Sara Josefine

En tur i sommerland

  • 28.06.2015, 21:32

Hei!

I dag har vi hatt vårt tredje fripass. Når vi er på en oppkjøringsleir er det gjerne slik at vi svømmer i en rytme på 2,2,1, 2,2,1 og går over til 2,1, 2,1 2,1. I et eksempel blir dette onsdag 2, torsdag 2, fredag1 økt og går over til lørdag2, søndag1 økt. Nå har vi gått over til 2,1 2,1 og har vårt neste fripass på tirsdag. Man gjør det slik sånn at man får overskudd til stevnet man trener til, siden vi nærmer oss NM trapper vi litt ned nå. 

Dagen i dag har bare blitt brukt til avslapping. Været har ikke vært så fint så de fleste har lagt inne å sett på serier. Vi så forresten ferdig Interstellar i dag og filmen var veldig bra. Jeg merker at jeg må se den på nytt en gang fordi det var mye jeg ikke skjønte, men det liker jeg, artig med filmer du må tenke litt og følge nøye med. Det blir nok en stund til da, fordi den varer i neste tre timer. 

Men jeg har jo ikke fortalt om forrige gang vi hadde fripass og det må jeg jo for da var vi i Fårup sommerland! Det var så gøy. Jeg vurderte å ikke dra fordi jeg er litt redd for å ta karuseller og det ble litt dyrt å betale bussen og inngangsbillett til sommerland bare for å være der. Men sider jeg ikke ble med i fjor og jeg angret litt da siden alle kom hjem og hadde hatt det så gøy, bestemte jeg meg for å dra denne gang. Det viste seg i bli kjempe gøy. Vi var flere sammen og gikk rundt om kring til de forskjellige karusellene, jeg tok noen og de jeg ikke tok sto jeg å så på med noen andre som ikke ville ta dem, så det var ikke noe problem. Det jeg husker best fra dagen og som var noe av det morsomste var når jeg fikk hoppe på trampoline. Ja, du leste riktig, jeg hoppet på trampoline! Det var så gøy. Jeg har ikke vært på en trampoline siden før jeg ble lam, neste 7 år siden. Jeg synes det ikke er en god plan å legge seg på en trampoline hvor hvis du kommer utenfor faller noen meter ned, men dette var en slik som er helt på bakkenivå slik at det ble tryggere. Det ble ikke så mye "hopping" for meg selv for jeg klarte ikke å komme meg så høyt opp når jeg bare brukte armene, men det ble en hel masse hopping hvor de andre hoppet og ga meg sprett, og det likte jeg veldig godt. Her kommer en masse bilder av min første trampolinehopping som lam!En av karusellene jeg turte ta!

Her mener jeg på at jeg hopper selv.

Sara Josefine <3

Kort-svømming

  • 24.06.2015, 21:19

Hei!

I dag hadde vi et ganske morsomt program som jeg tenkte jeg skulle vise dere. Vi svømte forskjellige serier ut i fra hvilket kort vi trakk i en kortstokk. Jeg hadde vel og merk en tilpasset versjon av den dere ser nedenfor. En tilleggsregel var at hvis du får samme kort på rad blir det det samme som joker. Altså at du får 5min partner massasje. Vi gjorde det slik at det ble trukket et kort for hver bane også måtte hele banen svømme serien de fikk. Jeg og noen andre som også trengte til pasninger svømte individuelt og trakk kort for oss selv. Noen syns programmet var gøy andre ikke. Det ble noen sure miner når en bane fikk sin femte joker (eller to på rad), mens resten bare hadde fått én, haha. Jeg likte det veldig godt, men jeg fikk også fem jokere vel og merk :D

Kort-svømming

A: 6 x150 arm

2: 10 x 100 Bein m/z

3: 600 ABK

4: 4 x 50 delfin hopp variasjon

5: 4 x 25 ?egypter rygg?

6: 400   50cr/50fly

7: 7 x 100 IM @2min pause = cr bein i vegg

8: 20 min prikketid

9: 3x (3 x 100 prog 1-3)

10: 10 x 50 vf burpees/gresshopper

J: 100 baklengs IM

Q: 400 cr/br midtlinje

K: Kongen på haugen

Joker: 5min partner massasje

Hvis noen skal svømme det og har spørsmål ang. programmet er det bare å spørre i kommentarfeltet.


 

Ellers koser jeg meg masse på leir. Vi hadde vårt første fripass i går og brukte dagen på et kjøpesenter og soling. Det er ikke vær til å skryte av her, derfor var det ekstra glede i leiren når vi fikk shorts-vær dagen vi hadde fripass! Tror ikke jeg ble så mye brunere men jeg liker å tro det, deilig var det uansett på litt sol på kroppen.

Det er sykt at det snart er gått en uke. Det er jo ikke lenge til vi reiser til Bergen! Jeg føler jeg får trent bra og er spent på hvordan det vil gå på NM, vi får se, tiden vil vise.

Haha, venninnen min taget meg i dette bildet, er hun ikke morsom?

Jeg (vi/Ragna, roomien min) har tenkt å legge oss tidlig i dag. Det har blitt litt dårlig de siste dagene men nå er det skjerpings. Jeg får sånn merkelig trang til å skal rydd hele tiden nå jeg skal legge meg slik at klokken går og jeg kommer meg litt senere i seng enn planlagt, så nå skal jeg være litt få forskudd å rydde nå. Så skal jeg krype i seng også får jeg kanskje mulighet til å lese litt i boken min og. Jeg leser nå den første boken til Linnéa Myhre, Evig Søndag. Jeg leste den andre boken hennes først og likte den godt, og så langt liker jeg denne boken også. Men jeg tenkte å skrive bokanmeldelse av de begge når jeg er ferdig så får dere høre da. 

Vi blogges, natta^^     - Sara Josefine <3

Knust er knust

  • 21.06.2015, 21:50

Heia bloggen!

I dag skjedde det uunngåelige, jeg greide å knuse telefonen. Jeg har mistet den utallige ganger i bakken så det var vel på tide. Vi var å trente styrke, jeg var akkurat ferdig og skulle til å pakke sammen sakene mine og så hører jeg lyden av telefonen falle på bakken. Dette er ikke en sjeldenhet så jeg tenker ikke så mye over det. Jeg pakker videre og tar etter hvert en titt ned på telefonen og jeg ser at den er knust over hele skjermen. Faen tenker jeg, men hva skal man gjøre, begynne å grine. Litt morsomt var det da at venninnen min, Karoline, ser fallet og kommer med kommentaren "ååj, flaks at den ikke knuste". Det var helt til hun kom nærmere og ser resultatet. Men jeg må bare le, det er ikke noe jeg kan gjøre med, knust er knust. Planen er å dra på senteret i morgen å se om de har sånn plastbelegg som man legger over skjermen slik at jeg ikke får glassbrott i fingrene. Så holder den vel ut til jeg kommer hjem og får kjøpt en ny. Det er vel uansett kanskje på tide å kjøpe ny telefon, jeg har mistet den i vann fire ganger tidligere så at den ikke har kortsluttet enda er et mirakel. 

- Sara Josefine <3

20.06.2015

  • 20.06.2015, 12:05

Hei☀️

Jeg sitter nå å chiller i sengen mens Ragna ligger å sover i sengen ved siden av. Vi er nå i Danmark og skal være her i underkant av to uker før NM. Vi ankom i går kveld og har så lang bare hatt en natt søvn og en god frokost. Vi skal spise igjen klokke 13 også drar vi på første svømmeøkt for leiren klokken 15. Det er veldig deilig å været her igjen, det bringer frem minnene fra den fine leiren vi hadde her i fjor og jeg tror og håper den blir like bra i år og!

Nå hører jeg fuglene kvittre utenfor og flere svømmere som er ute og nyter solen så jeg tenker jeg skal joine dem og sette meg ut med en god bok. Vi blogges🙋🏼

- Sara Josefine 💙

Nederland

  • 02.08.2014, 21:59

Hei! Jeg har hatt en helt fantastisk uke på Mallorca og befinner meg nå i Nederland. Vi kom hit i går kveld og har fått trent i bassenget i dag. Det er et utrolig fint og bra anlegg. Eneste minuset må være at det er fellesgarderobe, wææ! haha, neida det er ikke så ille, vi har bare felles dusjer og fraskilte rom å skifte i;p Resten er i hver fall veldig bra! Jeg har aldri vært i en så stor svømmehall, det er nesten litt overveldende. Jeg kjente jeg ble litt skremt samtidig som sommerfuglene kriblet i magen når jeg kom inn i hallen. Gjett om jeg grugleder meg til mandag når det hele begynner og det braker løs i bassenget!

Litt sliten i dag kanskje? Jeg kjente reisen fra gårsdagen i kroppen i dag, kan ikke si jeg føler overskuddet enda, men regner med det kommer snikende snart ;)- Sara Josefine ♥

Mallorca!

  • 22.07.2014, 22:00

Hei, vi har nettopp kommet til hotellet og fått i oss litt mat. Jeg er veldig fornøyd, det er kjempe fint her i hvert fall ut i fra det jeg har sett til nå. Vi har ikke fått tid til å se så mye enda i og med at vi kom for litt over en time, meg så blant annet at de har muligheter til å prøve bueskyting, så jeg, Sarah og Ingrid har avtalt bueskyte date. Maten her og også veldig god, det er en Stor matsal her med et stort utvalg, jeg snakket også med noen som sa at det også var god variasjon fra dag til dag og det er fint, man blir så lei av og til på leir når det er den samme gamle maten hver dag.

Jeg var på samme plassen på Mallorca for ca. to måneder siden og da bodde vi på et annet hotell, det var fint der og men jeg tror standarden er litt høyere her. Dette ser vel kanskje mer ut som et turisthotell, men så er det nok flere turister her nå siden det er sommerferie. Bassenget og sportslige fasiliteter er de samme og det er jeg veldig fornøy med, gleder meg til å komme meg i bassenget i morgen og svømme! 

Jeg tror dette blir en bra uke, gleder meg! 

- Sara Josefine♥

Bildedryss fra de siste dagene

  • 11.07.2014, 22:36

Hei!

Her i Danmark jobber vi med siste innspurt før NM, det er bare 6 dager til og jeg kjenner nervene begynne å komme. NM er jo ikke mitt toppingsstevne men jeg føler virkelig for å svømme bra slik at jeg kan føle at jeg er i rute til EM og roe nervene litt. Det er herlig å være her men jeg gleder meg til å komme hjem til Norge igjen også blir det fint med litt nye omgivelser. Vi er for det meste bare her på leiren og surrer rundt mellom svømmehallen, treningssenteret og butikken. Det har vært mye trening så da blir det ikke tid til mye annet en å slappe av og restituere, nå begynner vi der i mot å slippe litt opp på treningsmengden slik at kroppen skal få en formtopp og være klar for NM. Nå som vi har mer fritid har vi også fått tid til mer sprell, her kommer et bildedryss fra de siste dagene:

Runar prøver rullestolen, gikk ikke helt etter planen ;p

Restitusjon må til, sove litt her og sov litt der, haha- Sara Josefine ♥

Treningsleir i Danmark

  • 30.06.2014, 21:03

Hei og hå everyone! Gud som tiden flyr, det er allerede dag seks av leir. Jeg vil vel ikke akkurat si at jeg føler vi kom i går men det stresser meg litt at antallet dager det er til NM og EM minsker sakte men sikkert. Jeg liker meg veldig godt her. Det er supre treningsforhold med et godt basseng og et bra treningsstudio, matbutikken er også rett i nærheten og avstanden mellom vandrerhjemmet vi bor på og bassenget er bare ca. 100 meter. Det eneste som er litt ergerlig er at jeg har klart å bli forkjølet med en forferdelig hoste som har resultert i at jeg har måttet så over noen treninger. Det positive er at jeg tror jeg er på bedringens vei. Jeg gleder meg så sykt til sykdommen er helt ute av kroppen og jeg kan trene som bare F..N!

Under ser dere noen bilder av omgivelsene =)Dette er altså hvor jeg sover. Ikke at fancy hotell som jeg vanligvis ligger på når jeg er på leir, men det er en god seng, jeg har tak over hodet og et bra bad, mer trenger jeg vel egentlig ikke^^ (Beklager rotet har ikke akkurat prioritert å rydde ;p)- Sara Josefine ♥

Sara Josefine

Hei! Mitt navn er Sara Josefine, jeg er 21 år, 95´er. Jeg liker å lese, se på Grey´s Anatomy, har dysleksi, fasinerer meg for menneskelig adferd, er en kjærestefri håpløs romantiker, avhengig av sukker og hater å ta feil...også ja, så er jeg lam. For kontakt: sarajosefine.blogg@hotmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits