Sara Josefine
1

En super jente!I dag møtte jeg tidenes søteste, snilleste, fantasifulle, sprudlende og interessante person! Det var så herlig å møte Mia igjen! Vi møttes på Jernbanetorget i firetiden og tuslet derfra til operahuset. Så på kunsten i bygget og undersøkte det som skal være Norges fineste toaletter. Jeg må vel ærlig si at jeg ikke syns de var så fine jeg, haha. Videre gikk turen oppover Karl Johan hvor vi tilslutt tok T-banen tilbake til Jernbanetorget og satte og på restauranten Friday. Vi var ikke ekstremt sultne noen av oss så da bestilte vi like gjerne en tallerken sammen. Valget falt selvsagt på den berømte spare ribsen, herregud den er god! Vi snakket i det vide og det breie om alt, som om vi hadde vært venner i mange år. Det har vi jo også i teorien, for vi møttes for første gang i 2006. Men det er begrenset hvor mye man får sakt i brev så jeg kan love deg at snakketøyet gikk i et sett, mye nytt og spennende fikk vi lært om hverandre. Jeg får forhåpentligvis møtt henne i morgen også. Hun skal prøve å få tid til å komme i svømmehallen i morgen og se på hva jeg driver med. Det er jo alltid artig å vise venne hva man holder på med og ikke minst får jeg jo vist henne mange kjekke gutter i bar overkropp😜
2

Hei hei

Hei! Åj åj åj, nå er det lenge siden sist innlegg. Jeg beklager det. Å blogge regelmessig sitter vel ikke i meg enda. I den siste tiden har jeg stortsett bare strikket og fulgt med på sjakken, altså ikke så mye å skrive om. Nå befinner jeg meg der i mot i Oslo og det er lange dager. Da kan det bli litt knapp tid til å få skrevet noen ord på bloggen. Haha, i travle dager finner jeg ikke tid og i dager med alt for mye tid finner jeg ikke noe å blogge om, det skal vist ikke være så lett dette her. Fremover tenker jeg å blogge når jeg føler for det. Hvor ofte det blir vet jeg ikke. Det kan bli uker mellom hvert innlegg eller bare få dager, men om jeg har store nyheter kommer det nok i hvertfall på bloggen. For å gjøre det enklere kan dere følge meg på Facebook. Det gjør du med å søke opp Sara Josefine. Der legger jeg ut alle innlegg så da får du det enkelt med deg når jeg har noe å dele😊

Sara Josefine❤️
8

Something purple

Hei! Jeg følger fremdeles iherdig med på sjakken. Med mye Tv-titting blir det også mye strikking og jeg ble ferdig med pleddet i dag som jeg har strikket på siden VM startet. Jeg har to slike pledd fra før av som jeg har strikket tidligere og trenger ikke et tredje. Så hvis du har lyst på et pledd til å holde deg varm på kalde vinterkvelder er det bare å kontakte meg på mail eller på facebook! :D Hvis flere melder sin interesse trekker jeg lodd. Ønsker dere en super kveld!

 

Sara Josefine ♥

4

Oppdatering

Hei! Jeg må ærlig innrømme at dette mørket går inn på meg. Jeg kan ikke fordra det, men jeg kan jo bare trøste meg med at snøen ikke har meldt sin ankomst enda. Jeg er dessverre en av de menneskene som blir veldig påvirket av mangel på sollys. Alt blir liksom så trist og trasig, sollys lyser opp dagene og gjør de lettere. Medisinen mot mørke blir å omringe seg med positive og energifylte mennesker som blir solstrålene i dagen! 

I kveld tekte jeg å komme med oppdateringer på ulike fronter, jeg føler det er mye som bare henger i luften og som jeg ikke har pakket inn i innleggene, derfor kommer jeg med det nå i et eget innlegg.

First thing first, puslespillet (haha)! Jeg må innrømme at den kampen tapte jeg, jeg kom meg ikke til 4000 brikker den dagen og det ligger fremdeles uferdig på gulvet. Det var vanskeligere enn jeg hadde forventet og hver brikke tok mye lengre tid enn jeg hadde planlagt. Lydboken jeg hadde gledet meg til å høre på fikk jeg heller ikke til å funke og det gjorde ikke prosessen lettere. Jeg måtte derfor begynne på Twilight igjen og det er vel grenser på hvor mange ganger jeg skal klare å høre på den lydboken. Jeg tror jeg da vil være oppe i sjette gangen og det blir for mye for meg siden det bare er en knapp måned siden sist jeg hørte gjennom historien. Lysten til å begynne på rommet er større en å pusle puslespillet ferdig, derfor tenker jeg å bare legge det sammen selv om det ikke er ferdig enda.

Bil og sertifikat går fremover. Jeg har nå fått dato på alt av obligatoriske timer og er ferdig med det i midten av desember, hvis alt går som planlagt. Jeg var vist litt vel optimistisk som håpet å bli ferdig innen november, men håper nå og bli ferdig i år. Det hadde vært en fantastisk julegave. Det tror jeg skal gå bra hvis jeg er flink og øver på teorien og kjører mye bil, slik at jeg ikke må ta noe om igjen. Også må jeg få ræva i gir og komme meg til lege og optiker som kan bekrefte at jeg har en helse som tilsier at jeg kan kjøre, slik at jeg kan få igjennom søknaden om førerkort.Godteriavtalen med meg selv går faktisk veldig bra. Jeg har snart gått en uke og det går fint. Det bruker jo å være slik at begynnelsen er vanskeligst men jeg klarer meg fint. Kanskje jeg er så heldig å gli pent forbi den fasen. Men baaare lett er det da ikke. Det var rimelig utfordrende å takke nei til pepperkaken jeg ble tilbudt her om dagen. Da kjente jeg søtsuget hogge til. Ekstra herlig er det jo da når du greier å takke pent nei. Sukkerfri brus derimot slipper ikke unna og jeg har fått dilla på Mozell light og red bull zero, men den saken kan jeg ta meg av senere. Med på utfordringen har jeg fått to gode venninner, Martine og Siri. Det er jo kjempegøy, ting er alltid morsommere når du gjør det sammen med venner! :DSVØMMING! Den fronten tror jeg det er flere som er spente på å høre litt om. Jeg har vært i bassenget litt de siste ukene, men jeg trener bare for å trene foreløpig. Jeg var faktisk innom i dag og svømte rundt 1000meter. Det er utrolig herlig å være i bassenget igjen og det føles nesten som å komme hjem. Jeg savner svømmehverdagen og miljøet mye, og gleder meg til jeg er tilbake for fult. Men som sagt trener jeg bare for å holde kroppen i gang foreløpig og føler meg ikke klar til å begynne med konkurransetrening og konkurranser med det første. Jeg nevnte litt i et tidligere innlegg at jeg skal til Oslo om en uke, og jeg drar hovedsakelig nedover for å se på NM som er i Bærum, men jeg drar også for å møte venner. Det gleder jeg meg masse til! Min kjære tidligere landslagsvenninne er så snill og lar meg komme på besøk å overnatte, så det blir veldig koselig. Jeg skal også møte en brevvenn av meg. For ja, jeg har utrolig nok en brevvenninne, hehe. Jeg møtte henne faktisk i sammenheng med et svømmestevne, selv om hun ikke er svømmer. Hun holt på med et loppemarked som var i skolen ved siden av og jeg møtte henne utenfor svømmehallen. Det var helt tilbake i 2006 når jeg skulle delta på ÅM i Lambertseter. Tenk at vi har holdt kontakten via brev siden da! Jeg har bare møtt henne en gang etter det, for to år siden. Det blir med andre ord veldig spennende og koselig å treffe henne igjen. Gid som jeg gleder meg til neste uke! Jeg skal få se på Norges beste svømmere i aksjon og jeg få møte en masse venner igjen! <3


- Sara Josefine ♥

 

1

Besøk Fra Bartebyen

I dag hadde jeg besøk av min kjære venninne, Tina, som flyttet fra Fauske til Trondheim i høst for å gå skole. Hun kom med nattoget og ble min vekkeklokke for dagen. Klokken ni sto hun på trappen og ringte på. Jeg har hatt problemer i det siste med å sovne på natten så du kan mildt si jeg var trøtt når hun ringte på. Forhåpentligvis vil døgnrytmen min forbedre selg litt nå. Begge var selvfølgelig stuptrøtte siden hun heller ikke hadde fått mye søvn som tilbrakte natten på et tog. For å få fart på dagen satte vi humøret på full guffe og lagde pannekaker til frokost, Mmm!

Alle som kommer på besøk blir selvfølgelig tvunget til å se den flotte nye bilen min. Så da ble det en liten rånetur. Neste gang hun er på besøk er det forhåpentligvis jeg som kjører.

Tina var så snill at hun farget håret mitt. Dessverre tror jeg at jeg valgte feil farge. Verken jeg eller hun så ingen til liten forskjell fra før og etter, men gøy var det nå likevel.

- Sara Josefine ♥

2

Godterifri!

Og denne gangen skal jeg klare det. Jeg har lenge sagt til meg selv at jeg skal prøve å spise litt sunnere og slutte å spise godteri hele tiden. Jeg er gjerne ikke den som spiser opp heile posen 200 gram potetgull pluss sjokoladeplaten og dobler kaloriinntaket på lørdagskvelden. Nei, jeg er heller personen som spiser litt og fortsetter å spise utover uken til godisen er borte. Hver dag spiser jeg noe godt. Det ender jo med at man er på et punkt hvor det ikke er godt lengre og du bare spiser for å roe med sukkersuget. Avhengig kaller men det da, dessverre tror jeg at jeg har nådd dette punktet. Jeg er luta lei av å ikke kunne kose meg med noe på lørdagskveldene og å være slave for sukkeret.

Mamma sa til meg i fjor at det ikke var gøy å gi med godteri i strømpen fordi jeg uansett hadde et minst like stort lager på rommet mitt. Hun lurte også på hvordan jeg kunne syns det var gøy med strømpe da. Og hun har jo helt rett (ikke fortell henne at jeg sa det forresten). Jeg har lyst til å glede meg til å sitt med strømpen og se på tre nøtter til Askepott på julemorgenen. Jeg har derfor bestemt meg for å ikke spise godteri, potetgull, kaker og is eller drikke sukkerholdig brus frem til jul, 24 desember. Det eneste unntaket, ingen regler uten unntak vettdu, er at jeg får lov til å kose meg med to McFlurry under oppholdet mitt i Oslo om litt over en uke. Det er jeg så glad i og jeg får det så sjeldent siden vi ikke har en McDonalds i nærheten. Pluss, jeg har lyst å kose meg litt når jeg er på bytur.

Jeg har allerede holdt 3 dager så jeg er godt i gang!Jeg vil også informere om at jeg blir å slutte med challengen. Jeg begynner egentlig å bli rimelig lei, 40 dager er lengre en man skulle tro. Poenget med hele challengen var å prøve å blogge regelmessig og det føler jeg har begynt å komme inn i. Jeg syns derfor at den har gjort sitt formål. Jeg har holdt på til dag 21 og føler jeg kan gi meg der, pluss at jeg syns flere av punktene som kommer videre er en smule kjedelige. Det ergrer meg å slutt før jeg er ferdig men å blogge om noe jeg ikke finner interessant blir bare meningsløst om kan umulig bli interessant å lese.

Talk to you later :*

Sara Josefine ♥

5

Kommer jeg meg til 4000 i dag?

Nå er pappa kommet hjem og vi skal se om vi får gjort noe med dette soverommet mitt som står uten seng eller gardiner. Jeg har noen tanker om hvordan jeg vil ha det og gleder meg til å komme i gang, men først må vi tømme det helt. Jeg har jo satt i gang med et puslespill på 4000 brikker på gulvet, og i utgangspunktet er det ikke vanskelig å rydde puslespillet ut, men jeg har vel lagt på plass nesten 3000 brikker og det vil være så utrolig kjipt å ødelegge det før jeg er ferdig. Å fullføre blir derfor dagens prosjekt. Målet er å bli ferdig i dag, det skal godt gjøres siden det bare er vann igjen og det er den vanskeligste delen av hele spillet, men jeg skal i hvert fall prøve. God hjelp får jeg av å høre Anne fra Bjørkely sitt liv bli fortalt på lydbok mens jeg fordyper med i teknikker for å løse puslespillets gåter. Hva skal du gjøre i dag?

- Sara Josefine ♥

0

Herlige Hawaii!

♥ Day 21: Et sted du vil til akkurat nå

Jeg kunne tenkt meg å reise til Hawaii! Til langstrakte strender og himmelblått vann. Det tror jeg må være drømmedestinasjonen akkurat nå. Preferably med en kjæreste, men man kan vel ikke få alt man ønsker seg her i verden. Jeg drømmer meg lett bort i disse bildene:


Sara Josefine ♥

4

Søndagsfilmen

For noen dager siden kom jeg over denne sangen. Jeg fikk en så god følelse av den og kunne ikke helt forstå hvorfor. Det var til jeg kom på at denne sangen spilles av i en film jeg liker veldig godt, 50 First Dates. Det er en så herlig fin film, utrolig søt, og det er ikke rart jeg får en god følelse av å tenke på den. Den spilles av Drew Berrymore og Adam Shandler, absolutt et bra parr på skjermen som har spilt sammen i flere filmer, da kan det ikke bli feil.

Jeg anbefaler å se den! I kveld kanskje? På denne fine søndagskvelden.

Vi befinner oss på en Hawaiisk øy midt i Stillehavet og møter ungkaren Henry. Han elsker livsstilen han kjører hvor han har en eventyrlig natt med den ene damen før han hopper over til neste natten etter. Å binde seg er det mest usmakelige han kan tenke seg, men det er helt til han møter Lucy. Han ser henne på en café, sniker ser frem med en flørtende kommentar og bestemmer seg for at denne dama skal han ha. Han møter henne igjen på samme café dagen etter og går bort. Han møter da en kvinne som ikke har en anelse om hvem han er og Henry får vite sannheten om Lucy. Hun lider av amnesi og lever samme dag om og om igjen siden hukommelsen hennes skrus tilbake over natten og hun husker ikke hva som har skjedd det siste døgnet. Dette gjør Henry bare mer nysgjerrig på jenta og han blir nødt til å prøve å sjarmere henne i senk på nytt hver eneste dag.

Ønsker du å se en romantisk fin søndagsfilm, så ser du denne. 

Det er ikke med beste kvalitet men jeg fant en link til filmen for dere her: http://putlocker.is/watch-50-first-dates-online-free-putlocker.html (det kan hende dere må klikke vekk noen pop-up reklamer før filmen starter) 

Håper dere likte filmtipset og gir meg en tilbakemelding om hva dere syns om dere ser den eller har sett den.

 

- Sara Josefine ♥

 

0

7184


Nesten seks timer varte dagens parti og seks timer satt jeg fremfor TVen. Et veldig spennende parti som endte i remis. Litt på slutten der turte jeg begynne å håpe på seier og ble litt skuffet når det endte med uavgjort. Men hallo! At Carlsen greier å spille til remis, med svart farge i første parti og attpåtil fikk Anand til å svette litt i panna, er ikke verts! Jeg gleder med til neste parti i morgen og håper på et like spennende og langvarig spill. ♥ Day 20: Smykkene dine

Vi er kommet til midten av challengen. Jeg for min del liker den men syns vel kanskje at noen dager er det punkter jeg syns det er litt vanskelig å få til å gjøre noe av uten at det blir kjedelig. Listen har jeg jo ikke funnet på selv, men funnet på nettet. Det er ikke alt jeg er like begeistret for å skrive om, men jeg liker at jeg begynner å få inn en rytme med å oppdatere. Det er kjekt når man kan se i arkivet at men har oppdatert hver dag. 

Smykkene mine. Vel, jeg har ikke så mange smykker, og de fleste vet jeg ikke hvor jeg har. Nettopp det er problemet mitt, jeg er forferdelig god til å glemme ting her og der og mister ting som smykker og ringer veldig lett. Derfor sier jeg til venner og familie som eventuelt har tenkt å gi meg smykker at de ikke må gi meg noe dyrt, fordi jeg mister dem mest sannsynlig. Det er jo likevel veldig synd fordi det er jo ikke spesielt gøy å miste smykkene slik at de jeg fikk det hos føler at jeg ikke bryr meg nok til å ta vare på dem uansett hva de kostet. Derfor kjøpte jeg dette smykket, som vist på bildet under, til meg selv for å lære meg å ta vare på smykker, slik at hvis jeg mister det har jeg bare meg selv å føle dårlig samvittighet ovenfor. 

Utenom det har det også sin historie. Jeg kjøpte det når jeg var på min aller første landslagsleir i 2013 i Florida. Det har en slik fin blåfarge som minner meg om klokkeklart vann. Jeg får så gode minner når jeg ser på det fordi det minner meg om noe som betyr utrolig mye♥- Sara Josefine ♥

Sara Josefine

Hei! Mitt navn er Sara Josefine, jeg er 21 år, 95´er. Jeg liker å lese, se på Grey´s Anatomy, har dysleksi, fasinerer meg for menneskelig adferd, er en kjærestefri håpløs romantiker, avhengig av sukker og hater å ta feil...også ja, så er jeg lam. For kontakt: sarajosefine.blogg@hotmail.com

Naviger i bloggen

  • Instagram

    Bloggdesign

    hits