Sara Josefine
0

Et favorittsted på jord

Jeg har virkelig blitt glad i å dra på hytten. Det er så rolig å stille. Jeg kobler nesten helt av internett og datamaskiner da nettet er utrolig dårlig. TV-titting blir det heller ikke. Det er ikke fordi vi ikke har TV på hytten, det må vi ha, vi har noen sportsglade medlemmer i familien som ikke kan gå glipp av diverse sendinger. Jeg bare ser ikke på TV generelt. Ikke det at jeg ikke er en serienerd, jeg har sett en drøssevis med serier, men jeg ser dem alle på nett. TV orker jeg ikke. Å sappe rundt til jeg finner noe interessant er ikke noe jeg ser vitsen i når jeg kan se hva som helst på nett nårtid jeg vil. Eller jo, jeg ser en ting, sjakk! Det må jeg så på TVen for å få med alle skjermene og det må være direkte. Hvis ikke er det ikke gøy. Så da er det vel egentlig en liten sportsidiot i meg og. 

Det aller beste uansett er å være med mennesker du er glad i. Her kommer noe herlige bilder av to av mine kjæreste mennesker <3- Sara Josefine

2

Finnes det noe værre?

Jeg kjenner at jeg snart kreperer av irritasjon. Internettet og macen er bare så treigt. Planen var å laste opp en del bilder fra helgen men denne maskinen ser ikke ut til å ville samarbeide. Finnes det noe verre enn treighet? Jeg var godt i gang med opplastning av de første syv bildene, bare en liten prosent manglet. Og slik sto det, i 10 minutter! Jeg fant omsider ut at jeg bare fikk drite i det siste bildet men da jeg trykte på avbryt var ingen bilder lastet opp. At det går ann! Da hadde jeg ikke mer tålmodighet igjen...

Jeg hater når jeg leser på en blogg at den skal blir oppdater på et bestemt tidspunkt eller dag men ikke blir det. Så da er det ikke annet å gjøre enn å puste rolig inn og ut og produsere et annet innlegg. Jeg håper en liten tekst med en frustrert meg var interessant nok. Med det sier jeg over og ut!


 

- Sara Josefine

2

Den heldige

Seks treninger forrige uke var kanskje noe ambisiøs. Jeg ble syk på tirsdag slik at planene ble amputert. Det skal også sies at jeg hadde litt vondt i vondten. Jeg har blitt veldig glad i å sykle. Det er litt vanskelig å få til noen ganger på grunn av vær, men når det er tørr asfalt passer det ypperlig. Ellers trener jeg på treningsstudio. Jeg tenker å ta ned "kravet" litt denne uken å gå for 4 treninger, også får det eventuelt bare bli bonus hvis jeg trener mer. Noe som er kjempegøy og som booster treningslysten er at jeg skal kjøpe noen nytt treningstøy helt gratis! Når jeg var på Frambu, i Oslo, deltok jeg på en konkurranse hvor man kunne vinne et gavekort til en verdi av hele 1000 kroner. Jeg pleier ikke vinne slikt men tror du ikke jeg gikk av med seieren. Gavekortet tittet nettopp opp i postkassen. Jeg tenker det blir nye Nike-sko på meg. 

Nå lyser himmelen opp litt, som bestilt, så da starter jeg uken bra og hiver jeg meg på sykkelsetet. Vi snakkes senere i kveld dere.

- Sara Josefine

2

Hei og hade

Ny uke venter og jeg gleder meg. Nå begynner høsten så smått å nærme seg og jeg vet ikke helt om jeg liker det eller ikke. Liker dager som vi hadde på hytten med den høstrosa himmelen er ihvertfall fint. Jeg titter bare innom for å sier hei. Her er et bilde av en fornøyd frøken i helgen, flere kommer senere. Natta <3


 

- Sara Josefine

2

Tilbake til barndommen

Altså, jeg er så noob. Alltid når noe blir på "moten" bryr jeg meg svært litt. Ihvertfall i begynnelsen, men så går det en stund, ting legger seg litte og da. Da finner jeg ut at dette skal jeg og prøve. For å si det sånn, Pokemon Go. Trenger jeg si mer?

Når bilen min var på service på onsdag hadde jeg og onkel noen timer å slå hjel, vi plasserte oss ut i solen og spiste en yoghurtis utenfor 7-eleven ved glasshuset. Det var da jeg fant ut at jeg skulle dra opp dette populære spillet. Kanskje jeg fant en pokémone eller to liksom. Men neida, det var fult av dem, spesielt denne elektriske runde ballen, hva er det nå den heter igjen, Voltorb var det (måtte slå opp telefonen). Og for ikke å snakke om pokestops, det var ikke rent få av dem heller. Så da var vi igang. Onkel syns til og med det var litt spennende å finne disse pokestopsene. Han trodde han kjente byen men i følge Pokemon Go var han ikke helt oppdater på gatekunsten og liknende. 

Slik skjedde det at jeg bitt av Pokemon Go-Basillen. Til og med dagen etter, altså i går, var jeg ute på pokemonjakt. To timer kjørte vi rundt i Fauske City. Det tok meg nesten litt tilbake til barndommen hvor du råner rundt. Bare at denne gang sto vi ikke på hjørnet og frøs i for lite klær med Coca Colaen i hånden fra ukens ukepenger. Nei, nå satt vi i en varm bil med nesene nede i telefonen mens vi snakket om jobben eller de tykke, dyre pensumbøkene og jaktet på Pikachu med stor iver. Haha, jeg liker det!

Nest jakt får bli på søndag. Etter at jeg er ferdig med dette innlegget setter jeg med i bilen med søsteren min og tantebarnet og drar på hytta. Der venter Mamma og Pappa som dro i forveien. Jeg tror det er grilling som står på menyen også vet jeg at det ligger noe god drikke å venter på meg etter Sverigeturen tidligere denne sommeren. Apropos sommer, gjett hvem som fikk solt seg i dag. Herregud, tenk at jeg skulle få noen timer til liggende i bikini i solen, det hadde jeg ikke trodd i slutten av august i Nord Norge!

Vi snakkes på søndag dere! Klem!!

- Sara Josefine

0

Noen tips?

Hei og god kveld!

Jeg har plassert meg i sengen. Tenker å lese litt før jeg legger meg. Håper jeg sovner noe tidlig i dag, jeg har vært så trøtt på jobb de siste dagene. Energidrikk blir redningen men det er jo ikke bra i lengden, dyrt er det også. I morgen er det heldigvis halv dag på jobb, så da får jeg mye tid på ettermiddagen. Den kommer til å bli tilbrakt i Bodø, jeg har time for service på bilen. Kjipe penger ass, 5000 tusen blir det. Men det må jo til, lurt å ta vare på bilen. Mens den er på verkstedet skal jeg møte onkel. Da blir det sikkert en is på kafé. Koselig! 


Over til noe helt annet - Tussi har vært fæl med å springe ut døren i det siste. Og ikke snakk om at han kommer når vi roper på han, da ser han bare på oss og springer videre. Det er jo så spennende å løpe rundt vett. Etter en liten halvtime greide vi endelig å få tak i han med litt godis. Er det noen som har noen tips? Jeg vet ikke helt om jeg skal kjefte på han når vi får tak i han for da kommer han jo ihvertfall ikke til oss neste gang. Så hva gjør jeg? 

Dette er da hvordan han så ut etter oppdagelsesferden. Full av mose i ansiktet og våte labber. Han er nå søt da ♥- Sara Josefine

6

Let's do this!

For en deilig dag! Sommeren har ikke helt gitt seg enda så jeg fikk jobbet litt mer med brunfargen. Ikke nokk med det men jeg tror det blir to timer på meg ute i solen i morgen og, herlig! Dagen blir så mye lysere når solen skinner.

Her ser dere et bilde av meg før sykkeløkten jeg hadde i dag. Jeg har vært helt elendig på treningsfronten i det siste. Ikke trent ordentlig på over to uker, jeg skjemmes. I dag fikk jeg tatt tak. Og gud så deilig det egentlig er. Jeg fatter ikke at jeg ikke trener oftere. Så nå har jeg bestemt meg. Vinterkroppen here i come. Neida, dessuten tror jeg det som "klassifiserer" vinterkroppen er at man legger på et litte ekstra lag med polstring og det var ikke helt det jeg hadde i tankene. Nei jeg velger heller å hashtagge(#)kroppen. For jeg har lyst på en bedre kropp på generell basis og ikke bare vinter eller sommer :D


                                         

                                                                         ♦                                                                     ♦
                                                                   Mandag                                                           Tirsdag

                                                                 1T  Sykling                                              2T Basis & Styrke

                                                                         ♦                                                                     ♦

                                                                    Onsdag                                                           Torsdag

                                                                 1T Sykling                                               2T Basis & Styrke

                                                                         ♦                                                                     ♦

                                                                   Fredag                                                             Lørdag

                                                          2T Basis & Styrke                                                      FRI!!!

                                                                         ♦                                                                     ♦

Søndag

1T Basis og Roing

Dette er treningsplanen denne uken. Nå kan det hende den forandres ut i fra været, men satser på at appen på telefonen er pålitelig, pleier i hvert fall det.

Ønsk meg lykke til da, og sleng dere gjerne med! En fantastisk uke ønskes dere!

- Sara Josefine

2

B-Day Dinner

Hei og hå!

Hvordan har dere det? Jeg har en strålende dag. Halv dag på jobb for så å dra hjem å sole seg. Altså, denne sommeren har ikke vært noe å skryta av, for å si det sånn. Så ikke snakk om at jeg blir å la de siste soltimene slippe unna. Bok ble det selvfølgelig også i solsteken. Jepp, jeg koste meg!

Videre gikk turen til Bodø. Det var nemlig tid for bursdagsmiddag. En venninne av meg har hatt bursdag for ikke så lenge siden og middag for to på valgfri restaurant var gaven hun fikk. Det merkes at når man blir eldre har man gjerne det man trenger eller ønsker seg. I hvert fall når det er snakk om noe i prisklassen som hører en gave til/fra en venn. Derfor syns jeg det passer midt i blinken å gi en opplevelse - de får man ikke nok av, og man setter mer pris på øyeblikkene jo eldre man blir! Jeg koste meg glugg, så god mat! Kvelden ble perfekt avsluttet med et parr slag biljard. Herlig!

- Sara Josefine

0

Opp, ned, lik en berg-og-dal-bane

Blææ, denne uken har vært dritt. Bare sløvet rundt har jeg. Ikke gjort noe fornuftig og spist masse usunt, det får meg bare til å føle meg blææ. For ikke å snakke om været, det er også blææ. I dag beæret solen oss heldigvis med sitt dyrebare nærvær. Jeg tenker det er derfor dagen i dag er mindre blææ. Humøret svinger sånn, opp, ned, hit og dit. Jeg satser på at det blir mindre ned den neste uken. I morgen er nemlig siste dag på jobb før ferie og på mandag reiser jeg til Oslo, det tror jeg blir bra. Jeg og Jonas skal satser også på å få badet i morgen, det gleder jeg meg til! Nå skal jeg sette Twiligth på ørene, det er sikkert sjette gang jeg hører hele serien, og den varer i 60 timer så det sier litt. Jeg bare kommer i en slik deilig modus når jeg hører på Belle og Edward forelske seg. En slik intetstedsværelse. Litt flytende liksom. Så nå skal jeg flyte litt rundt.

Vi blogges <3

- Sara Josefine

Sara Josefine

Hei! Mitt navn er Sara Josefine, jeg er 21 år, 95´er. Jeg liker å lese, se på Grey´s Anatomy, har dysleksi, fasinerer meg for menneskelig adferd, er en kjærestefri håpløs romantiker, avhengig av sukker og hater å ta feil...også ja, så er jeg lam. For kontakt: sarajosefine.blogg@hotmail.com

Naviger i bloggen

  • Instagram

    Bloggdesign

    hits