Sara Josefine

Gode minner - video av 4*50m Fri Stafett EM Eindhoven 2014

  • 16.12.2016, 21:12

EM 2014, mitt første og siste internasjonale mesterskap. Det var et fint mesterskap. Jeg gjorde det ikke så bra individuelt men jeg greide å fokusere på det jeg hadde oppnådd og ikke det jeg ikke hadde fått til. I dette mesterskapet var jeg med på å ta Norges første EM medalje på stafett i klassen for 20 poeng. - Det er det ikke alle som kan si. Jeg husker samholdet, smilene og gleden. Det føltes så bra å klemme lagvenninnen når vi så resultatet på tavla. Enda bedre var det å ta det inn over seg sammen. Å føle gleden sammen. For sammen, hadde vi greid det.

Noen dager når jeg er litt nede er det fint å ta frem denne videoen, her ser men magien skje. Vi svømmer i bane 6 hvor jeg er 3 etappe._OJibICckUI


Jeg er forresten godt i gang med juicingen. Jeg merker at dette er noe å venne seg til. I morges når jeg skulle "spise" frokost var det ikke veske kroppen ville ha men frokost. Vel, jeg er med godt mot og har fremdeles tro på dette. En oppsummering av dagen og hvilke juice er har drukket kommer morgenen dagen etter, altså i morgen tidlig for i dag. For de som ønsker å følge med. 

Når sluttet jeg å være en småunge?

  • 06.06.2015, 23:23

Denne helgen er det stevne på Fauske, Polarcup! Det er så rart å være på et så lite stevne og at deltakerne er så unge. Jeg er vant til å være med på stevner hvor deltakerne er eldre og flere. For ikke å høres heeelt overlegen ut nå vil jeg bare forklare at dette er fordi jeg svømmer mest i langbane. Jeg svømmer i langbane fordi det er der jeg kan ta de internasjonale kravene jeg sikter på og jeg svømmer fortere når jeg slipper å ta den ekstra vendingen per 50 som jeg må ta i et 25metersbasseng. Langbanestevner er mer ettertraktet og har dermed flere deltakere, men også eldre deltakere fordi langbane er tyngre å svømme i. Men i hver fall, det jeg skulle frem til er at slike lokale stevner tar meg tilbake til fortiden. 

Jeg husker så godt når jeg var 12-13år og jeg koste med på stevner i Narvik, Bodø, Tverlandet, Sortland, Mo i Rana og liknende. Dette var før jeg ble lam og husker at jeg kjente nesten alle. Eller, jeg viste i hver fall hvem de fleste var og hvilken klubb de kom fra. Jeg kjente folk fra alle kubbene i Nord-Norge og det var så koselig å treffe alle igjen når vi møttes på stevne. Men nå derimot, nå kjenner jeg nesten ingen. Jeg føler meg som DEN outsideren. Et og annet hode av menneskene i hallen kan jeg gå bort å snakke med. Ååh, det får meg til å savne tiden som småunge.

Beklager dårlig kvalitet. Jeg øver meg på å bruke en fisheyelinse til Iphonen.

Fordelen ved å delta på hjemstevne er at du kan dra hjem å sove i din egen seng i pausene. Ulempen er at du ikke får stevnefølelse. Jeg greier bare ikke å få det til å føles som noe annet enn en vanlig dag i bassenget. Denne stevnefølelsen er ganske viktig i og med at den øker spenningen i kroppen og du svømmer gjerne fortere. Så på hjemstevner svømmer jeg aldri bra og det gjorde jeg ikke i dag heller. Det er likevel greit for løpstreningen og å få trene på den mentale biten. For jeg skal ikke legge all skylden på stevnefølelsen, man skal kunne greie å svømme bra uansett forhold (med det lille forbeholdet at man har et basseng). Jeg skulle jobbet mer mentalt. I dag svømte jeg 4 øvelser og har 1 igjen i morgen. Jeg har kjent at det har gjort litt vondt i skuldrene og bestemte meg derfor for å stryk meg på øvelsen i morgen. Det er bedre at jeg får trent enn svømme løp. Siden løp tar mer på skuldrene enn trening velger jeg heller det, så da blir det en økt på innsvømmingen i morgen. Også skal jeg jo selvfølgelig bli igjen å heie på de andre svømmerne.

- Sara Josefine ♥

Helgen I Drammen

  • 01.05.2015, 22:40

Hei!

Vet dere, det vanskeligst med å blogg er faktisk begynnelsen av blogginnlegget. Du sitter der og stirrer på en helt hvit skjerm med den lille streken som følger deg når du skriver, som bare blinker tilbake til deg på skjermen. Du har ikke peiling på hvordan du skal starte innlegget uten å bare repetere deg selv fra tidligere, også starter du som regelen med noe slikt som "hei, i dag har jeg". Dermed startet jeg like så greit innlegget med å fortelle hvor vanskelig det faktisk er å begynne et innlegg. 

Så la oss begynne. I dag har jeg...haha neida. Dessuten har jeg ikke gjort noe spesielt interessant i dag. Nei, jeg tenkte jeg skulle fortelle litt om hvordan det gikk i helgen. Vel, dere vet før helgen når jeg skrev at det er lite artig å fortelle hvordan det gikk når det ikke går så bra, dette er en slik gang. 

Tankene om helgen var at jeg skulle svømme litt over pers, det var slik jeg følte meg. Istedenfor svømte jeg laangt over pers. Hele 9 sekunder over på 100bryst, herregud så skuffet jeg var da. Slik gikk det på nesten alle øvelsene, og jeg hadde 8 øvelser tilsammen. Det er ikke det at jeg svømte så mye over pers som er verst, men det at jeg virkelig ikke forstår hvorfor. Jeg føler jeg har trent bra i det siste og hadde ikke forventet å svømme så dårlig. Det er så ekstremt frustrerende og lite gøy når tallene på klokka forteller noe helt annen enn det du føler om løpet. Jeg følte virkelig ikke at det gikk så dårlig. Slik er det også om jeg perser. Hvis jeg får en god tid, men løpet føltes helt rævva, er det likevel frustrerende. Det føles selvfølgelig noe bedre når det er det som er tilfelle enn andre veien, men likevel. 

Helgen gikk ikke bare rett vest. Jeg svømte blant annet 800 fri for første gang som funksjonshemmet! Det er jeg litt stolt av og veldig fornøyd meg. Jeg svømte vel og merk rygg og ikke crawl som de aller fleste gjør, men for meg går det fortere med rygg og jeg svømte derfor det. Siden jeg ikke har noe tid å sammenlikne det med kunne jeg jo ikke perse, noe som passet meg veldig bra denne helgen (haha) men løpsmessig var det bra. Jeg holdt et jevnt løp gjennom hele 800 meteren og gikk litt ned i tid på slutt. Altså et veldig bra løp. 100 rygg ble faktisk den øvelsen jeg var mest fornøyd med (hvis du ser bort ifra 800). Jeg tok ikke kravet, noe jeg som sakt hadde forutsett, men jeg svømte på beste tid denne sesongen. Jeg tror 100 rygg var den øvelsen jeg var nærmest pers på til og med. Det var veldig gøy og jeg var med det også veldig fornøyd :D

Klemzz Sara Josefine ♥

En liten oppdatering fra NM

  • 18.07.2014, 22:23Vi er godt igang med NM og er allerede halvveis. Vi kom til Drammen sent på tirsdagen og hadde onsdag som hviledag med bare en liten økt i bassenget for å kjenne på forholdene. Jeg hadde mitt første løp på torsdag ettermiddag og svømte 50ry. Det gikk greit, jeg holdt jevn frekvens og hadde det tekniske inne som jeg hadde øvd på, allikevel følte jeg meg litt tung i kroppen og spasmene på venstre side var ikke helt med så det endte med en tid et sekund over pers. Det er helt ok, det er jo ikke nå jeg skal svømme raskest og kroppen har mange meter i seg. Jeg svømte også i dag formiddag, da 100rygg. Det gikk på samme vis som 50, jeg gjorde det jeg skulle men fikk ikke helt opp frekvensen og var tung i kroppen og gikk to sekunder over pers. Noe jeg også syns er helt ok. Nå gjenstår det bare 50br i morgen og 50fly på søndag. Wish me luck😘

Sara Josefine

Hei! Mitt navn er Sara Josefine, jeg er 21 år, 95´er. Jeg liker å lese, se på Grey´s Anatomy, har dysleksi, fasinerer meg for menneskelig adferd, er en kjærestefri håpløs romantiker, avhengig av sukker og hater å ta feil...også ja, så er jeg lam. For kontakt: sarajosefine.blogg@hotmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits