Sara Josefine

Pakke i posten!

  • 30.09.2014, 18:13

Hei!

Jeg fikk pakken min fra handelsportalen i posten for en liten uke siden. De har utrolig mange kule produkter innen mobiler og nettbrett. Min favoritt er vel de fargede headsetene. Jeg hører så og si alltid på musikk og mister dermed gjerne et headset i ny og ne, da er det velig greit at handelsportalen har disse headsetene til en så billig pris. Jeg liker dem også veldig godt fordi jeg syns de gir god lyd uten å være så store og de sitter godt i ørene, og hvor herlig er det ikke at du kan få dem i forskjellige sprudlende farger! Til en litt høyere sum har de også headsetene i forskjellige metallic-farger og i forskjellige mønster som leopard, slange og sebra. Hvor fresht er ikke det!

Jeg fikk også med meg to deksler. Et med en fargerik glad frosk og en søt liten humle. Jeg likte dekslene veldig godt men humlen er favoritten. Den er veldig god å holde i og er godt støtdempende siden dekselet er laget av silikon. Man ville kanskje tro at det er vanskelig å få trykt på av- og på-knappen eller volum-knappene, men det er ikke noe problem og du trener ikke ta av dekslet for å få det til. Jeg personlig liker å ha mange deksler å velge mellom fordi jeg bruker mobilen mye og et nytt deksel gir en helt ny look på mobilen og den får et nytt preg. Hvis du er som meg og liker å kle opp mobilen i forskjellige "antrekk" så vil jeg anbefale å ta turen innom handelsportalen og ta en titt.

Fikk også med meg en søt forfriskning til hjem-knappen, den finner dere her.

//sponsede produkter//

- Sara Josefine ♥

Sara Josefine

Hei! Mitt navn er Sara Josefine, jeg er 21 år, 95´er. Jeg liker å lese, se på Grey´s Anatomy, har dysleksi, fasinerer meg for menneskelig adferd, er en kjærestefri håpløs romantiker, avhengig av sukker og hater å ta feil...også ja, så er jeg lam. For kontakt: sarajosefine.blogg@hotmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits