Sara Josefine

Svetting og juicing

  • 09.12.2016, 23:18

Digg! Jeg og Ragna satt oss nettopp i sengen etter trening og god middag. Vi føler at nesten det eneste vi gjorde i Trondheim var å spise så da følte vi for å dra å svette litt. Trening har ikke akkurat blitt prioritert i eksamenslesingen, for ikke å snakke om at energidrikk er blitt min beste venn. Nå har jeg ingen unnskyldning for ikke å trene, jeg har masser av tid - det skal bli godt å svette vekk litt fett💦 Jeg har også lyst til å prøve sånn juicing, hvor man lever på juice i noen dager. Det skal rense kroppen for avfallsstoffer. Nå skal det sies at det er ikke hovedsakelig derfor jeg vil prøve men fordi det er en god slankekur også, tenker jeg i hvertfall. Juice er jo bare karbohydrater og ikke proteiner og fett. Dermed må kroppen hente dette fra kroppen. Det er vel og merk ikke så lurt hvis man vil bygge muskler, men det har jeg en del av, så det går fint😅 Jeg blir å prøve dette ut etter hytteturen med Johanne. Der skal vi kose oss maks og da er det greit å kunne innta fast føde som godis, men også noe sprudlevann. Dere skal selvfølgelig få følge med på ferden. Jeg gleder meg!

Let's do this!

  • 21.08.2016, 23:31

For en deilig dag! Sommeren har ikke helt gitt seg enda så jeg fikk jobbet litt mer med brunfargen. Ikke nokk med det men jeg tror det blir to timer på meg ute i solen i morgen og, herlig! Dagen blir så mye lysere når solen skinner.

Her ser dere et bilde av meg før sykkeløkten jeg hadde i dag. Jeg har vært helt elendig på treningsfronten i det siste. Ikke trent ordentlig på over to uker, jeg skjemmes. I dag fikk jeg tatt tak. Og gud så deilig det egentlig er. Jeg fatter ikke at jeg ikke trener oftere. Så nå har jeg bestemt meg. Vinterkroppen here i come. Neida, dessuten tror jeg det som "klassifiserer" vinterkroppen er at man legger på et litte ekstra lag med polstring og det var ikke helt det jeg hadde i tankene. Nei jeg velger heller å hashtagge(#)kroppen. For jeg har lyst på en bedre kropp på generell basis og ikke bare vinter eller sommer :D


                                         

                                                                         ♦                                                                     ♦
                                                                   Mandag                                                           Tirsdag

                                                                 1T  Sykling                                              2T Basis & Styrke

                                                                         ♦                                                                     ♦

                                                                    Onsdag                                                           Torsdag

                                                                 1T Sykling                                               2T Basis & Styrke

                                                                         ♦                                                                     ♦

                                                                   Fredag                                                             Lørdag

                                                          2T Basis & Styrke                                                      FRI!!!

                                                                         ♦                                                                     ♦

Søndag

1T Basis og Roing

Dette er treningsplanen denne uken. Nå kan det hende den forandres ut i fra været, men satser på at appen på telefonen er pålitelig, pleier i hvert fall det.

Ønsk meg lykke til da, og sleng dere gjerne med! En fantastisk uke ønskes dere!

- Sara Josefine

Starten på noe nytt?

  • 21.07.2016, 00:14

Svett og fin sitter jeg nå og oppdaterer. Gjett hva! Sykkelen min kom i dag, så gøy! Jeg har gledet meg lenge til dette nå. Blir så godt å kunne trene litt forskjellig. Det er en smule vanskelig å variere når jeg bare bruker armene. Blir sååå misunnelig når jeg ser bilder på sosiale medier av folk på den ene etter den andre fjelltoppen med den nydelige utsikten. Men herregud, det sier man jo alltid "hadde jeg bare hatt en tredemølle i kjelleren" "jeg skal trene hver dag, jeg trenger bare nytt treningsutstyr først" - vi finner jo på unnskyldninger heletiden, hele gjengen, men så ender det med at sofaen og chipsposen er mye mer fristende. Som regel i alle fall, og da kan jeg jo ikke nødvendigvis si at jeg hadde gått på alle de fjelltoppene om jeg hadde kunnet. Man vil alltid ha det man ikke kan få, viktig å huske på at det ikke alltid er grønnere gress på den andre siden.

Sykle kan jeg, så nå skal jeg sykle hver dag hele dagen og bli såå flink, for nå har jeg jo sykkel - haha ;) Neida, men jeg håpe dette blir noe jeg gjør regelmessig. Én ting kan jeg si med sikkerhet, det var utrolig deilig å ta seg en sykkeltur nå på kveldingen. Temperaturen var så deilig og lyset så fint. Jeg kom nettopp inn fra en time sykling, 19km ble det, ganske fornøyd med det. Spesielt siden jeg ikke greide og få hjelpemotoren til å hjelpe til i begynnelsen, herregud så tungt det var. Etter en stund fikk jeg omsider knølt meg til å få det til, leste jo ikke bruksanvisningen vettdu, og da ble det fart på sakene. Suste avgårde. To økter ble gjennomført i dag, det kaller jeg ikke dårlig. Før var jo to treinger dagen hverdagskost, men ting er ikke som før lengre. Man trener ikke to treninger dagen når man ikke er toppidrettsutdøver lengre ? i hver fall ikke jeg. Så det er fin å se at treningen begynner å komme seg igjen. Nå gleder jeg meg bare til gangsperren i morgen. Og nei, jeg tuller faktisk ikke. Jeg liker det. Det tyder bare på at man har trent og utfordret musklene. Hvis jeg ikke er noe stiv og søl i morgen blir jeg faktisk skuffet. Da satser vi på at det er en god og støl kropp som sier hei når jeg våkner i morgen. God natt!

- Sara Josefine

En formiddag på sykkel

  • 27.08.2015, 15:25

Hei!

Rett etter jobb kjørte jeg i litt over en time for å komme til Valnesfjordhelsesportsenter. Der fikk jeg prøve sykkel. Jeg har ikke den sykkelen jeg syklet med tidligere lengre fordi jeg ikke har en rullestol som tåler at jeg fester den fast i den. Derfor er jeg litt på utkikk etter en ny en. Denne gang ønsker jeg en sykkel å trene med fremfor å komme seg rundt slik det var sist. I Valnesfjord ble jeg møt av en hyggelig man som hadde en sykkel jeg kunne prøve. Jeg merker at det er stor forskjell på denne sykkelen og min gamle. Denne er mye mer behagelig og jeg syns den er lettere å kjøre. Jeg kunne jo valgt en slik sykkel første ganger men disse syklene er bare for å sykle. Jeg kan jo ikke dra inn noe sted med den fordi jeg ikke har rullestolen min. Og valget ble derfor sist en sykkel hvor sykkel og rullestol var i to deler. Nå har jeg jo bil å komme meg rundt med og valget blir dermed denne gang en sykkel som er mer behagelig og funksjonell til sykling. Jeg tenker det er fint å kunne ha en sykkel for alternativ trening. Jeg ønsker helst å se litt mer på forskjellige sykler før jeg bestemmer meg om hvilken jeg vil søke på. Men vi før se, forhåpentligvis er jeg å se syklende rundt på veiene her før vi 2016.

 

Sara Josefine

Hei! Mitt navn er Sara Josefine, jeg er 21 år, 95´er. Jeg liker å lese, se på Grey´s Anatomy, har dysleksi, fasinerer meg for menneskelig adferd, er en kjærestefri håpløs romantiker, avhengig av sukker og hater å ta feil...også ja, så er jeg lam. For kontakt: sarajosefine.blogg@hotmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits