Sara Josefine
2

10 ting som irriterer...

1. når jeg alltid blir fri for balsam først og har en god del sjampo igjen.

2. at jeg noen ganger snorker.

3, at bestevennen min er en skolenerd, ergo er han mye flinkere på skolen og jeg er redd for at han kommer til å tjene mer penger enn meg.

4. når folk, gjerne barn, stirrer og jeg tar dem i å stirre men allikevel ikke slutter, og når jeg da smiler til dem og prøver å vise at jeg ikke biter ser de like olmt og surt på meg...

5. når du merker at du har et irriterende likhetstrekk med en forelder.

6. når  mobilen går fra 40% strøm til 0% på 15min.

7. når du skal kaste en tyggis og den setter seg fast til fingrene.

8. når du er døtrøtt men allikevel ikke får sove.

9. når dopapir står i en dopapirholder som ikke passer og du bare får ut ét og ét papirflak.

10. telefonselgere...say no more.


(et helt usaklig bilde, men det er fint da, og BTW et godt tips til et sunnere alternativ til noe godt :D)

- Sara Josefine ♥

1

Pakke i posten!

Hei!

Jeg fikk pakken min fra handelsportalen i posten for en liten uke siden. De har utrolig mange kule produkter innen mobiler og nettbrett. Min favoritt er vel de fargede headsetene. Jeg hører så og si alltid på musikk og mister dermed gjerne et headset i ny og ne, da er det velig greit at handelsportalen har disse headsetene til en så billig pris. Jeg liker dem også veldig godt fordi jeg syns de gir god lyd uten å være så store og de sitter godt i ørene, og hvor herlig er det ikke at du kan få dem i forskjellige sprudlende farger! Til en litt høyere sum har de også headsetene i forskjellige metallic-farger og i forskjellige mønster som leopard, slange og sebra. Hvor fresht er ikke det!

Jeg fikk også med meg to deksler. Et med en fargerik glad frosk og en søt liten humle. Jeg likte dekslene veldig godt men humlen er favoritten. Den er veldig god å holde i og er godt støtdempende siden dekselet er laget av silikon. Man ville kanskje tro at det er vanskelig å få trykt på av- og på-knappen eller volum-knappene, men det er ikke noe problem og du trener ikke ta av dekslet for å få det til. Jeg personlig liker å ha mange deksler å velge mellom fordi jeg bruker mobilen mye og et nytt deksel gir en helt ny look på mobilen og den får et nytt preg. Hvis du er som meg og liker å kle opp mobilen i forskjellige "antrekk" så vil jeg anbefale å ta turen innom handelsportalen og ta en titt.

Fikk også med meg en søt forfriskning til hjem-knappen, den finner dere her.

//sponsede produkter//

- Sara Josefine ♥

0

Happy Monday!

God morgen og god mandag. Ny uke, nye muligheter!

Jeg sitter i skrivende stund i sofaen og chiller hos Ina. Mandager har blitt Ina-dagen Jeg har vært her hver mandag helt siden jeg kom fra USA som er 4uker sider. Jeg lukter en gjenganger! Denne gangen overnattet jeg også noe som var veldig greit og koselig. Vanligvis har Ina basistrening på skolen fra 8-10 men i dag måtte hun kjøre søsteren til legen så da joinet jeg like så, elles på mandager kan jeg jo bare sove lenge :D Akkurat nå går det i grove vafler, Ina er så flink til å mekke mat når jeg er på besøk. Men i ettermiddag er det jeg som skal stå for matlagingen og vi skal har kylling og flørtegratinerte poteter med wokkede grønnsaker. Utenom middagsplanene har jeg time på stamina klokken 12. Jeg har nettopp fått meg medlemskap og skal ha veiledningstime, det blir bra!

- Sara Josefine ♥

2

En herlig fredagskveld!

Hei, jeg ville bare innom for å ønske alle en herlig fredagskveld! Jeg har kost meg med den nyeste episoden av greys sammen med denne super digge middagen dere ser under her. Nå er det Idol som snurrer på tven.

Dere får ha en fin fredagskveld alle og en super helg!

- Sara Josefine ♥

0

Hei igjen!

Hei!

Da er min internettfrie uke over og jeg må innrømme at det er deilig at den er over. Det høres kanskje rart ut men jeg følte meg noe ensom. Det ble jo bare meg. De fleste vennene mine har flyttet vekk for å studere. Selvfølgelig var det veldig deilig også å bare få vært med seg selv. Jeg brukte mye tid på å lese bøker eller høre på lydbok, og ellers bruker jeg å se mye serier. Jeg lurer på om det er fordi jeg ikke greier å være for mye med mine egne tanker. Jeg tror det er sunt å sette seg ned litt å tenke over seg selv og livet, men noen ganger kan man vel få for mye av seg selv og sitt eget selskap, haha. Det var en interessant uke men jeg tror ikke jeg blir å gjøre det igjen med det første. Det var for eksempel kjedelig når jeg ikke kunne sjekke været, finne oppskrifter eller kontakte folk gjennom facebook. Og om morgenen hadde jeg ikke helt peiling på hva jeg skulle finne på fordi jeg ligger alltid 10-20min på mobilen når jeg våkner, gjerne etterfulgt med å se noen episoder Friends mens jeg spiser. Nei, det blir nok ikke med det første dette gjentas.

Nå må jeg løpe! Jeg skal med Ina på Stamina å trene. Vi blogges ;*

- Sara Josefine ♥

 

4

Turned off

Hei, hvordan behandler denne torsdagen dere så langt? ♥

Jeg for min del nyter dagen i det lille solskinnet vi har igjen. Pappa holder på å lage en paviljon for utemøblene våre til vinteren. Det begynner å ta form og ser veldig bra ut. Jeg kan legge ut bilder av resultatet når han er ferdig om det er interesse for det. Så det er altså her jeg befinner meg, midt i mellom plankene, solen og høst brisen. 

Men for å komme til overskriften. Har dere noen gang tenkt på hvordan hverdagen ville vært uten internett. For min del kan jeg se for meg at den hadde blitt helt annerledes. Det første jeg gjør om morgenen og siste jeg gjør om kvelden er å sjekke sosiale medier på telefonen. Jeg bruker gjerne flere timer om dagen på å se på serier på nettet og ellers tid til å surfe rundt. Derfor tenkte jeg å gå en uke uten internett og dermed også serier. Jeg vil jo ende opp med en masse tid jeg må fylle opp med andre ting. Så dette er jeg veldig spent på. Jeg ser for meg at det blir mye lesing og dyrt for mamma som har lovet å kjøpe bøker til meg så lenge jeg leser dem. Kanskje det til og med blir så galt at jeg setter meg ned å leser i skolebøker. Wich reminds me. Jeg har ikke fortalt dere at jeg har meldt meg på til eksamen i treningslære nå dette halvåret. Jeg droppet jo ut av tre fag på skolen denne våren og mangler derfor tre fag på vitnemålet. Plan A er å ta disse fagene som privatist. Når tid vet jeg ikke men i hvert fall treningslære tenkte jeg å ta nå til jul. Nå når jeg sitter her ser jeg for meg at jeg gelder meg til å ta fatt på noen skolebøker igjen, men den tanken slår jeg sikkert fra meg med en gang jeg åpner første skolebok, haha. Vi får se men jeg starte med godt mot.

Men nå går jeg litt ut av tema. Internett fri uke! Den starte i dag og avsluttes neste torsdag. Til da kan dere gjerne legge igjen en kommentar til hva dere ønsker å lese om. Jeg føler ikke innleggene mine består av stort mere en noen setninger og en liten drøss bilder. Dette fordi blogg inspirasjonen ikke er helt på topp. Jeg vet ikke helt hva dere ønsker og lese om og hvem som fakstisk leser det jeg skriver. Så, hva ønsker DU å lese om?

- Sara Josefine ♥

10

Vafler med Gimse

Hei!

Dagen i dag tilbringes med Gimse-søsknene. Vi har kost oss med fullkornsvafler og nå går det i det siste sladderet. Ina ordner seg før hun skal til typen i Bodø, Vilde henger opp klær som den ekte husmoren hun er og jeg blogger. Samtidig sitter jeg og lurer på om jeg skal bli med Vilde å se på fotballkamp, altså henge med kidsa. Vi blogges.- Sara Josefine ♥

9

Outfit - 15.09.14

Hei vakre mennesker! 

Det er utrolig lenge siden jeg har tatt antrekksbilder så det begynte å bli på tide. Det er veldig kjekt og morsomt å se tilbake på i ettertid hva man har kledd seg i. Kanskje noen klær du ikke kan fatte at du har tatt på deg og andre igjen som du ser tilbake på og savner. Spesielt nå med disse herlige høstfargene må man jo bruke anledningen til å knipse noen freshe bilder! Hva syns dere om antrekket?- Sara Josefine ♥

0

Konsert i Oktober!

Hei, happy monday!
Vet dere, jeg har faktisk aldri vært på konsert før. Men det skal vi få gjort noe med. 10 oktober reiser jeg ned til Oslo og skal kose meg på konsert med Passenger. Jeg drar sammen med en god venninne av med og broren hennes og en venn av han. Jeg gleder meg masse og tror dette blir veldig bra. 
Legger ved noen sanger av dem også ønsker jeg dere en ny sprudlende uke med latter å glede!

 

 

 

- Sara Josefine ♥

2

Hyttetur<3

Sjekk den utsikten da!

Dette er utsikten fra hytten vår på Styrkesnes. Det er her jeg har tilbragt helgen min. Vi dro hele familien, meg, dadda, mamma og pappa. Det er faktisk andre gang siden hytten sto ferdig for 6 år siden at vi alle fire har vært der samtidig. Det er litt vanskelig å få tid til å dra alle sammen siden jeg har vært opptatt med svømming og pappa er på Grønland på jobb halve året. Heldigvis hadde alle tid denne helgen og det er jeg veldig glad for. Jeg har merket at etterhvert som både jeg og søsteren min blir eldre og livene våre utvikler seg i forskjellige retninger blir det vanskeligere og vanskeligere for hele familien å være sammen. Så øyblikk som dette er virkelig noe jeg tar vare på <3 

Vi koste oss masse med kortspill og snakk utover lørdagskvelden. Kveldens latterkrampe kom når temaet duckface kom opp og både mor og far skulle prøve seg på dette moderne ansiktsuttrykket. Jeg tror ikke jeg har ledd så hardt på lenge. Sitter å ler nå i skrivende stund bare av å tenke på det, haha! 

Hva har dere gjort i helgen?Sist vil jeg utfordre dere til å utfordre foreldrene deres til å lage en duckface, du skal se dere får det morsomt ;)

Sara Josefine

Hei! Mitt navn er Sara Josefine, jeg er 21 år, 95´er. Jeg liker å lese, se på Grey´s Anatomy, har dysleksi, fasinerer meg for menneskelig adferd, er en kjærestefri håpløs romantiker, avhengig av sukker og hater å ta feil...også ja, så er jeg lam. For kontakt: sarajosefine.blogg@hotmail.com

Naviger i bloggen

  • Instagram

    Bloggdesign

    hits