Sara Josefine

Søndagsfilmen

  • 09.11.2014, 19:45

For noen dager siden kom jeg over denne sangen. Jeg fikk en så god følelse av den og kunne ikke helt forstå hvorfor. Det var til jeg kom på at denne sangen spilles av i en film jeg liker veldig godt, 50 First Dates. Det er en så herlig fin film, utrolig søt, og det er ikke rart jeg får en god følelse av å tenke på den. Den spilles av Drew Berrymore og Adam Shandler, absolutt et bra parr på skjermen som har spilt sammen i flere filmer, da kan det ikke bli feil.

Jeg anbefaler å se den! I kveld kanskje? På denne fine søndagskvelden.

Vi befinner oss på en Hawaiisk øy midt i Stillehavet og møter ungkaren Henry. Han elsker livsstilen han kjører hvor han har en eventyrlig natt med den ene damen før han hopper over til neste natten etter. Å binde seg er det mest usmakelige han kan tenke seg, men det er helt til han møter Lucy. Han ser henne på en café, sniker ser frem med en flørtende kommentar og bestemmer seg for at denne dama skal han ha. Han møter henne igjen på samme café dagen etter og går bort. Han møter da en kvinne som ikke har en anelse om hvem han er og Henry får vite sannheten om Lucy. Hun lider av amnesi og lever samme dag om og om igjen siden hukommelsen hennes skrus tilbake over natten og hun husker ikke hva som har skjedd det siste døgnet. Dette gjør Henry bare mer nysgjerrig på jenta og han blir nødt til å prøve å sjarmere henne i senk på nytt hver eneste dag.

Ønsker du å se en romantisk fin søndagsfilm, så ser du denne. 

Det er ikke med beste kvalitet men jeg fant en link til filmen for dere her: http://putlocker.is/watch-50-first-dates-online-free-putlocker.html (det kan hende dere må klikke vekk noen pop-up reklamer før filmen starter) 

Håper dere likte filmtipset og gir meg en tilbakemelding om hva dere syns om dere ser den eller har sett den.

 

- Sara Josefine ♥

 

Bloggtips på en søndagsmorgen!

  • 19.10.2014, 11:06

Hei!

Hvem her ikke opplevd å jobbe med en skoleoppgave og ikke fått respons eller hjelp når du ber pent om det? Det har i hvert fall jeg. 

Jeg fikk en melding her om dagen fra en gruppe ungdommer som holder på med et skoleprosjekt i samarbeid med leger uten grenser. De har startet en blogg i prosjektet "glemte kriser" og skriver om svangerskapskomplikasjoner for å skape oppmerksomhet rundt temaet.

Jeg vil gjerne dele bloggen deres her og håper at leserne mine vil ta en titt innom bloggen. For det første for å fremme selve temaet svangerskapskomplikasjoner, som er så utrolig viktig, men også fordi jeg håper det gleder elevene som jobber med oppgaven og at de vil jobbe godt videre i prosjektet og lære selv og andre om saken.

Så ta en titt innom bloggen da vel og gled både meg og elevene.Bloggen finner dere her ----> http://svangerskapskrise.blogg.no

- Sara Josefine ♥

Favorite Instagrammers

  • 10.06.2014, 23:57

God kveld! Hvordan har dere det?

Dagene går i å rydde å styre på rommene. Nå er soverommet mitt så og si tomt. Det eneste som stå igjen er noen planker fra den demonterte sengen og en brun liten kommode. Jeg har nemlig funnet ut at jeg trenger litt forandring og skal gjøre litt om på soverommet! I morgen skal jeg sykle ned i gaten og se litt på maling, wii, gleder meg. Jeg tror jeg også skal klare å få svidd av litt penger på noen nye klær. Trenger sårt flere shorts og noen nye bikinitopper. 

I mellom all jobbingen er det greit å ta seg en pust i bakken og svirre litt rundt på nettet. En favoritt da er selvfølgelig instagram og jeg regner med jeg ikke er den eneste. Eller hva? Her kommer mine topp 3 favoritter for øyeblikket:

Devin Physique

Dette er ikke bare en instagram for de som liker litt treningsinspo men også en instagram for de som trenger inspirasjon til å nå sine mål. Devin skriver lange meningsfulle tekster under bildene sine hvor han hjelper flere tusen til å nå sine mål. Han motiverer og inspirerer nesten 400tusen mennesker hver dag på instagram og er også online coach. Bildet helt til høyre under her er et bilde av han for 4 år siden og resten er hvordan han er den dag i dag. Woow, sier jeg bare. Detter er virkelig en instagram å følge.

Marit Frøseth Isachsen

Marit er en jente jeg nettopp fikk øynene opp for når jeg leste om henne på nettet. Det jeg liker så godt med henne er stilen. Det er så fasinerende å bla nedover siden hennes og se på kunsten. Alle ansiktsmaling bildene er jo bare helt utrolig. Et stort pluss er også at hun tar veldig fine og klare bilder.

Kristin Gjelsvik

Når du klikker deg inn på Kristins instagram er du i de lekne og fargerikes verden. Det er så mye farger og så mye liv. Spiriten hennes legger alltid et smil om munnen min, hun er bare en fryd. Hun inspirerer meg mye og disse freshe fargene du ser under på bildene her er nok noen som vil pryde mitt kommende soverom! Jeg leter etter flere instagrammere å følge så jeg ville blitt veldig glad om du la igjen ditt profilnavn så jeg kan ta en titt. Håper dere syns innlegget var interessant og kanskje dere fikk dere noen nye personer å følge. 

OXOX ;*

Sara Josefine

Hei! Mitt navn er Sara Josefine, jeg er 21 år, 95´er. Jeg liker å lese, se på Grey´s Anatomy, har dysleksi, fasinerer meg for menneskelig adferd, er en kjærestefri håpløs romantiker, avhengig av sukker og hater å ta feil...også ja, så er jeg lam. For kontakt: sarajosefine.blogg@hotmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits