Sara Josefine

OOTD 22.08.15

 • 22.08.2015, 17:22
Outfit - 150315

 • 06.05.2015, 20:11

Hei!

Jeg var på butikken nå nettopp og kjøpte med litt bær som dessert til etter middag også møtte jeg på en dame fra nabolaget. Hun fortalte meg at hun er innom bloggen min å leser og syns det er interessant å lese det jeg skriver. Det gjorde meg så glad, det er alltid veldig koselig å høre at folk leser bloggen min. Tusen takk!

Jeg har ikke gjort så mye i dag men jeg hadde helt glemt av å vise dere disse outfit-bildene jeg tok for lenge siden. Det begynner å bli snart to måneder siden, og dette var når vi hadde masse snø i hagen. Begynner kanskje å bli på tide å legge ut bildene.
// Bukse: Gina tricot // singlet: H&M // sko: en sjappe i Tyrkia // jakke og sekk: Forever 21 //

Ønsker dere en fin lillelørdagskveld! 

Outfit - 311014

 • 01.11.2014, 13:52

Gårdagens antrekk når jeg og mamma hadde koselig date på kinarestauranten ♥


- Sara Josefine ♥

Outfit - 231014

 • 23.10.2014, 13:24


Hei!

Her i huset svinger jeg meg rundt (bokstaveligtalt) for dagen i dag blir brukt til å rydde rundt, det trengs virkelig, mildt sagt.! Ellers er det jeg som står for middagslagingen i dag. Fiskekaker! jadda, det blir bra! (mammas valg) haha. Også tenkte jeg meg en tur i bassenget, ikke for å trene men bade litt. Det tror jeg blir veldig deilig. Jeg skulle bare innom for å ønske dere en fin dag og vise dere dagen antrekk. Det kommer litt lyd fra meg senere også hvor jeg skal fortelle om noe jeg gruer meg til, so stay tuned ;) 


Sparer litt på smilene jeg.

- Sara Josefine ♥

Outfit - 051014

 • 05.10.2014, 19:26

Hei! I dag reiser jeg faktisk til Trondheim!

Jeg skal med nattoget å besøke en av mine aller beste venner som har flytter til Trondheim for å studere psykologi. Det gleder jeg meg utrolig mye til fordi jeg har nemlig ikke sett han siden før sommerferien. Jeg håper også på å få møte noen andre venner som er like lenge siden jeg så. Selve byen Trondheim er jo også veldig fin og jeg ser på langtidsvarselet til yr at det skal være sol og oppholdsvær så det blir bra. Jeg gleder meg til å komme til en litt større by og kanskje shoppe litt og gå på restaurant. Jeg klarer sikkert å få lurt Ole Henrik med meg til å ta antrekksbilder, og nå når jeg skal gå ut av døren har jeg jo en grunn til å ordene meg litt :D

Denne uken kommer nok til å fly avgårde, spesielt siden jeg de siste ukene ikke har hatt stort på planen. Uken begynner med at jeg er i bartebyen fra mandag til torsdag og avslutter med en reise til Oslo fra fredag til søndag hvor jeg skal på konsert med en annen god venn. Wii, gjett om denne uken blir bra! 

Apropos ting på planen, jeg hadde faktisk et lite jobboppdrag i går. Jeg var svømmeinstruktør for barn fra 5-7klasse fra kl.09-14. Det var veldig interessant og gøy. Jeg har gjort slike ting før og, som denne gang, gikk det helt fint. Største utfordringen var vel å stå opp klokken 08.00. Jeg har ikke hatt noe å rekke på morgenen siden midten av august, og merket at når vekkeklokken ringte ble viljestyrken satt på prøve, fingrene verket etter å sette på slumreklappen. Heldigvis kom jeg meg opp og til svømmehallen til rett tid.

Jeg syns det er gøy å posere fremfor kamera og har fått kommentarer om at dere liker å se hva jeg kler meg i, så her kommer noen bilder av dagens antrekk:


Vi snakkes i Trondheim!

- Sara Josefine ♥

Outfit - 15.09.14

 • 15.09.2014, 18:53

Hei vakre mennesker! 

Det er utrolig lenge siden jeg har tatt antrekksbilder så det begynte å bli på tide. Det er veldig kjekt og morsomt å se tilbake på i ettertid hva man har kledd seg i. Kanskje noen klær du ikke kan fatte at du har tatt på deg og andre igjen som du ser tilbake på og savner. Spesielt nå med disse herlige høstfargene må man jo bruke anledningen til å knipse noen freshe bilder! Hva syns dere om antrekket?- Sara Josefine ♥

Paris Paris come to me

 • 11.06.2014, 22:41

Dagens outfit! I dag var første dagen med sol på fem dager, ellers har vi bare hatt tåke. Selvfølgelig bestemte solen seg for å forsvinne når jeg skulle ta bilder så det er ikke det beste lyset, men bildene ble ikke så verst like vell. For uten om at solen bare var her halve dagen, var det veldig deilig å se den igjen. Ingenting er som å våkne til en solfylt dag^^ Ellers i dag har jeg vært å sett på maling og jeg ble så skuffet når det ikke fantes den fargen jeg ønsket. Jeg ville nemlig male en av veggene på rommet i sjokkrosa! damen på butikken sa det ikke gikk når man skulle male på vegg. Jeg får vel bare finne på noe nytt. Jeg tenker en annen knæsj farge, om det er mulig, også får jeg heller være litt på utkikk etter sjokkrosa maling og male over igjen en annen gang. Jeg blir sikket fornøyd uansett, forandring fryder vettdu ;)OXOX ;*

Outfit - 16.03.2014

 • 17.03.2014, 19:46

God kveld kjære lesere!

Alltid like hyggelig å møte gamle venner igjen, men  også alltid like trist når de drar. Ingeborg dro i går etter en flott helg med TV-titting, matlaging og gossip! Vi får bare besøkt hverandre ca. en gang i året, men satser på at det ikke blir like lenge til neste gang. Jeg møtte henne første gang på en sommerleir som heter Frambu. Jeg savner virkelig plassen og folkene. Det er så koselig og fredfullt der, med masse gode mennesker og forskjellige fritidstilbud. Dette var i 2010. Jeg har ikke hatt tid til å dra dit de siste to somrene og har ikke tid i år heller, men håper jeg får dratt dit igjen en gang. Det er et senter for mennesker med sjeldne diagnoser, så hvis det er noen som er funksjonshemmet som leser dette ville jeg anbefale å besøke siden deres her. Det er et veldig flott senter og du får venner for livet, slik jeg gjorde <3

Heldigvis fikk vi tatt noen bilder før hun dro, her er går dagens outfit:


;*

Outfit - 23.02.2014

 • 23.02.2014, 20:17

Dagens outfit! Håper dere har en fin start på vinterferien, det har i hvert fall jeg! <3

Limited Edition - Outfit 20.02.14

 • 20.02.2014, 15:37

Hei søte dere! Ville bare stikke innom å vise dere dagens outfit. Fikk klærne i posten i går og var veldig fornøyd. Digget genseren, og stoffet var bare så godt! Nå er jeg på tur ut døren på trening, etter det tar jeg tidlig kveld, og sikrer meg en god start på siste skoledag før vinterferien. Det blir bra!

Rakk lyset i dag, men ser jeg må øve meg litt på funksjonene på kameraet, ble noen uklare bilder. Tenker jeg kanskje skal investere i stativ og fjernkontroll. Noen som har et tips til en bra plass å kjøpe dette?

Ha en strålende dag! Blogges ;*

Outfit 10.02.14

 • 10.02.2014, 21:57Rakk ikke lyset så det ble bilder i gangen. Mamma hjelp iherdig til med billedtakingen, hun er ikke så vant med et kamera i hendene, så jeg syns hun var flink! Lover å lappe sammen et bedre antrekk til neste gang og skal prøve å få tatt noen bilder ute ;)Håper dere har hatt en fin dag også blogges vi i morgen! Da er det siste dag av challengen og dere får se bilder som beskriver livet mitt nå : ) 
Natti natt <3 

Sara Josefine

Hei! Mitt navn er Sara Josefine, jeg er 21 år, 95´er. Jeg liker å lese, se på Grey´s Anatomy, har dysleksi, fasinerer meg for menneskelig adferd, er en kjærestefri håpløs romantiker, avhengig av sukker og hater å ta feil...også ja, så er jeg lam. For kontakt: sarajosefine.blogg@hotmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits