Sara Josefine
7

Ut på nye eventyr!

Wii, jeg er helt i ekstase nå. Jeg skal nemlig ut å reise litt om en liten måned. 10 november reiser jeg tiiil....San Fransisco! Kanskje ikke så overaskende for det er jo der min kjære bestevenn befinner seg. Jeg har hele veien tenkt at jeg skulle reise på besøk, men har ikke greid å bestemme meg helt før nå pga. ting som f.eks. kostnadene. Derfor er det kjempedeilig å ha bestemt seg og nå kunne glede seg! 

Dette blir tredje året på rad at jeg tar turen over Atlanterhavet. Jeg og Jonas reiste jo til LA i 2013 på turisttur og fikk med oss det meste som var å se og oppleve i kjendisbyen. For litt over et år siden var jeg selv alene på ferie på samme plass. Nå skal jeg reise litt lengre nord og få oppleve San Fran. Det blir gøy og se hvordan Jonas har det, hva som er hans nye hverdag, og også få med seg turistmålene som Golden Gate Bridge, Alcatraz eller Pire 39. I tillegg tenker vi å leie bil og kjøre kystlinjen ned til LA. Det gleder jeg meg også masse til, det skal bli fint å mimre litt og besøke de samme stedene vi sto på for over to år siden når vi var på helt andre steder i livet begge to.

Neij, det er ikke annet å si enn at jeg gleder meg vilt! Måtte denne måneden fly forbi! 

Noen bilder fra de 9 dagene jeg og Jonas var i Los Angeles:
Sara Josefine

Hei! Mitt navn er Sara Josefine, jeg er 21 år, 95´er. Jeg liker å lese, se på Grey´s Anatomy, har dysleksi, fasinerer meg for menneskelig adferd, er en kjærestefri håpløs romantiker, avhengig av sukker og hater å ta feil...også ja, så er jeg lam. For kontakt: sarajosefine.blogg@hotmail.com

Naviger i bloggen

  • Instagram

    Bloggdesign

    hits