Sara Josefine

Dance like nobody's watching

  • 01.06.2014, 00:16

Hei!

I dag har jeg gjort litt shopping med min aller beste Jonas i Bodø by. Hadde et gavekort på gina og et på City Nord som jeg tekte å ta nytte av. Fikk kjøpt meg en bukse og en topp på gina og er veldig fornøyd med kjøpet. Var også innom H&M og skaffet meg noen basic-plagg. Det er litt kjedelig å bruke penger på, men hadde ikke noen svarte og hvite singletter i klesskapet, det er jo virkelig et must i alles garderobe så da må det til. Jeg tenkte å bruke City Nord-gavekortet på noen pynteputer til stuen min, var derfor jeg hadde ønsket med det i bursdagsgave, men så kom jeg på at det er liten vist siden jeg nå bruker stuen til soverom. Får heller vente litt med gavekortet til jeg har funnet noe passende til et av rommene før jeg bruker det. Har lenge hatt lyst på slike bokstaver som man setter på hyller og bord som staver HOPE, men har ikke funnet alle bokstavene på en plass. Om noen vet hvor jeg kan få kjøpt dette så blir jeg glad om du legger igjen en kommentar :)

Etter at jeg kom hjem i sjutiden har jeg bare sittet å latet meg og sløst bort tiden med å se på The Ellen Show på nettet. Elsker den dama! Hun er bare så fresh og fantastisk, så morsom og gavmild. Et punkt på min buket list er absolutt å dra å se Ellen. Jeg og Jonas sjekket etter billetter når vi dro til LA, men siden det var en litt spontan bestemmelse og vi bestilte billetter to uker før vi dro, var det ikke flere billetter til Showet. Vi får ta det neste gang. Men for å forklare overskriften. Etter å ha sittet å sløvet så lenge følte jeg meg skikkelig slapp så jeg slo på musikken og danset løs i stuen. Det er virkelig til å anbefale. Du får så mye mer energi og du føler deg så mye bedre. Jeg snurret rundt til musikken i stuen og på kjøkkenet mens jeg gjorde diverse gjøremål. Hadde volumet så høyt at jeg ikke hørte annet og virkelig levde meg inn i sangen, sang med for full hals. Mamma og Pappa skal være glade de ikke var hjemme. Så neste gang du er alene hjemme og du kanskje ikke har den beste dagen eller føler at humøret er på topp, sett en virkelig god sang på høyttalerne og dans det du makter. Jeg lover deg, du vil føle deg så mye bedre etterpå ;)

 

Jeg og Jonas var ute og tok noen bilder i går til ny header så jeg avslutter innlegget med å vise dere et av bildene. Regner med at flere av dere ser dette innlegget når dere står opp på søndag så da vil jeg bare ønske dere en strålende dag! OXOX ;*

Nytt fra nelly

  • 28.03.2014, 17:58

Hei hei! Så deilig å våkne i morges! Solen skinte og hodepinen var bare en svak murring. Etter en uke med sterk hodepine døgnet rundt er det veldig godt når den slipper taket. Men tilbake til solen, kjenner jeg blir i så mye bedre humør når den skinner på himmelen. Vi har hatt temperaturen oppe i hele 10 grader i dag, her oppe i nord er det virkelig fremskritt på vårens fremmarsj. Det er fint for da kan vi ta frem den litt lysere og lettere vårgarderoben. Passer bra med noen nye klær fra Nelly da! Jeg var fornøyd med det meste, men trenger hjelp. Hva skal jeg beholde?

En liten skuffelse ble det, jeg fikk ikke på meg de svarte pumpsene. Veldig synd, var de jeg hadde gledet meg mest til. De var litt for små til meg, men jeg vet allikevel ikke om jeg ville fått de på meg om de hadde vært større på grunn av fasongen. Jo høyere helene er desto mer må man stå på tå og buen mellom tærne og risten blir større. Jeg greier jo ikke gjøre den buen når jeg tar på meg sko siden jeg er lam, derfor bøyes bare tærne mine når jeg prøver og de blir liggende sammenkrøket inni skoen. Jeg har nå nylig begynt å bruke sko med høye heler så det hadde jeg ikke tenkt over. Men selv om ikke de skoene passe skal jeg nok greie å pryde garderoben med masse sko i fremtiden, må vel bare prøve meg frem :)

Trenger hjelp med hva jeg skal ta vare på og hva jeg skal sende tilbake! Hadde du en favoritt? :)

Sara Josefine

Hei! Mitt navn er Sara Josefine, jeg er 21 år, 95´er. Jeg liker å lese, se på Grey´s Anatomy, har dysleksi, fasinerer meg for menneskelig adferd, er en kjærestefri håpløs romantiker, avhengig av sukker og hater å ta feil...også ja, så er jeg lam. For kontakt: sarajosefine.blogg@hotmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits