Sara Josefine
0

Slike dager er ikke ferie

Jeg befinner meg på flyet hjem. Disse dagene har vært så gøye og spennende, jeg har lært mye og er veldig taknemlig for at jeg får være med på slikt. Men må si det blir godt å komme hjem. Slike dager er ikke ferie for å si det sånn, fult på timeplanen nesten hele dagen - men slik skal det være. Nå er det jo bare en dag igjen på kontoret før det er helg. På lørdag kommer mamma også hjem fra USA - hvor jeg tenker hun har med seg gave "glis". Blir også godt å se henne dag, også tenker jeg det er en liten firbent venn som blir veldig glad. Han har forøvrig hatt barnevakt av mitt kjære søskenbarn mens alle har vært bortreist. Tydeligvis blir han litt stresset av det og tisser overalt. Ganske forståelig egentlig siden han har vært med meg, mamma eller pappa heletiden siden han kom for snart et år siden. Nei, det blir godt å se han igjen. Nå skal jeg lukke øynene, tenke på en flott gjennomført jobbreise og sette musikk på ørene. Vi blogges!- Sara Josefine

2

Interessante samtaler

Nå sitter jeg endelig på hotellrommet. Det har vært en lang dag, men herregud så spennende og gøy. Man lærer så mye både faglig og sosialt, om man kan si det slik. Flere interessante samtaler blir utvekslet i pauser om synspunkter og aktuelle tema innen funksjonshemmede og hjelpemidler. Det er jo noe jeg personlig interesserer meg for og har tanker rundt, så det er veldig spennende å høre hva andre tenker.

Jeg skal bruke en liten time nå til å bare slappe av og snakke med Bestie. Så blir det middag ute. Tenker samtalene fortsetter da. Jeg gleder meg!

- Sara Josefine

2

Jobbreise!

Gjett hvor jeg er? I Oslo! Jeg er her på jobbreise, det er en salgssamling og som del av salgsteamet er jeg med. Jeg må innrømme at jeg syns det er noe kult, 21år og på jobbreise til hovedstaden! 
Vi landet nettopp og skal nå finne en taxi som kan ta oss til hotellet. Som jeg gleder meg til å ligge i hotellseng. Det er noe eget med hotellsenger. Og en varm lang dusj. Alltid når jeg reiser og bor på hotell parkerer jeg meg selv i dusjen. Når man har ustoppelig med varmtvann må det utnyttes. Ellers gleder jeg meg til å bruke fritiden på litt Pokemon Go🙈 Satser på at jeg finner noen nye "dyr". 
Vi skal være her til torsdag, også reiser jeg hjem. Vi hadde salgssamling på Rognan i februar og det var så hyggelig å treffe på de andre selgerne. Det blir fint å se dem igjen, utadvendte og flotte mennesker. 
Vi blogges🙋🏽 

- Sara Josefine❤️


 

2

3616-3716

Hei! Håper uken har behandlet dere godt og at dere er klar for den kommende. Jeg er hatt en flott uke og har mye spennende på planen de neste dagene. Mer om det kommer senere. Nå er det på tide med en ukesoppdatering. Den kommer noe sent men bedre sent enn aldri. Det ble ingen ?Ukens? forrige uke, derfor slår jeg til med et litt lengre innlegg denne gang og slår ukene sammen. 

Sang 

Whereever I Go - OneRepublic

OXWrjWDQh7Q
 

Bok

Jeg har faktisk begynt å lese Narnia. Som de fleste vet så er det gitt ut tre filmer i serien, men visste du at det er en serie på syv bøker og at "Løven, heksa og klesskapet" egentlig er bok nummer to? Jeg har nå lest først bok og jeg kan på en måte forstå hvorfor de begynte på bok nummer to. Eneren handler om hvordan Narnia ble til. Boken drar også flere paralleller til kristendommen. Blant annet er det en gutt som blir utfordret om å ikke spise av et magisk eple. Alsan (løven) skaper også verden Narnia hvor han begynner med lyset, plater og vekster og avslutter med dyrene. Jeg likte boken men den er noe barnlig. Språket er lett, det er bilder i boken og den består av få sider. Det er ikke den første serien jeg ville valgt å lese hvis jeg skulle kose meg med en bok, men det er gøy å få vite hele Narnia-historien også er det fint å kunne trylle seg litt vekk i denne magiske verdenen.

 

Overraskelse

Hytten vår har fått et nytt tilskudd, vi har fått jacuzzi! Egentlig skulle vi vente med det til vi har fått innlagt vann, men så fikk mamma og pappa en så bra pris på det så derfor grep de muligheten. Jeg var forberedt på å smøre meg med tålmodighet siden vi ikke vet nårtid det kommer vann til hytten. Likevel ble jeg overasket i forrige uke med at nå var det klart til bruk og vannet var på plass. Hvordan? Pappa hadde satt seg ned og skulle lese på hvordan man vedlikeholder et jacuzzi over vinteren (det var vann i rørene) og funnet ut at det styret orket han ikke og gikk derfor i gang med plan B. Vi har to 1000-liters dunker stående på hytten. Han koblet takrennen til dunken (med filter i) og bare på én natt var den full. Det er ganske sykt! Det var akkurat den natten det regnet aller mest, snakk om flaks.

 

HappyMoment

Var selvfølgelig først dukkert i jacuzzien. Så deilig, og så idyllisk.

 

Avhengighet

Min kjærlighet for Pokemon Go er tilbake. Forrige måned var jeg fri for data på mobilen og det ble lite med Pokemon. Denne måneden er avhengigheten kommet tilbake sammen med ny datapakke. Jeg har også skaffet med en jaktvenn som er med meg på kveldene. Haha, jeg har til og med fått min søster hektet - støt og stadig får jeg pokemon-meldinger. Alla: "hvilket level er du på nå" "Fant to nye pokemon i gaten" "Hvordan gjør man ...?". Himlet med øynene gjorde hun når jeg sa hun skulle laste det ned. Haha! Min pokemonstatus er forøvrig level 21, det er 78 pokemon i pokedex og min best pokemon er Scyther med 892 i CP. 

 

Venn

Ragna heter hun, kallenavn Raggi (Pumbaa). Dette er min jaktkompis. Vi har vært på pokemonjakt alle kveldende fra mandag til torsdag i to-tre timer. Vi har det så koselig sammen. Helgen ble også tilbrakt i hverandres selskap på hytten. Jeg er så glad i den jenta her. Hun er søt, snill, rar, morsom, omtenksom, tøff, sterk, lojal, klumsete, pen og ikke minst omsorgsfull. Jeg håper på mange flere eventyr med deg Raggi, stor klem fra Josse!♥

- Sara Josefine

2

3516

Et innlegg jeg liker veldig godt på andre blogger innlegg med titler som "ukens..." "ukesoppdsumering" og "uken som gikk". Dette er altså en kort oppsamling av diverse fra uken. Punktene går mest i: ukens - mest leste innlegg, akkurat nå, opptur, nedtur, outfit og liknende. Her vil du se varierende kategorier for hver uke men også noen gjenngangere. Håper dere liker det like mye som meg. Let's go!


 

Artist
Shawn Mendes er desidert ukens artist. Han faller lett under ukens Crush også. Se på han da, så pen og de øynene. Jeg har tidligere hørt på sanger av han, men ikke søkt han opp og sett på hva mer han har å tilby. Nå går Shawn Mendes på reapet i ørene mine konstant! 

Treat you better

lY2yjAdbvdQ

Mercy

RPbrgabOZkg

Air
 
 
 
Artikkel
Denne artikkelen var veldig inspirerende, motiverende og kul. Det er dessverre en VG-pluss sak, men kort og godt handler det om 17 år gamle Simen som allerede kan kalle seg millioner. Han bygger opp bedrifter og er flink til å bruke sosiale medier og image. Helt fra bunnen av har han (hovedsakelig) og to venner bygd opp et selskap til en verdi av millioner.
Han er en inspirasjonskilde fordi du ser at det er hardt arbeid som ligger bak, at det er ekte dedikasjon og indre faktorer som gir suksess. Det er herlig å se at noen går etter drømmen og greier det gjennom genuin hard jobbing. Jeg ble absolutt inspirert til å jobbe hardere for å nå målene og drømmene mine.
 
Irritasjonsmoment
Internettet, det holder på å ta knekken på meg. Bare i løpet av dette innlegget har jeg vært 3 ganger på internett-jakt. Jeg ser ikke etter pokemon lengre, her letes det etter internett i eget hjem. Jeg pleide å sitte i stuen på mac'en men har i det siste funnet ut at jeg slka bruke sitteplassen min på rommet mer. Her viser det seg at internettet kommer å går som en irriterende influensa på nyåret. Det liker seg best i stuen så i ny og ne må jeg ta mac'en med på en liten rundtur mellom stuen og rommet. Jeg sier det igjen, finnes det noe verre?
 
Innkjøp
Denne kategorien blir det lite av. Jeg er i full sparemodus og håper å få bygd opp sparekontoen til den kommende tilden. Derfor må det neste på bloggen når jeg først har kjøpt noe. Jeg hadde nettopp vært på trening og rullet forbi Nille hvor de solgte lys til 5kr stk. Nå som høsten er rett rundt hjørnet og mørketiden kommer fortere enn fy, er det ikke feil med litt lys i skuffene. Jeg kjøpte fire lys og en lyseholder (hva kaller man forresten dette, er jo ikke en lysestake eller telysholder), sammen med en liten notisblokk jeg skal føre treningene mine i. Jeg har vært så sløv med å skaffe meg en. Det er jo helt tullete og trene og ikke føre logg. Det motiverer så mye mer når du ser fremgang. Ellers soser du bare rundt, ihverfall når det kommer til meg, også er den rosa! Rosa er Happy!​
 
Det var disse ordelingsfeilene da.
 
Melding
Jeg våknet til en hyggelig liten melding i dag morges fra en venninne som fortalte at hun hadde skikkelig lyst til å leve litt, eller slik hun utalte seg, være litt YOLO. Videre fortalt hun at når hun tenke YOLO så tenke hun på meg. Altså, så hyggelig. Jeg kan ikke ta det som noe annet enn et kompliment. Jeg har ikke lyst til å leve et 4A-liv og det er ikke uten grunn at jeg har "Live life" tatovert på armen, jeg har lyst til å leve livet, ikke bare være i live. 
Hun foreslo en nyttårstur. Så hvem vet kanskje nyåret blir feiret utenfor de landets grenser. Jeg håper det! Er det noen forslag til hvor forresten?
 
Bilde
Ukens blide faller på dette. Det ga meg så flashback til første natten han var hos oss. Han var (og er) så sosial, ville ikke være alene et eneste sekund. Da kom det et lite klynk fra han. Selvfølgelig kunne jeg ikke la han ligge på gulvet så han fikk være med opp i sengen, og da lå han neste oppå tastaturet, han skulle være med vet dere. Så når jeg så han sette seg til ved siden av meg var jeg rask med kameraet. Så søt, "smelt" ♥
 

 
- Sara Josefine
2

En full lørdagNå er jeg sliten gitt. Jeg føler liksom at jeg har gjort alt og ingenting i dag. Og det stemmer jo ikke i det hele tatt. Jeg har gjort en del, men ikke alt :p Jeg er veldig fornøyd. Jeg har stått på i hele dag. Også er det en ny dag i morgen, tenker å gjøre resten da. Jeg forsøkte å ta bilde av rommene. Det ble ikke en stor suksess, men dere ser de ryddige benkene og noen ryddige gulv. Skulle tatt bilde av rommene før jeg begynte slik at fremgangen hadde kommet frem, men Trust Me, det så ikke ut. I det minste får dere et lite innsyn i hvordan det ser ut her jeg lever og bor. Jeg har et til rom som jeg ikke ble ferdig med i dag. Det er egentlig ikke så rotete men det står en del esker og forskjellig rundt på gulvet og det hadde det vært fint å få ut av veien. Det får bli i morgen.

Jeg har litt dårlig samvittighet for at Tussi ikke har fått en luftetur. Jeg var så godt i gang med ryddingen at jeg ikke tenkte på å gå ut mens det fremdeles var opphold. Når jeg etter noen timer godt arbeid så ut vinduet, pøste det ned utenfor. Jeg tror likevel ikke han er sint på meg, han har lekt som en gal inne så jeg tenker han er fornøyd. Han ligger å koser seg i sengen nå. Noe jeg skal ta hans eksempel på. Jeg gleder meg masse til å la hodet treffe puten. Også gleder jeg meg til en ny dag i morgen. Den kommende uken kan jo ikke bli noe annet enn bra når alt er ryddig og på stell. Dette blir bra. God natt da dere <3

- Sara Josefine

0

To Do List

Okei, i dag skal bli tidenes mest effektive lørdag. Den starter bra. Jeg er relativt tidlig oppe. Solen skinner og jeg tenker å starte dagen med en god sykkeløkt . Frokosten blir inntatt mens jeg sitter å skriver, knekkebrød med skinkeost og en Go Morgen yoghurt. Jeg har huset for meg selv. Mamma er i Bodø og spiller Bridge, mens pappa er på hytten. Blir hyggelig da og overaske dem med et skinnende hjem når de setter bena i hus igjen. 

VelVel, det er bare å sette igang. Ønsk meg lykke til!


"Kremt", jeg ser at ordeling ikke er min sterkeste side

- Sara Josefine

Sara Josefine

Hei! Mitt navn er Sara Josefine, jeg er 21 år, 95´er. Jeg liker å lese, se på Grey´s Anatomy, har dysleksi, fasinerer meg for menneskelig adferd, er en kjærestefri håpløs romantiker, avhengig av sukker og hater å ta feil...også ja, så er jeg lam. For kontakt: sarajosefine.blogg@hotmail.com

Naviger i bloggen

  • Instagram

    Bloggdesign

    hits