ikke det var vits å hoppe utti å bli våt bare for å kunne si at jeg hadde "badet". Men kult at de andre jorde det da, kreds til dem!

Vi avsluttet kvelden med å tenne bål og snakke litt om alt og ingenting, utrolig koselig. Det er slike dager man husker <3

0

Endelig klart og fint

Solen skinner! Herregud, jeg husker for to uker siden, da tenkte jeg at det var så trist at vi allerede var kommet til august. Tenk at sommeren snart var over og at vi bare hadde sure og kalde dager igjen fremfor oss. Så feil kan man ta! Jeg svetter jo helt ned, det renner, jeg smelter. Åhh, så deilig det er med sol, haha.

I dag etter jobb tok jeg meg en tur ned i gaten. Kameraet jeg bruker, som egentlig er søsteren min sitt, ville ikke fungere normalt. Det tok bare uklare bilder. Gud, så stresset jeg ble. Det er jo ikke mitt og hvis det var ødelagt ble jeg jo nødt til å erstatte det, og jeg ville sittet igjen men en del tusenlapper mindre og ikke noe kamera å ta bilde med. Nå er ikke jeg så flink med kamera så jeg fant ut det var best å dra på Elkjøp å høre om de kunne hjelpe meg. Og det kunne de! Det var bare noen enkle justeringer også tok det klare og fine bilder igjen. Da ble jeg glad. Nå kan jeg få tatt klare og ordentlige bilder til blogger. Det første jeg gjorde var å dra hjem og sette med i solen og knipse noen bilder!

Nå skal jeg slenge meg i bilen på trening, vi blogges :*

0

Sunshine My Sunshine

 

I dag fikk jeg møte igjen en veldig hyggelig dame, hun heter Helga Hoff. Jepp, det er søsteren til Trygve Hoff som har skrevet Nordnorsk julesalme. Jeg møtte henne første gang for tre år siden ca. på denne tiden, under Rognan dagene. Hun er født og oppvokst her, men så flyttet hun til USA når hun var 26år og fulgte kjærligheten. Der har hun bodd siden og er nå 80år, selv om man ikke skulle tro det. En sprek og flott dame er ord det er lett å forbinde med henne. Vi hadde en koselig lunsj på bakeri på Rognan hvor jeg fikk høre flere historier fra livet hennes og hun fra meg. Det var så trist å si hade siden det kan bli lenge til neste gang, men jeg satser på at neste gang er det jeg som besøker henne i Massachusetts hvor hun bor, og det tenker jeg å få gjort i løpet av de nærmeste årene!

Woho! Snille mammaen min hadde med gave til meg når hun kom hjem fra jobb <3 Sminke!

Endelig er det sol og sommer. Tenk det, vi skulle måtte komme til midten av august før vi fikk nyte solstrålene på kroppen. Slik det er nå ser det ut til at vi blir å få flere sommerdager denne uken enn vi har hatt i hele sommer! Huff, det er nesten litt tragisk. Men da får vi virkelig nyyyte solen nå, det gjør i hver fall jeg. I dag har jeg sittet ute og lest og spist bær. Jeg har nemlig godteristopp, med en venninne av meg fra Tromsø, fra i dag av og tre uker fremover. Jeg er på sukker avrusing, og vi vet jo alle at fullstendig stopp gir abstinenser så da må det friske, søte bær til ;) 

Også gjorde jeg noe for første gang i dag, noen som kan gjette hva? Jeg støvsuget bilen! Jeg har jo kjørt den i hele 6måneder nå (tiden går fort!) så det var på tide. Vasket skulle den også blitt, men det får bli en annen dag, jeg er strålende fornøyd med å ha støvsuget den til å begynne med. For lett var det ikke med en rullestol og en støvsuger inni der, det er greit den er stor, men såå stor er den ikke :)

0

Lately

Hei!

Åjj, nå er det lenge siden jeg blogget sist! Blogglysten har liksom bare ikke vært der. En del har skjedd siden sist jeg ga lyd fra meg her inne, jeg har bl.a. skrapet og bulket opp bilen, fått ny tatovering, rundet level 1000 i candy crush, bestemt meg for å få meg hund og vært på forsiden av Avisa Nordland. Jeg tenker å komme tilbake og blogge litt oftere igjen. Nå begynner jo hverdagen og jeg kommer til å få litt struktur, da blir det lettere å sette deg ned med fingrene på tastaturet for å blogge! Nedenfor finner dere et lite utvalg av bilder fra den siste tiden! <3Nå skal jeg svinge meg litt rundt her hjemme. Rydde litt og liknende. I morgen begynner hverdagen så jeg skal også sette meg ned og legge litt planer for ukene fremover. Planer over arbeidstider, svømmetrening og styrketrening, en økonomisk plan og en ellers plan over hvordan jeg vil bruke timene mine i døgnet. 

Solen skinner og det gjør meg så glad! Ønsker dere også en strålende dag, også håper jeg at solen skinner litt hos dere og!

- Sara Josefine <3

Sara Josefine

Hei! Mitt navn er Sara Josefine, jeg er 21 år, 95´er. Jeg liker å lese, se på Grey´s Anatomy, har dysleksi, fasinerer meg for menneskelig adferd, er en kjærestefri håpløs romantiker, avhengig av sukker og hater å ta feil...også ja, så er jeg lam. For kontakt: sarajosefine.blogg@hotmail.com

Naviger i bloggen

  • Instagram

    Bloggdesign

    hits